- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #22.921
fatmacım bizimki akşam 9.30da yatıyor bazı geceler kalkıyor yarı uykulu dede baba sayıklayıp duruyor aaa diye bagırıp duruyor. sabah kalkar kalkmaz başlıyor gel baba dede ann bazen tamamen anne diyor. çorba kendimize ne yapıyorsam onu veriyorum yemekte aynı şekilde.bugün kahvaltısını ayrı hazırlamıştım kerata onu yemedi ekmege ne batırıp verdiysem onu yedi.birde bizimkinin dişleri çok oldugu için dişleri kaşındıgından sanırım dişlerini gıcırdatıyor o beni çok kötü yapıyor tüylerim ürperiyor yaptıgında.bir tuhaf oluyorum.ne güzel yazmışsın kız maşallah ozan egeye benim oğlan çok tembelmiş kız daha geçen hafta 2 dişimiz çıktı gel gel alkış ellerini birleştirmeyi onurda yapıyor baba demeyi öğrendi sürekli söylüyor emerken bile çekilip arada baba deyip duruyor halen geri geri emekliyoruz ilerleyemiyor bende yemeklere alıştırmaya çalışıyorum ama hala çorba yapıyorum öğlenleri
hicranımmm nasılsınız canım Ceylinimle. kendini kötüleme tatlım bazen olabiliyor bazı sebeplerden dolayı ilgilenemiyoruz ne yapalım o kadarcık normaldir herhalde.kendinize iyi bakın canım.kızlarrr ben geldim fena yoruldum bu gün gene bir yandanda kızımı ihmal ettim hemde nassıllllllllllllllllllllllllllllllll
ben çok kötü bir anneyim yaaaa kardeşim eşiyle tartıştı ev yüzünden onlarla uğraşırken kızın çorbasını hazırladımsaat 4 te verdim 3-5 kaşık aldı istemedi neyse sonra veririm dedim 30 dk sonra tekrar denedim yemedi ben yine kardeşimle uğraşıyom tabeee ay bu ev işi onları fena gerdiiikafamçokkarıştıtabii bizi deee ve saat oldu 17:30 yoğurt hazırladım 3 yemek kaşığı kadar onunda yarısını yedi gene iştahsız benimki neyse ben ona sonra muhallebi yaparım dedim bu saat oldu ve ben kızın yemeğini yemediğini unuttummm adha şimdi uykudan uyandı ağladı ve benim aklım başıma ancak geldi yaaaa senağlama şimdi mamasını hazırladım 150 cc içti neysekii ama naıl unuttum ben yaa bi an daldım sanki yemiş gibi hergünkü olapan şey yaa kardeşimin kavgası eve git bak gel otur konuş tartış derken feci dalmışımm kocişte kıza verdim sanıyormuşşş oda vermemiş biz dışardayken offf kafam kazan gibi oldu zatiii kardeşim damat ve onun kayınpederi keza herşey onun yüzünden oluyor zatennn
neyse ben kaçtım yarın görüşürükkk iyi gecelerrrrrrrrrr
gözde denizo çok şeker maşallah iyileşir annesi üzülme sen
ay onu bende deneyecem yaww fırsat olmadı bi türlü canan banada tarifini ince ince versinki eksik bişii koymayalım değilmiii canancıkkkkaydirigubbakcemile3
canım bazen yolculuklardan sonra birkaç gün süren kulak tıkanıkları oluyor..takma kafanı ..kendiliğinden geçer inş.:CüvCüv:kulaklarım tıkalı 2 gündür,hani otobüsten inersinizya onun gibi,ama romatizmalarım iyi şükür,Allah hepsini birden vermiyo:))ama kulakta çok sinir bozucu zaten 5 aydır çınlıyodu bide tıklanıklık ve uğultu çıktı.klavyenın tuşlarının sesi bile kulağımı tırmalıyo
..canım o senin salaklığın değil..komşularının düşüncesizliği,..ayy böle komşuları da hiç hazetmeme..sen çoluklu coçuklu insansın.halinden anlamayanlara sen de anlayış gösterme..boşver..tatil işine yatış yap..çekilmez öle.uydur bişeyler..arayı da aç bence..nerde çokluk orda pokluk dememişler.sen eşinle bebeğinle başbaşa güzel bir tatil yap canım..ben senle nezamn msn de konuşssam mutlaka birkaç kere zil çalıyor..ayy ne arsız insanlar yaww..yaklaştırma okadar canım ya..başkaları için kendini yıpratma ..gerektiğinde hayır da de canım ya..ben de kolay hayır diyemeyenlerden olarak artık bazen diyorum..ilaçlar saolsun..hiiç birşeyi kafama takmıyom artık..eskiden olsa herşeyi kafama takar dert yapardım kendi kendime..sıkıntımı artırıdım..boşverrrrrrrrrrrrr..kimseye hakettiğinden fazla değer yoook.....telefon açtı komşum nerdeydın dedı,emzırıyosum kalkamadım dedım,sana geliyorum birazdan dedi.salak kafam açma işte telefonu..mutfağı toplıycaktım .eşim gelecek..
