Doğum yapmış olan anneler buraya....

geçmiş olsun canım , inşallah ilerlemeden atlatır ceylin ....
bu alerji işi de çok sinir bozucu gerçekten
hafta sonu denizinde yüzünde kırmızı kırmızı noktalar çıktı .gerçi o allah ne verdiyse yediği için muhtemelen bişey dokundu

ya şu keçi sütünü bende araştırdım soruşturdum getiriyorlar ama belli şubelere geliyorr ordanda biz alıcakmışız tabii haftada 2 gün ama bana enyakını yeşilköyy oda yakın sayılmaz yani bide boludan gelecek yoldan yanii nerdeyse sağıldktan 1 gün sonra elime ulaşıyorr malesef ama nasıl yapcam bilmiyom yakınlarda bakıyorum bulursam bende yoğurdu onla yapıcam

sağol canım iyiyim çok şükür :lepi: sargı da açıldı, dediğin gibi , iyice rahatladım.. gittik geldik ama , bayağı yavaş yürüdük tabii kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederiz teyzesi, eksik olma :teselli:

valla onu kes bunu kes kız zayıflicak yaaa artık sıra neye gelcek bilmiyorumm kahvaltısı kuş oldu resmen meyve zaten armutu çok seviyor oldum olası ama ondan şüphelenemedim çünki 4 aydan beri veriyoruz olsaydı ilk bir ay olurdu 2 ay sınra başlamazdı herhalde bu alerji sıkıntımız 1 aydır var bizim ama kafam almıyor yaaa zati eşim gelsin dr arayıp geliyoruz bidaha bi gör dicemmm biz gidene kadar yüzündekiler soluyor dr evham yapıyom falan sancek gerçi bişii demedi solukta olsa görünüyor pütür pütürrr allahtan bizim dr evham yapıyon neyin demiyor bana =)

geçmiş olsun canım bulaşmış olabilir...
döküntüleri sıcaktan falan olabilir mi evin çok sıcak mı:uhm:

hicrancım birde ben yeni bişey duydum
aynı zamanda umut ve sedada ...
biorezonans diye birşey varmış bu alerjilere , egzamaya , alerjik bronşit ve astıma çok iyi geliyormuş ve tedavi ediyormuş birdaha olmuyormuş . bizim işyerinden bir arkadaşın bebeğinde de egzama varmış 3 aylıkken çocuğun suratı yara içindeymiş onlar gitmişler ve 1 ayda düzelmiş çocuk . bebeklerde çok daha çabuk cevap alınıyormuş tedaviye ... bizim burdan giden bikaç arkadaş daha var alerji ve egzama için hepsi de çok memnun.
orda alerji testi yapılıyormuş o teste göre bebeğe bir süre diet veriliyormuş sonra da tedaviye geçiliyormuş %100 diyorlar başarıya...
bakalım yarın denizin doktoruna gidince sorcam ne dersiniz diye haber veririm size de ...

geçmiş olsun canım bulaşmış olabilir...
döküntüleri sıcaktan falan olabilir mi evin çok sıcak mı:uhm:

çok sıcak değil canım yaa gayet normalll ben kısa kolla geziyorum ama serin gibi hissediyorum ceylinide askılı bady uzun kollu bady ve üzerinde penye tişörtü var hırka falan giydirmiyom

evet canım öyle.
biz bostancıda oturuyoruz küçükyalıda bir sarküteriye geliyor bizim süt ordan alıyoruz . 3 gün içinde tüketmek gerekiyor . geldiğinde zaten 1 gün geçmiş oluyor ,hemen yoğurt yapıyorum az ayırıp ertesi gün kahvaltısına koyup bitiriyorum

o cihazı biliyorum bende sigarayı bırakmak için gitmiştim hamişlikten 5 ay önce ve bırakmıştımda şimdi başladım gene am tiksindirmişti gerçektenn
alerjilerede faydalı olduğunu sölemişlerdi hatta kilo verdirmeye ama bebeklere kullanıldığını bilmiyordum korkarım biraz o konuda ben yaa

