- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #22.941
sabah beri kapılar çalıyor açmıyorum,anlasınlar:jeyyar:
sabah beri kapılar çalıyor açmıyorum,anlasınlar:jeyyar:
duygucum nasılsın ..senin tombili kusuyor mu hala..öle merak ettim..kardeşimle öle eski günleri konuşuyoduk ta yeğenim çok kustuğunda çok zordu diye anlatıyordu..aklıma sen geldin..umarım kesilmiştir..yeğenimin kusması 9. aya doğru kesilmiş tamaman.öptüm tontişi..
Canım kapıyı açmamaktansa şu anda müsait değilim misafirim gelecek diyebilirsin başka bir seferde şuan merti uyutmak üzreyim diyebilirsin..
Tam karakterlerini bilmiyorum ama ani bir şekilde tavır almaktansa bunu zamana yayman daha iyi gibi.
Sonuçta tatil planları yapıyormuşsunuz bayağı samimiymişsiniz..Yüz yüze bakacaksınız...
ohoo,çok denedim onu işe yaramıyo,evin her yeri heryerde gördüler,süpürgeler meydanda falan,ama işe yaramıyo..zaten en sonunda açtım geldi oturdu gitti
işim var dediğinde de giriyorlar hımm:1shok: pesss
O zaman sen bildiğin gibi yap canım, gerçi yine girmişler...
slm kızlar ben kasım 2009 anneleri topiğindenim:lepi:ve ayrıca eylül 2008 annesiyim.ya kusma olayını duyunca atlayım konuya dedim.benim oğlumda 7 aylık ve hala kusuyor.artık ek gıdalara başladık onları bile kusuyor.halımızın halini görmemeniz lazım iğrenççççççççç:1shok:bu arada günde 3 4 kıyafet değiştirdiğimiz oluyor.bebişi böle olanlar yardımcı olsun yaaa.ne zaman bitecek bu işkence:uhm:
Emelcimm maşallah Mert'e çok güzel çıkmış Allah nazarlardan korusun.
gndyın canım çok geçmiş olsun bebişimizin ateşi varmış.
Gül canım benim senin kıza bizde talip olmuştuk canımm unuttun mu yoksa burda yokuz ama unutma bizi teyze..
duygu canım benimm sende buralardasınn.
edacımm,mervecimm nasılsınız.
komşum yine geldi,dışarı çıkalım bari dedim,zaten kulaklarım uğul uğul..belki dışarıda gürültüden duymam uğultuyu rahat ederim dedim.aldık bebeklerimizi çıktık ve kızı sürekli olarak ağladı,anneside aman dikkat et sen bana çarparsın önümden yada yanımdan yürü dememe rağmen arkadan çarptı hem ayağım çok kötü acıdı hemde yeni aldığım pantolonum biraz yırtıldı.aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?