- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #23.301
Tünaydınlar herkese biraz geç oldu Günaydın demeyim dedimkaydirigubbakcemile2
Geçmişi okuyamadım sadece bu sayfaya gözattım..Hasta olan bebişlerimize ve annelerine geçmiş olsun iyi olanlarada Allah daha çok iyilik versin:)))
Ben Sebamed 50 +aldım başladık sürmeye bayadır.İzmir malum sıcak hemde Ege sütten de beyaz yazımız çok zor geçicek...Doktor Nisan basında hemen alın dedi bize...
Hicrancım çok güzel bence başka bir yer arama..Bahsettiğin gıbıde süslersen harika olur ay valla şimdiden merak ettım ogun gelınce bızede gösterirsin artık fotoğraflarınıkaydirigubbakcemile5
Kızlara bakarken hem gözlerini saklamış oluyor benim Behlülüm:roflol:
çok karizma durmuş oğluşun kızzzz yakışmış vallaaa dr sordunmu pekiii bu gözlük meselesiniiii kııııı
bebeshoptan aldım ben canım daha uygundu fiaytı sabahtan sipraiş verdım ertesi gün sabah geldı...
Buda oğlumum gözlükleri teyzeleri bakalım beğencekmisiniz
http://img209.imag.....................jpg[/IMG
inşallah canım allah nasip ederse yapıcam ve buraya fotoları koyucam hepinizde davetlisinizz gelebilen o günün durumuna göre gelir artık çok ta sevinirim
OY OYY mAŞALLLAHHH çok yakışmışşşşşşşş
Ayy canımm inşallah gelebilirzz,arka arkaya d.günlerini kutlarız İnşallah ....
Kızlarrr bu hafta sonuuu bende buluşalım mı???? Merve gelecek ,hicrann, nuray,umuttt,canan ve diğer kızlar sizlerde gelemye çalışın........:lepi::içelim:
Ramazan Bayramı
19 Eylül 2009 Cumartesi Arife günü
20-21-22 Eylül 2009 (1.2.3. gün) Pazar, Pazartesi, Salı...
herkese slm yaw bi zaman olmuyo kii buraya yazmayaa hergün işş işş püfffkafamçokkarıştı
ayyy açar açmaz kamelyayı gördrüüm müthiş ya hicrann süper daah bne istiyon kıss orda müzik olmıycakmıı hicraann..:teytey::dance:
bende istiyoom bölee bi yerr yaa bananee bizde yok :dilcikar:ama annemgillin otaraflarda bu kadar güsel olmasada kamelya va bende mi yapsam ki:dance: ordaa aa yavrular yaşınada gircekler yaa vayy bee ne çabuk gelddii geçtii...rabbim uzun ömür versin kuzulara..
duygu karizmatik ege beyy yıkılıyoo yaww mavişim sewsinlergözlüğünüü canım gözünde durmasına izin veriiyo mu ege.fisfisfis.çekiştirmiyomu çıkamak için kuzu
evet kızlar gelebilecek olanları bekliyoruz,
canana gidecektik eda ile müsait olamadık o hafta..
şimdi yeniden buluşalım diyoruz, inşAllah katılım olur :lepi: :teytey:
hoşbulduk şikerimŞenizhoşgeldin canım Şeniz
müzik de olacakmış salihacım ne o, gelip kurtlarını mı dökeceksin yoksa kaydirigubbakcemile3
OY OYY mAŞALLLAHHH çok yakışmışşşşşşşş
Ayy canımm inşallah gelebilirzz,arka arkaya d.günlerini kutlarız İnşallah ....
Kızlarrr bu hafta sonuuu bende buluşalım mı???? Merve gelecek ,hicrann, nuray,umuttt,canan ve diğer kızlar sizlerde gelemye çalışın........:lepi::içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?