Doğum yapmış olan anneler buraya....

HıCRAN ceylinin fotoya şimdi bakabildim...hemen hemen aynı..bizimkisininki çarpı 4..şu sıradada ağızkenarında..sen zayıflicak dıye korkuyosun haklısın..biz o kuş gbi menülerle zaten bi ileri bi geri yapıyoruz..yavrum bi kilo alamadı dogru dürüst..bide kansızız..etyok yumurta yok pekmez yok peynir yok yokta yok...ferrum içirincede ki meyve suyunuda herzaman içmiyoruz..zaten içtiğimiz yediğimiz meyva bi elma armut,ferrrumu vermeyıncede hepten kansızlıgımız büyümeyi yavaşlatıyo..zoorişler..ve dediğim gibi...neyden oldugunu anlamak oylekolay deil..çıldırtanda bu..sedanın şans denmezde belki bi iyi yanı biliyo neyden ne oldugunu..bizdebu yok...sen bi dra git bakalımda ..sizin dr ların teşhislerinide dıkkate alıp benımkıyle karşılaştırıyorum..ama ekseri anladımki bikaç krem ve damla harici pek kimsenin yapabıldgı bişiyde yok..organık üzüm pekmezi aldım mis gibi..veremıyorum korkumdan..kuzu daha az alerji demişlerdi verdım kabardı..drumkızdı once yagsız dana verıcektın dedi...yani cahilimde çok bu konuda....

umutçum ya sen depremi yerinde yaşamıştın değil mi zor çok zor olsa gerek ufacık deprem bile sana o günlerini hatırlatıyordur...Allahım sana ismetinle beraber güsel bir hayat nasip etsin bunu çok canı gönülden sölüyorum canım...

GÖZDE bendede keçi sütü takıntısı var..hatta ılk goldengoat u deneyenlerdenım..ama ishal olmuştu benımkı..ya mama farklı geldıgınden oldu o dönem yada bilemıyorum artık..sende denize kuzu yediriyodun deilmi...bak işte benim dr farklı bişi söylüyor..ve kuzu kıymayamı kabardı ozaman bende bılemıyorum..ve artık danayı denemeyi 8ncı aya bıraktım...organık tavuklu verdım bıkaç kez mılupanın okadar..karaciğer falan hiç deneyemem korkarım..ama işallah balık dokunmasa..yavruma karaköyden balıkçı bulup tazecik yedirebilsem...haslet bunlar yaa..üzücü şeyler...anam param var yiyemiceem..tüküreyim oyle paraya hakketen yani...babamın yani dedesinin susurlukta 40 bindönüme kururlu çiftliği var hava atmak gbi olmasın:)ama benim yavrum süt içemez peynır yıyemez...bak sen şu işe yaaa..aman .

GÜNAYDIN KIZLARRR BEN BU ARA offf oldum offff =) ne yediğimi ne içtiğimi ne uyuduğumu biliyorum leyla gibi dolanıyom ortalarda hiç bişeyi düzgün yapamıyrumm ceylin beni bayaa yordu bu ara dişler çıkmadı ya hala mahvolduk birde alerji üzerine de grip başlıyor burun akıyor hapşırıyorr az ateş oldu gece fitil verdim de uyudu azcıkkk ay valla görseniz 10 dk uyuyor 10 uyanık resmen yanii uyusan uyuyamıyorsun uyanık kalsam kalamıyorum öle tuhaf bişii yaşıyoz kaç gündürr
bu arada akşam üstüde kardeşim aradı ev nakınıyorlar almak için ille 3-5 ev beğendim gel bide sen gör dedi kızı anneme bıraktık onuda geitrmişler birde 2 saat dışardaydık akşam üstü ben iyice ESCAPE oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkafamçokkarıştılaelaelaelaelae

bu günün geleceğini biliyordum
aşırı yüklenme devreleri durdurunnn şarj olmak gerekiyorrrrrrr:roflol::roflol::roflol:

amin canım kardeşim...kendi ufak kalbi kocaman arkadaşım eksik olma..cümlemize inşallah..yaradan kalbinden dua ile iyilikler geçirenlere bin mislini versin...kuzun nasıl oldu...öksürüğü devam edıyomu..aman ilerlerse götür annesi..evde cam açık kalıyosa belki bide..gerçi kayıncaliden eski kadın dıkkat eder oyle şeylere..kalınca amayumuşak bi penye tulum almalı tezden bunlara hakketen..bende bugun onu sipraiş etcem netten ilk işim..

öksürüğümüz kesildi bizim...çok şükür şimdi iyiyiz tek derdimiz kucak işteama çok şükür zaten az görüyorum diyorum varsın inmesin kucağımdan ne edeyim yoruluyorum ama bi gülüşü yetiyor.dün gece uyku tulumunu giydirdim üstüne ince bi yrogan örttüm ama sanki bana çok terlemiş gibi geldi ay bi türlü ayarını bulamadım be bu işin..şimdi bende ince bişi almak istiyorum...havalar ıosınıyo nasıl bişi alsak acaba

gunaydin kizlarr yardimci ariyordum buldum sonunda ) kadin bebek hemsiresi we kres ogretmeni serra yla da anlasti ay insallah hep kalir cocuklara iyi bakar

Kızlar yaklasık 1 haftadır Aslan da gecelerı 1 saatte bır hatta bazen daha erken kalkıyor.. :1no2:
oyle sersem oldum kı uyanınca yatıyorum tekrar mızıldanmasına uyanıyorum sanıyorum kı 2-3 saat gectı bı bakıyrum saate daha 1 saat olmamıs her seferınde boyle o yataktan nasıl agır kalkıyorum ınsanın enerjısı kalmıyor boyle ust uste hergun olunca... benneyaptımki
Yenıdoğan zamannıda bıle gece 2,5 saatte bır kalkardı ya en erken 2 saat.. bu ne boyle... vallahı gece ne uyudugumu anlıyorum ne yattıgımı ne kalktıgımı... mirmirmirmir
her kalkmada az az emıyor bırakıyor.. az emdıgı ıcın bu sefer yıne kalkıyor... valla ne yapcam bılemedım.. yatmadan once bı kase muhallebı yedırmıstım gece maması ona ragmen 2 saat olmamıs kalktı ....
:a015:

sağol canım
dr telefonda söledim yine azarsa öle getir dedi bu sabah bişi yok bakalım nolcekk kahvaltısını kuş kahvaltısı yaptım zatii o yok bu yokkk

yok ayşecim bizim sadece kafada yüzde kulak arkasında var ve 1 aydır oluyor öle bir gün olmasa birgün oluyorr anlayamadım gitti zatii ilaç veriyoruz bakalımm nolcek düzelirmi bilmem ama ilaçtan sonra sönüyor kırmızılıklar hep

ohhh kebap sın deseneee benimde kızkardeşim hamile 5 aylık oluyor nerdeyse oda ceylininkileri alıcak fazla masrafı olmicak allahtan gerçi onunki erkek ama çoğu şeyi kullanabilir ben öle herşeyi pembe almadım çünkii %40 eşyamız kız eşyası gibi çünkii diğerleri erkek kız kullanabilir durumda

müjdecim hayırlı olur inşallah...betüş ya diştendir bence bizimki de öle yapmıştı inşallah ondandır da çıkınca rahatlarsın sende...bizimkini de ben gece 3 te yanımıza aldım yine bikaç gündür ne güsel beşiğinde yatırıyordum dün koyuyorum uyanıyo..aaa uğraşamıycam dedim aldım yanıma bende bayılıom uykusuzluktan yaa

aynen öle valla neden olduğu bir türlü anlaşılamıyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…