Doğum yapmış olan anneler buraya....

hicrancım geçmiş olsun ceylineee yüzü nasıl kızarık olmuş yavrumun. inşallah tez zamanda iyi olur.

gözdecim çok sevindim vallaa denizonun ii olmasına öküsürük kuru öksürükse bişey olmaz allahın izniyle. kuzum benim.

umutcum niye üzülüyosunki iler,de yer nasıl olsa önemli olan büyüyünce istediğini yiyip içmesi dimi, en azından böyle zengin bir dedesi var kız bizde o da yok yaaaaa

betül yaa sen nereley taşınacaksın sonra evinizi neden değiştireceksiniz ev kendinizin değilmi
.

amanınnnnnnnnnnn hicran yaaa bu kadar inceleme vallaa ben çeşme suyuyla yıkıyorum akşamlarıda kaynar su döküyorum.

Günaydınn....Kahvaltıyı çokk yaptımmm taşıyamıyorum göbeğimi yawww

burdayım canım sor. bizimkide sokak kapısı açılınca hı hı hıı ıh ıh ıhhh demeye başlıyor. zaten benimki bişey istediği zaman ıhh ıhh hıhı diyor ben anlıyorum.

Canım siz böbrek rahatsızlığınız için nefrologamı gidiyorsununz Ürologamı?
Dün ürologa götürdüm tekrar hafif yine büyüme çıktı..ama bir nefrologada götürmem gerekir mi diye düşünüyorum...

gunaydin kizlarr yardimci ariyordum buldum sonunda ) kadin bebek hemsiresi we kres ogretmeni serra yla da anlasti ay insallah hep kalir cocuklara iyi bakar

Canım hayırlı olsun,umarım memnun kalırsın..

Canım hicranın dediği gibi büyük bir ihtimal diştendir,kulak ağrısıyla karışmaması için sen normal bir şekilde durduğu zaman kulağına dokun bakalım ne tepki veriyor?

Ben güneş kremi için sebamed düşünüyorum biraz daha güneş ortaya çıksında...
Birde geçenlerde sormuştum kimse görmedi,erkek anneleri sünneti ne zmana düşünüyorsunuz?

kaydirigubbakcemile3 alkisalkisalkis

büşra da kulağını çok tutuyor..ama en çok dauykusu geldiğinde eli gözleri ve kulaklarında...
bir de geçen gün Aslan da 4-5 kere kaka yapıyor demiştin bizim de öyleydi hem de cıvık ishal :CüvCüv: şimdi ikinci dişi patlamaya çalışıyor yine ishal..dün dr, bazı bebekler diş nedeniyle ishal olabilirler dedi, sizin de öyle mi ?

canım evet kremlemek lazım çunku daha çok kucukler ciltlerı hassas çok kolay yanarlar sonra acır o mınık kolları....

işte o yüzden soruyorum ya; bizim yaramaz el kol açıkta neresi varsa ağzına götürmeye pek meraklı..nasıl kremliycem ben kaydirigubbakcemile3
bez bölgesini bile zor kremliyorum hemen elleriyle müdahale ediyor bana :CüvCüv:

kulak konusu belli olmaz tabii ama ceyinde çok götürüyordu halada eli devamlı ağzında kafasında kulağında dr dişten dedi muayene etti kulakları tertemiz bişii yok dedi

Ay uyanmayacagını bılsen yatar uyursun degıl mı benımkı de uyurken bende uyuyum derım kafayı koydugumlan uyanır kerata..

betülcüm tunahanda sürekli kulağını tutuyor hele en çok emerken dün kulağıyla oynarken kanattı bile düşün artık...
Canım hicranın dediği gibi büyük bir ihtimal diştendir,kulak ağrısıyla karışmaması için sen normal bir şekilde durduğu zaman kulağına dokun bakalım ne tepki veriyor?

