- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #23.081
kızlar haberlerde dinlemişsinizdir ... bostancıda çatışma var .
bizim evin yan sokağında , geceden beri bombalar patlıyo ..annemle konuştum hala da devam ediyomuş ..
allahım ya şehrin göbeğine kadar indiler nasıl iştir bu ben anlamadım
ayten tunahan da bıraktı artık biliyor musun cumadan beri emmiyo beni zaten artık ebnde sağmıyorum sütüm yok ki nesini sağayım ama en azından emiyodu şimdi bi tek uyumak üzereyken emiyo bide sabah beşbucuk gibi uyandığında emiyor...onun dışında iki gecedir de uyanmıyo bu saate kadar önceden uyanır emmek isterdi çok üzülüyorum çokkk:çok üzgünüm:
uyku tulumunun incesini görmemiştim varsa ben de ondan alayım. ben bazen yeleğiyle yatırıyorum o da terletiyor.bi de yorganını beşiğinin üstünden örteyim diyorum o zaman açamaz herhalde biraz hava boşluğu bırakıcam. muzur ayakları dikiyo havaya öyle yatıyo inşallah yorgana uzanmaz ayakları.bu da yeni çıktı daha neler görecez.
dün alışverişteydik çok yakın bi arkadaşım hamile onlara bebek odası bebek arabası ve bebeğin ihtiyaçlarını aldıkkk zamanında bende yapmıştımm o alışverişleriii aklıma geldii valla ne günlerdiiii...
ama çok ucuza duu yaa odalar şaşırdımm yaniii......krizz vurmuşşş :))) karyolası dolabı komidini 1-80 yatagı karyola içim uyku takımı dönencesii hepsii 1,100 aldılarr hemde full mdf hemde iyi bi takımmm kalitieli nette panda tk diye diye geçiyooo
canım ya o saydıklarının hepsi mi 1,100 lira. desene biz fena kazıklanmışız.ben alalı 3 ay oldu 3,100 lira ödedik.uyku seti de yok kuru mobilya
kızz hicran hangisini istiyorsun sanırım bisküvili pastayı istiyorsun canım.çünkü sen kekten yemedin.hemen veriyorum.
1,5-2 paket kakolu bisküvi
1 paket muzlu pudinğ
1 paket dr. otker çikolata sos.
1 avuç ceviz..1 avuç çikolata parçaları...
önce bisküvileri kır.cevizleri koy.içine muzlu pudingi tarifine göre 1 bardak falan az yap..bisküvilerle karıştır.biraz soğuyunca çikolata parçalarını koy.tepsiye döşe.üzerine de hazırladığın çikolata sosu yay.isteğe bağlı servisten önce hindistan cevşizi dökkk..bu kadar pratik bir pasta...
kekim de güzel oluyor.onu da istersen bloğlarımda var canum.cokacimcoook
canım bazen yolculuklardan sonra birkaç gün süren kulak tıkanıkları oluyor..takma kafanı ..kendiliğinden geçer inş.:CüvCüv:
..canım o senin salaklığın değil..komşularının düşüncesizliği,..ayy böle komşuları da hiç hazetmeme..sen çoluklu coçuklu insansın.halinden anlamayanlara sen de anlayış gösterme..boşver..tatil işine yatış yap..çekilmez öle.uydur bişeyler..arayı da aç bence..nerde çokluk orda pokluk dememişler.sen eşinle bebeğinle başbaşa güzel bir tatil yap canım..ben senle nezamn msn de konuşssam mutlaka birkaç kere zil çalıyor..ayy ne arsız insanlar yaww..yaklaştırma okadar canım ya..başkaları için kendini yıpratma ..gerektiğinde hayır da de canım ya..ben de kolay hayır diyemeyenlerden olarak artık bazen diyorum..ilaçlar saolsun..hiiç birşeyi kafama takmıyom artık..eskiden olsa herşeyi kafama takar dert yapardım kendi kendime..sıkıntımı artırıdım..boşverrrrrrrrrrrrr..kimseye hakettiğinden fazla değer yoook.....
kıslar bence de sarı saç bana da çok demode geliyor..hele şimdiki gençlik nerdeyse hep sarı..ve aynı tip..sonradan olunan sarı bana da çok basit geliyor..birkere saçlarımı sarı yaptım..hemen boyattım sonrasında..gerçekten koyu asilliğin simgesi bence..:1ninca:
artık kına yakıyorum saçlarıma..hem çok sağlıklı yapıyor hem de çok parlak..
