Doğum yapmış olan anneler buraya....

merhabalar sohbetiniz bol olsun evlatlarınız sağlıklı olsun inş huzur ve mutlulukla kalın hep.
bende katılabilirmiyim aranıza?a.s. benimde 29GÜNLÜK bir oğluşum var { 7 yaşında birde kızım :))var}

hoşgeldin canım...bebeğin hayırlı olsun....sağlıklı büyüsün inşallah....sen bizden daha tecrübelisindir....

ne çiti kıs o ne ki

deryacım metabolizması hızlı çalışıyo demek ama n boşver çıtır olsun biz gibi uğraşmasın kilo vercem diye

güzel bişeymiş deryacım ama dururmuki içinde emekliyormuş bide onur emeklemiyo sadece dönüyor ve geri geri emekleyebiliyor bi de tek başına oynamıyor asla hep birisi osun istiyor yanında

canımpark yatak var zaten ama yatk olarak kullanıyoruz onu....uyanınca almıyorum hemen içinden amaküçük ya içi emekleyemiyor.....etrafı karıştırıyor,kapıdan dışarı çıkıyor...onlara engel olayımistedim...odadan 1 sn çıkamıyorumdurmuyor...2 tana alırsamiçibüyük olur oyuncakalrını da içine koyarımdiye düşündüm...

ben çıkıyorum misafir gelecekmiş....daha doğrusu kayınvalidemve kardeşi geliyor....pazar pazar.....zaten hergünburda 1 günde rahat bırak dimi of yaaaa......görüşürüzinşallah....girmeye çalışayım arada...öptüm....

hmmm anladım bak ne diyeceğim benim bir arkadaşım marangoza yaptırmıştı kendi boyamıştı epey ucuz olmuştu ama oda devrilmesinden şikayetçiydi belki sen daha iyisini yaptırırsın kafanı karıştırmak istemem tabii sadece fikir benimkisi

güle güle canım bende çıkıyorum bebiş ağlıo hoşçakalın görüşmek üzere

emeklemeye başladı demek
oyy maşallah duru ya

iyi pazarlar cümleten...bendeniz yorgunum..eşimin belınde muhtemelen fıtık var ve bebeği bile kaldıramaz durumda..bi ona hızmet bı bebişe koştur,yanmışım ben..allah beterınden saklasın nedıyeyım..annem kayınvalıdemıde alıp antalyaya gıdıcek bu salı..bendemı gıtsem dıyorum ama eşim olmadanda korkuyorum..iki yaşlı kadın sonuçta.hem antalya ıcın erken henuz..gecelerı ayaz olur.mayıs ortası planlamıştım kendımı..aytencankoviçle buluşmamamıza azdha var yani....bende saçımagölge yaptırdım..kızılkave..ama çogaltıcam..bikaç farklı renk bıarada istyorum..siyah zemınde kahve ve vıyole..saçın uclarına dogruda dha acık olsunkı yaz konseptimiz tam olsun...yanı bende deişik bişi yok kızlar..ismetde henuz diş yok..benımde parkyatagım var ama deryanın dedıgı gbı cok kucuk gelıyo oyun alanı olarak..bide hamak alıcamyada babası yapıcak..sallanmadan uyumaz olduk..kalorıfere bagladgım bezde sallıyorum ama cok yorucu...allah affetsın ama bugun ne sinirlendim eşim yatarken..cunkı bırazda nazımız var ben bılıyorum malımı..ya dedım bı sprem bankasından yapaydım bı farklı olmıcaktı pek heralde yıne herşeye kendım bakıcaktım.tabıkı oyle deil ama allah sağlık versın..bide ilkkez eşimle aramızdakı yaş farkını hıssettım..7 yaş fazla deil gerçi ama neblim..hayatın ne getireceği belli deil..belkı yarın ben yatağa düşerim...........

Canlarım gözlüğün markası baby banz yazarsanız google çıkıyor zatenyerimseniben
Ege gözlüğünü sevdi sanırım ama ilk taktığımda çok komikti sağa sola ne tarafa bakcağını şaşırdı kaydirigubbakcemile3
Güneşle aramız hiç iyi değildi hemen ağlamaya başlıyordu güneşi görünce iki tanede şapka aldık çok tatlılar birisi yuvarlak biri normal koyarım fotoğraflarını:))

Bugün ilk olarak koydum 1 kaşık mecimek,1 patates,1 çay kaşığı kadar kıyma...Çok lezzetlide oldu kızlar severek yedi Ege maşallah..
Sıhatler olsun canım eminim çok güzel olmuştur bir ara fotoğraflarını koyda bizde güzelliğinden sebeplenelim demisırnaşık şey
Bu arada eşinle arandaki yaş farkı çok büyük değil bence az oluncada kötü çok oluncada sizinki normal..Mesela bizim 1 yaş aramız ama 3 4 yaş olsa daha iyi olurdu bence

Duygu bende arada mercimek koyuyorumm bir şey yapmadı ama az koyuyorum bende...
Bu arada bizimkide güneşli havada bakamıyor bende gözlük almak istiyorum ama dr.a sormak lazımmı? çünkü göz gelişimi 1 yaşa kadar devam ediyormuş gerçi sertifakalı bir ürün...

Canım saçını güzel günlerde kullan...
Adam belini incitti diye hemen aradaki yaş farkına niye yoruyon kız...Bütün erkekler hastalanmaya görsün çok nazlı olurlar...
Bizimde aramızda 10 yaş var bir tarafın olgun olması gerekiyor dolayısıyla ben bunun çok faydasını gördüm ama tabii ilerde sıkıntısını yaşarmıyız bilemiyorum..

slm kızlar bizde dısarı çıktık alışverış yaptık geldık alpberk emekleyemiyo daha ama yuvarlanıyo yuvarlanarak gidiyo arada yürütece koyuyorum iterek masanın altıne giriyo sonrda ağlıyoo.... ama gittikçe dahada sevimli oluyo kerata şimdilik alpberk e ve eve bişeyler almayı durdurduk eşimin işlerı 15 gune belli olur heralde yanı öle dıyo.. türkıyeye gelirsem birsuru valız cıkmasın dıye.. kalıcaz mı gidecezmı belli olsada bizde tam yerlessek bi yaa böle zor oluyo ne oralı oluyorum ne buralı.... neyse hakkımızda hayırlısı olsun ......

Eda istersen sor sen bilmiyorum ama ben sormadım valla çünkü zaten hem sertifikalı hemde şöyle bir cümle kullanılmıştı:
Güneş gözlüğü üzerine dünyada önde gelen otoritelerce klinik testleri yapılmış, uyulması en zor standartları başarıyla geçmiştir
bana ürün inandırıcı geldi ama tabiki yine herkesin kendi seçimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…