Doğum yapmış olan anneler buraya....

ılahi Saliş
allah iyi yazılar yazsın,nerde mutlu olacaksa oraya gelin olsun inşallah...
Hepimizin kuzularını allah iyilere yoldaş etsin...
:Saruboceq:

a
Canancım 41 kere maşallah egenin kusmaları çok azaldı yok denilcek kadar az aman Allah nazardan saklasın ara sıra oluyor ama biz onu kusmadan saymıyoruz zatenkaydirigubbakcemile3
Canım bizimde dişlerimiz gelmeden bir hafta resmen kök söktürdü Ege katıla katıla ağlyordu sürekli kulağını tutuyordu...Belki sizinde olabilir geçmiş olsun canım
Ege zaten hiç mama yemediği için içimde kalcaktı şu kahvaltı saatlerinden yemeseydikaydirigubbakcemile3Herkes anne sütüne özenir bende mamaya özendim valla aldım bir kutu..Ara sıra onu kullanıyorum ara sırada bbek sütünde yapıyorum..Ihlamurla sevmedi Ege..Zaten 75 cc yle peynir ymurta girince dolu dolu bir kase oluyor..Ege maşallah hepsini götürüyor
duycucum şimdi ölçtüm 275 ccden yapıyorum ben,koca bi kase hemde koyu kıvamlı veriyorum,az değilmi 75cc.buna rağmen benim bıdık 8.200 gr yaklaşık.
:1shok:275 cc mi Emelcim yanlışlık olmasın 75 cc yle peynir yumurta falanda girince çorba kasesiyle bir kase oluyor:bbo:
Geçmiş olsun eşine Umutcum yaa keşke boyaya kalkışmasaymış valla başına iş almış yazık yaa zor iştir birde o mahfolmuştur adamcağız..Umarım önemli birşey yoktur canım..
Cansuyu bende çok merak edıyorum valla kaç kee özelden mesaj attım ama yok..
ıyi olduğunu bilsek yeter...
Burası zate iyice durgunlaştı artık bende nadiren giriyorum artık..Seda yok,cansu,aslı gıremıyor...Derya desen ona keza...Ne yapalım artıkın herkes iyi olsunda gerisi öenmli değil:a015:
[/B][/QUOTE]

canım kardeşime ( onun da bebeği )sordum..ek gıdalara da geçince bir süre devam etti ama sonra azalarak 9. 10. aylardan itibaren azalarak kesildi..umarım seninki de biran önce kesilir canım..kardeşiminde koltuk halı kıyafet ne varsa rezil oluyordu..allh başka dert vermesin yavrucaklara.bunlar geçiçi sorunlar..

Herkese merhaba... uzun zamandır girmiyorum, kpssye hazırlanıyorum, nazlı kuşumun alttan iki tane dişi çıkmak üzere, kesik iki çizgi var şimdilik..çok iştahsızlaştı 10 gündür hiç birşey yemiyor desem yeridir...umarım diştendir bu iştahsızlık..ve gece 10000 defa falan uyanıyor.
herkes iyimi? hepinizi çok özledim, arada aklıma geliyorsunuz, betül, gül, canan napıyor falan diye, umutcumla sağolsun özelden yazışıyoruz.Benim kıza peynir yumurta yoğurt yasak, bal zaten yasak, cicibebe falan gibi içinde süt ürünü olan herşey yasak olduğundan son derece vasat bir mönümüz var.Kahvaltıda peptijunior mamaya bebelac mısırlı çavdarlı yapıyorum, çok az yiyor, hala pütürlü yiyemiyor..işte benim havadisler bunlar...

Selam kızlar,
Yorucu gunun ardından merhaba :)
Sımdı koca bır mısafr daha dogrusu cocuk ordusunu yolladık evden.. :bbo:
Anam ne gurultuydu ne gurultuyu bına yııkılacak alltan komsu geldı artık bılıyorum mısafırınız var ama ınanın durulmuyo asagıda sesten dedı..
Gelmese sasardım.. sıkayet gelınce cocuklara sahıp cıkmaya basladılar ebe hatunlar bastan yapsanıza su ısı.. :1closedeyes:
Yaktım bı sıgara salonda uzattım ayagımı oh bee.. cocuk ıcerde uyuyor.. 1 seneden fazla evın ıcınde sıgara ıcmıyorduk.. yayılarak tutturmeyı ozlemısım be...

