- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #23.141
bunlar nette tabii örnek olsun diye koydum ama bu tarz 50 tl ye bulabiliyorsunuzz ben 46 ya buldum canım ama gerekli mecburen almak zorundayızz iyi olması lazım ayak sağlığı için alkisalkisalkis
Polaris
bunlarada bi bakın kızlar ben mağazada fiyatını da sordum 40-45 civarı
herkese selamlar hihoyyyt
biz bugün aylık kontrolümüzü ve aşımızı olup geldik..
yalnız başıma büşrayı taşımaktan kolum koptu şutarafagitti
herkes iyidir inşAllah...
hicran ayakkabılar çok şekermiş, Bobux - Ürün Detay I-Walk Deri Bebek Ayakkabısı Beyaz T-bar buına bayıldım :CüvCüv:
eve tbu güzelll ama hakkatende baya tuzluymuşşşkafamçokkarıştı
hicran ayakkabılar çok şekermiş, Bobux - Ürün Detay I-Walk Deri Bebek Ayakkabısı Beyaz T-bar buına bayıldım :CüvCüv:
kızlar pınarın ilk adım sütü varya 6-12 ay onunla yoğurt mayalasam nasıl olur?siz ne ile mayalıyosunuz?
Ah be canım cok yuz vermısın sen yaaa ccooookk..... :1no2: ıyı nıyet ıse ama bazen bıyle oluyor ıste...kapımı 6 kez çaldı,bakalım daha devam edecekmi?olmıycak böyle..taşınalım en iyisi biz burdan.vee 7 kez bastı..yuh diyorum..dunde açmadım,açmadın dıyor.bende günde 30 kez zil çalıyor,hepsini açmıyorum artık dedim.keşke işim vardı deseydım,diyemedim yine..ben netten ev ilanlarına bakıyım.eşim söylüyodu ,komşularım iyi diye gitmek istemiyordum..
hicrancım geçmiş olsun bayağı dökmüş yine , yumurtayı da kesmiştiniz neden oldu yine acaba fisfisfis grip de olmaz inşAllah annesi :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?