Doğum yapmış olan anneler buraya....

Günaydın iyi pazarlar herkese...
Kahvaltı yapıcaz birazdan sonra hava güzel yürüyüşe çıkıcaz,sahilde bir kahve içeriz denize karşı ohhh:lepi:
Gözdecim bugün hava güneşli Egenin güneş gözlüğünü ilk olarak takıcam bakalım ne yapcak ne tepki vercek merak ediyorumkaydirigubbakcemile3
Akşam yazarım artıkın..Hoşçakalın...

MaVili_06 kullanıcısından alıntı
duycucum şimdi ölçtüm 275 ccden yapıyorum ben,koca bi kase hemde koyu kıvamlı veriyorum,az değilmi 75cc.buna rağmen benim bıdık 8.200 gr yaklaşık.

275 cc mi Emelcim yanlışlık olmasın 75 cc yle peynir yumurta falanda girince çorba kasesiyle bir kase oluyor

peynir,yumurta girmemiş haliyle canım..

herkez zayıf demeye başladı sinir oluyorum,aslında zayıf değil yüzü ufak,hem zayıf olsa bile zayıf bı buna bişeyler yedir niye diyorlar anlamıyorum,açmı bırakıyorum bu bebeği ben.doktor bi kaç ay önce biraz fazla kilo almış mama veriyorsan kes demişti bende onlar öyle deyince doktor fazla bile dedi diyorum,napıyım..eşimde diyo sözde yalan söylemessin ama doktor fazla bile dedi diye yalan söylüyorsun diyor,onlara iki saat açıklama yapmaktansa diyorum,çünkü herkeze ortalama kilodada..yüzü ufakta..yediriyorum bu kadar alıyor ancakta.. demekten yoruldum.sabah 10a 15 kala komşularımdan biri kapıyı çaldı k ırkyılda bi eşime sen bakta biraz uyuyayım demiştim,uykumun içine ettiler,hem bugün pazar belki ben uyanıksam bile eşim uyuyor,neymiş mertin sesini duymuşta emel uyanıktır diye düşünmüş,tartıyı istedi eşimden..töbe töbee

Canım maşallahı var oğlunun çok tatlı çook yakışıklı Allah nazarlardan korusun....
Gün içerisinde kahvaltısını,yoğurdunu,muhallebisini,sebze çorbasını yediriyorsan senin yapabileceğin başka bir şey yokki...Sağlık problemide yok çok şükür bünyesi yakıyordur..
Kilosu ortalamanın içinde..
Sen zayıf diyenlere deki kilo aldırmak kolay dayarsın muhallebiyi mamayı ağzına, alır kilo!!!! ama önemli olan sağlıklı olması vücudunun yağ kaplaması değil....
Kilo iyi bir şey olsa dr.lar, fazla kilo alan bebeklere almasınlar daha diye engellemeye çalışmazlardı...

Son düzenleme:
Bu arada iyi pazarlar Herkese..
Geceden beri canım sıkıldı biraz burdada dedikodu yapacak kimsede yok:1no2:
En iyisi bende oğlumla dışarı çıkayım birazgamyoncuiremsu
Grşz.....

Güle güle kullansın egecik gözlüklerini.
deniz seviyo ses çıkartmıyor inşallah egede sever .... iyi gezmeler canımcımm
biz de çıkacaktık ama burda hava bulutlu bugün oğlan zaten nanemolla o yüzden oturuyoz evde

boşver canımm tıka kulaklarınııı
kime neymiş ya sinir oluyorum bu insanlara denizde 8700 falan canım onunda yanaklar tombul olduğu için herkes tombul sanıyo ama o da normal sınırlar içinde ...hatta doktoru kilosu fazla bile diyor sizinki gibi ... boşver canım sağlıkları yerinde olsun da ister zayıf ister tombul olsunlar, her şekilleriyle o kadar tatlılarki merto da yawrum maaşallahı var çok güzel bi bebek .
aptal dostum olacağına akıllı düşmanım olsun diye boşa dememişler....aptal insanlara hiç tahammül edemiyorum

selam kızlar epey aradan sonra ben geldim. kendime yeni bir kurs buldum.aile ve çocuk eğitimi üzerine. gidebilecek olanlara tavsiye ederim çok yararlı bilgiler veriliyor.çocuğun sosyalleşmesi sağlığı vs herşeyi içeriyor. bir de kızlar ankarada oturan var mı

ah cnm bende o kadar çok gitmeyi istiyorum ki aile çocuk eğitimi olan kursa fakat vaktim olmuyor.hafta içleri çalışıyorum.
haftasonlarım uygun oda yoğun geçiyo.(böyle pc başında falan :roflol:)
ben ankaradanım bu arada.

