Doğum yapmış olan anneler buraya....

bu arada musti yavaş yavaş emekliyo... geri geri daha güzel gidiyo...
ben şarkı söyleyip parmak şıklattığım zaman o da paraklarını öyle yapıyo... ama alkış yapmayı öğretemedim bi türlü...bay bay yap diyince yapamıyo ama oturduğu yerden aklına gelince bay bay yapıyo...
kaşıkla verirkenyemeklerini,biraz doyunca kalan yemeği önüne koyuyorum kendisi yemeye çalışıyo... çok seviyo bunu... her tarafı batıyo yiyemiyo fazla... ama çok eğleniyo...

bir de eskiden deliksiz uyurdu şimdi çok uyanıyo gece... ortalığı yıkıyo maması gelene kadar... normalmi sizce... sizinkilerde uyanıyo mu...

klava:klava:klava: heryrettttttttt bişi yaaaa elalemin sahipli kızına aslıyolar, bana bak gelmiyeyim oraya o kızı biz istedik ilk , herkes buldu birilerini git sende başkasını bul, dün babamıza bile gösterdim ayça gelinimizi pek beyendi eşim. ee dedim ben bulursam makikosan bulurum dedim. ahh ahhhh bütün suç gülde herkese açık kapı bırakıyorrr, bıdı bıdı konuşuyo yok kızım beyenir yok şöyle olur böle olur bidi bidi bidi, bak millete mesela hicran hiç laf ettiriyomu o kadar erkek bebeğin arasında kızı foto çektirmiş, yok benim kızım sadece aslana bakar falan diyo öğren bak gül çok fena olacak, sen emelmisin nesin uzak dur gelinimden ben senin bildiğin kayınvalidelere benzemem döverinnn seni o olurrr -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

canım bizimki kesinlikle üstünde yorgan battaniye tutmuyo 2 aylık olduğundan beri uyku tulumu kullanıyoruz biz.
yazında incelerinden alcam

uyku tulumunun incesini görmemiştim varsa ben de ondan alayım. ben bazen yeleğiyle yatırıyorum o da terletiyor.bi de yorganını beşiğinin üstünden örteyim diyorum o zaman açamaz herhalde biraz hava boşluğu bırakıcam. muzur ayakları dikiyo havaya öyle yatıyo inşallah yorgana uzanmaz ayakları.bu da yeni çıktı daha neler görecez.

ayy bu kadın beni öldürecek yaaaa, bak işte tamda az evvel anlattığım gibi cevabı bakarmısınız hatunlarrrrrrrr, görün bakınnnn işteeeee etraftaki kız analarına bakın buna bakınnnnn :tomato::tomato::tomato: vallaa çok piss döverinnnn kız bizim ona göreee. kimse asılmasın duyurulurrrr kötükedihüso

Gunaydınlar herkese...

Kız Allah korusun o kadar sancı nıye oldukı acaba bu haftada... neden gıtmedınız ya doktora.. agır ıs mı yaptın acaba ?

betülcüm 5kg verdinmicanım...tebrikler...

Evet canım ama 1 haftayı bıraz gectı rejım duzenım bıraz bozuldu.. o yuzden kılo vermedım sanırım bu hafta...
Tekrar toparlıyorum bu arada sana bır sey soracagım...

serapçım ipoşa da geçmiş olsun çoook .... hasta olmasınlar yaa hiç deniz öksürdükçe ben ağlıyorum.
normalde dirayetliyimdir ama denizle çok fena oldum ben insan öksürüyo diye ağlar mı ya ... allahım acılarını gösterme[/QUOTE]

oy denizom benimm maaşallahh sana yaaa, saçları uzasa artık dimi ben eski denizoyu özledim. insan anne olunca ağlıyo yaaa:teselli:

günaydın kızlarrrr .....
aytenim gene çıldırmış sabah sabahhh tamam arkadaşım sen sakin ol ayça senin oğlanın:teselli:
bu arada tam da benim dertli olduğum konuya değinmişsiniz tunahan da hep üzerini açıyo yorganını sıkıştırıyorurum ama gene de açıyooo sonra da öksürüyo...uyku tulumunu da istemiyooo

