Doğum yapmış olan anneler buraya....

geçmiş olsun büşraya inşlh ateş yapmaz
kontrolünüz nasıl geçti
artık kucakta taşımak çok zor ben genelde pusetiyle gidiyorum heryere

naimecim bu mesajını görmemişim...sağol canım inşAllah bakalım şimdi uyuyor,aşılar bizde aşırı bir huysuzluk yapıyor genelde zaten :CüvCüv:
ben de çok yoruluyorum kucakta taşırken ama, evim 6. katta asansör de yok..yalnızken hem arabayı hem büşrayı indirmem imkansız oluyor... kanguru da almıştım güya ama ona koyamıyorum ben ya... aşırı evhamlıyım galiba....zaten onda rahat edemiyo , bir de düşüverir gibi geliyor :roflol:

evet canım yaa bak sende de varmış.. senden almış olabilir genetik olarak..
benim k.validemde de alerjik astım var, gençken komaya bile girermiş bu hastalıktan...
benim eşim son çocuğu , onda da var...polen alerjisi..toz alerjisi...
çok kötü ya, iş yerinde biri hapşirsa akşamına gelir nezle olmuş...hapşırır durur...
bünyesi çok zayıf ne yazık ki..
bizim kız da onlardan almış olmasa bari benneyaptımki
eltimin oğlunda da var mesela o da genetik demek kiii

puseti 6.kata indir çıkar zor olur ben giriş kattayım rahatım o yüzden :)
kanguru çok zor oluyor zaten büyüdüler onun içinde taşınmıyorlar ben bir kaç sefer kullandım sırtım çok fena ağrıdı geriye bir tek kucakta taşımak kalıyor kaydirigubbakcemile3

evet yaa kanguruda ağırlık tek bi noktaya binmiyor evet ama yine de yoruyor yani..
kıyafeti çişli bezi sonuçta 10 kg. hatta daha fazladır kaydirigubbakcemile3 yürüseler de kendi kendilerine inseler merdivenden falana :roflol: çok mu şey istiyorum acaba :)
gerçi siz giriş katta ohh ne rahat hop giriverirsin hemen..bizim inip çıkarken iflahımız kesiliyor

Son düzenleyen: Moderatör:

zyrtec mi canım ilaç

Hıcrancım gecmıs olsun ben gormemısım ceylının alerjısı azms heralde bıraz... dedıgın gıbı senden gecmıs olabılır toz dan olabılır yanı.. doktora bunuda soyledınız mı ? cozumu nedr acaba...

slm arkadaşlar off cemre artıkk hiçç uslu değilll üzerini değiştiriken bile aglamaya başladıı yaa çokk kötü ağlıyoo artıkk kucaktan inmek istemiyo sürekli yürümek ve oyun istiyooo....
kafayı yemek üzereyimm ve bugün ilk kez kızıma kızdım ve bağırdımm sinirlerim çok bozuldu umarı su manavgat tatili iyi gelirrrrr şimdi uyuttumm ve hala yemek yokkkk

canım şimdi aklıma geldii benim eltimin oğlunda da olduu o kırmızılıklar sanki kızamık mı derler su çiçeği bilmem ama o şekil çıkardıı ilk önce yanaklarda sonra ayak ve bacaklarında ve en tüm vücudu isilik gibi oldu dr gittiler dr normal dedii bazı bebeklerde mevsim değişikliklerin olur dedi sadece bi krem verdi onu kullandı 3-4 güne geçti canımm umarım sizde en kısa zamanda atlatırsınızzz a.s.

aynen ayşecim son 1 haftadır bizimki de giyinirken kıyameti kopartıyor...hem de nasıl ağlamak...yan komşu dövüyoruz zanneder o derece laelaelaelaelae
soyunurken iyi; gülüyo, kıkırdıyor...kafasından birşey geçti mi basıyo yaygarayı cadı :CüvCüv:
halbuki doğduğu günden beri günde 10 kere üst değişiyoruz çok kustuğu için :)

aynen mervecimmm çıkarırken bişey yok giyinirkennn zoruna gidiyorr
şimdi uyandı ne yaptıgıma bakıyoo acle bi şekilde yemegide fırına koydum of offff

kızlar yaa ben geçen ayy 27 sinde adet olduydumm ama şimdii yok normal mii 3 gündür midebulantısı ve kasık agrısı çekiyomm bidee benim gibi olan var mıı yaa

