Doğum yapmış olan anneler buraya....

bunlar nette tabii örnek olsun diye koydum ama bu tarz 50 tl ye bulabiliyorsunuzz ben 46 ya buldum canım ama gerekli mecburen almak zorundayızz iyi olması lazım ayak sağlığı için alkisalkisalkis

hiç masrafları bitmiyoki anacım... onu al bunu al.... valla Allah herkesin yardımcısı olsun... zormuş bu devirde çocuk büyütmek...

Merhaba arkadaşlar geçmişe bakamadım ne var ne yok bilemiyorum kusura bakmayın...Bebek ayakkabıları çok pahalı arkadaşlar bende bücürükte baktım 46 ve ya 48 tl idi ama aynısını bi ayakkabıcıdan 30 tl aldım biraz araştırmak lazım numarası da 19 ama büyük rahat giydirelim diye aldık ve tabi büyüyorlar zaten...

ayakkabılar çok güzel gerçekten ama pahalı
ben bir ayakkabıcıda bakmıştım 25 TL polaris markası ortopedik hemde çakma polarismiydi bilmiyorum tabi.

benım netımdebugun sorun var sanırım..biçok link açılmıyo ve gıremıyorum bıcok yere..bende gözlüğü bebeshop tan aldım.netten..ben cıkıp gezene kadar napiim..33tl ye aldım..babybanz dı sanırım..sitede yazılım bozuklugu var ama ürünler hoşuma gitti..penye bi yazlık uykutulumu bende alayım kısmetse..bız yatagı gezıyoruz..ayak başucu ters olmuş buluyorum..yagmur yagsa yagmaz güneş açsa aççmaz boyle havayada sinir oluyorum..bide geçenlerde foton kuşağı,etkisi diyebişi okudum netten..enteresan..2012de boyut deiştirecekmişiz..gerçi ben 2012yi bulmam yakında bikaç boyut deiştircemlaelaelaelaelae..

hoşbulduk deryacım..eksik olma..zor tabi allah sağlık versin hepimize ve eşlerimize.adam elim ayağımmış meğer..iki dakka tutsa kafiymiş...ama benimde bitim kanlı napayım..ben gezmek ister,ben aşkmeşk ister,ben tatil ister..men isterdee isterdee ister:)buarada GÖZDE denizin sayma işine öldüm gülmekten:))ama benimkide sayıyo teyzesii....hemde ne saymakk..bi huysuzlugu tuttumu mamabübühammahammaannanaa ..diye sülaleme sayıyo:))

Son düzenleme:
bi taraftanda hırıltısı başladı gece burnuda akmaya başladı gripmi oluyor nee hapşırıkta var 3-5 defa bu saha hapşırdı ayayyyyyy hasta oldu kuşum yaaa kardeşimin kızı gripti haftasonu geldiler bize yaklaştırmadım ama bulaştı galiba yaaaaaa

hicrancım geçmiş olsun bayağı dökmüş yine , yumurtayı da kesmiştiniz neden oldu yine acaba fisfisfis grip de olmaz inşAllah annesi :teselli:

geçmiş olsun büşraya inşlh ateş yapmaz
kontrolünüz nasıl geçti
artık kucakta taşımak çok zor ben genelde pusetiyle gidiyorum heryere

kızlar pınarın ilk adım sütü varya 6-12 ay onunla yoğurt mayalasam nasıl olur?siz ne ile mayalıyosunuz?

derya bende keçi sütü takıntısı var :) anne sütüne en yakın olduğundan .
biz biyerden getirtiyoruz her hafta onunla mayalıyorum.
bide migroslarda kay süt die bi marka satılıyor o da keçi sütü çıkarmış bikere de ondan aldım mayaladım o da güzel oldu . bi de ben yoğurt olarak maya için baby mix kullanıyorum

Ah be canım cok yuz vermısın sen yaaa ccooookk..... :1no2: ıyı nıyet ıse ama bazen bıyle oluyor ıste...

Nasılsın canım ayagın ıyı demekkı masallah busbusu yalnız goturdugune gore... :1hug:
Gecmıs olsun pamugada..

hicrancım geçmiş olsun bayağı dökmüş yine , yumurtayı da kesmiştiniz neden oldu yine acaba fisfisfis grip de olmaz inşAllah annesi :teselli:

sağol canım yumurta pekmez muz kesildi vermiyoruz gece tahıllı mama veriyorduk onuda kestik şimdi bisküviyi kesiceeezzz bakalım gene olmazsa nedicez bilmiyorumm şaşırdım kaldım yaaa bu son zamanda oldu ama neden oldu anlayamadım eklere başladık çorbayla ozaman sorun yoktu sonra çorbalar renklendikçe oldu ilkten kabak sandık değilmişş ama deniyom deniyom anlayamadım neden olduğunuu :uhm::uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…