- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #23.161
bi taraftanda hırıltısı başladı gece burnuda akmaya başladı gripmi oluyor nee hapşırıkta var 3-5 defa bu saha hapşırdı ayayyyyyy hasta oldu kuşum yaaa kardeşimin kızı gripti haftasonu geldiler bize yaklaştırmadım ama bulaştı galiba yaaaaaa
derya bende keçi sütü takıntısı var :) anne sütüne en yakın olduğundan .
biz biyerden getirtiyoruz her hafta onunla mayalıyorum.
bide migroslarda kay süt die bi marka satılıyor o da keçi sütü çıkarmış bikere de ondan aldım mayaladım o da güzel oldu . bi de ben yoğurt olarak maya için baby mix kullanıyorum
Ah be canım cok yuz vermısın sen yaaa ccooookk..... :1no2: ıyı nıyet ıse ama bazen bıyle oluyor ıste...
Nasılsın canım ayagın ıyı demekkı masallah busbusu yalnız goturdugune gore... :1hug:
Gecmıs olsun pamugada..
bi taraftanda hırıltısı başladı gece burnuda akmaya başladı gripmi oluyor nee hapşırıkta var 3-5 defa bu saha hapşırdı ayayyyyyy hasta oldu kuşum yaaa kardeşimin kızı gripti haftasonu geldiler bize yaklaştırmadım ama bulaştı galiba yaaaaaa
sağol canım iyiyim çok şükür :lepi: sargı da açıldı, dediğin gibi , iyice rahatladım.. gittik geldik ama , bayağı yavaş yürüdük tabii kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederiz teyzesi, eksik olma :teselli:
sağol canım yumurta pekmez muz kesildi vermiyoruz gece tahıllı mama veriyorduk onuda kestik şimdi bisküviyi kesiceeezzz bakalım gene olmazsa nedicez bilmiyorumm şaşırdım kaldım yaaa bu son zamanda oldu ama neden oldu anlayamadım eklere başladık çorbayla ozaman sorun yoktu sonra çorbalar renklendikçe oldu ilkten kabak sandık değilmişş ama deniyom deniyom anlayamadım neden olduğunuu :uhm::uhm:
geçmiş olsun canım bulaşmış olabilir...
döküntüleri sıcaktan falan olabilir mi evin çok sıcak mı:uhm:
ya şu keçi sütünü bende araştırdım soruşturdum getiriyorlar ama belli şubelere geliyorr ordanda biz alıcakmışız tabii haftada 2 gün ama bana enyakını yeşilköyy oda yakın sayılmaz yani bide boludan gelecek yoldan yanii nerdeyse sağıldktan 1 gün sonra elime ulaşıyorr malesef ama nasıl yapcam bilmiyom yakınlarda bakıyorum bulursam bende yoğurdu onla yapıcam
hicrancım birde ben yeni bişey duydum
aynı zamanda umut ve sedada ...
biorezonans diye birşey varmış bu alerjilere , egzamaya , alerjik bronşit ve astıma çok iyi geliyormuş ve tedavi ediyormuş birdaha olmuyormuş . bizim işyerinden bir arkadaşın bebeğinde de egzama varmış 3 aylıkken çocuğun suratı yara içindeymiş onlar gitmişler ve 1 ayda düzelmiş çocuk . bebeklerde çok daha çabuk cevap alınıyormuş tedaviye ... bizim burdan giden bikaç arkadaş daha var alerji ve egzama için hepsi de çok memnun.
orda alerji testi yapılıyormuş o teste göre bebeğe bir süre diet veriliyormuş sonra da tedaviye geçiliyormuş %100 diyorlar başarıya...
bakalım yarın denizin doktoruna gidince sorcam ne dersiniz diye haber veririm size de ...
evet canım öyle.
biz bostancıda oturuyoruz küçükyalıda bir sarküteriye geliyor bizim süt ordan alıyoruz . 3 gün içinde tüketmek gerekiyor . geldiğinde zaten 1 gün geçmiş oluyor ,hemen yoğurt yapıyorum az ayırıp ertesi gün kahvaltısına koyup bitiriyorum
o cihazı biliyorum bende sigarayı bırakmak için gitmiştim hamişlikten 5 ay önce ve bırakmıştımda şimdi başladım gene am tiksindirmişti gerçektenn
alerjilerede faydalı olduğunu sölemişlerdi hatta kilo verdirmeye ama bebeklere kullanıldığını bilmiyordum korkarım biraz o konuda ben yaa
bende aliim barii öle napimmm eğer buralardan bulamazsamm
bide şu kay sütü gördüm migrosta ama uht süt o canım pek sağlıklı olmaz sanırım
geçmişler olsun canımmm hadi atlatmışınn
Merve ayağına noldu ben bilmiyorum
ya kızlarr ceylinin alerjisi gene azdı yaaa akşamdan beri ilerledi gene ama ben bişii vermiyorumki buna yaa noluyor anlamıyorumm alerji damlasını verince sönüyor sonra gene çıkıyorr şimdi gene ilacını vericem losyonuda sürdüm ama bi bakarmısınız minik kuşum ne halde yaaaa keza fotoğraflarda net belli olmuyorrr görebildiğinizi 2 ile çarpın yani o dereceeee
http://img14.imageshack.us/img14/4100/img5633h.jpg
http://img12.imageshack.us/img12/7422/img5646r.jpg
CANIM CEMREDE DE AYNISI VARR AGIZ KENARLARINDA DAHA FAZLA BENDE ACEBA ÇOK ÖPÜLDÜĞÜNDEN Mİ OLUYOO DİYOOm...baba tarafıı fazla öpüyoo bişeyde diyemiyorum desekte anlamazlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?