Doğum yapmış olan anneler buraya....

kızlar ipoşun sabahdan beri hafif ateşi var
başka bir sıkıntısı yok gayet iyi sadece ateş
şimdi ölçtüm koltuk altından 37.5
acaba niye çıktıyki ateşi
hasta filan olmasa bari yavrum

geçmiş olsun teyzoşuma bişeyi yoktur inşallah onur da geçen hafta öyle olmuştu belki de dişi çıkacaktır

saol canım atıyım bari
bende fitil versemmi biraz daha beklesemmi diyodum
dahada çıkmadan vereyim

evet daha çıkmadan ver istersen canım çünkü koltuk altından ölçtüğümüzden 1 derece yüksek oluyormuş esasında...hem ateş onları da bitkin düşürüyor yavrum rahatça uyur.. mühim birşeyi olmaz inşAllah annesi, öp yerime ipekciği..

ooo mert e bakın hele, ilan-ı aşk ediyo rkaydirigubbakcemile3 alkisalkisalkis

kirpikleri gözleri ne güzelmiş annesi maşaAllah 41 kere

bu arada şapkasız da çıkmıyor hiç küçük bey :smiley-cool:

kızlar ipoşun sabahdan beri hafif ateşi var
başka bir sıkıntısı yok gayet iyi sadece ateş
şimdi ölçtüm koltuk altından 37.5
acaba niye çıktıyki ateşi
hasta filan olmasa bari yavrum

geçmiş olsun teyzoşuma bişeyi yoktur inşallah onur da geçen hafta öyle olmuştu belki de dişi çıkacaktır

bitek ateşi var fatmişim bakalım bu gece beklerim artık çıkmaz dahada inşallah

saol canım benim Şeniz

Emelcimm maşallah Mert'e çok güzel çıkmış Allah nazarlardan korusun.
gndyın canım çok geçmiş olsun bebişimizin ateşi varmış.
Gül canım benim senin kıza bizde talip olmuştuk canımm unuttun mu yoksa burda yokuz ama unutma bizi teyze..
duygu canım benimm sende buralardasınn.
edacımm,mervecimm nasılsınız.

teşekkür ederiz canım sen nasılsın ozan ege nasıl hihoyyyt
yoksun hiç , özledik seni :teselli:

aslı hoşgeldin kız unuttun buraları ozan ege nasıl büyümüştür kerata emekliyormu kaç dişi var neler yapıyo alkış yapıyomu gel gel yapıyomu anlat bakem

aslı hoşgeldin kız unuttun buraları ozan ege nasıl büyümüştür kerata emekliyormu kaç dişi var neler yapıyo alkış yapıyomu gel gel yapıyomu anlat bakem

başka soracak soru bırakmamışsın fatma kaydirigubbakcemile3
meraklı meloş ayy pardon fatmiş :dance: çok yaşa :sm_cool:

Serapcım geçmiş olsun canım bencede bir fitil a daha fazla artmadan istersen...
Aslıcım hoşgeldın nerlerdesın yaaa özletıyorsun kendını bu kadar boş bırakma burayıbenneyaptımki

teşekkür ederiz canım sen nasılsın ozan ege nasıl hihoyyyt
yoksun hiç , özledik seni :teselli:

Serapcım geçmiş olsun canım bencede bir fitil a daha fazla artmadan istersen...
Aslıcım hoşgeldın nerlerdesın yaaa özletıyorsun kendını bu kadar boş bırakma burayıbenneyaptımki

canımcımlarımm bende sizleri çok özledim ama akşamları ozişimle birlikte yatıyorum bugün yatmadım eşimde dışarıya çıkmıştı bir ara size bir slm atayım dedim şimdide ara ara geldim yazmışmısınız diye bakmaya. gündüzleri biliyorsunuz bilgisayarım yok artık akşamlarıda hiç bana bilgisayar kalmıyor bende erkenden ogluşumla birlikte yatıyorum. çalışmaya başladım 2 gün okula gidiyorum diger zamanlarda tontişimle vakit geçirmeye çalışıyorum.sizleri hiç unutmuyorum Fatmacım unuturmuyum hiç hergün aklımdasınız neler konuşuyorlar ne yapıyorlar tontişler nasıl acaba diye aklımdan her zaman geçiriyorum. Fatma teyzesi Ozan Ege'nin 8 tane dişi çıktı 9.uncu yolda geliyor. üst dişlerinin 4 ü birden çıktı. bizi biraz zorladı,alkış yapıyor, gel geli çoktan beri yapıyordu şimdi agzıylada söylüyor del diyor. ilk önce geri geri emeklemeye başlamıştı bir iki aydır öyle emekliyordu 2 haftadır artık ileride gitmeye başladı.karşısında oynayan birini gördümü ellerini oda birleştiriyor şıkıdım yapar gibi, ayakları ile hoppala yapıyor aşagı yukarı,yemekte bizimle birlikte ne yersek yiyor herşeyi veriyorum artık. aklıma gelenler bunlar Fatmacım Onurumuz neler yapıyor. birde benim takvimim gitmiş ne yapacagımm.
Duygucum güzel arkadaşım bende sizleri çok özlüyorumm hayatım gelmekte istiyorum ama malesef sizlerin eksikligini o kadar çok hissediyorumki çok arıyorum sizleri hatta bazen internet cafeye kaçıp bizim kızlara bir bakayım diye içimden geçiriyorum ama işler peşimi bırakmıyor işte.
sizlere soracagım anlatacagım çooook şeyler varda yazım uzarda uzarrr.
:1hug::asigim:

ne güzel yazmışsın kız maşallah ozan egeye benim oğlan çok tembelmiş kız daha geçen hafta 2 dişimiz çıktı gel gel alkış ellerini birleştirmeyi onurda yapıyor baba demeyi öğrendi sürekli söylüyor emerken bile çekilip arada baba deyip duruyor halen geri geri emekliyoruz ilerleyemiyor bende yemeklere alıştırmaya çalışıyorum ama hala çorba yapıyorum öğlenleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…