- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #23.061
Gülll kızına talibiz huhuu.facebooktada istemiştim,cvp yazdınmı bilmiyorum???
sarı saçı boşverin hatunlar modası geçti,basit duruyo,herkezin kafa sarı ola ola basitleşti,etrafa bi bakın şimdi koyu renk moda,daha tok daha asil duruyor
canım bizimki kesinlikle üstünde yorgan battaniye tutmuyo 2 aylık olduğundan beri uyku tulumu kullanıyoruz biz.
yazında incelerinden alcam
Serapcım sen de yani abartmışın be bacııı 2 ayda bir mi gidiyon kaşa
orman gibi olmuyomu?Ben 15 de bir gitssem gidilir ama 3 haftada 1 gidiyom gene de
Emelcim biz kızı Ayetnin Egeye verdiydik ama kızmın gönlü blir
kimi seçerse kabulumuzdür e tabii bi sınava tabi tutar babası önce
nişan alma
atış,sürünme,rahay,hazır ol sağa dönnn,sola dönnnn
bakalım çakı gibi asker mi ona göre verrizyerimseniben
günaydın herkese... biz de son çözüm uyku tulumunu bulduk çok da rahat ettik valla.. ben örtüyodum 5 dk bile durdurmuyodu....
kızlar dün gece çok zor geçti ya.... doğuruorum sandım resmen... ilk doğumumda suni sancı vermişlerdi o anki sancıları yarı yarıya yaşadım resmen... yarım saate bir geldi.. arası sıklaşsaydı gidecektim hastaneye... neyseki sabaha karşı geçti...inşallah tekrarlamaz...
betülcüm 5kg verdinmicanım...tebrikler...
boşver canım yaa,Allah sağlık versin tabi,hangi eş istediğimiz kadar ilgiliki?çok nadir.bende çok isterim saçımı okşasın,sarılsın,öpsün..flört ve nişanlılık dönemimizde bunların hepsi vardı ama evlenince olmuyor.bide ben sürekli hiç ilgilenmiyorsun derdim ama demek fayda etmiyor.kendi işini kendi halleder,evinden işine işten eve ama soğuk işte..o olaydan sonra biraz daha yakın,ama ben fazla aşkım canım diyemiyorum,ona her yaklaştığımda yazıştıkları aklıma geliyor.günaydın cancanlar...uyku işlerini yazışmışsınız..yarama değdi..ben gündüzde ağlakıyamet uyutuyorum cogukez..bu yürüteci aldıgıma hem sevındım hem pişmanım hep binmek ıstıyo..gezgin willy..başına buyruk gezınıp duruyo..parkyatagını kaldırıp alt bolume koyuyorum oyuncaklarıyla oyalanması 10dkka..salona yorgan serıyorum o daha uzun soluklu ama yınede herşeyden cabuk sıkılma gıbı bı durumumuz var..ismetde emeklemıyo ama sürünüyo..poposunu oyle bı dıkiyo havaya bıgun amuda kalkıcak ayağa kalkmadan:)bizimde dişimizyok henuz gülcüm...oyle derler..nekadar geç olsaiyi diye..bu işler genetık sanırım....diş nekadar geç cıkarsa okadar geç çürür dıye sanırım..EDAcım haklısın da,neblim evlendim evleneli bi mum ışığında yemek yememiş,bi şıkşıkırdım gecelıklerımle evimizde meşk edememişiz..kadınlıgımdan bişi anlamadım..zaten eşimin tabiatı sogukneva..ben mıcı mıcı bı ınsanım..cınsellık deil kastım ama dokunmak daha önemli..sarılmaz,öpmez..bi soguk donuk..ben ondan gelmedıkçe yapamam..o bana sen yap oozaman der..bananekadın olan benım yahu..cilve dediğin bi ışık görürsünde işve falan yaparsın..mıh gibi adam..yani karadul gibiyim allahaffetsin..saçımı kaşımı boyayıp fotoları cekıp tatmın olmaya çalışıyorum herhalde kendikendime..ben aslında iki evlılık yaptım ama ikisindende bişi anlamadım..e buda sakatlandı..allahrahmet etsin,ilk evlılıgımde kaybettim eşimi..ben bu işten bişi anlamadım yani..30lu yaşlardayım edacım..şimdi kadınlıgımı yaşıyamazsam 40ımda napıcam..zor işler..allah sağlık versın napalım..