slm hanımlar....nasılsınızbakalım???sizleri özledim....epeydir giremedim....artık işlerle kendimuğraşıyırum o yüzden vakit kalmyor...

hoşgeldin deryacım nasılsın duru nasıl

sağol fatmacım,iyiyim amaçokyorgunum duru da iyisayılır....halakilo almıyır hatta bu ay boyu da hiçuzamamış..1haftadır ishal,kusma.....dişçıkaracak yine mabu seferçokzor olacak....cumadr gittik 7 kg:1no2na bileseviniyorum epeydir ilkdefa 300 gralmış:Saruboceq:

siznasılsınız?onurcumnasıl?

slm kızlar biz dolaştık geldik...deryacım hoşgeldin sende nasılsın durum nasıl,bende emziriyorum şimdi rahat yazamadım bugun ılk olarak çorbasına mercımek koydum ınsallah gaz yapmaz bır corba kaşığı kadar

birkaçsayfa geçmişokudum....hemen yazayım unutmadan..
aslıcım ne güzel ya alkış yapıyr demek kuzum...daha benimki yapmıyor sadece seyrediyor beni gülüyor benyaparken....8 diş...of canım ya üst üstemiçıkardı kıyamam....
duygucum gözlüğünüz hayırlı olsun canım....kullandınmı bugün bakalımsevmiştirumarım....nerden aldınız ben de alayım???
mavili komşularınokuyunca bile sinirbozucu Allah sana kolaylık versin canım...
betülcüm 5kg verdinmicanım...tebrikler...
ay unuttum diğer yazıları kafakalmadıki bu cadıdan....

merak etme duygu bişey olmaz inşallah böyle böyle alışacaklar bizde dışardaydık yeni geldik ege gözlüğüne alıştı mı ?

biz de iyiyiz deryacım onurcuk oyun oynuyor baba diyor habire hiç durmadan baba diyor ya iki tane dişimiz var bizimde diş de huysuzluk yapıyor iştahsızlık
peki duru neden kilo alamıyormuş acaba iştahsız mı

hoşbulduk canım..sende hoşgeldin ..bizde gezmeyey çıkacaktık....alt komşu eşimden rica etii beni gara bırak diye..kaldı bizimgezme....hava da serinledi iyice....
ben de mercimek koymadımhiç...aklıma gelmedi nedense delikafadulden

bende gözlük alamk istiyorum benimkini taktım onura hiç korkmuyor benimsedi hemen ona da alıyım bari

merhabalar sohbetiniz bol olsun evlatlarınız sağlıklı olsun inş huzur ve mutlulukla kalın hep.
bende katılabilirmiyim aranıza?a.s. benimde 29GÜNLÜK bir oğluşum var { 7 yaşında birde kızım :))var}

durunun da ön altta 2 tanedişi var ısırıyor maymun herşeyi :roflol: baba ve dede bizimkinin lafları da...arada allah allah diyor sanki....valla 4 aydır böyle kilo durumu...100 graldığı bile oldu....yemediğinden diyorduk önce...maşallah bu ay çok güzel yedi...300gralmış sadece....kahvaltı....meyve püresi....çorba....yoğurt....bazen mama ve annesütü...akşamda emziriyorum...yanlış ya da eksik birşey mi var anlamadım....
cuma günüdr birsürü tahlil yaptı nedeni varmıdır diye....herşey çok güzel çıktı...yapısı minnoş olacak diyor...ama çok hareketli ya....yerde yuvarlanmaya başladı durdu kilosu...şimdi de emekliyor tutabilene aşkolsun...çit alacağım internetten baktım...biraz pahalı geldi araştıracağım....kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…