boşver canım yaa,Allah sağlık versin tabi,hangi eş istediğimiz kadar ilgiliki?çok nadir.bende çok isterim saçımı okşasın,sarılsın,öpsün..flört ve nişanlılık dönemimizde bunların hepsi vardı ama evlenince olmuyor.bide ben sürekli hiç ilgilenmiyorsun derdim ama demek fayda etmiyor.kendi işini kendi halleder,evinden işine işten eve ama soğuk işte..o olaydan sonra biraz daha yakın,ama ben fazla aşkım canım diyemiyorum,ona her yaklaştığımda yazıştıkları aklıma geliyor.

banane yaa,bende gösterdim eşime.hem onlar kendileri verecekler kararı.hem burda birsürü güzel kız bebek var egedede bu yakışıklılık olduğu sürece problem yok,hem iki renkli göz bi arada olmazlülülülülülü

kızlar haberlerde dinlemişsinizdir ... bostancıda çatışma var .
bizim evin yan sokağında , geceden beri bombalar patlıyo ..annemle konuştum hala da devam ediyomuş ..
allahım ya şehrin göbeğine kadar indiler nasıl iştir bu ben anlamadım

aa valla ben bakamadım haberlere Allah Allah yaaa....

canım benim teşekür ederim, vallaha konuş şu güllee beni deli etmesin ya
deryacım benimkide üzerini çok açıyor yaa ayaklarını dikiyo indiriyo dikiyo indiriyo pat pat diye ee haliye yorganda sıyrılıyorr uyku tulumu giydirsem terler. ne yapıcam bilmiyorum, hastalığıda aynen devam şurubun hiç etkisi yok gibi burnu tıkalı hep yavrumun. benim sütümü bitince çocuk hasta oldu yaaa.

ay evet yaaa...canım siz o tarafta mı oturuyrdunuz?ya inanamıyorum bizde bostancı gibi biryerde nasıl yapıyolar anlamıyorum sabah netten gazetelere bakayım dedim heryerde bu haber ve birde münevver yazık yaaa

evet yaa bende onu diyorum hep
süt azalınca hastalanmaya başladı ..ama olcak bunlar aytencim yaa ne zamana kadar süt içceklerdeki eninde sonun da bitecekkk ...
okyanus suyu sıkın canım bol bol ,biz sıkıyoruz günde 5-6 kere hala bakalım gitcez doktora kontrole iyileşmiştir inşallah bir iğneyi daha kaldıramam çok üzülüyorum

ayten uyku tulumlarının yazlıklarından var terletmeyen biraz daha ısınsın havalar ben onlardan alcam yoksa hayatta üzerinde bişey tutmuyo eşşek sıpası

Son düzenleme:
ayten tunahan da bıraktı artık biliyor musun cumadan beri emmiyo beni zaten artık ebnde sağmıyorum sütüm yok ki nesini sağayım ama en azından emiyodu şimdi bi tek uyumak üzereyken emiyo bide sabah beşbucuk gibi uyandığında emiyor...onun dışında iki gecedir de uyanmıyo bu saate kadar önceden uyanır emmek isterdi çok üzülüyorum çokkk:çok üzgünüm:

Canım geçmiş olsun. Ne kadarlık oldun bu arada? Valla maşallah isize biri elinizde biri karnınızda.. allah yardım etsin .Hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin.
Maşallah ufaklığa da emeklemeye başlamış.Bizimkide kıpırdanıyo ama daha pek gidemiyor. ama yürüteçle yanlara doğru kayıp ilerliyor.

dün alışverişteydik çok yakın bi arkadaşım hamile onlara bebek odası bebek arabası ve bebeğin ihtiyaçlarını aldıkkk zamanında bende yapmıştımm o alışverişleriii aklıma geldii valla ne günlerdiiii...
ama çok ucuza duu yaa odalar şaşırdımm yaniii......krizz vurmuşşş :))) karyolası dolabı komidini 1-80 yatagı karyola içim uyku takımı dönencesii hepsii 1,100 aldılarr hemde full mdf hemde iyi bi takımmm kalitieli nette panda tk diye diye geçiyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…