- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #23.221
zyrtec mi canım ilaç
Hıcrancım gecmıs olsun ben gormemısım ceylının alerjısı azms heralde bıraz... dedıgın gıbı senden gecmıs olabılır toz dan olabılır yanı.. doktora bunuda soyledınız mı ? cozumu nedr acaba...
canım şimdi aklıma geldii benim eltimin oğlunda da olduu o kırmızılıklar sanki kızamık mı derler su çiçeği bilmem ama o şekil çıkardıı ilk önce yanaklarda sonra ayak ve bacaklarında ve en tüm vücudu isilik gibi oldu dr gittiler dr normal dedii bazı bebeklerde mevsim değişikliklerin olur dedi sadece bi krem verdi onu kullandı 3-4 güne geçti canımm umarım sizde en kısa zamanda atlatırsınızzz a.s.
kızlar yaa ben geçen ayy 27 sinde adet olduydumm ama şimdii yok normal mii 3 gündür midebulantısı ve kasık agrısı çekiyomm bidee benim gibi olan var mıı yaa
herkese iyi akşamlar artık 1 hafta sonra görüşürüzzz allaha emanet olunnnnn bysss
ben dün sordum bizim burda bi bebek mağazası var herşeyi ordan alırım 50lira dedi ilk adım ayakkabısına ama tabi almadım çünkü ablam sağolsun herşeyimizi tedarik ediyo kızı 1.5yaşında bütün küçülenleri bizim oluyo şimdiden kaç çift ayakkabı mont hırkalar yelekler eşofman takımları uyku tulumunu bile verdi çok şanslıyım şimdi oğlu var 3aylık bana diyo hemen bidaha hamile kal bu sefer de oğlun olursa onu da bedavadan büyütürsünkaydirigubbakcemile2sırnaşık şey
gözdecim zyrtec i ben kullanıyorum..dr yaza kadar devam dedi..bizim neye alerjık oldugumuz bellı deıl..her besını denıyoruz..ama alerjı oyle sınsı bısıymıskı 10 gun gizlenıp 11ncı gün cıkabılırmış..ogünde farklı bişi yiyip içtiyse sen direk ona baglıyosun ama deil...yani zor işler..bızımkısı atopik dermatit oluyo..ceylinde öyle anlaşılan..dirak cilde vuran cinsi..ve bu işler genetik maalesef...benım sedefimvar..sıkıntımolunca azar..eşimde dönemdönem domatese kabarır..eşimdealerjik astım var ama sadece soğuk havaya karşı..neblim ben bebekken de alerjıkmıişim çukulata falan yerdımcocukken deli gbi kaşınırdım...keşke asıl şimdi yiyemesem:)ama denizin egzeması doğuştandı deilmi?o neden oluyomuş sen neler yapıyosun tedavi amaçlı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?