- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #23.201
doğumdan sonra tırnak batması sorunu yaşıyordum sonunda gidip hallettirdim betül den destek alarak kaydirigubbakcemile3 basit bi operayon , sağol canım :1hug:
gözdecim zyrtec i ben kullanıyorum..dr yaza kadar devam dedi..bizim neye alerjık oldugumuz bellı deıl..her besını denıyoruz..ama alerjı oyle sınsı bısıymıskı 10 gun gizlenıp 11ncı gün cıkabılırmış..ogünde farklı bişi yiyip içtiyse sen direk ona baglıyosun ama deil...yani zor işler..bızımkısı atopik dermatit oluyo..ceylinde öyle anlaşılan..dirak cilde vuran cinsi..ve bu işler genetik maalesef...benım sedefimvar..sıkıntımolunca azar..eşimde dönemdönem domatese kabarır..eşimdealerjik astım var ama sadece soğuk havaya karşı..neblim ben bebekken de alerjıkmıişim çukulata falan yerdımcocukken deli gbi kaşınırdım...keşke asıl şimdi yiyemesem:)ama denizin egzeması doğuştandı deilmi?o neden oluyomuş sen neler yapıyosun tedavi amaçlı?
deprem mi oldu nasıl yaw biz hiç duymadıkdepreeem olduuuu..ayyy hemen oğlumun yanına koştum
kızlar çok korktum ya hala korkuyorum ben deprem oldğunda yerimden kıppırdayamıyorum ya eşim yanımda uyuyo oldu bitti ben ancak öle uyandırabildim
slm arkadaşlar off cemre artıkk hiçç uslu değilll üzerini değiştiriken bile aglamaya başladıı yaa çokk kötü ağlıyoo artıkk kucaktan inmek istemiyo sürekli yürümek ve oyun istiyooo....
kafayı yemek üzereyimm ve bugün ilk kez kızıma kızdım ve bağırdımm sinirlerim çok bozuldu umarı su manavgat tatili iyi gelirrrrr şimdi uyuttumm ve hala yemek yokkkk
canım 20 civar..19 ya da 20 oluyor.arkadaşım almış.19 du..benimkine de 20 oluyor.bebeğin ayağına göre değişiyor..ya kızlar denize sandalet tarzı bişey almak istiyorumda
bizim yawruların ayağı kaç numara oluyor şimdi ?
21 falan mı ?
günaydın cancanlar...uyku işlerini yazışmışsınız..yarama değdi..ben gündüzde ağlakıyamet uyutuyorum cogukez..bu yürüteci aldıgıma hem sevındım hem pişmanım hep binmek ıstıyo..gezgin willy..başına buyruk gezınıp duruyo..parkyatagını kaldırıp alt bolume koyuyorum oyuncaklarıyla oyalanması 10dkka..salona yorgan serıyorum o daha uzun soluklu ama yınede herşeyden cabuk sıkılma gıbı bı durumumuz var..ismetde emeklemıyo ama sürünüyo..poposunu oyle bı dıkiyo havaya bıgun amuda kalkıcak ayağa kalkmadan:)bizimde dişimizyok henuz gülcüm...oyle derler..nekadar geç olsaiyi diye..bu işler genetık sanırım....diş nekadar geç cıkarsa okadar geç çürür dıye sanırım..EDAcım haklısın da,neblim evlendim evleneli bi mum ışığında yemek yememiş,bi şıkşıkırdım gecelıklerımle evimizde meşk edememişiz..kadınlıgımdan bişi anlamadım..zaten eşimin tabiatı sogukneva..ben mıcı mıcı bı ınsanım..cınsellık deil kastım ama dokunmak daha önemli..sarılmaz,öpmez..bi soguk donuk..ben ondan gelmedıkçe yapamam..o bana sen yap oozaman der..bananekadın olan benım yahu..cilve dediğin bi ışık görürsünde işve falan yaparsın..mıh gibi adam..yani karadul gibiyim allahaffetsin..saçımı kaşımı boyayıp fotoları cekıp tatmın olmaya çalışıyorum herhalde kendikendime..ben aslında iki evlılık yaptım ama ikisindende bişi anlamadım..e buda sakatlandı..allahrahmet etsin,ilk evlılıgımde kaybettim eşimi..ben bu işten bişi anlamadım yani..30lu yaşlardayım edacım..şimdi kadınlıgımı yaşıyamazsam 40ımda napıcam..zor işler..allah sağlık versın napalım..
Selam kızlar biz bugün emirgan korusuna gittik o kadar lalenin içinde benim kızım ennnn güzel lale oldu...
Bu arada Ayça'nın daha dişi çıkmadı,hala çıkmayan veya patlamayan var mı?
Bu arada ne park yatak,ne battaniye ben artık baş edemiyorum Ayça çok hareketli evin heryerini sürünerek geziyor odadan çıkınca arkamdan geliyor,durduğu yerde dizlerinin üstünde duruyor ama emekler gibi ilerleyemiyor ama sürünmede çok başarılı buraya resmini koymuştum.playskool,neşeli kanatlar Emekleme arkadaşım aldık bayılıyor onunla biraz geliştirdi.kaydirigubbakcemile5
YENIKÖY AÇIKLARI-TEKIRDAG (MARMARA DENIZI)
4.1 şiddetinde
bende doğumdan sonra tırnak batması problemi yaşayanlardanım. doktor hamileliğin tırnak batmasını tetiklediğini söylemişti demek sendede oldu canım geçmiş olsun. bende bikaç gün önce hallettirdim. parmağım sarılı şu an. tırnağı almadılar batatn kısmı çıkardılar parmağımı uyuşturup. kısa sürdü. ama yine tekrarlayabilirmiş. seninkide böylemi oldu
ben dün sordum bizim burda bi bebek mağazası var herşeyi ordan alırım 50lira dedi ilk adım ayakkabısına ama tabi almadım çünkü ablam sağolsun herşeyimizi tedarik ediyo kızı 1.5yaşında bütün küçülenleri bizim oluyo şimdiden kaç çift ayakkabı mont hırkalar yelekler eşofman takımları uyku tulumunu bile verdi çok şanslıyım şimdi oğlu var 3aylık bana diyo hemen bidaha hamile kal bu sefer de oğlun olursa onu da bedavadan büyütürsünkaydirigubbakcemile2sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?