- 9 Nisan 2008
- 2.747
- 78
- 318
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #23.001
merhabalar sohbetiniz bol olsun evlatlarınız sağlıklı olsun inş huzur ve mutlulukla kalın hep.
bende katılabilirmiyim aranıza?a.s. benimde 29GÜNLÜK bir oğluşum var { 7 yaşında birde kızım :))var}
hoşgeldin canım...bebeğin hayırlı olsun....sağlıklı büyüsün inşallah....sen bizden daha tecrübelisindir....
hoşgeldin ezel aramıza
ne çiti kıs o ne ki
deryacım metabolizması hızlı çalışıyo demek ama n boşver çıtır olsun biz gibi uğraşmasın kilo vercem diye
E-Bebek | Bahçe Oyuncakları | Bahçe Oyuncakları | Pilsan | Pilsan Oyun Alanı ve Çit
bu çitten 2 tane alayımdiyorum 2 tane olunca pahalı geldi....daha ucuz varmı diye bakcam canım...
canım nacizane fikrim bunu alacağına bu kadar para verip bir tane park yatak al derim hem kendi kendine uyumaya alıştırırsın ben kızımı bu şekilde alıştırmıştım daha kullanışlı tabi genede sen bilirsin.
canımpark yatak var zaten ama yatk olarak kullanıyoruz onu....uyanınca almıyorum hemen içinden amaküçük ya içi emekleyemiyor.....etrafı karıştırıyor,kapıdan dışarı çıkıyor...onlara engel olayımistedim...odadan 1 sn çıkamıyorumdurmuyor...2 tana alırsamiçibüyük olur oyuncakalrını da içine koyarımdiye düşündüm...
ben çıkıyorum misafir gelecekmiş....daha doğrusu kayınvalidemve kardeşi geliyor....pazar pazar.....zaten hergünburda 1 günde rahat bırak dimi of yaaaa......görüşürüzinşallah....girmeye çalışayım arada...öptüm....
durunun da ön altta 2 tanedişi var ısırıyor maymun herşeyi :roflol: baba ve dede bizimkinin lafları da...arada allah allah diyor sanki....valla 4 aydır böyle kilo durumu...100 graldığı bile oldu....yemediğinden diyorduk önce...maşallah bu ay çok güzel yedi...300gralmış sadece....kahvaltı....meyve püresi....çorba....yoğurt....bazen mama ve annesütü...akşamda emziriyorum...yanlış ya da eksik birşey mi var anlamadım....
cuma günüdr birsürü tahlil yaptı nedeni varmıdır diye....herşey çok güzel çıktı...yapısı minnoş olacak diyor...ama çok hareketli ya....yerde yuvarlanmaya başladı durdu kilosu...şimdi de emekliyor tutabilene aşkolsun...çit alacağım internetten baktım...biraz pahalı geldi araştıracağım....kaydirigubbakcemile
hoşgeldin canım kaydirigubbakcemile3merhabalar sohbetiniz bol olsun evlatlarınız sağlıklı olsun inş huzur ve mutlulukla kalın hep.
bende katılabilirmiyim aranıza?a.s. benimde 29GÜNLÜK bir oğluşum var { 7 yaşında birde kızım :))var}
desertrose canım senin bebiş kaç aylık
birkaçsayfa geçmişokudum....hemen yazayım unutmadan..
aslıcım ne güzel ya alkış yapıyr demek kuzum...daha benimki yapmıyor sadece seyrediyor beni gülüyor benyaparken....8 diş...of canım ya üst üstemiçıkardı kıyamam....
duygucum gözlüğünüz hayırlı olsun canım....kullandınmı bugün bakalımsevmiştirumarım....nerden aldınız ben de alayım???
mavili komşularınokuyunca bile sinirbozucu Allah sana kolaylık versin canım...
betülcüm 5kg verdinmicanım...tebrikler...
ay unuttum diğer yazıları kafakalmadıki bu cadıdan....
merak etme duygu bişey olmaz inşallah böyle böyle alışacaklar bizde dışardaydık yeni geldik ege gözlüğüne alıştı mı ?
biz de iyiyiz deryacım onurcuk oyun oynuyor baba diyor habire hiç durmadan baba diyor ya iki tane dişimiz var bizimde diş de huysuzluk yapıyor iştahsızlık
peki duru neden kilo alamıyormuş acaba iştahsız mı
hoşbulduk canım..sende hoşgeldin ..bizde gezmeyey çıkacaktık....alt komşu eşimden rica etii beni gara bırak diye..kaldı bizimgezme....hava da serinledi iyice....