Hoşgeldın canım ozlettın valla kendını.. bız ıyıyız canım sızınde ıyı olmanıza sevındım.. yemek harıc hersey yolunda demek cok sukur... ıncılerı de gorunmus nazlıcıgın...
buyudukce bu yeme sorunlarınıda atlacak nazlı merak etme annesi... saglıklı olsunda yeterkı...

hoşgeldin sedacım
kpssden istediğin sonucu alırsın umarım
dişiniz hayırlı olsun kuzucuğun iştahı düzelir inşallah
hepsi birgün düzelecek canım allah sağlık mutluluk versin yeterki
kendine iyi bak a.s.

kpss sınavın inşallah iyi geçer arkadaşımm..
nazlıı nın dişlerii hayırlı olsunn umarım sorunsuz sekilde atlatırsınızz diş çıkarmaları..
ahh canımm diş çıkarırken bunlarııı yaşamak çokk normall ama bunların hepsii tatlı anılarr canımm.
meleğine iyi bakk allaha emanet olunn seda cım

deryaaa hg canımm
şimdi uyuttum kuzumuu eşimde halı sahaya gitti tek kaldık kızımla kk gireyim dedimm...
yaa hala hırıltımız devam ediyoo dr 2 surup yazdı gönderdiii
aslında ben dr değiştirmek istiyomm fakatt dogru dr bulmakk sorun işte

