Doğum yapmış olan anneler buraya....

slm kızlar
onur u da 4 saat kadar uyutmuyorum çok uykusu geldiğini belli ediyor o zaman emziriyorum emerken uyuyup kalıyor yatırıyorum bu kadar bazen emerken dalmazsa yere bırakıyorum yuvarlanırken uyuduğu oluyor sonra yerine yatırıyorum bzaen de ayakta sallanıyor ama pek sevmiyor artık ayağı

saolun kızlar söledıklerınızı deneyeceğim...
zaten iyice uykusu gelmeden yatagına koymuyorum bu gun ve dun kolay uyuttum bakalım kararlıyım valla unutturcam battanıyeyı çok zor oluyo cunku..

Koynuş koynuşa yatmak benim de hoşuma gidiyor ama sabaha karşı alıyorum ben.
ayçoşun bi battaniyesi var onla uyuyor hep o olmadan gece uykusuna geçmez
yüzüne kadar kapatıyor sanki onu koklayarak uyuyora.s

evetya bebekler bunu çok yapıyo
benim kuzenimde tülbent hastasıydı
tülbenti koklaya koklaya uyurdu canım

spormu hay maşallah.uykudan bahsetmişsiniz,çok uykum geldi,kulaklarım hala tıkalı ve uğulduyo,4 gün oldu her ay yeni bişey çıkıyo bendede..salı günü doktora gidicem,berbat bişey bu..daha çene cerrahisine gitmedim,esnemek hapşırmak,rahat rahat yemek yemek,bunları rahat yapıyorsunuz,ne olur çok çok kıymetini bilin kızlar.kulağımda 5 aydır geçmeyen çınlamayla 4 gündürde inatla aylarca süreceğini tahmin ettiğim olan uğultu ve tıkanıklıkla,yemeği sıvı olmadan rahat çiğnetmeyen çene eklemimi dahi tutan ,romatizmayla yaşıyorum,tek istediğim bebeğimi büyütebilmek ve kimseye muhtaç olmamak..uzun zamandır çarpıntı sorunum yok :))mert ağırlaştıkça tutmamda zorlaşıyor,sabahları romatizmamdan dolayı parmaklarımı kapatamadığım için kol desteğiyle tutuyorum merti, bi gün düşürücem diye korkuyorum..
mertle uyku konusundada çok rahatız,Allah bu kadın rahatsız diye akıllı bebek verdi çok şükür,yatırırım beşiğine ,emziğini veririm iyigeceler derim,yatarım..gündüzde böyle,emziği düşse bile kendi bulur emmeye devam eder yavrum..
iyigecelerrrrr

günaydın cancanlar...uyku işlerini yazışmışsınız..yarama değdi..ben gündüzde ağlakıyamet uyutuyorum cogukez..bu yürüteci aldıgıma hem sevındım hem pişmanım hep binmek ıstıyo..gezgin willy..başına buyruk gezınıp duruyo..parkyatagını kaldırıp alt bolume koyuyorum oyuncaklarıyla oyalanması 10dkka..salona yorgan serıyorum o daha uzun soluklu ama yınede herşeyden cabuk sıkılma gıbı bı durumumuz var..ismetde emeklemıyo ama sürünüyo..poposunu oyle bı dıkiyo havaya bıgun amuda kalkıcak ayağa kalkmadan:)bizimde dişimizyok henuz gülcüm...oyle derler..nekadar geç olsaiyi diye..bu işler genetık sanırım....diş nekadar geç cıkarsa okadar geç çürür dıye sanırım..EDAcım haklısın da,neblim evlendim evleneli bi mum ışığında yemek yememiş,bi şıkşıkırdım gecelıklerımle evimizde meşk edememişiz..kadınlıgımdan bişi anlamadım..zaten eşimin tabiatı sogukneva..ben mıcı mıcı bı ınsanım..cınsellık deil kastım ama dokunmak daha önemli..sarılmaz,öpmez..bi soguk donuk..ben ondan gelmedıkçe yapamam..o bana sen yap oozaman der..bananekadın olan benım yahu..cilve dediğin bi ışık görürsünde işve falan yaparsın..mıh gibi adam..yani karadul gibiyim allahaffetsin..saçımı kaşımı boyayıp fotoları cekıp tatmın olmaya çalışıyorum herhalde kendikendime..ben aslında iki evlılık yaptım ama ikisindende bişi anlamadım..e buda sakatlandı..allahrahmet etsin,ilk evlılıgımde kaybettim eşimi..ben bu işten bişi anlamadım yani..30lu yaşlardayım edacım..şimdi kadınlıgımı yaşıyamazsam 40ımda napıcam..zor işler..allah sağlık versın napalım..

