Doğum yapmış olan anneler buraya....

bende duymadım neymiş bakayım kim çatışıyomuş

ya bendeki uyku tulumu kapşonlu felan acaba o yüzden mi sıkılıyo ellerini de kapıyo eldivenli patikli gibi birleşik acaba başka mı alsam ama nasıl bişi alsam havalarda ısınıyor yazlık bişi mi alsam napsam kızlar napsammm:uhm:

benim ki geceleri uyanıyor, ama emmiyorr. ne yapalım allah onlara sağlık versin çok şüküür bu güne kadar verdik süttt. en aızından 7 ay anne sütü aldı diyebiliyorum. gönül isterdi 2 sene vermek.

gözedecim nette varmı o dedğin tumundan varsa atsana

evet gözdecim bende istiyorum...ayten ya ne bilim ama yine de buna da çok şükür benimki tam 6 ay emmiş oldu sayılır daha yedi ayı bitmedi çünküüü

Bilen canım bizimki de ayakları havaya dikiyo ya. Pek alemler.. Uykusunda dönerken ayakları havaya kaldırıp dönüyor kerata ya.

canım ya o saydıklarının hepsi mi 1,100 lira. desene biz fena kazıklanmışız.ben alalı 3 ay oldu 3,100 lira ödedik.uyku seti de yok kuru mobilya

benim cimcime de daha emeklemiyo tembel bu konuda yere koyuyorum hemen ters çeviriyo kendini yürüteçte yürümeyi seviyo heryere gidiyo çekmeceleri açıyo mutfakta ki çöp kovasını açıyo masa örtülerini çekiyo

dişi de daha çıkmadı hiç bi belirti de yok eltimin iki kızı var ikisinin de bir yaşında çıkmış onlara mı benzicek nedir anlamadım

benim de sütüm azaldı ama kesilmedi henüz gece iki kere emziriyorum ama doymuyo emdikten sonra biraz dalıyo bu arada hemen kalkıp mamasını hazırlıyorum o arada uyanıyo hemen mamasını veriyorum uykuya devam ediyo gece mamalarına 3-4 gündür başladım uyku nedir anladım ondan önce sütüm doyurmadığı için çok uyanıyodu şimdi düzene girdi ama hiç su içmiyo doktora söyledim doktor suyu sütünden alıyodur sen ayran veya meyvesuyu ver dedi sıvı şeyleri pek sevmiyo katı yemek daha kolay geliyo

allah herkesin bebişine sağlık versin bahtları güzel olsun

herkese selam,

kızım artık çok güzel adımlıyor direkt kapıya gidiyor dışarı çıkmak için gezmeyi çok seviyor :))
ve artık alkışta yapıyor kızım alkış yap diyorum ellerini vuruyor çok tatlı oluyor bazen benim ellerimi tutup bana alkış yaptırıyor , geceleri uyutmak için babasıyla aramıza alıyoruz çok mutlu oluyor döne döne uyuyor bizde onu izliyoruz çok hoşumuza gidiyor sonra beşiğine koyuyorum. Büyüdüklerini görmek çok güzel bir duygu allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın.

slmmmm eee nerde kalmıştıkk ben kızı şimdi uyuttum inşallah biraz uyur da bende dinlenebilirimm sizler neler yaptınız haftasonu nasıldı bakalımmm

offf offf tatilll offf valla 2 yıldır gidemedim bi yerlere accayip tatilim geldi zatennn basma bam telime gııııı

geçmişler olsun diyeyim de çabuk geçsin canımm valla benim kız reflüden dolayı hala kusuyorr biraz daha devam edeceğe benziyor ama eskiye nazaran yapılan tedavi nedeni ile düzelmeye başladı azalıyor biraz daha en azından günde 3-5 defa olmuyor artıkk inşallah seninkide geçer bazılarında 6 aydan sonra geçer diyor dr lar ama iyi bi dr göster mutlaka bende geçer diyen bir dr götürüyordum kız kilo vermeye başlayınca dr değiştim meğer ileri derece reflümüz varmış öle kendiliğinden geçecek gibi değilmiş yanii bak hala uğraşıyorumm o nedenle dr çooookk önemliii

kapımı 6 kez çaldı,bakalım daha devam edecekmi?olmıycak böyle..taşınalım en iyisi biz burdan.vee 7 kez bastı..yuh diyorum..dunde açmadım,açmadın dıyor.bende günde 30 kez zil çalıyor,hepsini açmıyorum artık dedim.keşke işim vardı deseydım,diyemedim yine..ben netten ev ilanlarına bakıyım.eşim söylüyodu ,komşularım iyi diye gitmek istemiyordum..

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…