Doğum yapmış olan anneler buraya....

kızlarrr ben geldim fena yoruldum bu gün gene bir yandanda kızımı ihmal ettim hemde nassıllllllllllllllllllllllllllllllll
ben çok kötü bir anneyim yaaaa kardeşim eşiyle tartıştı ev yüzünden onlarla uğraşırken kızın çorbasını hazırladımsaat 4 te verdim 3-5 kaşık aldı istemedi neyse sonra veririm dedim 30 dk sonra tekrar denedim yemedi ben yine kardeşimle uğraşıyom tabeee ay bu ev işi onları fena gerdiiikafamçokkarıştı tabii bizi deee ve saat oldu 17:30 yoğurt hazırladım 3 yemek kaşığı kadar onunda yarısını yedi gene iştahsız benimki neyse ben ona sonra muhallebi yaparım dedim bu saat oldu ve ben kızın yemeğini yemediğini unuttummm adha şimdi uykudan uyandı ağladı ve benim aklım başıma ancak geldi yaaaasenağlama şimdi mamasını hazırladım 150 cc içti neysekii ama naıl unuttum ben yaa bi an daldım sanki yemiş gibi hergünkü olapan şey yaa kardeşimin kavgası eve git bak gel otur konuş tartış derken feci dalmışımm kocişte kıza verdim sanıyormuşşş oda vermemiş biz dışardayken offf kafam kazan gibi oldu zatiii kardeşim damat ve onun kayınpederi keza herşey onun yüzünden oluyor zatennn
neyse ben kaçtım yarın görüşürükkk iyi gecelerrrrrrrrrr

fatmacım bizimki akşam 9.30da yatıyor bazı geceler kalkıyor yarı uykulu dede baba sayıklayıp duruyor aaa diye bagırıp duruyor. sabah kalkar kalkmaz başlıyor gel baba dede ann bazen tamamen anne diyor. çorba kendimize ne yapıyorsam onu veriyorum yemekte aynı şekilde.bugün kahvaltısını ayrı hazırlamıştım kerata onu yemedi ekmege ne batırıp verdiysem onu yedi.birde bizimkinin dişleri çok oldugu için dişleri kaşındıgından sanırım dişlerini gıcırdatıyor o beni çok kötü yapıyor tüylerim ürperiyor yaptıgında.bir tuhaf oluyorum.
hicranımmm nasılsınız canım Ceylinimle. kendini kötüleme tatlım bazen olabiliyor bazı sebeplerden dolayı ilgilenemiyoruz ne yapalım o kadarcık normaldir herhalde.kendinize iyi bakın canım.

emelcim merto çok tatlı olmuş maaşallah kaşları gözleri ağzı burnu nazar değmesin .
deniz de biraz daha iyi gibi ... hala hafif bi öksürük var ama sanırım balgam var çıkartamıyor ondan dolayı bir öksürük ve hırıltı var onun harici keyfimiz yerinde çok şükür şebekliğe devam :)

serapçım ipoşa da geçmiş olsun çoook .... hasta olmasınlar yaa hiç deniz öksürdükçe ben ağlıyorum.
normalde dirayetliyimdir ama denizle çok fena oldum ben insan öksürüyo diye ağlar mı ya ... allahım acılarını gösterme

hadi iyi uykular tatlı rüyalar kızlarrr
bende uzun oturma kısmına geçeyim artık :)) koçiş yan koltukta uyuyo zaten bende biraz beyaz seeredip uyurummm

ay onu bende deneyecem yaww fırsat olmadı bi türlü canan banada tarifini ince ince versinki eksik bişii koymayalım değilmiii canancıkkkkaydirigubbakcemile3

kızz hicran hangisini istiyorsun sanırım bisküvili pastayı istiyorsun canım.çünkü sen kekten yemedin.hemen veriyorum.
1,5-2 paket kakolu bisküvi
1 paket muzlu pudinğ
1 paket dr. otker çikolata sos.
1 avuç ceviz..1 avuç çikolata parçaları...
önce bisküvileri kır.cevizleri koy.içine muzlu pudingi tarifine göre 1 bardak falan az yap..bisküvilerle karıştır.biraz soğuyunca çikolata parçalarını koy.tepsiye döşe.üzerine de hazırladığın çikolata sosu yay.isteğe bağlı servisten önce hindistan cevşizi dökkk..bu kadar pratik bir pasta...
kekim de güzel oluyor.onu da istersen bloğlarımda var canum.cokacimcoook

