- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #22.981
herkez zayıf demeye başladı sinir oluyorum,aslında zayıf değil yüzü ufak,hem zayıf olsa bile zayıf bı buna bişeyler yedir niye diyorlar anlamıyorum,açmı bırakıyorum bu bebeği ben.doktor bi kaç ay önce biraz fazla kilo almış mama veriyorsan kes demişti bende onlar öyle deyince doktor fazla bile dedi diyorum,napıyım..eşimde diyo sözde yalan söylemessin ama doktor fazla bile dedi diye yalan söylüyorsun diyor,onlara iki saat açıklama yapmaktansa diyorum,çünkü herkeze ortalama kilodada..yüzü ufakta..yediriyorum bu kadar alıyor ancakta.. demekten yoruldum.sabah 10a 15 kala komşularımdan biri kapıyı çaldı k ırkyılda bi eşime sen bakta biraz uyuyayım demiştim,uykumun içine ettiler,hem bugün pazar belki ben uyanıksam bile eşim uyuyor,neymiş mertin sesini duymuşta emel uyanıktır diye düşünmüş,tartıyı istedi eşimden..töbe töbee
Günaydın iyi pazarlar herkese...
Kahvaltı yapıcaz birazdan sonra hava güzel yürüyüşe çıkıcaz,sahilde bir kahve içeriz denize karşı ohhh:lepi:
Gözdecim bugün hava güneşli Egenin güneş gözlüğünü ilk olarak takıcam bakalım ne yapcak ne tepki vercek merak ediyorumkaydirigubbakcemile3
Akşam yazarım artıkın..Hoşçakalın...
herkez zayıf demeye başladı sinir oluyorum,aslında zayıf değil yüzü ufak,hem zayıf olsa bile zayıf bı buna bişeyler yedir niye diyorlar anlamıyorum,açmı bırakıyorum bu bebeği ben.doktor bi kaç ay önce biraz fazla kilo almış mama veriyorsan kes demişti bende onlar öyle deyince doktor fazla bile dedi diyorum,napıyım..eşimde diyo sözde yalan söylemessin ama doktor fazla bile dedi diye yalan söylüyorsun diyor,onlara iki saat açıklama yapmaktansa diyorum,çünkü herkeze ortalama kilodada..yüzü ufakta..yediriyorum bu kadar alıyor ancakta.. demekten yoruldum.sabah 10a 15 kala komşularımdan biri kapıyı çaldı k ırkyılda bi eşime sen bakta biraz uyuyayım demiştim,uykumun içine ettiler,hem bugün pazar belki ben uyanıksam bile eşim uyuyor,neymiş mertin sesini duymuşta emel uyanıktır diye düşünmüş,tartıyı istedi eşimden..töbe töbee
selam kızlar epey aradan sonra ben geldim. kendime yeni bir kurs buldum.aile ve çocuk eğitimi üzerine. gidebilecek olanlara tavsiye ederim çok yararlı bilgiler veriliyor.çocuğun sosyalleşmesi sağlığı vs herşeyi içeriyor. bir de kızlar ankarada oturan var mı
hoşgeldin deryacım nasılsın duru nasıl
slm kızlar biz dolaştık geldik...deryacım hoşgeldin sende nasılsın durum nasıl,bende emziriyorum şimdi rahat yazamadım bugun ılk olarak çorbasına mercımek koydum ınsallah gaz yapmaz bır corba kaşığı kadar
merak etme duygu bişey olmaz inşallah böyle böyle alışacaklar bizde dışardaydık yeni geldik ege gözlüğüne alıştı mı ?
biz de iyiyiz deryacım onurcuk oyun oynuyor baba diyor habire hiç durmadan baba diyor ya iki tane dişimiz var bizimde diş de huysuzluk yapıyor iştahsızlık
peki duru neden kilo alamıyormuş acaba iştahsız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?