Doğum yapmış olan anneler buraya....

Banada güvenilir geldi ama en iyisi bir sormak muallakta kalmaktansa içim rahat ederek kullandırırım

Geceleri uyusun diye uğraşıyormusunuz yoksa kendi kendine uyumasınımı bekliyorsunuz yaa biz hergece aynı teraneyi yaşıyoruz uyusun diye uğraşıyoruz ağlaya ağlaya uyuyor ama sırf stres:çok üzgünüm:

Selam kızlar biz bugün emirgan korusuna gittik o kadar lalenin içinde benim kızım ennnn güzel lale oldu...

Bu arada Ayça'nın daha dişi çıkmadı,hala çıkmayan veya patlamayan var mı?

Bu arada ne park yatak,ne battaniye ben artık baş edemiyorum Ayça çok hareketli evin heryerini sürünerek geziyor odadan çıkınca arkamdan geliyor,durduğu yerde dizlerinin üstünde duruyor ama emekler gibi ilerleyemiyor ama sürünmede çok başarılı buraya resmini koymuştum.playskool,neşeli kanatlar Emekleme arkadaşım aldık bayılıyor onunla biraz geliştirdi.
kaydirigubbakcemile5

canım bizim şöyle oluyo
3 bilemdin 4 saat uyanık kalabiliyo ondan sonra kafasını biyerlere koymaya başlıyo ağlıyo huysuzlanıyo uykusu geldiğini anlıyom
ama kendi kendine uyuyamıyo
ben uyku vaktinin geldiğini anlayınca
kendi yatağıma götürüyom yanıma yatırıyom
biraz pışpışlıyorum uyuyor
iyice derin dalınca kendi yatağına yatırıyom
bu arada 9 da uyuması için 5 den sonra bidaha uyutmuyom 9 a kadar

bizimki daha küçükken kendikendine uyurdu ama şimdi
uyumuyo illa ben yanına yatıp pışpış yapıcam öyle uyuyo

Duygu bazen emerek kendiliğinden uyuyor bazen törenle ortalığı birbirine katarak uyuyor
bugün şanslıydık baya yorulmuştu emerken bayıldıkaydirigubbakcemile3

S.A güzel anneler
duygu canım ben kızımı kendi kendine uyumaya alıştırmıştım
şimdide oğlumu alıştırmaya uğraşıyorum bakalım inş alışır sanada allah kolaylık versin tatlım çok haklısın bebişler ağlayınca stres hat saffada oluyor.

en güzeli olduğu belli zaten pamuk prenses
bizimde dişi çıkmadı daha
ohhh heryeri dolaşıyo haa
çok güzel ya
bizimki anca oturuyo
yüzüstü bırakıncada geri geri gidiyo biraz sonra yorulup kafasını koyuveriyo
canı pek kıymetli
hiç kendini yormuyokaydirigubbakcemile2

Anladım canım ben yatağına koyup sallıyorum kendim yanında yatmayı denedim birkaç kere uyuyor ben kalkınca 15 20 dakıka sonra oda kalkıyor anlamıyorum:1no2:

Duygu bazen emerek kendiliğinden uyuyor bazen törenle ortalığı birbirine katarak uyuyor
bugün şanslıydık baya yorulmuştu emerken bayıldıkaydirigubbakcemile3

işte o törenlerden ben çok yoruldum artık yaaa emerken uyuyor nadiren ama çoğu zaman ağlaya ağlaya

maşallah prensese doğruluğu tartışılır ama ne kadar geç diş patlatırsa o kadar iyi olurmuş.
inşallah meleğinin sağlıkla ilk adımını yürüdüğü günü görürsün canım.

ay kızlar bende çok yoruldum bu uyutma faslından uykusu geliyo yatagın akoyuyorum uyumuyo bazen oynuyo bazen ağlıyo bide biz bi hata yaptık cezaire gelince eşimle salladık battanıyede uyusunda bizde yemek yıyelım uyusun ben yemek yapyım derken sallayıp uyutmak kolay geldı şimdi zorlanıyorum gundüz illa battanıyede sallanmak istıyo bu gun bütun internet sayfalarını gezdım nasıl uyuturum ne yaparım dıye baktım valla basarmam lazım yatagında uyutmaya bazen iyice bunaltıyo beni çünküü........

Canım bizim ki eskiden öyleydi her akşam neler yapardık en az 2 saat uğraşırdık..
1 Aydır çok şükür düzene bindi,serapın ipoşu gibi huysuzluk yapmaya başlayınca anlıyorum..ya yanında yatarak tıpışlıyorum yada kolumda hafif sallıyorum..bazende anneannesi ayağında sallıyor...
İlk zamanlar ege gibi arkamdan hemen kalkıyordu sonra alıştı..

Oy oy Maşallah Ayça kızımıza bizimki dönüyor takla atıyor ama emeklemiyor..Çok tembel o koca poposunu kaldıramıyor gerçi uğraşmıyorda sıpa..
Bizimki emeklemeyecek bu gidişle...
Canım ne kadar geç çıkarsa o kadar iyidir derler tabi doğruluk payı varmı bilmiyorumm...Benim yeğenim 1 yaşında çıkardı..

Mevlüde ayağında sallasan?
hem rahat oluyor kendi kendine uyuyan bebek azdır yaa
ben dert etmiyorum ama bazen uykusu olduğu halde hiper aktifleşiyor sonra bir ağıt koparıyor hadiii
uğraş o zaman kötü oluyor işte ama genelde ya emerken ya ayakta bayılıyor kendi kendine.Ben battaniyede hiç sallamdım.

ben şu şekilde başarmıştım kızım 2 yaşına gelince uyku vaktine yakın park yatağına doyurup altını temizleyip yanına sevdiği oyuncaklarını ve sevdiği puf bir yastık vardı onu koyuyordum bir süre oynadıktan sonra mızıldanmaya başlıyordu bende yanından çıkıp beni görmesin diye işim varsa işimi yapıyordum (iş bitmez hep vardır ) sonra ağlaması çoğalıyordu kıyamıyordum ama napiim gitmiyordum yanına güvenli bir yerde olduğu için içim rahat oluyordu sonra baya bir ağladıktan sonra hem ağlamaktan yoruluyordu hemde uyku vaktine yakın koyduğum için yastığını alıp eee eee eee diye diye uyuya dalıyordu böyle neredeyse bi 3 hafta uğraştım ama sonunda başardım.

Çok kötü battaniyeye alıştıysa bizim o sancılı zamanlarda denemiştik yeterki ağlamasın diye ama bizimki sallayınca gözleri faltaşı oluyordu güyya uyusun diye yapıyorduk ama oyna çeviriyordu uyanık..
bence akşam saat 5 6 dan sonra uyutma ve yorulsun artık uykusu gelmeye başlayınca mızıklanmaya başlar anlarsın gözlerini filan kaşır sonra koynuna al yatın birlikte yavaş yavaş alışır ma 1 hafta böyle devam et..
Gerçi birlikte yatmaya alışmasından şikayet eden arkadaşlarda var ama benim çok hoşuma gidiyor sen bilirsin...

mommy canım onu kabul etmıyo ilk başlarda öle yapıyodum şimdi daha ayagıma koyar koymaz basıyo yaygarayı bide ağlarken öksürüyo içim parcalanıyo...

Koynuş koynuşa yatmak benim de hoşuma gidiyor ama sabaha karşı alıyorum ben.
ayçoşun bi battaniyesi var onla uyuyor hep o olmadan gece uykusuna geçmez
yüzüne kadar kapatıyor sanki onu koklayarak uyuyora.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…