canım bazen yolculuklardan sonra birkaç gün süren kulak tıkanıkları oluyor..takma kafanı ..kendiliğinden geçer inş.:CüvCüv:

telefon açtı komşum nerdeydın dedı,emzırıyosum kalkamadım dedım,sana geliyorum birazdan dedi.salak kafam açma işte telefonu..mutfağı toplıycaktım .eşim gelecek..
..canım o senin salaklığın değil..komşularının düşüncesizliği,..ayy böle komşuları da hiç hazetmeme..sen çoluklu coçuklu insansın.halinden anlamayanlara sen de anlayış gösterme..boşver..tatil işine yatış yap..çekilmez öle.uydur bişeyler..arayı da aç bence..nerde çokluk orda pokluk dememişler.sen eşinle bebeğinle başbaşa güzel bir tatil yap canım..ben senle nezamn msn de konuşssam mutlaka birkaç kere zil çalıyor..ayy ne arsız insanlar yaww..yaklaştırma okadar canım ya..başkaları için kendini yıpratma ..gerektiğinde hayır da de canım ya..ben de kolay hayır diyemeyenlerden olarak artık bazen diyorum..ilaçlar saolsun..hiiç birşeyi kafama takmıyom artık..eskiden olsa herşeyi kafama takar dert yapardım kendi kendime..sıkıntımı artırıdım..boşverrrrrrrrrrrrr..kimseye hakettiğinden fazla değer yoook.....

kıslar bence de sarı saç bana da çok demode geliyor..hele şimdiki gençlik nerdeyse hep sarı..ve aynı tip..sonradan olunan sarı bana da çok basit geliyor..birkere saçlarımı sarı yaptım..hemen boyattım sonrasında..gerçekten koyu asilliğin simgesi bence..:1ninca:
artık kına yakıyorum saçlarıma..hem çok sağlıklı yapıyor hem de çok parlak..

merhaba hanımlarrr bakıyorum herkes buralarda nasılsınız güzel arkadaşlarımm minnoşlarınız nasıl.hepinizi çok özledim

aslıcım özlettin valla kendinii...bizler çok şükür iyiyiz..ozanı çığı da bol bol bizim yerimize öpüver..geziyormusun kız gene..gezginti aslı..msn de görmüyom seni..artık havalar ısınıyor..bol bol gezersin...sositososito

duygucum nasılsın ..senin tombili kusuyor mu hala..öle merak ettim..kardeşimle öle eski günleri konuşuyoduk ta yeğenim çok kustuğunda çok zordu diye anlatıyordu..aklıma sen geldin..umarım kesilmiştir..yeğenimin kusması 9. aya doğru kesilmiş tamaman.öptüm tontişi..

kızlar bride seda arkadaşımız bir süredir girmiyor yanlış bilmiyorsam..kızı da alerjkti onun ya..umarım herşey yolundadır..artık bir çok arkadai öle yoğun giremiyor.çünkü bizimkilerin gerçekten zor dönemlerinden biri bu aralar..diş çıkarıyor..ne tam yatmak istiyor..ne tam oturamıyor..huysuz oyun istedikleri bir dönem..akşama kadar başındayız nerdeyse..allh yeterki sağlık versinde..biz oynarşırız bebişlerimizle..
hepinize iyi geçeler..ben kaçış ve ardından yatııııııııııışşşşşşşşşşşş...öptüm canlarım sizlerüüüü

günaydın hanımlar kimseler yok yine galiba dün akşam ilk defa bizim kız 9,30 da uyudu ama sabaha kadar ıhladı durdu. burnuda tıkanık çok huysuzluk yapıyor bu aralar kucaktada durmuyor diştenmidir acaba 3 aylıkkende böyle huysuzluk yapmıştı. dr götürmüşdük. dr. dişten demişti 8 aya geldik ortada diş yok huysuzluk devam.