aslıcım özlettin valla kendinii...bizler çok şükür iyiyiz..ozanı çığı da bol bol bizim yerimize öpüver..geziyormusun kız gene..gezginti aslı..msn de görmüyom seni..artık havalar ısınıyor..bol bol gezersin...sositososito
emelcim merto çok tatlı olmuş maaşallah kaşları gözleri ağzı burnu nazar değmesin .
deniz de biraz daha iyi gibi ... hala hafif bi öksürük var ama sanırım balgam var çıkartamıyor ondan dolayı bir öksürük ve hırıltı var onun harici keyfimiz yerinde çok şükür şebekliğe devam :)
kızz bu ne böle..bence ççooooookkkk şeker olmuşş..oyy yerim ben oniii..tam kuş olmuş..)))alkisalkisalkis..oğluşum gibi keltoş olmuş nerdeyse..amanın valla tam has oğlan olmuş bee..yakışıklı..
[
sağıl canancım denicem bunu ben mutlaka benim kız çok sevr böle şeyleri hep yaparım pudinkli pasta ama bunu hiç yapmamıştım bunu da yapayımda tuba sevinsin birazcıkkk bu aralar dinir küpü dolaşıyor gene çünkiikaydirigubbakcemile3 yazılılar dan dolayıı
selamlar cümleten..huzurlu bi haftasonu dileğiyle..burdayım deryacım:)kk nın hayaleti oldum zaar:)canoşun dediği gbi bebişten totomu kaşımaya fırsatım yok..bende spiralden vazgeçtim deryacım..hormon hapları yada iğnelerden cok dha iyi bence ama zaten şu dönemde aktif dinamik heyecanlı deiliz,iptidai şekilde idare edebiliriz..kendimi onu taktıramicak kadaryorgun hıssedıyorum çünki..zaten babamız muhtemelen fıtık oldu belden..çünkim lazkafasının inadına,ben evı boyatalım dedim,o ben boyarım dedi,etmeeyleme sakatlarsın kendini deim,o paraparapara dedi,şimdi emardı zartdı zurtdu uğraşıyo garibim..allah sağlık versinde herşey boş kayrıkın:)bızımkındede arada artan volumlerle huysuzluk oluyo,diş sandım ama bişi yok henuz...salon oldu bı oyun parkı zaten..battanıyelerı serıyorum ustuste,sonrabız altalta üstüste:)yemeğide aynen hayallerımdekı gbı yıyoruz,döke saça bata çıka:)günde 3 bazen 4 kıyafet deişiriz...seda nıcedır yok..arada özelden mesajlaşıyoduk..şimdilerde gene yok..ben cansuyu coook merak edıyorum ama telı yok kımsede sanıyorum...eh bi haftaya havalar züüper olcek,artık bende durmam..ilk hedefim parkorman:)sonra adalar...oofof..hayali bile güzel..hele burgazadada günbatımı bi 45lik efeye can kurban,barbun eşliğinde:)bi yavruma mayo alıcağımiçin cok heyecanlıyı..allahım sana şükürler olsun..
slm kızlar ben kasım 2009 anneleri topiğindenim:lepi:ve ayrıca eylül 2008 annesiyim.ya kusma olayını duyunca atlayım konuya dedim.benim oğlumda 7 aylık ve hala kusuyor.artık ek gıdalara başladık onları bile kusuyor.halımızın halini görmemeniz lazım iğrenççççççççç:1shok:bu arada günde 3 4 kıyafet değiştirdiğimiz oluyor.bebişi böle olanlar yardımcı olsun yaaa.ne zaman bitecek bu işkence:uhm:
ohoo,çok denedim onu işe yaramıyo,evin her yeri heryerde gördüler,süpürgeler meydanda falan,ama işe yaramıyo..zaten en sonunda açtım geldi oturdu gitti
Allahhh kızımın talipleri çoğalıyorrr
Ayteeen nerdesin valla kzı gidiyor elden bak elde ne oğlanlar var resimli mesimli selamlar yollilrrrdelikafadulden
Kızımın yerde sürünürkenki halii
çöyle zengin birine vereyim de artık sürünmesin yavruuummmm:roflol:
---------------------------[/IMG
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?