bende aliim barii öle napimmm eğer buralardan bulamazsamm
bide şu kay sütü gördüm migrosta ama uht süt o canım pek sağlıklı olmaz sanırım

kullanılıyomuş canım , ve çok daha çabuk etki ediyormuş . gerçi bende doktoruna sorcam .
ama burda yaptırdı dediğim arkadaşta öyle cahil falan değil yönetici bizim şirkette öyle korkulcak bişey olsa yaptırmazdı diye düşünüyorum.
umut dünyası işte belki iyi gelir diye herşeyi araştırıyorum bizim egzamamız bayaa geriledi artık ama araba fortluya işte bide bu bronşit işinden korktum biraz doktor alerjik bronşitten şüpheleniyorda bizim ...bakalım sorim yarın ne dicek majesteleri...

bende aliim barii öle napimmm eğer buralardan bulamazsamm
bide şu kay sütü gördüm migrosta ama uht süt o canım pek sağlıklı olmaz sanırım

evet o yüzden bende onu pek tercih etmiyom .
geçen boludan gelen sütü eşim almış sonra arabada unutmuş süt de bozulmuş :) o yüzden almak zorunda kaldık onu hiç yoktan iyidir diye ama yoğurdu güzel oldu :)

CANIM CEMREDE DE AYNISI VARR AGIZ KENARLARINDA DAHA FAZLA BENDE ACEBA ÇOK ÖPÜLDÜĞÜNDEN Mİ OLUYOO DİYOOm...baba tarafıı fazla öpüyoo bişeyde diyemiyorum desekte anlamazlarrr

ya kızlar ben bide neyden şüpheleniyorum ceyinin alerjisi benimki gibi toza karşı olmasın yaaaa benim evin konumu itibari ile çok toz oluyor demiştim öncedende gerçi sık sık toz alıyorum ama ne bileyim işte benimde alerjim var çünki ve küçüklüğümde çok aşırı olurdu yüzüm genelde de olurdu ellerim falan aynı böle olurdu yaaa şimdide oluyor ama bu kadar değill acep olabilirmi yaaa dr sölicem bi bakalım belkide şimdi küçük olduğundan bu kadar fazla oluyordur ayyy kafayı yicem aklıma herşey geliyor benim yumurta toz hayvan tüyüne karşı alerjilerim var alerjik astım var o yüden bende fısfıs kullanıyorumm arada bir off ben ne biçim bir bünyeye sabibim yaaa çocuklarımda da çıkıyor büyük kızımda hayvan tüyü ve toza alerjik bir yapyla doğdu o nedenle hiç hayvan besleyemiyoruz bu ortaya çıktığından beri benim kız kuş çok isterdi ben kendi sıkıntımı bile umursamadan almıştım kızı o hafta acile zor yetiştirmiştim oksijene bağlamışlardı o gün bu gündür tüylü hayvan bizim eve giremezz balık ve su kaplumbağamızla idare ediyoruz hayvan sevgimizi böle karşılıyoruzz

CANIM CEMREDE DE AYNISI VARR AGIZ KENARLARINDA DAHA FAZLA BENDE ACEBA ÇOK ÖPÜLDÜĞÜNDEN Mİ OLUYOO DİYOOm...baba tarafıı fazla öpüyoo bişeyde diyemiyorum desekte anlamazlarrr

canım bende öle sanmıştım il zamanlar ceylinde olunca ama sadece öpülmekten değilmiş bizimkii öptürmemeye çalışıyorum ama arada gizliden öpüyorlar işte engel olamıyorsun bazı şeylere o nedenle fazla gezmemeye çalışıyorum eş dost akraba sadece aile fertlerine kaydirigubbakcemile3onlara kızabiliyorsun rahat rahat çünkiikaydirigubbakcemile3
ma bizim kız başka yaa alerji damlasını verdim şimdi uyuttum bi görseniz az önceki kırmızılıklar soldu sadece pütür pütür yerleri belli bu arada o resimler yeni çekilip kondu sayfayaaa yanii şimdi uyumasa farkı göstericektim sizee ilaç öncesi ilaçç sonrası diyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…