Merve geçmiş olsun canım,bir daha tekrarlamaz ınşallah...
Hicran Ceylinede geçmiş olsun..ayşenin dediği gibi inşallah mevsim değişikliğinden kaynaklanıyordur..
Kızlar şu anda çok kaliteli bir ayakkabıya gerek yok diye düşünüyorum..
Tabi pazardan alınan ayakkabılarda olmaz...
Sonuçta bu sıralar ayakkabıyı görüntü amaçlı kullanıyoruz zaten dışarıda bastırmıyoruz,önermiyorlar..
Evde ise zaten ayakkabıya gerek yok,patik kullanılıyor...
Ben yeşilden aldımm çok hoşuma gitti yumaşacık ve kaliteli hemde 30 ytl civarlarıydı bir bakın bence ...

Erkek bebek anneleri sünneti ne zaman düşünüyorsunuz? ben bu yaz düşünüyorum bakalım...
Bizimkinin sayma,emekleme gibi maharetleri yok daha aklı sadece şımarıklığa basıyor dediği olacak o anda elimizde bir şey görsün hemen istiyor yiyecek eşya ne olursa olsun ehh ehh diyee bir bağırıyor hele o anda vermede 1-2 dakika sonra ver bu sefer kabul etmiyor,siniri bozuluyor yavrunun:mymeka:çok asabi bir sıpa oldu bu ya..Birde sokak kapısını açtığımız anda bağırmaya başlıyor kucağımızdan atlayacak sankikaydirigubbakcemile3

Ayten nerelerdesin sana bir şey soracaktım:tomato:

Son düzenleme:

bizimki de öyle yaa soyarken nasıl kıkırdıyo zilli oyun yapıyo ama gyidirmek ölüm geçenlerde çok komik bişey oldu ecrini soyuyorum yıkamak için nasıl gülüyo ayaklarıyla oynaya oynaya bitek badisini bıraktım banyoya götürdüm orda çıkarıcam yıkamadan önce bi gördü banyoya girdiğimizi kıyameti kopardı bi yaygara çıkarmıyo badisini halbuki diğerlerini çıkarırken kendi uzatıyodu ellerini çıkarıyım diye çok akıllı bu bıdıklar
:roflol:

herkese iyi akşamlar artık 1 hafta sonra görüşürüzzz allaha emanet olunnnnn bysss

ayşecim sana iyi eğlenceler bu günlerini iyi değerlendir iyice dinlen bende bazen sinirlenip ecrine bağırıyorum ama sonra vicdan azabı çekiyorum hepimizin sıkı bi tatile ihtiyacı var yaz tam gelse de atsam kendimi yazlığa ayağım bi kum görsün

ben dün sordum bizim burda bi bebek mağazası var herşeyi ordan alırım 50lira dedi ilk adım ayakkabısına ama tabi almadım çünkü ablam sağolsun herşeyimizi tedarik ediyo kızı 1.5yaşında bütün küçülenleri bizim oluyo şimdiden kaç çift ayakkabı mont hırkalar yelekler eşofman takımları uyku tulumunu bile verdi çok şanslıyım şimdi oğlu var 3aylık bana diyo hemen bidaha hamile kal bu sefer de oğlun olursa onu da bedavadan büyütürsünkaydirigubbakcemile2sırnaşık şey

gözdecim zyrtec i ben kullanıyorum..dr yaza kadar devam dedi..bizim neye alerjık oldugumuz bellı deıl..her besını denıyoruz..ama alerjı oyle sınsı bısıymıskı 10 gun gizlenıp 11ncı gün cıkabılırmış..ogünde farklı bişi yiyip içtiyse sen direk ona baglıyosun ama deil...yani zor işler..bızımkısı atopik dermatit oluyo..ceylinde öyle anlaşılan..dirak cilde vuran cinsi..ve bu işler genetik maalesef...benım sedefimvar..sıkıntımolunca azar..eşimde dönemdönem domatese kabarır..eşimdealerjik astım var ama sadece soğuk havaya karşı..neblim ben bebekken de alerjıkmıişim çukulata falan yerdımcocukken deli gbi kaşınırdım...keşke asıl şimdi yiyemesem:)ama denizin egzeması doğuştandı deilmi?o neden oluyomuş sen neler yapıyosun tedavi amaçlı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…