Ya aslında Aslan zaten kulagıyle hep oynardı yenı degıl ama sımdı mesela yurutecındeyken yada oyuncagıyle oynarken durup bı anda elını kulagına goturuyor... o yuzden dıkkatımı cektı yoksa uykusu geldıgınde aglarken vs kulagını zaten tutuyor sık sık cızıyor zaten hep.. CADIARZU

betül yaa sen nereley taşınacaksın sonra evinizi neden değiştireceksiniz ev kendinizin değilmi
.

Hangı ev bızım degıl mı ? suan oturdugumuz bızım degıl kıra..

Mervecim bizimkiside öyle hemen elini şeyine atıyor eller krem oluyorr anında silmesem yiyecek sıpa..Birde krem çok tehlikeli,bizim arkadaşın oğlu nohut tanesi kadar kremi yedi 3 gün sonra kusma ateş başladı...3-4 gün onla uğraştılar

kızlar bebişlerin doğum günlerine daha var gerçi ama günler çabuk geçiyor doğum günlerini nede nası yapmayı planlıyorsunuz.?
benim evin salonu 45 m2 yeterli gibi ama çok ta değil bizim sitenin kamelyasında yapmak istiyorum müthiş oluyor çocuklar için ve sıcaklarda da iyi gelir ebeveynlerede diye düşündüm kamelyanın etrafı tüllerle çevrili olucak her köşeye balonlar takılacak orta kısma renkli balon ve çiçekler konulup masaların olduğu kısma köşe çıkış kısmına yiyecek standı yapıp yiyecekleri kendim yapıcam tabii ne dersinizz ?kızımın ilk doğum günü çok güzel olsun istiyorum hem rahat hem güzel masraflıda değil yanii
bakın mekan buuu

Son düzenleme:
hicrancım ne kadar şanslısınız bahçenizde kamelyanız ohh püfür püfür oturun ne güzel..
doğum günü süper olur bence, ev kirlenmez artı açık havada herkes daha çok eğlenir..
dee bizimkilerin doğum günleri ya ramazana ya bayrama gelicek değil mi :)
bayrama gelse süper olur :teytey:

Allah korusun en korktuğum şey geçen gün görmemişim ellerini hep krem yapmış, annem görmüş hemen sildik yoksa şapur şupur yiyecekti kremi yaramaz :CüvCüv:

Canım siz böbrek rahatsızlığınız için nefrologamı gidiyorsununz Ürologamı?
Dün ürologa götürdüm tekrar hafif yine büyüme çıktı..ama bir nefrologada götürmem gerekir mi diye düşünüyorum...

edacım biz nefroloğa götürüyoruz. o takip ediyor ultrasonuda tıpta bir prof var ona çektiriyoruz. bizim bu nefrolog un tıptada ayağı var.

tarihe pek bakmadımm =( ama ramazana denk gelmeyecek sanırım bayrama denk geliyor olabülürrr çifte bayrammm =)):lepi:

benim büyük kız tuba böbreklerinden rahatsızdı 7 yaşına kadar nefrolojide tedavi yapılıyordu hep canımm

tarihe pek bakmadımm =( ama ramazana denk gelmeyecek sanırım bayrama denk geliyor olabülürrr çifte bayrammm =)):lepi:

Ramazan Bayramı
19 Eylül 2009 Cumartesi Arife günü
20-21-22 Eylül 2009 (1.2.3. gün) Pazar, Pazartesi, Salı...

tüh bizimki bayrama gelmiyooo ne yazık ki :a015:

Tünaydınlar herkese biraz geç oldu Günaydın demeyim dedimkaydirigubbakcemile2
Geçmişi okuyamadım sadece bu sayfaya gözattım..Hasta olan bebişlerimize ve annelerine geçmiş olsun iyi olanlarada Allah daha çok iyilik versin:)))

Ben Sebamed 50 +aldım başladık sürmeye bayadır.İzmir malum sıcak hemde Ege sütten de beyaz yazımız çok zor geçicek...Doktor Nisan basında hemen alın dedi bize...
Hicrancım çok güzel bence başka bir yer arama..Bahsettiğin gıbıde süslersen harika olur ay valla şimdiden merak ettım ogun gelınce bızede gösterirsin artık fotoğraflarınıkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…