- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #22.961
duygucum nasılsın ..senin tombili kusuyor mu hala..öle merak ettim..kardeşimle öle eski günleri konuşuyoduk ta yeğenim çok kustuğunda çok zordu diye anlatıyordu..aklıma sen geldin..umarım kesilmiştir..yeğenimin kusması 9. aya doğru kesilmiş tamaman.öptüm tontişi..
günaydın hanımlar kimseler yok yine galiba dün akşam ilk defa bizim kız 9,30 da uyudu ama sabaha kadar ıhladı durdu. burnuda tıkanık çok huysuzluk yapıyor bu aralar kucaktada durmuyor diştenmidir acaba 3 aylıkkende böyle huysuzluk yapmıştı. dr götürmüşdük. dr. dişten demişti 8 aya geldik ortada diş yok huysuzluk devam.
Canım ben ölçmüyorum ama 75 cc kadar oluyordur herhalde ama mama çok kullanmıyorum kayısıyı haşlayıp suyundan yada ıhlamurdan hazırlıyorum
Mamayı genelde muhallebisinde kullanıyorum şu 8 tahıllılardan vs...
Tüm kahvaltısı kasenin 4/3 ü kadar ama Bora yarısını yiyor...
:1shok:275 cc mi Emelcim yanlışlık olmasın 75 cc yle peynir yumurta falanda girince çorba kasesiyle bir kase oluyor:bbo:duycucum şimdi ölçtüm 275 ccden yapıyorum ben,koca bi kase hemde koyu kıvamlı veriyorum,az değilmi 75cc.buna rağmen benim bıdık 8.200 gr yaklaşık.
Geçmiş olsun eşine Umutcum yaa keşke boyaya kalkışmasaymış valla başına iş almış yazık yaa zor iştir birde o mahfolmuştur adamcağız..Umarım önemli birşey yoktur canım..selamlar cümleten..huzurlu bi haftasonu dileğiyle..burdayım deryacım:)kk nın hayaleti oldum zaar:)canoşun dediği gbi bebişten totomu kaşımaya fırsatım yok..bende spiralden vazgeçtim deryacım..hormon hapları yada iğnelerden cok dha iyi bence ama zaten şu dönemde aktif dinamik heyecanlı deiliz,iptidai şekilde idare edebiliriz..kendimi onu taktıramicak kadaryorgun hıssedıyorum çünki..zaten babamız muhtemelen fıtık oldu belden..çünkim lazkafasının inadına,ben evı boyatalım dedim,o ben boyarım dedi,etmeeyleme sakatlarsın kendini deim,o paraparapara dedi,şimdi emardı zartdı zurtdu uğraşıyo garibim..allah sağlık versinde herşey boş kayrıkın:)bızımkındede arada artan volumlerle huysuzluk oluyo,diş sandım ama bişi yok henuz...salon oldu bı oyun parkı zaten..battanıyelerı serıyorum ustuste,sonrabız altalta üstüste:)yemeğide aynen hayallerımdekı gbı yıyoruz,döke saça bata çıka:)günde 3 bazen 4 kıyafet deişiriz...seda nıcedır yok..arada özelden mesajlaşıyoduk..şimdilerde gene yok..ben cansuyu coook merak edıyorum ama telı yok kımsede sanıyorum...eh bi haftaya havalar züüper olcek,artık bende durmam..ilk hedefim parkorman:)sonra adalar...oofof..hayali bile güzel..hele burgazadada günbatımı bi 45lik efeye can kurban,barbun eşliğinde:)bi yavruma mayo alıcağımiçin cok heyecanlıyı..allahım sana şükürler olsun..
slm kızlar ben kasım 2009 anneleri topiğindenim:lepi:ve ayrıca eylül 2008 annesiyim.ya kusma olayını duyunca atlayım konuya dedim.benim oğlumda 7 aylık ve hala kusuyor.artık ek gıdalara başladık onları bile kusuyor.halımızın halini görmemeniz lazım iğrenççççççççç:1shok:bu arada günde 3 4 kıyafet değiştirdiğimiz oluyor.bebişi böle olanlar yardımcı olsun yaaa.ne zaman bitecek bu işkence:uhm:
Herkese merhaba... uzun zamandır girmiyorum, kpssye hazırlanıyorum, nazlı kuşumun alttan iki tane dişi çıkmak üzere, kesik iki çizgi var şimdilik..çok iştahsızlaştı 10 gündür hiç birşey yemiyor desem yeridir...umarım diştendir bu iştahsızlık..ve gece 10000 defa falan uyanıyor.
herkes iyimi? hepinizi çok özledim, arada aklıma geliyorsunuz, betül, gül, canan napıyor falan diye, umutcumla sağolsun özelden yazışıyoruz.Benim kıza peynir yumurta yoğurt yasak, bal zaten yasak, cicibebe falan gibi içinde süt ürünü olan herşey yasak olduğundan son derece vasat bir mönümüz var.Kahvaltıda peptijunior mamaya bebelac mısırlı çavdarlı yapıyorum, çok az yiyor, hala pütürlü yiyemiyor..işte benim havadisler bunlar...
Herkese merhaba... uzun zamandır girmiyorum, kpssye hazırlanıyorum, nazlı kuşumun alttan iki tane dişi çıkmak üzere, kesik iki çizgi var şimdilik..çok iştahsızlaştı 10 gündür hiç birşey yemiyor desem yeridir...umarım diştendir bu iştahsızlık..ve gece 10000 defa falan uyanıyor.
herkes iyimi? hepinizi çok özledim, arada aklıma geliyorsunuz, betül, gül, canan napıyor falan diye, umutcumla sağolsun özelden yazışıyoruz.Benim kıza peynir yumurta yoğurt yasak, bal zaten yasak, cicibebe falan gibi içinde süt ürünü olan herşey yasak olduğundan son derece vasat bir mönümüz var.Kahvaltıda peptijunior mamaya bebelac mısırlı çavdarlı yapıyorum, çok az yiyor, hala pütürlü yiyemiyor..işte benim havadisler bunlar...
evet canımmm suan açıkk zatii ne ol kicanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?