Doğum yapmış olan anneler buraya....

inşallah canım allah nasip ederse yapıcam ve buraya fotoları koyucam hepinizde davetlisinizz gelebilen o günün durumuna göre gelir artık çok ta sevinirim

[silindi resim
tipe bakın artık :roflol: allah iyiliğini versin emii artist senii büyümüşte gözlük takmışş.

Son düzenleme:
bebeshoptan aldım ben canım daha uygundu fiaytı sabahtan sipraiş verdım ertesi gün sabah geldı...

Buda oğlumum gözlükleri teyzeleri bakalım beğencekmisiniz

http://img209.imag.....................jpg[/IMG

OY OYY mAŞALLLAHHH çok yakışmışşşşşşşş

inşallah canım allah nasip ederse yapıcam ve buraya fotoları koyucam hepinizde davetlisinizz gelebilen o günün durumuna göre gelir artık çok ta sevinirim

Ayy canımm inşallah gelebilirzz,arka arkaya d.günlerini kutlarız İnşallah ....

Kızlarrr bu hafta sonuuu bende buluşalım mı???? Merve gelecek ,hicrann, nuray,umuttt,canan ve diğer kızlar sizlerde gelemye çalışın........:lepi::içelim:

evet kızlar gelebilecek olanları bekliyoruz,
canana gidecektik eda ile müsait olamadık o hafta..
şimdi yeniden buluşalım diyoruz, inşAllah katılım olur :lepi:
:teytey:

herkese slm yaw bi zaman olmuyo kii buraya yazmayaa hergün işş işş püfffkafamçokkarıştı
ayyy açar açmaz kamelyayı gördrüüm müthiş ya hicrann süper daah bne istiyon kıss orda müzik olmıycakmıı hicraann..:teytey::dance:
bende istiyoom bölee bi yerr yaa bananee bizde yok :dilcikar:ama annemgillin otaraflarda bu kadar güsel olmasada kamelya va bende mi yapsam ki:dance: ordaa aa yavrular yaşınada gircekler yaa vayy bee ne çabuk gelddii geçtii...rabbim uzun ömür versin kuzulara..
duygu karizmatik ege beyy yıkılıyoo yaww mavişim sewsinler gözlüğünüü canım gözünde durmasına izin veriiyo mu ege.fisfisfis.çekiştirmiyomu çıkamak için kuzu

Son düzenleme:
Hıcrancım cok guzel bır fıkır baska bı yere gerek yok... Insallah saglıkla o gunlerıde gorelım bakalım nasıl olacak... Şeniz

Ama ama benım esım o zaman askerde olucak... :çok üzgünüm:
oglumun ılk dogum gununde babişi olmayacak, bayram da da yok, benım dogum gunumde de, evlılık yıldonumumuzdede... :çok üzgünüm::çok üzgünüm: senağlama

Ramazan Bayramı
19 Eylül 2009 Cumartesi Arife günü
20-21-22 Eylül 2009 (1.2.3. gün) Pazar, Pazartesi, Salı...

Aaa tuh bak ya 22 eylum bayramın son gunu 23 olaymıs Aslanın dogum gunuuu... alkisalkisalkis
tüh bizimki bayrama gelmiyooo ne yazık ki :a015:

Son düzenleme:

hoşgeldin canım Şeniz

müzik de olacakmış salihacım ne o, gelip kurtlarını mı dökeceksin yoksa kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım Şeniz

müzik de olacakmış salihacım ne o, gelip kurtlarını mı dökeceksin yoksa kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk şikerimŞeniz
heee çook seweerim alkisalkisalkisoynamayı geçende ablamın oğlunun kutladık ordada döktürdüm:sm_cool::teytey:
orda olsam gelirdimmm oralaraa yaa :çok üzgünüm:
kıs o kamelyada nasıl olcek müzik merak ettim onuniçin yani geçmişede bakamadımm

bakalım allah nasip kısmet ederse gelmeye çalışırım nerde oturuyorsun sen pekiii ben büyükçekmecede yim deee fazla uzaklara gidemem şu araaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…