Doğum yapmış olan anneler buraya....

ay sorma betüşşş ev viraneye dönüyo valla yaa ben artık toparlandım ama bu hafta da temizlik var iyice inşallah ferah ferah olucam daral geliyo bana her yer heryerde

aynen valla bende öleyimmm mazleseff bir tarafı toplayıp birtaraftan bozuyoruzzz evde bebek olunca herşey ortalarda oyuncak puset yürüteç mama sandalyesi minderi vsssssssssssssssssss

:roflol: kaydirigubbakcemile3

format attırman lazım 2009 versiyon :roflol:

ben henüz karar vermedim ama mustela sebamed yada şu eczanenin verdiği bitkisel ve henüz benim bakamadığım marka olabilirrrkaydirigubbakcemile3 bakicez artıkk dr da ne derse onu dinleriz yada

güneşin dik olduğu saatlerde çıkarmasak, kenarları geniş şapka taksak yine de kremleniyor mu bu bebeler fisfisfis

allah sanada kolaylık versin canım yaaa ne gelebildin ne kalabildin muallaktasınız halla inşallah hakkınızda hayırlısı olurr

güneşin dik olduğu saatlerde çıkarmasak, kenarları geniş şapka taksak yine de kremleniyor mu bu bebeler fisfisfis

her halükarda güneş ışınları bir şekilde cilde gelicektir zaten -------ı sattığım dünyasını ne hale getidik tavan(ozon delikkaydirigubbakcemile3)yer delik(kimyasallar yüzünden deprem)cep delik (enflasyon)cepken delikk( çukur yollarrkaydirigubbakcemile3)

güneş eskisi kadar iyi değil süzülmeden iniyor tee yanımıza kadar utanmadan hemdee kaydirigubbakcemile3 o nedenle krem kullanmak lazımm bazı dr lar kışın bile kullanın diyorlarrr benim büyük kıza öle demişlerdi spor kulübündeykeneee

ben henüz karar vermedim ama mustela sebamed yada şu eczanenin verdiği bitkisel ve henüz benim bakamadığım marka olabilirrrkaydirigubbakcemile3 bakicez artıkk dr da ne derse onu dinleriz yada

ben güneş kremi olarak sebamed kullanmayı düşünüyorum. henüz kullanmayı gerektirecek kadar güneş yok zaten :))

benimde 3 erkek bir kız kardeşim var. ama bir ablam ve abim olsun çok isterdim. şimdi erkek kardeşimin düğünü olacak sanki ben evleniyormuşum gibi heycan var elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum birde çocukları olursa off tam süper olur çok severim heralde bizim bıdığın eşyalarını kullanabilirler.

canım evet kremlemek lazım çunku daha çok kucukler ciltlerı hassas çok kolay yanarlar sonra acır o mınık kolları....
allah sanada kolaylık versin canım yaaa ne gelebildin ne kalabildin muallaktasınız halla inşallah hakkınızda hayırlısı olurr
amin canım saool
seba med varsa bende ona bakayım....

günaydın kızlarrr,
doktora gittik geldik sabah
denizom düzelmiş baya geçmiş bronşiti ama öksürüğü 1-2 hafta daha devam edebilir dedi doktor . aman bronşiti geçsinde korkuttu beni çok
şimdi de evdeyim işe gitmedim evden çalışıyorum

ınsallaahh...
kızlar gunaydınlar hepinize....
betülcüm nereye tasınıyosun? valla zor oluyo cocukla ben valizlerı toplarken bi alpberk e bakıyodum bi valize zor oluyo canım önceden başlamak lazım ufak ufak...

Canım esım askere gıdecek ya once bu evı bosaltıcaz esyaların bırazı depoya bırazı gecıcı olarak evımıze...
Askerden donuste de baska bır evee... mirmirmirmir

evet furyaya aslanımızda katıldı dişler geliyorrrrrr galibaa bunlar gelen dişlerin ayak sesleriii:roflol:

kaydirigubbakcemile3

evet betülcüm bence de diş gelmeden evvel olan olağan huysuzluklar kolayca patlasın incileri inşAllah :sm_cool:
Oylemı dersınız kızlar.. gunduzlerı pek huysuzlugu yok ama normal.. gecelerıu sadece boyle...
Bası cok sıcak, bırde bazen durup durup elını kulagına goturuyor kulagında bır sorun olmasın ıns... CADIARZU

Şöyle bır kalkıp butun evı derleyıp toplayasım var.. temızlık daha cuma gunu yapıldı ama ustunden ccuk ordusu gecınce heryer heryere gırdı bı anda...
sankı 1 haftayı gecmıs temızlık yapılmamıs toplanmamıs gıbı... 3 gun oldu yaaa....
mirmirmirmir

kulak konusu belli olmaz tabii ama ceyinde çok götürüyordu halada eli devamlı ağzında kafasında kulağında dr dişten dedi muayene etti kulakları tertemiz bişii yok dedi

sen benim evimi gör bende aynıyım valla hiiiiç iş yapasımda yok valla öööle boş boşşş tembellik etmek istiyorum hazır ceylin uyuyorken gece uyumadı ya zilli şimdi 30 dk oldu hala uyanmadııı bak ben şom ağzımı açtım gene inşallah uyanmazzz

ya kızlarrr ben akşam sterilizasyon cihazına biberon ve aparatlarını attım ve çalıştırdım makina kendi kapanıyorya ben onu sabah çıkarmamışım unuttum şimdide yeni farkettim acep yeniden çalıştırsammıki makinanın üzerinde ufacık bir hava deliği var toz olmuşmudurki acep yoksa çokmu pimpirik yapıyom bişolmaz yaa ne dersinizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…