banane yaa,bende gösterdim eşime.hem onlar kendileri verecekler kararı.hem burda birsürü güzel kız bebek var egedede bu yakışıklılık olduğu sürece problem yok,hem iki renkli göz bi arada olmazlülülülülülüklava: klava: klava: heryrettttttttt bişi yaaaa elalemin sahipli kızına aslıyolar, bana bak gelmiyeyim oraya o kızı biz istedik ilk , herkes buldu birilerini git sende başkasını bul, dün babamıza bile gösterdim ayça gelinimizi pek beyendi eşim. ee dedim ben bulursam makikosan bulurum dedim. ahh ahhhh bütün suç gülde herkese açık kapı bırakıyorrr, bıdı bıdı konuşuyo yok kızım beyenir yok şöyle olur böle olur bidi bidi bidi, bak millete mesela hicran hiç laf ettiriyomu o kadar erkek bebeğin arasında kızı foto çektirmiş, yok benim kızım sadece aslana bakar falan diyo öğren bak gül çok fena olacak, sen emelmisin nesin uzak dur gelinimden ben senin bildiğin kayınvalidelere benzemem döverinnn seni o olurrr -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
kızlar haberlerde dinlemişsinizdir ... bostancıda çatışma var .
bizim evin yan sokağında , geceden beri bombalar patlıyo ..annemle konuştum hala da devam ediyomuş ..
allahım ya şehrin göbeğine kadar indiler nasıl iştir bu ben anlamadım
günaydın kızlarrrr .....
aytenim gene çıldırmış sabah sabahhh tamam arkadaşım sen sakin ol ayça senin oğlanın:teselli:
bu arada tam da benim dertli olduğum konuya değinmişsiniz tunahan da hep üzerini açıyo yorganını sıkıştırıyorurum ama gene de açıyooo sonra da öksürüyo...uyku tulumunu da istemiyooo
kızlar haberlerde dinlemişsinizdir ... bostancıda çatışma var .
bizim evin yan sokağında , geceden beri bombalar patlıyo ..annemle konuştum hala da devam ediyomuş ..
allahım ya şehrin göbeğine kadar indiler nasıl iştir bu ben anlamadım
canım benim teşekür ederim, vallaha konuş şu güllee beni deli etmesin ya
deryacım benimkide üzerini çok açıyor yaa ayaklarını dikiyo indiriyo dikiyo indiriyo pat pat diye ee haliye yorganda sıyrılıyorr uyku tulumu giydirsem terler. ne yapıcam bilmiyorum, hastalığıda aynen devam şurubun hiç etkisi yok gibi burnu tıkalı hep yavrumun. benim sütümü bitince çocuk hasta oldu yaaa.
bu arada musti yavaş yavaş emekliyo... geri geri daha güzel gidiyo...
ben şarkı söyleyip parmak şıklattığım zaman o da paraklarını öyle yapıyo... ama alkış yapmayı öğretemedim bi türlü...bay bay yap diyince yapamıyo ama oturduğu yerden aklına gelince bay bay yapıyo...
kaşıkla verirkenyemeklerini,biraz doyunca kalan yemeği önüne koyuyorum kendisi yemeye çalışıyo... çok seviyo bunu... her tarafı batıyo yiyemiyo fazla... ama çok eğleniyo...
bir de eskiden deliksiz uyurdu şimdi çok uyanıyo gece... ortalığı yıkıyo maması gelene kadar... normalmi sizce... sizinkilerde uyanıyo mu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?