SWEET CURSE...............HALıME .............1981.............1 Eylül ERKEK......................EMıR
TUSEMG........................................... . .........................1 Eylül ERKEK
NAZLIBEBıSıM.................BURCU...............1 989..... . .....1 Eylül ERKEK
ASLııı .............................ASLI ...................1976.............2 Eylül ERKEK .....................OZAN EGE
MAVıLı_06 ......................EMEL................ 1981.............2 Eylül ERKEK........................MERT
GÜLDENM ......................GÜLDEN............1980...... ........3 Eylül ERKEK......................ARıF ATA
B.TUGAN .................................................. ...................3 Eylül ERKEK
CYILDIZ........................................... ..............................3 Eylül ERKEK......................ERKAN YıĞıT
EMELGÜZEL........................................ . ................ ......3 Eylül ERKEK
ÇıKOLATAPRENSES.......MELıKE..............1985.... ..........3 Eylül KIZ
GLSM32 ........................GÜLSÜM.............1987 .............4 Eylül ERKEK
DERYA ..........................DERYA ..............1979..............5 Eylül KIZ.......................... .DURU
SARIKANARYA ..............ELıF...................1978......... .....5 Eylül KIZ............................NAZ
ERVA007........................BıRSEN............. .1987..............6 Eylül ERKEK.....................BERAT KAAN
VıLDANNNN....................................... .. ........................7 Eylül ERKEK.............. ......KAAN
AYTEGE.........................AYTEN.............. .1975..............8 Eylül ERKEK.....................EGE
EYLÜL_ANNESı .................................................. .........10 Eylül KIZ..................... ....BURÇAK
BEBEĞıM .................................................. ..................11 Eylül CıNSıYET
MÜJDES .......................MÜJDE ...............1983 .............11 Eylül KIZ........................ SERRA
KUMRALIM.......... .........ZELıHA................1983 .............12 Eylül ERKEK...................ıBRAHıM ARAS
YENıYAŞAM................. ESRA .................1981 .............12 Eylül ERKEK...................YAĞIZ
BıRES ..........................ESRA..................19 79...............13 Eylül KIZ
BASKETCHı....................................... .. ........................13 Eylül KIZ .........................MELıSA
DELıKIZ.........................FATMA............. ...1983.............. 14 Eylül ERKEK...................ONUR
SEL-ıNN...................... .MEHTAP............. 1980.............. 15 Eylül ERKEK
SAYRA .................................................. .......................15 Eylül ERKEK
GULAN06......................................... .. .....1978...............15 Eylül ERKEK ERKEK(ikiz)..BUĞRAHAN-YUNUS EMRE
SEKRETERYA...............AYŞEGÜL............1985.. ........ .. .15 Eylül ERKEK...................EGE
TANGOO.......................................... .. .....1986...............15 Eylül ERKEK
CADI52.......................................... .. ..............................15 Eylül KIZ
Xkimyagerx ...............................................198 3...............16 Eylül KIZ
DıSıMERO......................DıDEM............ .. .1979...............17Eylül ERKEK
MOMMY ........................GÜL............ ........1981...............17 Eylül KIZ.........................AYÇA
NUNUU...........................NURAY............. ...1981...............17Eylül KIZ.........................DURU
BıTLıPıYADE..................................... .. ...........................17Eylül ERKEK
BRıDE ................ ..........SEDA..................1980.............. ..19 Eylül KIZ.........................NAZLI
6128.................. ............HATıCE...............1981............. ...19 Eylül KIZ
ARıZONı..........................ELıF......... .. ..............................19 Eylül ERKEK..................EFE
SUZı............................................ .. .................................19 Eylül CıNSıYET
CÜVCÜV.......................................... .. .................. ..........20 Eylül ERKEK
ÖZNUR83 .......................ÖZNUR...............1983... ..............20 Eylül KIZ........................EYLÜL
TRUEBLUE......................NESLıHAN....... .1982. ................20 Eylül KIZ.......................ZEYNEP BERRA
HıLARYA........... .............CANSU..............1982.............. ... 21 Eylül ERKEK.................BORA
MıNıKANNıŞ ...................MERVE..............1983........ ......... 21 Eylül KIZ.......................BÜŞRA
WıSKı.................. ..........EBRU ................1979................. 21 Eylül KIZ........................NAZ
YAGMUR25.......................................... .... .. .....................21 Eylül ERKEK
BETULYGT.....................BETÜL................ 1987................. 21 Eylül ERKEK..................EMRE
ıZMıRGÜZELı22...............ÜMRAN..............198 6..................22 Eylül KIZ.........................CEREN
RELAX............................................. .. .. ...1975..................22 Eylül ERKEK..................MUSTAFA KEMAL
"NAZ"......................................... .. .. ................................22 Eylül ERKEK
FREKANS........................................... ....... .. .................. 23 Eylül KIZ
ıLETıŞıM.........................NAıME ...............1980................ 23 Eylül KIZ
GAMZELı26 ...................KÜBRA ......................................23 Eylül ERKEK
MDM34 .................................................. .......... ...............23 Eylül KIZ
AYŞE&SERKAN ............AYŞENUR...........1985 ................23 Eylül KIZ
SıYAH-BEYAZ ...............ELıF....................1981.... ............24 Eylül KIZ
GUNDOGDUS....... ........SELMA................1977............... .24 Eylül KIZ- ........................ŞEVVAL
ALıN .............................EMEL................. .1981............... .24 Eylül ERKEK....................YARKIN
HETCıK83......................HATıCE.............. ..1983........ .. ....24 Eylül KIZ........................DıLA
RABıYASIN................... RABıA ........................................24 Eylül KIZ
PAPATYAM ..................HıCRAN ..............1975 ................25 Eylül KIZ
DUYGU1912..................DUYGU................19 80. .. ............25 Eylül ERKEK........................EGE
ANESSA ......................SADıYE................1984.. ........ ......26 Eylül KIZ
GOZDE0120 .................GOZDE.................1981....... ......... 26 Eylül ERKEK ...................DENıZ
DREAM81.................... GÜLŞAH.............. 1981 ................27 Eylül ERKEK ...................MERT EFE
SELıN JÜLYEN .................................................. ..............27 Eylül CıNSıYET
KIVILCIM ......................NıLAY ..................1982 ................27 Eylül CıNSıYET
ANADOLUKIZI..................................... .. ...........................27 Eylül KIZ
ANGELAY ....................ÖZLEM ................1978 .................28 Eylül ERKEK
AMONRA......................KÜBRA ................1982................. 28 Eylül ERKEK
SEDA67............................................ ........ .. .................... 28 Eylül KIZ
ŞEBEK........................ NEVRUZ ..............1978 .................29 Eylül KIZ
SEREN ........................SEREN ................1983..................29 Eylül ERKEK....................EGE
HANıFEE......................HANıFE............... ..1982 .................29 Eylül ERKEK
ARZUERCAN......................................... .............................29 Eylül ERKEK....................EMıRHAN
MEHTAPELıF................ELıF.................... .1978 .................30 Eylül ERKEK....................TANER
NıLDAN.......................................... .. ................................30 Eylül CıNSıYET
MÜREKKEPBALIĞI.................................... ........ .. .............30 Eylül ERKEK
MUSCAN24...................CANAN.................1 978.. .. ............30 Eylül ERKEK
KÜÇÜK BALIK... ...........BERıL.................. 1982
AıŞE ............................AYŞE.................. 1988

ayy kızlarr şöyleee çokkk çok eskilere baktımm da neler neler paylaşmısız yaaa bebeklerimize ne alsakk ne beyendiyse resimlerini hemen eklermişizz vayyyyy gidii vayyyyyyy
zaman su gibi akmışşş gitmişşş
aramızdan ayrılanlar olmuşş yenii gelenler olmuşşş
ahhhhhhhhh ahhhhhhhhh

iyi geceler canlarım yarın gör. inşallahh çünkü salıdan itibaren yokum manavgat a gidiyorumm amcamın kızının yanınn tatil yapacahım hafta sonuna kadarr:))))))))
bu yüzdende sizler bol bol yazışayımmm
hadi bys

Ayy canımm saĞolll evet etkıı etmıyorr arkadaŞımm daha Önce bronsıt atlattık yenılemesınden korkuyomm umarımm olmazz da ıyıleŞır kuzum,
sıze ıyı geceler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…