- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #23.241
depreeem olduuuu..ayyy hemen oğlumun yanına koştum
müjdecim hayırlı olur inşallah...betüş ya diştendir bence bizimki de öle yapmıştı inşallah ondandır da çıkınca rahatlarsın sende...bizimkini de ben gece 3 te yanımıza aldım yine bikaç gündür ne güsel beşiğinde yatırıyordum dün koyuyorum uyanıyo..aaa uğraşamıycam dedim aldım yanıma bende bayılıom uykusuzluktan yaa
Merve geçmiş olsun canım,bir daha tekrarlamaz İnşallah...
Hicran Ceylinede geçmiş olsun..ayşenin dediği gibi inşallah mevsim değişikliğinden kaynaklanıyordur..
Kızlar şu anda çok kaliteli bir ayakkabıya gerek yok diye düşünüyorum..
Tabi pazardan alınan ayakkabılarda olmaz...
Sonuçta bu sıralar ayakkabıyı görüntü amaçlı kullanıyoruz zaten dışarıda bastırmıyoruz,önermiyorlar..
Evde ise zaten ayakkabıya gerek yok,patik kullanılıyor...
Ben yeşilden aldımm çok hoşuma gitti yumaşacık ve kaliteli hemde 30 ytl civarlarıydı bir bakın bence ...
Erkek bebek anneleri sünneti ne zaman düşünüyorsunuz? ben bu yaz düşünüyorum bakalım...
Bizimkinin sayma,emekleme gibi maharetleri yok daha aklı sadece şımarıklığa basıyor dediği olacak o anda elimizde bir şey görsün hemen istiyor yiyecek eşya ne olursa olsun ehh ehh diyee bir bağırıyor hele o anda vermede 1-2 dakika sonra ver bu sefer kabul etmiyor,siniri bozuluyor yavrunun:mymeka:çok asabi bir sıpa oldu bu ya..Birde sokak kapısını açtığımız anda bağırmaya başlıyor kucağımızdan atlayacak sankikaydirigubbakcemile3
Ayten nerelerdesin sana bir şey soracaktım:tomato:
depreeem olduuuu..ayyy hemen oğlumun yanına koştum
ayyy ne güzell yaaa keşke benim olsa bi ablam ama ne yazık ki 2 kız kardeşimmm varr :çok üzgünüm:
günaydın herkseee...hicrancım ceyline geçmiş olsun...belki dediği gibi alerjisi vardır...
ay sorma betüşşş ev viraneye dönüyo valla yaa ben artık toparlandım ama bu hafta da temizlik var iyice inşallah ferah ferah olucam daral geliyo bana her yer heryerde
kızlar güneş kremi ne düşünüyosunuz ?dün akşam ayşe sormuştu
canancan..haklısın bunlar hödük..odun..kazma........ama napalım piçikolarımız babaları..allah sağlık versinde dediğin gibi..bizimkide huysuzlukta kendi rekorunu kırdı..aldı sabah sabah babası okula götürdü..napalım..durmuyo..ağlıyoo devamlı..yemez..içmez..oynamaz.....ben acaba dıyorum huzursuz bı hamıleleık falanmı geçirdim..ama ınanmıyorumda oyle işlere neblim ben...yok yaaaa katranı ezsem olurmu şeker,cinsine tükürdüğüm cinsine çeker:)
HİCRAN ceylinin fotoya şimdi bakabildim...hemen hemen aynı..bizimkisininki çarpı 4..şu sıradada ağızkenarında..sen zayıflicak dıye korkuyosun haklısın..biz o kuş gbi menülerle zaten bi ileri bi geri yapıyoruz..yavrum bi kilo alamadı dogru dürüst..bide kansızız..etyok yumurta yok pekmez yok peynir yok yokta yok...ferrum içirincede ki meyve suyunuda herzaman içmiyoruz..zaten içtiğimiz yediğimiz meyva bi elma armut,ferrrumu vermeyıncede hepten kansızlıgımız büyümeyi yavaşlatıyo..zoorişler..ve dediğim gibi...neyden oldugunu anlamak oylekolay deil..çıldırtanda bu..sedanın şans denmezde belki bi iyi yanı biliyo neyden ne oldugunu..bizdebu yok...sen bi dra git bakalımda ..sizin dr ların teşhislerinide dıkkate alıp benımkıyle karşılaştırıyorum..ama ekseri anladımki bikaç krem ve damla harici pek kimsenin yapabıldgı bişiyde yok..organık üzüm pekmezi aldım mis gibi..veremıyorum korkumdan..kuzu daha az alerji demişlerdi verdım kabardı..drumkızdı once yagsız dana verıcektın dedi...yani cahilimde çok bu konuda....
