Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım tunahan da dün akşamdan beri kabız bu sabah tam uykuya dalacaktı birden bağırıp ıkınmaya başladı yavrum çok zorlandı yaa...napsak acaba gerçekten :uhm:

hepinize teşekkür kızlar...
valla mustiyle doktora gitmek zor oluyo... kimseye de bırakamıyorum... o yüzden gitmedim...
bi de mustide de böyle bi kaç kez doğuruyorum diye gittim bişey çıkmadı...
idrar yolu enfeksiyonu dediler..
sanırım yine oldu...cuma kontrolüm vr zaten... o zamana kadar bişey olmazsa sorarım doktora...

canım çok geçmiş olsun biraz geç oldu ama yetişemiyom işte gözdecim sağol...bu arada çatışma sona ermiş sanırım Allah hepimizi korusun yaaa

ya kızlar denize sandalet tarzı bişey almak istiyorumda
bizim yawruların ayağı kaç numara oluyor şimdi ?
21 falan mı ?

benim kızın ayağında 20 numara bir kürklü bot tarzında bişi var ev için yanii büyük geliyor bizimkilerin ayak numarası 18 gibi bence ben bu hafta ayakkabı baktım ceyline ama bulamadımm istediğim gibi bişii zaten ayakkabıcıda baktığımda hep 19 daha rahat oluyor ama büyük oluyor tabii sadece giydirmesi daha rahat oluyorr birde ergonomik ortopedik bişii almak lazımmm şimdi ilk adım ayakkabısı yanii bücürükte gördüm ama numarası büyüktü gerçekten çok hoştıu başka şunesinden bakıcammm yada başka yerlerede bakarım artık 46 tl idi indirimdeymişş

kız ne adımlaması nekadarlık oldu ki seninkii ölee maşallahhhhhh erken mi yürüdü yohsammm:uhm:

musti de ellerinden tutunca güzl güzel adımlıyo....
yürütecinde koşturuyo artık...
kapının önüne geliyo yürüteciyle açalım diye bağırmaya başlıyo.. açıyoz kapıyı çıkıp gidiyo gezmeye... biz peşinden gelince bağırıyo bize... kendi gezmek istiyo....bizi de beğenmiyo artık beyefendi yanında istemiyo...:roflol:

kayısı ver bence ama abartma bu sefer cır cır olmasın karın ağrısı falan yapar fazlasııı ben 3 tane parçalıyom kaynatıyom komposto gibi suyunu veriyom biberonuna koyupp işe yarıyorr

ilk adım ayakkabısımı alıcaksın canım
21 den 25 e kadarfilan oluyo numaraları
netten alma deneyerek al

var hayatım varda normal ayakkabı gibi değil tabanı tam ayak yapısına uygun daha ince ama ergonomik şeklinde var ama 1 yaşında ERGONOMıK diğer ayakkabıya geçiyorsun

http://www.bebekmarket.com/magaza/product_info.php/cPath/288_289/products_id/4651

http://www.bebekmarket.com/magaza/product_info.php/cPath/288_289/products_id/4637

http://www.bebekmarket.com/magaza/product_info.php/cPath/288_289/products_id/4650

Son düzenleme:
ya kızlar denize sandalet tarzı bişey almak istiyorumda
bizim yawruların ayağı kaç numara oluyor şimdi ?
21 falan mı ?

Canım ben 20 numara aldım ama 2 cm büyük geldi 17-18 olabilir...zaten tam numarasını almaktansa 1 numara büyük almak daha iyi...

Umut canım inan hemen hemen bütün erkekler aynı..Bizim ağustosta daha 2. senemiz bitmesine rağmen bizde öyle mum ışığında 1-2 kereden fazla yemek yemedik..ondada ben ayarlamışımdır..Bende çok sorgularımm kendi kendime, aşk bitti heyecan bitti diye ama mantıklı düşünürsen evliliğin getirisi bu..hele üstüne çocuk olunca..
Bütün evlilikler de yaşanan sorunlar kadın evlilik öncesi flört zamanındaki heyecanı ilgiyi
sürekli devam etmesini ister,erkeklerde imzayı attıktan sonra artık bu ilgi ve etkileme çapalarının gerek kalmadığını düşünür...
Bunları yaşamayan bir çift yok bence..
Dolayısıyla seninki yapmıyor vs.. diye düşünme Ahmeti,Mehmeti,Velisi hepsi aynı bunların..kaydirigubbakcemile3

Bizimkiside 2-3 haftadır açıyo uyku tulumu alacağım bende,penye türü...

biraz mı... ben fazla cimriyim herhalde...:roflol: bana çok çok çok tuzlu geldi..

piyasada uygun olanlard var gezmek araştırmak lazım tabii ben pek gezmedim bürük chicco ve aziz bebe ye baktım bizim burdaki alışveriş mağzasından dah bakıcam zati bende ama 50 yi göze almak lazım her halükarda bulamayabiliriz belki ucuzunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…