- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #23.101
Herkese merhaba... uzun zamandır girmiyorum, kpssye hazırlanıyorum, nazlı kuşumun alttan iki tane dişi çıkmak üzere, kesik iki çizgi var şimdilik..çok iştahsızlaştı 10 gündür hiç birşey yemiyor desem yeridir...umarım diştendir bu iştahsızlık..ve gece 10000 defa falan uyanıyor.
herkes iyimi? hepinizi çok özledim, arada aklıma geliyorsunuz, betül, gül, canan napıyor falan diye, umutcumla sağolsun özelden yazışıyoruz.Benim kıza peynir yumurta yoğurt yasak, bal zaten yasak, cicibebe falan gibi içinde süt ürünü olan herşey yasak olduğundan son derece vasat bir mönümüz var.Kahvaltıda peptijunior mamaya bebelac mısırlı çavdarlı yapıyorum, çok az yiyor, hala pütürlü yiyemiyor..işte benim havadisler bunlar...
Selam kızlar,
Yorucu gunun ardından merhaba :)
Sımdı koca bır mısafr daha dogrusu cocuk ordusunu yolladık evden.. :bbo:
Anam ne gurultuydu ne gurultuyu bına yııkılacak alltan komsu geldı artık bılıyorum mısafırınız var ama ınanın durulmuyo asagıda sesten dedı..
Gelmese sasardım.. sıkayet gelınce cocuklara sahıp cıkmaya basladılar ebe hatunlar bastan yapsanıza su ısı.. :1closedeyes:
Yaktım bı sıgara salonda uzattım ayagımı oh bee..cocuk ıcerde uyuyor.. 1 seneden fazla evın ıcınde sıgara ıcmıyorduk.. yayılarak tutturmeyı ozlemısım be...
herkez zayıf demeye başladı sinir oluyorum,aslında zayıf değil yüzü ufak,hem zayıf olsa bile zayıf bı buna bişeyler yedir niye diyorlar anlamıyorum,açmı bırakıyorum bu bebeği ben.doktor bi kaç ay önce biraz fazla kilo almış mama veriyorsan kes demişti bende onlar öyle deyince doktor fazla bile dedi diyorum,napıyım..eşimde diyo sözde yalan söylemessin ama doktor fazla bile dedi diye yalan söylüyorsun diyor,onlara iki saat açıklama yapmaktansa diyorum,çünkü herkeze ortalama kilodada..yüzü ufakta..yediriyorum bu kadar alıyor ancakta.. demekten yoruldum.sabah 10a 15 kala komşularımdan biri kapıyı çaldı k ırkyılda bi eşime sen bakta biraz uyuyayım demiştim,uykumun içine ettiler,hem bugün pazar belki ben uyanıksam bile eşim uyuyor,neymiş mertin sesini duymuşta emel uyanıktır diye düşünmüş,tartıyı istedi eşimden..töbe töbee
ya kızlar denize sandalet tarzı bişey almak istiyorumda
bizim yawruların ayağı kaç numara oluyor şimdi ?
21 falan mı ?
slm hanımlar....nasılsınızbakalım???sizleri özledim....epeydir giremedim....artık işlerle kendimuğraşıyırum o yüzden vakit kalmyor...
merhabalar sohbetiniz bol olsun evlatlarınız sağlıklı olsun inş huzur ve mutlulukla kalın hep.
bende katılabilirmiyim aranıza?a.s. benimde 29GÜNLÜK bir oğluşum var { 7 yaşında birde kızım :))var}
iyi pazarlar cümleten...bendeniz yorgunum..eşimin belınde muhtemelen fıtık var ve bebeği bile kaldıramaz durumda..bi ona hızmet bı bebişe koştur,yanmışım ben..allah beterınden saklasın nedıyeyım..annem kayınvalıdemıde alıp antalyaya gıdıcek bu salı..bendemı gıtsem dıyorum ama eşim olmadanda korkuyorum..iki yaşlı kadın sonuçta.hem antalya ıcın erken henuz..gecelerı ayaz olur.mayıs ortası planlamıştım kendımı..aytencankoviçle buluşmamamıza azdha var yani....bende saçımagölge yaptırdım..kızılkave..ama çogaltıcam..bikaç farklı renk bıarada istyorum..siyah zemınde kahve ve vıyole..saçın uclarına dogruda dha acık olsunkı yaz konseptimiz tam olsun...yanı bende deişik bişi yok kızlar..ismetde henuz diş yok..benımde parkyatagım var ama deryanın dedıgı gbı cok kucuk gelıyo oyun alanı olarak..bide hamak alıcamyada babası yapıcak..sallanmadan uyumaz olduk..kalorıfere bagladgım bezde sallıyorum ama cok yorucu...allah affetsın ama bugun ne sinirlendim eşim yatarken..cunkı bırazda nazımız var ben bılıyorum malımı..ya dedım bı sprem bankasından yapaydım bı farklı olmıcaktı pek heralde yıne herşeye kendım bakıcaktım.tabıkı oyle deil ama allah sağlık versın..bide ilkkez eşimle aramızdakı yaş farkını hıssettım..7 yaş fazla deil gerçi ama neblim..hayatın ne getireceği belli deil..belkı yarın ben yatağa düşerim...........
