- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #22.881
arkadaşlar dediğiniz araba bu sanırımm
bende bunu aldımm çok rahat hem hafifi hemde katlanması açması tek elle çok kolay.. antalyaa nereye gittesenizz mutla bir kişide oluyo bu arabadan. ben memnunum bende ilk zamanlar çok küçük plastik falan demiştim ama şimdi hoşuma gitti hem 4 tekeride dönüyor tutma kısmı değişiyor tüm özellikler mevcut ben çok memnunumm
güzel bi araba aslında ama içi küçük gerçekten
ama sağlamdır bence
keşke önce başka bi mağazada bakıp sonra sipariş verseydiniz.
bende netten ilk bu arabayı beğendiydim sonra bi mağazada içini görünce küçük gelmişti.
pierre cardenin başka modelini almıştık.
büyüyünce arabaya binmek istemez zaten üzülme
güle güle kullan canım
çok güzel çıkmışsınız maşallah.ama bu fotoğrafta canan olduğundan en az 7 kilo fazla gözüküyor,tıpkı benim koltukta çekildiğimiz fotoğrafta olduğu gibi.hı sahi adet olunca 2 kilo verdim,darısı adet olmayanların başına.
ne cesaret,hayatta gezmeden görmeden araştırmadan almam,chıcco lıte way bebek arabasını aldım geçen ay,hem çok memnunum hemde internet fiyatları 230-300 arası değişiyor hatta bakın 308 lira
ben kaça aldım 190 liraya,hemde normal mağazadan,spotçu gibi yerlerden değil,internet fiyatları çoğu zaman piyasanın çok üstünde oluyor,sadece bebek telsizimi aldım netten 80 liradan 30 liraya inmişti fiyatı.
ben seçtiğim için eşim beğenmedi geldiğinde adi felan dedi benimde moralim bozuldu. oysaki çok memnundu kullananların yazılarını okumuştum. çok araştırdım aldım ama artık aldık bir kere bakalım kullanıp görücez canım. benımkı krem kırmızı lacıvert olan. etrafı plastık gıbı geldı. oturma yerıne sımdı sıgıyo oglum ama 2-3 yasında sıgmaz gıbı geldi.
anladım canım,güle güle kullana.s.canım benim şu anda ankarada değilim bulunduğum ilde de yeteri kadar bebk mağazası yok o nedenle netten almak zorunda kaldım. dediğin modeli bende görmüştüm ama ben çift yönlşü olmasını istediğim için onu almadım canım.
Serapcım sen de yani abartmışın be bacııı 2 ayda bir mi gidiyon kaşa
orman gibi olmuyomu?Ben 15 de bir gitssem gidilir ama 3 haftada 1 gidiyom gene de
Emelcim biz kızı Ayetnin Egeye verdiydik ama kızmın gönlü blir
kimi seçerse kabulumuzdür e tabii bi sınava tabi tutar babası önce
nişan alma
atış,sürünme,rahay,hazır ol sağa dönnn,sola dönnnn
bakalım çakı gibi asker mi ona göre verrizyerimseniben
Serapcım sen de yani abartmışın be bacııı 2 ayda bir mi gidiyon kaşa
orman gibi olmuyomu?Ben 15 de bir gitssem gidilir ama 3 haftada 1 gidiyom gene de
Emelcim biz kızı Ayetnin Egeye verdiydik ama kızmın gönlü blir
kimi seçerse kabulumuzdür e tabii bi sınava tabi tutar babası önce
nişan alma
atış,sürünme,rahay,hazır ol sağa dönnn,sola dönnnn
bakalım çakı gibi asker mi ona göre verrizyerimseniben
ben hayatımda kaş aldırmadım..yüzümden tek kıl çektirmedim daha..bıyık filan zaten yok Allahtan..kalemle çizilmiş gibi kaşları sevmiyorum bana çok itici geliyo..kıl ,tüy açısından fakirim zaten..sarışınım normalde çünkü..kızımın tüy genleri bana çeker inşallah...pek öyle görünmüyo ama neysee :))
kızlar ipoşun sabahdan beri hafif ateşi var
başka bir sıkıntısı yok gayet iyi sadece ateş
şimdi ölçtüm koltuk altından 37.5
acaba niye çıktıyki ateşi
hasta filan olmasa bari yavrum
Gormussun zaten canım yazını yenı gordum bu arada fissler düdüklü tencere zatı :)
Havası cıkmadan acılmıyor yanı guvenlıgı guzel.. bırde cok pratik hemen pişiriyor... etler fılan cok hızlı...
Korkacak hıcbır sey yok yanı...
Of of of aman ıstemem ben spiral fılan yav... :bbo:
Eda duyuyomusun anam... :1ninca:
Eda musaıtsen msn e gelebulumusun canım.. alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?