- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #23.321
Hıcrancım cok guzel bır fıkır baska bı yere gerek yok... Insallah saglıkla o gunlerıde gorelım bakalım nasıl olacak... Şeniz
Ama ama benım esım o zaman askerde olucak... :çok üzgünüm:
oglumun ılk dogum gununde babişi olmayacak, bayram da da yok, benım dogum gunumde de, evlılık yıldonumumuzdede... :çok üzgünüm::çok üzgünüm: senağlama
Aaa tuh bak ya 22 eylum bayramın son gunu 23 olaymıs Aslanın dogum gunuuu... alkisalkisalkis
tüh bizimki bayrama gelmiyooo ne yazık ki :a015:
neee buluşmamı varr yaa bananeee bende istiyoomm yaaa keşke bende olsaydım istabuldaa pufff:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
edacım nerde oturuyor ki?
bakalım allah nasip kısmet ederse gelmeye çalışırım nerde oturuyorsun sen pekiii ben büyükçekmecede yim deee fazla uzaklara gidemem şu araaa
Saol Ayten hicran.Bende birde nefrologa göstereyimm
betülcüm üzülmeee olmazsa siz gidersiniz bulunduğu yere bi yerde üçünüz kutlarsınız ne olacak .
AY AYTEN YAA bayıltıyosun burda beni ölüyom gülmekten yaaa al da gel betüşü kaydirigubbakcemile3
betül bu sefer gerçekten yokmuş
kaydirigubbakcemile3 peşindeyim son günlerde deli oluyo bana bi görsen nerdeyse ben ordayım bide naber betül diyorum, benimi takip ediyosun diyo, bak babana söyledim diyorum çıldırmak üzere, son zamanlarda çok üstüne gittim. rahatmı bıraksam biraz acaba. kız çocuğunu çok sıkmamak gerek aslında biraz özgür bırakmak lazım, azcık gezsin olmazsa, yoksa evden kaçacak.
Evt ne yazıkki ama geleni çok isterdimm belki başka zaman bir kısmet olur buluşuruz hep birlikte
Kızlar şimdi gördümm Avcılardaa oturuyorum.. hicran sana yakınım caınm,derya sana uzak galiba...(((
Ama çalışanlar gelebilsin diye c.tesi düşündük merveyle
ınşallah gelebilirsiniz...
kaydirigubbakcemile3 peşindeyim son günlerde deli oluyo bana bi görsen nerdeyse ben ordayım bide naber betül diyorum, benimi takip ediyosun diyo, bak babana söyledim diyorum çıldırmak üzere, son zamanlarda çok üstüne gittim. rahatmı bıraksam biraz acaba. kız çocuğunu çok sıkmamak gerek aslında biraz özgür bırakmak lazım, azcık gezsin olmazsa, yoksa evden kaçacak.
betül geldi susun.
betül geldi susun.
herkese slm yaw bi zaman olmuyo kii buraya yazmayaa hergün işş işş püfffkafamçokkarıştı
ayyy açar açmaz kamelyayı gördrüüm müthiş ya hicrann süper daah bne istiyon kıss orda müzik olmıycakmıı hicraann..:teytey::dance:
bende istiyoom bölee bi yerr yaa bananee bizde yok :dilcikar:ama annemgillin otaraflarda bu kadar güsel olmasada kamelya va bende mi yapsam ki:dance: ordaa aa yavrular yaşınada gircekler yaa vayy bee ne çabuk gelddii geçtii...rabbim uzun ömür versin kuzulara..
duygu karizmatik ege beyy yıkılıyoo yaww mavişim sewsinlergözlüğünüü canım gözünde durmasına izin veriiyo mu ege.fisfisfis.çekiştirmiyomu çıkamak için kuzu
:roflol::roflol::roflol:
sağol canımmm ama sen üzülme yawww ayrılık böyle olsun allah başka ayrılık vermesin sizee daha ne doğum günleri yıldönümleri bayramlar yaşarsınız sağlıkla huzurla inşallah :Saruboceq::Saruboceq:Şeniz
betülcüm üzülmeee olmazsa siz gidersiniz bulunduğu yere bi yerde üçünüz kutlarsınız ne olacak .
yani evet bak böylede olabilirrr hem değişik bir anı olur sizin içinn burda bir doğumgünü eşinin yanında bir doğum günü partisi yaparsınız nolcekkk kiiialkisalkisalkisalkisalkisalkis
ben şu betülü alıp geleyim gene nerlerlerde kimbilir
süprizzzzzbetül bu sefer gerçekten yokmuş
off mu olmuş yaniiiiii burda bi misafir var belkide o dur farketmemiştir siteden düştüğünüüü bazen bana da öle oluyorrr tam mesaj yazıcam kullanıcı adı gir falan diyorrr:roflol:
De get... :roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3 peşindeyim son günlerde deli oluyo bana bi görsen nerdeyse ben ordayım bide naber betül diyorum, benimi takip ediyosun diyo, bak babana söyledim diyorum çıldırmak üzere, son zamanlarda çok üstüne gittim. rahatmı bıraksam biraz acaba. kız çocuğunu çok sıkmamak gerek aslında biraz özgür bırakmak lazım, azcık gezsin olmazsa, yoksa evden kaçacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?