kızlar bebeklerinizden üstünü açıp yatan var mı benimki üstünde yorgan durdurmuyo tepinip atıyo.uyku tulumu da almayım diyorum 1 ay sonra havalar iyice ısınır zaten giydiremem.seneye alacam başka bir önerisi olan var mı
günaydın herkese... biz de son çözüm uyku tulumunu bulduk çok da rahat ettik valla.. ben örtüyodum 5 dk bile durdurmuyodu....
kızlar dün gece çok zor geçti ya.... doğuruorum sandım resmen... ilk doğumumda suni sancı vermişlerdi o anki sancıları yarı yarıya yaşadım resmen... yarım saate bir geldi.. arası sıklaşsaydı gidecektim hastaneye... neyseki sabaha karşı geçti...inşallah tekrarlamaz...
Geçmiş olsun Gülsüm..İnşallah bir daha yaşatmasın Allah korusun...günaydın herkese... biz de son çözüm uyku tulumunu bulduk çok da rahat ettik valla.. ben örtüyodum 5 dk bile durdurmuyodu....
kızlar dün gece çok zor geçti ya.... doğuruorum sandım resmen... ilk doğumumda suni sancı vermişlerdi o anki sancıları yarı yarıya yaşadım resmen... yarım saate bir geldi.. arası sıklaşsaydı gidecektim hastaneye... neyseki sabaha karşı geçti...inşallah tekrarlamaz...
kızlar haberlerde dinlemişsinizdir ... bostancıda çatışma var .
bizim evin yan sokağında , geceden beri bombalar patlıyo ..annemle konuştum hala da devam ediyomuş ..
allahım ya şehrin göbeğine kadar indiler nasıl iştir bu ben anlamadım
ya bendeki uyku tulumu kapşonlu felan acaba o yüzden mi sıkılıyo ellerini de kapıyo eldivenli patikli gibi birleşik acaba başka mı alsam ama nasıl bişi alsam havalarda ısınıyor yazlık bişi mi alsam napsam kızlar napsammm:uhm:
ya kızlar denize sandalet tarzı bişey almak istiyorumda
bizim yawruların ayağı kaç numara oluyor şimdi ?
21 falan mı ?
Benım dönürüm gibisi yok canım analı kızlı sadıklar sozlerıne.. alkisalkisalkis Şeniz
günaydın herkese... biz de son çözüm uyku tulumunu bulduk çok da rahat ettik valla.. ben örtüyodum 5 dk bile durdurmuyodu....
kızlar haberlerde dinlemişsinizdir ... bostancıda çatışma var .
bizim evin yan sokağında , geceden beri bombalar patlıyo ..annemle konuştum hala da devam ediyomuş ..
allahım ya şehrin göbeğine kadar indiler nasıl iştir bu ben anlamadım
gözdecim denizi de yanına alıp öle alsan sandalet bende düşünüyorum almayı bi de gözlük almıştın ya canım sen o nasıl bişeydi tekrar linkini gönderir misin?
herkese selam,
kızım artık çok güzel adımlıyor direkt kapıya gidiyor dışarı çıkmak için gezmeyi çok seviyor :))
ve artık alkışta yapıyor kızım alkış yap diyorum ellerini vuruyor çok tatlı oluyor bazen benim ellerimi tutup bana alkış yaptırıyor , geceleri uyutmak için babasıyla aramıza alıyoruz çok mutlu oluyor döne döne uyuyor bizde onu izliyoruz çok hoşumuza gidiyor sonra beşiğine koyuyorum. Büyüdüklerini görmek çok güzel bir duygu allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?