Doğum yapmış olan anneler buraya....

sınav için başarılar dilerim allah zihin açıklığı versin canım incilerinizde hayırlı olsunnnalkisalkisalkis yemek konusunda allah yardımcın olsunnn

geçmiş olsunda nettin gıııı evin içinde hemideeeeeee:1shok::1shok::1no2:

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyhhhh tutmayın beni gelcem oraya şimdi ilk uçakla yawwwwwwwwwwwwwwwwklava:klava:klava:

slm hanımlar....nasılsınızbakalım???sizleri özledim....epeydir giremedim....artık işlerle kendimuğraşıyırum o yüzden vakit kalmyor...

hay allah nerdesin gıııı insan arada 10 dk girede bakar yawww merakta bırakıyonuz bizlerii be yawwww
neyse hoş geldin a.s.a.s. inşallah herşey yolundadır

merhabalar sohbetiniz bol olsun evlatlarınız sağlıklı olsun inş huzur ve mutlulukla kalın hep.
bende katılabilirmiyim aranıza?a.s. benimde 29GÜNLÜK bir oğluşum var { 7 yaşında birde kızım :))var}

gel bacım gelll zaman mekan sınırı yok burdaaa hoş geldinnnn allah bağışlasınnn çocuklarınıa.s.

canım geçmiş olsun allah kolaylık versin sana da stres yapmışın ondan böle hislere kapılmışsınnn Şeniz

gözdecim onurun ayakları 16 numara şuanda ama ayaktam ayağa değişiyo onurunkiler biraz ufak komşunu kızı onurla yanı ama ayakları daha büyük

kızlar bende face e video koydum buraya eklemeyi bilmiyorum listemdeki arkidişler bakabilirler

gözdecim denizi de yanına alıp öle alsan sandalet bende düşünüyorum almayı bi de gözlük almıştın ya canım sen o nasıl bişeydi tekrar linkini gönderir misin?

benimkide öle canım uyku tulumu kullanıyoruz bizdee ben ilk ayında almıştım tulumu rahat oluyor hemde öle kaba da değil mothercare den almıştım ben indirimdeydi

yarıyı geçtin canım yaa e artık olur bu tarz şeyler bide sen de sezeryanlı idin değilmiii belkide onun verdiği bir etkidir hani karın içi genişledikçe dr bir sorsaydın keşke ihmal etme nolur nolmazz

Selamlar güzel bir hafta olsun hepimiz için...
Dün gece Ege yine 4 5 kere kalktı 3 kere falanda emdi diyebilirim..Meme delisi bu çocuk yaa ne verirsen ver gece tahılı gündüz tahılı farketmez...Neyse aman emsinde önmeli olan o ne yapalım artık...

Geçmiş olsun Gülsüm..İnşallah bir daha yaşatmasın Allah korusun...
Aaa bende duymadım hiç Allah allahhhh:uhm:
Canım ondan olabilir mesela Ege kapşondan çok sıkılıyor...Gece daha rahat birşey olsa bence daha iyi olur mesela benimki kolsuz tshırt gıbı ustu...Bende onunla yatırıyorum ustunede battanıye ortuyorum açılsa bıle bacakları göğsü sıcacık oluyorkaydirigubbakcemile5
ya kızlar denize sandalet tarzı bişey almak istiyorumda
bizim yawruların ayağı kaç numara oluyor şimdi ?
21 falan mı ?

Gözdecim bende baktım biraz geçenlerde Boynerde adidasın çok tatlı sandaletleri vardı onlardan almayı düşünüyorum ama numarasına bakmadım...Mayısın başında yazlık alışverişine çıkıcaz o zaman alıcam inşallah...

canımya niye olduyki acaba
yinede gitseydin bi doktora
birdaha olmaz inşallah

Ege kabızlıktan kurtulamadı resmen taş gibi yapıyor ne yapcaz bilmiyorum yaa..Kuru kayısımı kaynatıp rondodan geçirip versem acaba...Aslında bu sebzelerin eytinyağının bağırsaklarını çalıştırması gerekmiyormu ben anlamadım yaa...

hay allah bende seyretmedim tv ye bakamıyomki bu aralar fırsat bulunca buraya koşuyomm allah yardımcımız olsun bozuldu heryer valla nolcek halimiz bilmiyommm

gözdecim denizi de yanına alıp öle alsan sandalet bende düşünüyorum almayı bi de gözlük almıştın ya canım sen o nasıl bişeydi tekrar linkini gönderir misin?

canım gözlüğün link
Kiraz Bebe >> Yaz - Deniz Ürünleri >> Güneş Gözlükleri

sandaletlerede internetten bakıyodum da beğendim 1-2 model ondan sordum acaba kaçtır diye ... dışarıda her zaman aradığımı bulamıyorum , olmadı onunla birlikte çıktığımızda en azından ayak numarasını öğrenmek için bi bakalım...

kız ne adımlaması nekadarlık oldu ki seninkii ölee maşallahhhhhh erken mi yürüdü yohsammm:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…