Gülll kızına talibiz huhuu.facebooktada istemiştim,cvp yazdınmı bilmiyorum???
sarı saçı boşverin hatunlar modası geçti,basit duruyo,herkezin kafa sarı ola ola basitleşti,etrafa bi bakın şimdi koyu renk moda,daha tok daha asil duruyor
merhaba hanımlarrr bakıyorum herkes buralarda nasılsınız güzel arkadaşlarımm minnoşlarınız nasıl.hepinizi çok özledim
emelcim merto çok tatlı olmuş maaşallah kaşları gözleri ağzı burnu nazar değmesin .
deniz de biraz daha iyi gibi ... hala hafif bi öksürük var ama sanırım balgam var çıkartamıyor ondan dolayı bir öksürük ve hırıltı var onun harici keyfimiz yerinde çok şükür şebekliğe devam :)
kızz bu ne böle..bence ççooooookkkk şeker olmuşş..oyy yerim ben oniii..tam kuş olmuş..)))alkisalkisalkis..oğluşum gibi keltoş olmuş nerdeyse..amanın valla tam has oğlan olmuş bee..yakışıklı..
[
canımcımlarımm bende sizleri çok özledim ama akşamları ozişimle birlikte yatıyorum bugün yatmadım eşimde dışarıya çıkmıştı bir ara size bir slm atayım dedim şimdide ara ara geldim yazmışmısınız diye bakmaya. gündüzleri biliyorsunuz bilgisayarım yok artık akşamlarıda hiç bana bilgisayar kalmıyor bende erkenden ogluşumla birlikte yatıyorum. çalışmaya başladım 2 gün okula gidiyorum diger zamanlarda tontişimle vakit geçirmeye çalışıyorum.sizleri hiç unutmuyorum Fatmacım unuturmuyum hiç hergün aklımdasınız neler konuşuyorlar ne yapıyorlar tontişler nasıl acaba diye aklımdan her zaman geçiriyorum. Fatma teyzesi Ozan Ege'nin 8 tane dişi çıktı 9.uncu yolda geliyor. üst dişlerinin 4 ü birden çıktı. bizi biraz zorladı,alkış yapıyor, gel geli çoktan beri yapıyordu şimdi agzıylada söylüyor del diyor. ilk önce geri geri emeklemeye başlamıştı bir iki aydır öyle emekliyordu 2 haftadır artık ileride gitmeye başladı.karşısında oynayan birini gördümü ellerini oda birleştiriyor şıkıdım yapar gibi, ayakları ile hoppala yapıyor aşagı yukarı,yemekte bizimle birlikte ne yersek yiyor herşeyi veriyorum artık. aklıma gelenler bunlar Fatmacım Onurumuz neler yapıyor. birde benim takvimim gitmiş ne yapacagımm.
Duygucum güzel arkadaşım bende sizleri çok özlüyorumm hayatım gelmekte istiyorum ama malesef sizlerin eksikligini o kadar çok hissediyorumki çok arıyorum sizleri hatta bazen internet cafeye kaçıp bizim kızlara bir bakayım diye içimden geçiriyorum ama işler peşimi bırakmıyor işte.
sizlere soracagım anlatacagım çooook şeyler varda yazım uzarda uzarrr.
:1hug::asigim:
duygucum nasılsın ..senin tombili kusuyor mu hala..öle merak ettim..kardeşimle öle eski günleri konuşuyoduk ta yeğenim çok kustuğunda çok zordu diye anlatıyordu..aklıma sen geldin..umarım kesilmiştir..yeğenimin kusması 9. aya doğru kesilmiş tamaman.öptüm tontişi..
günaydın hanımlar kimseler yok yine galiba dün akşam ilk defa bizim kız 9,30 da uyudu ama sabaha kadar ıhladı durdu. burnuda tıkanık çok huysuzluk yapıyor bu aralar kucaktada durmuyor diştenmidir acaba 3 aylıkkende böyle huysuzluk yapmıştı. dr götürmüşdük. dr. dişten demişti 8 aya geldik ortada diş yok huysuzluk devam.
Emelcimm maşallah Mert'e çok güzel çıkmış Allah nazarlardan korusun.
gndyın canım çok geçmiş olsun bebişimizin ateşi varmış.
Gül canım benim senin kıza bizde talip olmuştuk canımm unuttun mu yoksa burda yokuz ama unutma bizi teyze..
duygu canım benimm sende buralardasınn.
edacımm,mervecimm nasılsınız.
Günaydın herkese güzel bir hafta sonları dilerim:)
Arkadaşlar kahvaltı yada neyse çorba verceğiniz zaman ne kadar veriyorsunuz ben sabah kahvaltısını 75 cc sütten yada sudan yapıyorum azmı acaba?
Bazen 1 dilim ekmek bazende sütlü pekmezli mama koyuyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?