canım ya bizim de dişlerimiz yok emeklemiyoruz öyle bir gayretimiz de yok zaten yüzaşağı yatırınca basıyo yaygarayı. biz de sadece oturabiliyoruz. doktor bu ayda sadece oturmasını bekleriz dedi. iyi bakalım dedik zaten yapacak bişey yok. tembel bizimkisi hiç birşeye acelesi yok diyo teyzesi. zatıalileri 7 senede geldi temmmmbeellllllllllllll tembelllllllllllllll. canı sağ olsun minişimin

günaydın kızlar ,
yine iğrenç bir p.tesi sabahı ve ben yine işteyim
denizonunda daha diş yok ,emekleme çabasıda yok ıhhh ıhhh yaparak sürünüyo arada ama fazla yol alamıyo yüz üstü koyar koymaz paat diye döndürüyo kendini zaten delüüü , tembel benim oğlum koca dötünü biraz zor kaldırır :) acelemizde yook nasılsa eninde sonunda yürüycekler o zaman da oğlum otur diye bağrıncaz :) tek fiziksel marifetimiz 2 aydır desteksiz oturmamız bir de ellerine acayip hakim şaşırıyorum bazen emziğini oyuncaklarını kavrayışı falan iyi ....
Umutcum çok depresifsin sen gene bu aralar , kocana geçmiş olsun ama olur böyle şeyler ... havalar güzelleşiyo bi silkelen kendine gel kendini bu negatif düşüncelerden arındır ...
duygucum bazen denizin uyumalarında o ağlama nöbetlerini bizde yaşıyoruz ... hatta daha odasına giderken uyutcağımı anlayıp cırlamaya başlıyor...ben artık bekliyorum iyice uykusu gelsin diye , çok uykusu gelince ya emerken karnı da toksa yatağında oyuncakalrıyla oynarken uyuyo ...hatta h.sonu akşam misafirlerimiz vardı denizle de çok oynadılar şımardı biraz hiç uyumak istemedi 3 kere odaya götürüp uyutma çabam ağlama krizleriyle sona erdi en son salonda kucağımda otururken bi baktım kapatmış gözleri uyuyor .... dün de biz eşimle film seyrediyoduk bilgisayar kucağımızda bu da karşımızda koltukta oturuyor oyuncaklarıyla oynuyor reklam çıkınca tv.ye bakıyor falan bi baktım sırtını dayamış koltuğa hafif de yayılmış biraz sonra gözler kapandı uyudu , öyle aldım yatağa götürdüm ...artık sosyalleşiyolar oynamak istiyolar...iyice uykularının gelmesini beklemek lazım herhalde
Deniz'i işten erken çıkabilirsem bugün yoksa yarın kontrole götürcem ilaçlarımızı kullanmaya devam ediyoruz...arda küçük öksürmeler de devam ...bakalım bi muayene etsin doktor inşallah geçmiştir bronşiti...
kızlar bu arada deniz 3'e kadar sayıyor çok komikkk ben sayıyorum o tekrarlıyo ...bir diyorum biii diyo ,2 diyorum iki diyo ,3 diyorum çüü diyor...
hatta dün bi arkadaşım geldi ona gösteriyorum nasıl saydığını bir dedim deniz iki dedi ...biz bi şaşırdık gülmeye başladık denizde manyak mı bunlar diye bi bana bi arkadaşıma bakıyor :)

günaydın kızlarrr
hafta sonu yoğundum baya gelemedim o yüzden yanınıza inşallah herkes iyidir ben kızı doyurdum babası ilgileniyor şu an uyutmaya çalışıyorr tubayıda okula yolladım bende gidip yatıcam sonra gelirim

kızlar bebeklerinizden üstünü açıp yatan var mı benimki üstünde yorgan durdurmuyo tepinip atıyo.uyku tulumu da almayım diyorum 1 ay sonra havalar iyice ısınır zaten giydiremem.seneye alacam başka bir önerisi olan var mı

canım bizimki kesinlikle üstünde yorgan battaniye tutmuyo 2 aylık olduğundan beri uyku tulumu kullanıyoruz biz.
yazında incelerinden alcam

günaydın herkese... biz de son çözüm uyku tulumunu bulduk çok da rahat ettik valla.. ben örtüyodum 5 dk bile durdurmuyodu....

kızlar dün gece çok zor geçti ya.... doğuruorum sandım resmen... ilk doğumumda suni sancı vermişlerdi o anki sancıları yarı yarıya yaşadım resmen... yarım saate bir geldi.. arası sıklaşsaydı gidecektim hastaneye... neyseki sabaha karşı geçti...inşallah tekrarlamaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…