- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #23.261
ay sorma betüşşş ev viraneye dönüyo valla yaa ben artık toparlandım ama bu hafta da temizlik var iyice inşallah ferah ferah olucam daral geliyo bana her yer heryerde
kızlar güneş kremi ne düşünüyosunuz ?dün akşam ayşe sormuştu
GÜNAYDIN KIZLARRR BEN BU ARA offf oldum offff =) ne yediğimi ne içtiğimi ne uyuduğumu biliyorum leyla gibi dolanıyom ortalarda hiç bişeyi düzgün yapamıyrumm ceylin beni bayaa yordu bu ara dişler çıkmadı ya hala mahvolduk birde alerji üzerine de grip başlıyor burun akıyor hapşırıyorr az ateş oldu gece fitil verdim de uyudu azcıkkk ay valla görseniz 10 dk uyuyor 10 uyanık resmen yanii uyusan uyuyamıyorsun uyanık kalsam kalamıyorum öle tuhaf bişii yaşıyoz kaç gündürr
bu arada akşam üstüde kardeşim aradı ev nakınıyorlar almak için ille 3-5 ev beğendim gel bide sen gör dedi kızı anneme bıraktık onuda geitrmişler birde 2 saat dışardaydık akşam üstü ben iyice ESCAPE oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkafamçokkarıştılaelaelaelaelae
bu günün geleceğini biliyordum
aşırı yüklenme devreleri durdurunnn şarj olmak gerekiyorrrrrrr:roflol::roflol::roflol:
ben henüz karar vermedim ama mustela sebamed yada şu eczanenin verdiği bitkisel ve henüz benim bakamadığım marka olabilirrrkaydirigubbakcemile3 bakicez artıkk dr da ne derse onu dinleriz yada
evet furyaya aslanımızda katıldı dişler geliyorrrrrr galibaa bunlar gelen dişlerin ayak sesleriii:roflol:
kızlar gunaydınlar hepinize....
betülcüm nereye tasınıyosun? valla zor oluyo cocukla ben valizlerı toplarken bi alpberk e bakıyodum bi valize zor oluyo canım önceden başlamak lazım ufak ufak...
deryacım ben nivea almayı duşunuyorum yada chicco ya bakıcam çunku burda başka güvendiğim marka yada satan yer yok orjınal ürünlerın bile imitasyonu var bazen alpberk e aldıgım bez bile imitasyon çıkyo sinir oluyorum valla.. burda hava baya ısındı gecen kısa gıydırmıştım baktım çekıyo elını ayagını üzerıne ınce bişeyler gıydırdım de rahat ettı kuzum oyuzden biran önce güneş kremı almam lazım
bu arda ben ablayım abla olmak çok güzel ne alsam bazen giymeden bazende 1 kere gıyıyorum sonra kızkardesime verıyorum çok begendıyse erkek kardeşimede sık sık bişeyler alırım kıs kardeşime ördüşüm seylerı görunce abla banada ör diyodu onada süveter örmüştüm gömlekle gıymiş resmını yollamış bitane daha örücemmm canlarım benım çok özledim ikisinıde senağlama şu bizim iş belli olsada bizde artık işimize baksak türkiyeyemı gıtcez burdam kalcaz....
:roflol: kaydirigubbakcemile3
format attırman lazım 2009 versiyon :roflol:
güneşin dik olduğu saatlerde çıkarmasak, kenarları geniş şapka taksak yine de kremleniyor mu bu bebeler fisfisfis
ben henüz karar vermedim ama mustela sebamed yada şu eczanenin verdiği bitkisel ve henüz benim bakamadığım marka olabilirrrkaydirigubbakcemile3 bakicez artıkk dr da ne derse onu dinleriz yada
benimde 1 abimm ama dışardan bilmeyen baksa erkek kardeşim sanıyorr davranışlarımız ve abimin görünüşü yüzünden ikide kızkardeşim var ama biri iri yapılı olduğundan onu benim ablam sanıyorlar hepppp kaydirigubbakcemile3 yani en azından şimdiye kadar öle sanıyorlardı ben dobiş olana kadarrr:roflol::roflol:
canım evet kremlemek lazım çunku daha çok kucukler ciltlerı hassas çok kolay yanarlar sonra acır o mınık kolları....güneşin dik olduğu saatlerde çıkarmasak, kenarları geniş şapka taksak yine de kremleniyor mu bu bebeler fisfisfis
amin canım saoolallah sanada kolaylık versin canım yaaa ne gelebildin ne kalabildin muallaktasınız halla inşallah hakkınızda hayırlısı olurr
kızlar tickershack açılmıyo benım cetvel gitmiş baska bir site ismi sölermısınız?
ınsallaahh...Arkadaşlar benim tontişim de çok asabi, sinirli bir cadı oldu son günlerde, kendi kulaklarını asılıyo, emerken göğsümü yumalıyo, yüzümü yoluyo, kucaktan inmek istemiyo, ama kucakta da mutlu değil, solucan gibi kıvrılıyo sağa sola, doktoru dişten dedi, zorlu günler başladı sanırım,
İnşallah bütün bebişler pıtıt pıtır kolayca çıkarır dişlerini.:a015:
kızlar gunaydınlar hepinize....
betülcüm nereye tasınıyosun? valla zor oluyo cocukla ben valizlerı toplarken bi alpberk e bakıyodum bi valize zor oluyo canım önceden başlamak lazım ufak ufak...
evet furyaya aslanımızda katıldı dişler geliyorrrrrr galibaa bunlar gelen dişlerin ayak sesleriii:roflol:
Oylemı dersınız kızlar.. gunduzlerı pek huysuzlugu yok ama normal.. gecelerıu sadece boyle...
kaydirigubbakcemile3
evet betülcüm bence de diş gelmeden evvel olan olağan huysuzluklar kolayca patlasın incileri inşAllah :sm_cool:
ınsallaahh...
Canım esım askere gıdecek ya once bu evı bosaltıcaz esyaların bırazı depoya bırazı gecıcı olarak evımıze...
Askerden donuste de baska bır evee... mirmirmirmir
Oylemı dersınız kızlar.. gunduzlerı pek huysuzlugu yok ama normal.. gecelerıu sadece boyle...
Bası cok sıcak, bırde bazen durup durup elını kulagına goturuyor kulagında bır sorun olmasın ıns... CADIARZU
Şöyle bır kalkıp butun evı derleyıp toplayasım var.. temızlık daha cuma gunu yapıldı ama ustunden ccuk ordusu gecınce heryer heryere gırdı bı anda...
sankı 1 haftayı gecmıs temızlık yapılmamıs toplanmamıs gıbı... 3 gun oldu yaaa.... mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?