bende doğumdan sonra tırnak batması problemi yaşayanlardanım. doktor hamileliğin tırnak batmasını tetiklediğini söylemişti demek sendede oldu canım geçmiş olsun. bende bikaç gün önce hallettirdim. parmağım sarılı şu an. tırnağı almadılar batatn kısmı çıkardılar parmağımı uyuşturup. kısa sürdü. ama yine tekrarlayabilirmiş. seninkide böylemi oldu
kızlar yaa ben geçen ayy 27 sinde adet olduydumm ama şimdii yok normal mii 3 gündür midebulantısı ve kasık agrısı çekiyomm bidee benim gibi olan var mıı yaa
GÖZDE bendede keçi sütü takıntısı var..hatta ılk goldengoat u deneyenlerdenım..ama ishal olmuştu benımkı..ya mama farklı geldıgınden oldu o dönem yada bilemıyorum artık..sende denize kuzu yediriyodun deilmi...bak işte benim dr farklı bişi söylüyor..ve kuzu kıymayamı kabardı ozaman bende bılemıyorum..ve artık danayı denemeyi 8ncı aya bıraktım...organık tavuklu verdım bıkaç kez mılupanın okadar..karaciğer falan hiç deneyemem korkarım..ama işallah balık dokunmasa..yavruma karaköyden balıkçı bulup tazecik yedirebilsem...haslet bunlar yaa..üzücü şeyler...anam param var yiyemiceem..tüküreyim oyle paraya hakketen yani...babamın yani dedesinin susurlukta 40 bindönüme kururlu çiftliği var hava atmak gbi olmasın:)ama benim yavrum süt içemez peynır yıyemez...bak sen şu işe yaaa..aman .
hicran burun akıntısı hapşırmada alerjiden olabılır demişti doktorum...CADIARZU
gunaydin kizlarr yardimci ariyordum buldum sonunda) kadin bebek hemsiresi we kres ogretmeni serra yla da anlasti ay insallah hep kalir cocuklara iyi bakar
Kızlar yaklasık 1 haftadır Aslan da gecelerı 1 saatte bır hatta bazen daha erken kalkıyor.. :1no2:
oyle sersem oldum kı uyanınca yatıyorum tekrar mızıldanmasına uyanıyorum sanıyorum kı 2-3 saat gectı bı bakıyrum saate daha 1 saat olmamıs her seferınde boyle o yataktan nasıl agır kalkıyorum ınsanın enerjısı kalmıyor boyle ust uste hergun olunca... benneyaptımki
Yenıdoğan zamannıda bıle gece 2,5 saatte bır kalkardı ya en erken 2 saat.. bu ne boyle... vallahı gece ne uyudugumu anlıyorum ne yattıgımı ne kalktıgımı... mirmirmirmir
her kalkmada az az emıyor bırakıyor.. az emdıgı ıcın bu sefer yıne kalkıyor... valla ne yapcam bılemedım.. yatmadan once bı kase muhallebı yedırmıstım gece maması ona ragmen 2 saat olmamıs kalktı .... :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?