ben de mercimek koymadımhiç...aklıma gelmedi nedense delikafadulden
iyi pazarlar cümleten...bendeniz yorgunum..eşimin belınde muhtemelen fıtık var ve bebeği bile kaldıramaz durumda..bi ona hızmet bı bebişe koştur,yanmışım ben..allah beterınden saklasın nedıyeyım..annem kayınvalıdemıde alıp antalyaya gıdıcek bu salı..bendemı gıtsem dıyorum ama eşim olmadanda korkuyorum..iki yaşlı kadın sonuçta.hem antalya ıcın erken henuz..gecelerı ayaz olur.mayıs ortası planlamıştım kendımı..aytencankoviçle buluşmamamıza azdha var yani....bende saçımagölge yaptırdım..kızılkave..ama çogaltıcam..bikaç farklı renk bıarada istyorum..siyah zemınde kahve ve vıyole..saçın uclarına dogruda dha acık olsunkı yaz konseptimiz tam olsun...yanı bende deişik bişi yok kızlar..ismetde henuz diş yok..benımde parkyatagım var ama deryanın dedıgı gbı cok kucuk gelıyo oyun alanı olarak..bide hamak alıcamyada babası yapıcak..sallanmadan uyumaz olduk..kalorıfere bagladgım bezde sallıyorum ama cok yorucu...allah affetsın ama bugun ne sinirlendim eşim yatarken..cunkı bırazda nazımız var ben bılıyorum malımı..ya dedım bı sprem bankasından yapaydım bı farklı olmıcaktı pek heralde yıne herşeye kendım bakıcaktım.tabıkı oyle deil ama allah sağlık versın..bide ilkkez eşimle aramızdakı yaş farkını hıssettım..7 yaş fazla deil gerçi ama neblim..hayatın ne getireceği belli deil..belkı yarın ben yatağa düşerim...........
iyi pazarlar cümleten...bendeniz yorgunum..eşimin belınde muhtemelen fıtık var ve bebeği bile kaldıramaz durumda..bi ona hızmet bı bebişe koştur,yanmışım ben..allah beterınden saklasın nedıyeyım..annem kayınvalıdemıde alıp antalyaya gıdıcek bu salı..bendemı gıtsem dıyorum ama eşim olmadanda korkuyorum..iki yaşlı kadın sonuçta.hem antalya ıcın erken henuz..gecelerı ayaz olur.mayıs ortası planlamıştım kendımı..aytencankoviçle buluşmamamıza azdha var yani....bende saçımagölge yaptırdım..kızılkave..ama çogaltıcam..bikaç farklı renk bıarada istyorum..siyah zemınde kahve ve vıyole..saçın uclarına dogruda dha acık olsunkı yaz konseptimiz tam olsun...yanı bende deişik bişi yok kızlar..ismetde henuz diş yok..benımde parkyatagım var ama deryanın dedıgı gbı cok kucuk gelıyo oyun alanı olarak..bide hamak alıcamyada babası yapıcak..sallanmadan uyumaz olduk..kalorıfere bagladgım bezde sallıyorum ama cok yorucu...allah affetsın ama bugun ne sinirlendim eşim yatarken..cunkı bırazda nazımız var ben bılıyorum malımı..ya dedım bı sprem bankasından yapaydım bı farklı olmıcaktı pek heralde yıne herşeye kendım bakıcaktım.tabıkı oyle deil ama allah sağlık versın..bide ilkkez eşimle aramızdakı yaş farkını hıssettım..7 yaş fazla deil gerçi ama neblim..hayatın ne getireceği belli deil..belkı yarın ben yatağa düşerim...........
Duygu bende arada mercimek koyuyorumm bir şey yapmadı ama az koyuyorum bende...
Bu arada bizimkide güneşli havada bakamıyor bende gözlük almak istiyorum ama dr.a sormak lazımmı? çünkü göz gelişimi 1 yaşa kadar devam ediyormuş gerçi sertifakalı bir ürün...
Canım saçını güzel günlerde kullan...
Adam belini incitti diye hemen aradaki yaş farkına niye yoruyon kız...Bütün erkekler hastalanmaya görsün çok nazlı olurlar...
Bizimde aramızda 10 yaş var bir tarafın olgun olması gerekiyor dolayısıyla ben bunun çok faydasını gördüm ama tabii ilerde sıkıntısını yaşarmıyız bilemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?