E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #23.181
geçmiş olsun büşraya inşlh ateş yapmaz
kontrolünüz nasıl geçti
artık kucakta taşımak çok zor ben genelde pusetiyle gidiyorum heryere
doğumdan sonra tırnak batması sorunu yaşıyordum sonunda gidip hallettirdim betül den destek alarak kaydirigubbakcemile3 basit bi operayon , sağol canım :1hug:
ya kızlar ben bide neyden şüpheleniyorum ceyinin alerjisi benimki gibi toza karşı olmasın yaaaa benim evin konumu itibari ile çok toz oluyor demiştim öncedende gerçi sık sık toz alıyorum ama ne bileyim işte benimde alerjim var çünki ve küçüklüğümde çok aşırı olurdu yüzüm genelde de olurdu ellerim falan aynı böle olurdu yaaa şimdide oluyor ama bu kadar değill acep olabilirmi yaaa dr sölicem bi bakalım belkide şimdi küçük olduğundan bu kadar fazla oluyordur ayyy kafayı yicem aklıma herşey geliyor benim yumurta toz hayvan tüyüne karşı alerjilerim var alerjik astım var o yüden bende fısfıs kullanıyorumm arada bir off ben ne biçim bir bünyeye sabibim yaaa çocuklarımda da çıkıyor büyük kızımda hayvan tüyü ve toza alerjik bir yapyla doğdu o nedenle hiç hayvan besleyemiyoruz bu ortaya çıktığından beri benim kız kuş çok isterdi ben kendi sıkıntımı bile umursamadan almıştım kızı o hafta acile zor yetiştirmiştim oksijene bağlamışlardı o gün bu gündür tüylü hayvan bizim eve giremezz balık ve su kaplumbağamızla idare ediyoruz hayvan sevgimizi böle karşılıyoruzz
naimecim bu mesajını görmemişim...sağol canım inşAllah bakalım şimdi uyuyor,aşılar bizde aşırı bir huysuzluk yapıyor genelde zaten :CüvCüv:
ben de çok yoruluyorum kucakta taşırken ama, evim 6. katta asansör de yok..yalnızken hem arabayı hem büşrayı indirmem imkansız oluyor... kanguru da almıştım güya ama ona koyamıyorum ben ya... aşırı evhamlıyım galiba....zaten onda rahat edemiyo , bir de düşüverir gibi geliyor :roflol:
puseti 6.kata indir çıkar zor olur ben giriş kattayım rahatım o yüzden :)
kanguru çok zor oluyor zaten büyüdüler onun içinde taşınmıyorlar ben bir kaç sefer kullandım sırtım çok fena ağrıdı geriye bir tek kucakta taşımak kalıyor kaydirigubbakcemile3
canım bende öle sanmıştım il zamanlar ceylinde olunca ama sadece öpülmekten değilmiş bizimkii öptürmemeye çalışıyorum ama arada gizliden öpüyorlar işte engel olamıyorsun bazı şeylere o nedenle fazla gezmemeye çalışıyorum eş dost akraba sadece aile fertlerine kaydirigubbakcemile3onlara kızabiliyorsun rahat rahat çünkiikaydirigubbakcemile3
ma bizim kız başka yaa alerji damlasını verdim şimdi uyuttum bi görseniz az önceki kırmızılıklar soldu sadece pütür pütür yerleri belli bu arada o resimler yeni çekilip kondu sayfayaaa yanii şimdi uyumasa farkı göstericektim sizee ilaç öncesi ilaçç sonrası diyee
canım bende öle sanmıştım il zamanlar ceylinde olunca ama sadece öpülmekten değilmiş bizimkii öptürmemeye çalışıyorum ama arada gizliden öpüyorlar işte engel olamıyorsun bazı şeylere o nedenle fazla gezmemeye çalışıyorum eş dost akraba sadece aile fertlerine kaydirigubbakcemile3onlara kızabiliyorsun rahat rahat çünkiikaydirigubbakcemile3
ma bizim kız başka yaa alerji damlasını verdim şimdi uyuttum bi görseniz az önceki kırmızılıklar soldu sadece pütür pütür yerleri belli bu arada o resimler yeni çekilip kondu sayfayaaa yanii şimdi uyumasa farkı göstericektim sizee ilaç öncesi ilaçç sonrası diyee
slm arkadaşlar off cemre artıkk hiçç uslu değilll üzerini değiştiriken bile aglamaya başladıı yaa çokk kötü ağlıyoo artıkk kucaktan inmek istemiyo sürekli yürümek ve oyun istiyooo....
kafayı yemek üzereyimm ve bugün ilk kez kızıma kızdım ve bağırdımm sinirlerim çok bozuldu umarı su manavgat tatili iyi gelirrrrr şimdi uyuttumm ve hala yemek yokkkk
aynen ayşecim son 1 haftadır bizimki de giyinirken kıyameti kopartıyor...hem de nasıl ağlamak...yan komşu dövüyoruz zanneder o derece laelaelaelaelae
soyunurken iyi; gülüyo, kıkırdıyor...kafasından birşey geçti mi basıyo yaygarayı cadı :CüvCüv:
halbuki doğduğu günden beri günde 10 kere üst değişiyoruz çok kustuğu için :)
herkese iyi akşamlar artık 1 hafta sonra görüşürüzzz allaha emanet olunnnnn bysss
kızlar yaa ben geçen ayy 27 sinde adet olduydumm ama şimdii yok normal mii 3 gündür midebulantısı ve kasık agrısı çekiyomm bidee benim gibi olan var mıı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?