Doğum yapmış olan anneler buraya....

bende iki kez regli olmuştum 3.sü tam bir ay geçti kızlar ve dün test alacaktım ki bi baktım olmuşum belki düzensiz oluyrmuş ya doğumdan sonra bi süre ondan olabilir...bi rahatladım valla karnım patayacak gibi şişmişti

Valla ya yatak odasında yatıyorken bende oyle yapıyorum artık. bız evın ıcınde gocebeyız ama hep yatak odasında yatmadıgımız ıcın... :roflol:

ay sorma betüşşş ev viraneye dönüyo valla yaa ben artık toparlandım ama bu hafta da temizlik var iyice inşallah ferah ferah olucam daral geliyo bana her yer heryerde

burdayım canım sor. bizimkide sokak kapısı açılınca hı hı hıı ıh ıh ıhhh demeye başlıyor. zaten benimki bişey istediği zaman ıhh ıhh hıhı diyor ben anlıyorum.

günaydın arkadaşlar

dün akşamki depremi hissetmedik iyiki hissetmedim uyuyamazdım
bazen aklıma takılır düşünürüm öyle bişey olsa yavrumu nasıl korurum en güvenli yer neresi diye aslında bir çanta hazırlamak lazım yiyecek falan koymak gerekir off allah yaşatmasın böyle felaketler herkesi korusun...

ayyy ne güzell yaaa keşke benim olsa bi ablam ama ne yazık ki 2 kız kardeşimmm varr :çok üzgünüm:

benimde 1 abimm ama dışardan bilmeyen baksa erkek kardeşim sanıyorr davranışlarımız ve abimin görünüşü yüzünden ikide kızkardeşim var ama biri iri yapılı olduğundan onu benim ablam sanıyorlar hepppp kaydirigubbakcemile3 yani en azından şimdiye kadar öle sanıyorlardı ben dobiş olana kadarrr:roflol::roflol:

ay sorma betüşşş ev viraneye dönüyo valla yaa ben artık toparlandım ama bu hafta da temizlik var iyice inşallah ferah ferah olucam daral geliyo bana her yer heryerde

Valla bızım tasınmamız da yakın artık toparlanmam lazım yavas yavas koliler gelsınde, bırden ayaklanmak cocukla zor olabılır...

kızlar güneş kremi ne düşünüyosunuz ?dün akşam ayşe sormuştu

Valla hıcbırsey.. henuz krem kullanacak kadar gunes goremedık.. kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:

evet canım yaa bir losyon bir damla veriyor gnelde dr larr ama bakalım yine azarsa getir dedi ilaç bir süre sonra ancak neyse geçirmezse altından başka bişey arıcaz dedi :uhm: birde acıbademde bir dr siterilize su mu distile sumu ne vermişti onu sürüncede geçmişti ama sonra tekrarladığı sürece o an geçirecek ne versen önemli değil sadece çocuğu rahatlatıyorr verilen sürülen ilaç
kilo vermesi düşündürüyor tabii o kadar uğraşmışım yedirmeye almış kiloyu her nekadar mama kof kilosu olsada aldı yanii boyuda yerinde maşallah dr normal demişti zatii ama şimdi yemeyince zayıflayacak diyede uykularım kaçıyor diyemicem zaten uyumuyorumm
ceylin hanım 6 gündür hergün 1 öğün atlıyor gene ya yemiyor ya yarım yiyor bazen 2 öğünün yarısını bazen bir öğünün sadece 1 kaşığını tadıyorr böle geçiyor günlerimiz dün çorba yemedik bakalım bu gün ne yemicezzz

