- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #23.021
Eda istersen sor sen bilmiyorum ama ben sormadım valla çünkü zaten hem sertifikalı hemde şöyle bir cümle kullanılmıştı:
Güneş gözlüğü üzerine dünyada önde gelen otoritelerce klinik testleri yapılmış, uyulması en zor standartları başarıyla geçmiştir
bana ürün inandırıcı geldi ama tabiki yine herkesin kendi seçimi..
Geceleri uyusun diye uğraşıyormusunuz yoksa kendi kendine uyumasınımı bekliyorsunuz yaa biz hergece aynı teraneyi yaşıyoruz uyusun diye uğraşıyoruz ağlaya ağlaya uyuyor ama sırf stres:çok üzgünüm:
Selam kızlar biz bugün emirgan korusuna gittik o kadar lalenin içinde benim kızım ennnn güzel lale oldu...
Bu arada Ayça'nın daha dişi çıkmadı,hala çıkmayan veya patlamayan var mı?
Bu arada ne park yatak,ne battaniye ben artık baş edemiyorum Ayça çok hareketli evin heryerini sürünerek geziyor odadan çıkınca arkamdan geliyor,durduğu yerde dizlerinin üstünde duruyor ama emekler gibi ilerleyemiyor ama sürünmede çok başarılı buraya resmini koymuştum.playskool,neşeli kanatlar Emekleme arkadaşım aldık bayılıyor onunla biraz geliştirdi.kaydirigubbakcemile5
canım bizim şöyle oluyo
3 bilemdin 4 saat uyanık kalabiliyo ondan sonra kafasını biyerlere koymaya başlıyo ağlıyo huysuzlanıyo uykusu geldiğini anlıyom
ama kendi kendine uyuyamıyo
ben uyku vaktinin geldiğini anlayınca
kendi yatağıma götürüyom yanıma yatırıyom
biraz pışpışlıyorum uyuyor
iyice derin dalınca kendi yatağına yatırıyom
bu arada 9 da uyuması için 5 den sonra bidaha uyutmuyom 9 a kadar
bizimki daha küçükken kendikendine uyurdu ama şimdi
uyumuyo illa ben yanına yatıp pışpış yapıcam öyle uyuyo
Duygu bazen emerek kendiliğinden uyuyor bazen törenle ortalığı birbirine katarak uyuyor
bugün şanslıydık baya yorulmuştu emerken bayıldıkaydirigubbakcemile3
Selam kızlar biz bugün emirgan korusuna gittik o kadar lalenin içinde benim kızım ennnn güzel lale oldu...
Bu arada ne park yatak,ne battaniye ben artık baş edemiyorum Ayça çok hareketli evin heryerini sürünerek geziyor odadan çıkınca arkamdan geliyor,durduğu yerde dizlerinin üstünde duruyor ama emekler gibi ilerleyemiyor ama sürünmede çok başarılı buraya resmini koymuştum.playskool,neşeli kanatlar Emekleme arkadaşım aldık bayılıyor onunla biraz geliştirdi.kaydirigubbakcemile5
Serap film zevkine hayranım çok beğendiğim filmlerin afişlerini koyuyorsun
Geceleri uyusun diye uğraşıyormusunuz yoksa kendi kendine uyumasınımı bekliyorsunuz yaa biz hergece aynı teraneyi yaşıyoruz uyusun diye uğraşıyoruz ağlaya ağlaya uyuyor ama sırf stres:çok üzgünüm:
ay kızlar bende çok yoruldum bu uyutma faslından uykusu geliyo yatagın akoyuyorum uyumuyo bazen oynuyo bazen ağlıyo bide biz bi hata yaptık cezaire gelince eşimle salladık battanıyede uyusunda bizde yemek yıyelım uyusun ben yemek yapyım derken sallayıp uyutmak kolay geldı şimdi zorlanıyorum gundüz illa battanıyede sallanmak istıyo bu gun bütun internet sayfalarını gezdım nasıl uyuturum ne yaparım dıye baktım valla basarmam lazım yatagında uyutmaya bazen iyice bunaltıyo beni çünküü........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?