aslıcım özlettin valla kendinii...bizler çok şükür iyiyiz..ozanı çığı da bol bol bizim yerimize öpüver..geziyormusun kız gene..gezginti aslı..msn de görmüyom seni..artık havalar ısınıyor..bol bol gezersin..
Öncelikle güzel Eylül annelerim ve minik bebişlerim hepinize güzel bir hafta sonundan günaydınn güzel bir hafta sonu geçirmeniz dilegiyle.
Canancımm bende sizleri çok özledim ama malesef bilgisayarım yok canım eşimde akşamlarıda ondan bana kalmıyor. ben gezmelere devam ediyorum tabiki etmezmiyim canım yerimseniben havanın güzel oldugu zamanlar atıyorum ogluşumuda yakın bir yerse arabasına uzaksa araç degiştireceksek kanguruya gezmelere gidiyoruz tontişimle. hatta babamız geçen gün öyle bir taş attıkı kafama sorma Ozan Ege yaşına girdiginde gezmekten 10.000 km yapmış olur herhalde dedi. -tatlicadiarzu- bilgisayarım olsa her zaman sizlerle olacagımda ama ne yaparsın işte canım kendime bilgisayar alayım dedigimdede izinde vermiyor.böyle devam edecegiz anlaşılan.

günaydınlar....serapçım inşallah bebişin ateşi düşmüştür...gözdecim denizde inşallah bir an önce iyileşir...emel ya sende taviz verme şunlara valla sen anlattıkça ben sinir oluyorum burdan ne kadar düşüncesiz insanlar yaa...tatile felan gidilmez onlarla sakın öle bir hata yapma tatile gidersin hiç dinlenemezsin yaa...bende spiral düşünüyordum ama okudum yazdıklarını vazgeçtim...iki kere adet olmuştum üçüncü bir ay geçti olmadımm ayyyy korkuyorum test alıcam bugünnn...gündoğdus canım dişten olabilir tunahan da aynısını yapmıştı duygunun egesi de öle huzursuzlanmıştı..

Günaydın herkese güzel bir hafta sonları dilerim:)

Canım benim yaa kıyamam ben sana:)ozan egemede maşallah 41 kere neler yapıyormuş öylee.Demek 8 tane dişi çıktı oh maşallah artık rahat rahat yemek yiyebilir kuzumcokacimcoook
Senide Ozan egeyide çok öpüyorum canım benim..

Canancım maşallah Egenin kusmasıda çok çok iyi Allahım nazardan saklasın ara sıra yine olsada genel anlamda çok iyi..Çok yerse herzamanki gibi tabikaydirigubbakcemile3.ok şükürkü anladık yaramaz kuzu yemiş yemiş kusmuş...

Arkadaşlar kahvaltı yada neyse çorba verceğiniz zaman ne kadar veriyorsunuz ben sabah kahvaltısını 75 cc sütten yada sudan yapıyorum azmı acaba?
Bazen 1 dilim ekmek bazende sütlü pekmezli mama koyuyorum....

Herkese Günaydınn:içelim:

Geçmiş olsun..
Zaten dr.ların iki cevabı var bu tür problemlere: ya gaz sancısıdır derler yada diştendir...
Otomatiğe bağlanmışlar başlarından sağmak için...

Canım dün cvp yazamadım,biz iyiyiz şükürler olsun.. sizde iyiymişsiniz..Özlüyoruz seni...
Ama böyle arada girmende yetiyor yeterki iyi olduğunuzu bilelim....

Bu arada bizimkide artık söylenmeye başladı havalar iyi olduğundan beri dışarlardayız...
Ama eşin çok hoş söylemiş 10.000 km hımmkaydirigubbakcemile3 arabamı zannetti ozanı:roflol: iyi yapıyorsun canım hem bebişlerimizin hemde bizim ihtiyacımız var her gün hava almaya...

Canım ben ölçmüyorum ama 75 cc kadar oluyordur herhalde ama mama çok kullanmıyorum kayısıyı haşlayıp suyundan yada ıhlamurdan hazırlıyorum
Mamayı genelde muhallebisinde kullanıyorum şu 8 tahıllılardan vs...
Tüm kahvaltısı kasenin 4/3 ü kadar ama Bora yarısını yiyor...

duycucum şimdi ölçtüm 275 ccden yapıyorum ben,koca bi kase hemde koyu kıvamlı veriyorum,az değilmi 75cc.buna rağmen benim bıdık 8.200 gr yaklaşık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…