GÜNAYDINLAR mirmirmirmir
evet canım benim de öyle basit yöntemle oldu..diğer türlü çok acılı oluyormuş, tekrarlamaz umarım..sana da geçmiş olsun :teselli:
kızlar yaa ben geçen ayy 27 sinde adet olduydumm ama şimdii yok normal mii 3 gündür midebulantısı ve kasık agrısı çekiyomm bidee benim gibi olan var mıı yaa

benim de bu ay 3-4 gün gecikmeli oldu ve o günlerde kasık ağrısı mide bulantısı yaşadım :bbo: zaten eşim de 3 haftadır yurt dışında kaydirigubbakcemile3 ama yine de şüphelenmeye başlamıştım değilmiş çok şükür :Saruboceq:

keçi sütüne bende taktım bu ara dr da sorayım bi bakiim ne diyecekkk gidince konuşucam valla ben alıp yoğurt yapmak istiyom öle sütünü içirmek falan değil ama sonrasında sütünüde içirebilirim gerçi araştırdığıma göre bazı maddeleri anne sütünden daha ağırmışşş o nedenle sulandırmakta daha akıllıca sanırım yada bilemiyorum bakıcez artıkk
valla sizinde allah yardımcınız olsun be bacımm zaten yemeyen çocuklar birde o yasak bu yasak olunca fena oluyor insannn
bizdede peynir yok pekmez yok tahıl yokkk bisküvi verilmicekkk yakında bebek ekmeğinide keseriz sade sade mama ve ıhlamur veririz kahvaltıdaaaaa

hicran burun akıntısı hapşırmada alerjiden olabılır demişti doktorum...CADIARZU

bizimkide öle dedi ama ceylin bariz grippp belliii ateşte oldu gece biraz ama bu sabah yokk belkide bana öle geliyor ama hırıltısı da varr onuda diyince dr sekrol ver 2 gün dedi birde bizim zillinin kafası hep su gibi enseye kadar babaya çekmiş çekmez olasıcaaa neden bana çekmezki herşeyi yaaa ben terlemem öle kolay kolay su gibi yazın çok hareketliysem veya spor yaparsam terlerim ama gene bizim kızla kociş kadar değil yaww terleye terleye hasta oluyor böle işteee

Arkadaşlar benim tontişim de çok asabi, sinirli bir cadı oldu son günlerde, kendi kulaklarını asılıyo, emerken göğsümü yumalıyo, yüzümü yoluyo, kucaktan inmek istemiyo, ama kucakta da mutlu değil, solucan gibi kıvrılıyo sağa sola, doktoru dişten dedi, zorlu günler başladı sanırım,
İnşallah bütün bebişler pıtıt pıtır kolayca çıkarır dişlerini.:a015:

kızlar gunaydınlar hepinize....
betülcüm nereye tasınıyosun? valla zor oluyo cocukla ben valizlerı toplarken bi alpberk e bakıyodum bi valize zor oluyo canım önceden başlamak lazım ufak ufak...
deryacım ben nivea almayı duşunuyorum yada chicco ya bakıcam çunku burda başka güvendiğim marka yada satan yer yok orjınal ürünlerın bile imitasyonu var bazen alpberk e aldıgım bez bile imitasyon çıkyo sinir oluyorum valla.. burda hava baya ısındı gecen kısa gıydırmıştım baktım çekıyo elını ayagını üzerıne ınce bişeyler gıydırdım de rahat ettı kuzum oyuzden biran önce güneş kremı almam lazım
bu arda ben ablayım abla olmak çok güzel ne alsam bazen giymeden bazende 1 kere gıyıyorum sonra kızkardesime verıyorum çok begendıyse erkek kardeşimede sık sık bişeyler alırım kıs kardeşime ördüşüm seylerı görunce abla banada ör diyodu onada süveter örmüştüm gömlekle gıymiş resmını yollamış bitane daha örücemmm canlarım benım çok özledim ikisinıde senağlama şu bizim iş belli olsada bizde artık işimize baksak türkiyeyemı gıtcez burdam kalcaz....

evet furyaya aslanımızda katıldı dişler geliyorrrrrr galibaa bunlar gelen dişlerin ayak sesleriii:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…