Doğum yapmış olan anneler buraya....

sabah beri kapılar çalıyor açmıyorum,anlasınlar:jeyyar:

Canım kapıyı açmamaktansa şu anda müsait değilim misafirim gelecek diyebilirsin başka bir seferde şuan merti uyutmak üzreyim diyebilirsin..
Tam karakterlerini bilmiyorum ama ani bir şekilde tavır almaktansa bunu zamana yayman daha iyi gibi.
Sonuçta tatil planları yapıyormuşsunuz bayağı samimiymişsiniz..Yüz yüze bakacaksınız...

selamlar cümleten..huzurlu bi haftasonu dileğiyle..burdayım deryacım:)kk nın hayaleti oldum zaar:)canoşun dediği gbi bebişten totomu kaşımaya fırsatım yok..bende spiralden vazgeçtim deryacım..hormon hapları yada iğnelerden cok dha iyi bence ama zaten şu dönemde aktif dinamik heyecanlı deiliz,iptidai şekilde idare edebiliriz..kendimi onu taktıramicak kadaryorgun hıssedıyorum çünki..zaten babamız muhtemelen fıtık oldu belden..çünkim lazkafasının inadına,ben evı boyatalım dedim,o ben boyarım dedi,etmeeyleme sakatlarsın kendini deim,o paraparapara dedi,şimdi emardı zartdı zurtdu uğraşıyo garibim..allah sağlık versinde herşey boş kayrıkın:)bızımkındede arada artan volumlerle huysuzluk oluyo,diş sandım ama bişi yok henuz...salon oldu bı oyun parkı zaten..battanıyelerı serıyorum ustuste,sonrabız altalta üstüste:)yemeğide aynen hayallerımdekı gbı yıyoruz,döke saça bata çıka:)günde 3 bazen 4 kıyafet deişiriz...seda nıcedır yok..arada özelden mesajlaşıyoduk..şimdilerde gene yok..ben cansuyu coook merak edıyorum ama telı yok kımsede sanıyorum...eh bi haftaya havalar züüper olcek,artık bende durmam..ilk hedefim parkorman:)sonra adalar...oofof..hayali bile güzel..hele burgazadada günbatımı bi 45lik efeye can kurban,barbun eşliğinde:)bi yavruma mayo alıcağımiçin cok heyecanlıyı..allahım sana şükürler olsun..

hayır fatmacım..en zararsızı spiral..sadeceoda kişiyegöre adet yogunlugunda artış yapabılıyo okadar..ben bayılmadan taktıramıyorum..azda olsa anestezıyı kaldıracak güçte hıssetmediğimden erteledım..seneye bende spıral kullanıcam..bence en ıyısı..

Ya bende en zararsızları diye düşünüyordumm ama kayma durumu olabiliyormuş ayrıca bazı bünyelere gelmiyormuş ve fazla kanamaya neden olabiliyormuş dün yazılmıştı buraya bir kaç örnek..
Her bünyede olmuyor tabi ki ama benim bünyem zatenhassastır gelir beni bulur...

slm kızlar ben kasım 2009 anneleri topiğindenim:lepi:ve ayrıca eylül 2008 annesiyim.ya kusma olayını duyunca atlayım konuya dedim.benim oğlumda 7 aylık ve hala kusuyor.artık ek gıdalara başladık onları bile kusuyor.halımızın halini görmemeniz lazım iğrenççççççççç:1shok:bu arada günde 3 4 kıyafet değiştirdiğimiz oluyor.bebişi böle olanlar yardımcı olsun yaaa.ne zaman bitecek bu işkence:uhm:

ohoo,çok denedim onu işe yaramıyo,evin her yeri heryerde gördüler,süpürgeler meydanda falan,ama işe yaramıyo..zaten en sonunda açtım geldi oturdu gitti

işim var dediğinde de giriyorlar hımm:1shok: pesss
O zaman sen bildiğin gibi yap canım, gerçi yine girmişler...

:bbo:sormazlarkı napıyosun dıye kapıyı açmamla girmesi bir olur,geçen gün arttı yıne kendını içeriye antrede eşimle karşılaştı,afalladı gitti.öbürüde napısun der şu işi yapıyorum derim braz gireyim der girer.-tatlicadiarzu-

hepsi geçer canım,sağlıklarınız iyi olsunda,bunlar gelip geçici şeyler,doktor ne diyor bu konuda?

Allahhh kızımın talipleri çoğalıyorrr
Ayteeen nerdesin valla kzı gidiyor elden bak elde ne oğlanlar var resimli mesimli selamlar yollilrrrdelikafadulden
Kızımın yerde sürünürkenki halii
çöyle zengin birine vereyim de artık sürünmesin yavruuummmm:roflol:

komşum yine geldi,dışarı çıkalım bari dedim,zaten kulaklarım uğul uğul..belki dışarıda gürültüden duymam uğultuyu rahat ederim dedim.aldık bebeklerimizi çıktık ve kızı sürekli olarak ağladı,anneside aman dikkat et sen bana çarparsın önümden yada yanımdan yürü dememe rağmen arkadan çarptı hem ayağım çok kötü acıdı hemde yeni aldığım pantolonum biraz yırtıldı.aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ayy emel yaaa görüşme şunla o zaman kadın külliyen zarar
arkadaşım bir bahane uydur bir olur 2 olur sonra anlar zaten...mesafe koy biraz arana

emelcim selam
ayol ne komşuymuş oda yaww Çok üzgünüm çoooksenin yüzün tutmuyo demekki..:bbo:.işim var desene kuzum
işte nebilim eşim ewde yatıyo de kapı açma uyuyodum dee ayy gerçi kime akıl veriyosam:uhm: sanki ben yapabiliom..ayy öylelerine de fitil olurum ne öylee zırt pırttt hiç çekilmez odaa-tatlicadiarzu- yaw ben anlamöadıımm nasıl çarpıyoo ya öylee:sm_confused: hem pantolonun yortılıyo hemdee ayağın acıyoo anlamadımm gıınaniknanik

oyy demenen geçimiyciğiimm.. emel mert kuzusunu ısır benim için aman nazar değmessin
karizma oğluşun kafasındann çıkar kıs o şapkayıı anacum :asigim:benim kuzum öylee daha tatlıııı
ay parçarcası ayça ya ne demelii tam lokummm kıss gül sen emele verde ankara ya gelinimiz gelsin
mertten iyisinimi bulcan çok masum yawrum:sm_cool:alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…