Doğum yapmış olan anneler buraya....

sağol canımmm ama sen üzülme yawww ayrılık böyle olsun allah başka ayrılık vermesin sizee daha ne doğum günleri yıldönümleri bayramlar yaşarsınız sağlıkla huzurla inşallah :Saruboceq::Saruboceq:Şeniz

neee buluşmamı varr yaa bananeee bende istiyoomm yaaa keşke bende olsaydım istabuldaa pufff:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Evt ne yazıkki ama geleni çok isterdimm belki başka zaman bir kısmet olur buluşuruz hep birlikte
edacım nerde oturuyor ki?

bakalım allah nasip kısmet ederse gelmeye çalışırım nerde oturuyorsun sen pekiii ben büyükçekmecede yim deee fazla uzaklara gidemem şu araaa

Kızlar şimdi gördümm Avcılardaa oturuyorum.. hicran sana yakınım caınm,derya sana uzak galiba...(((
Ama çalışanlar gelebilsin diye c.tesi düşündük merveyle
İnşallah gelebilirsiniz...

betüüüüüüüüüüüllllllll kız nerde ev alıcan sennn bak sana müthiş bir ev söleyeyim bizim bu taraflara gelmeyi düşünürsen tabii kızkardeşim bir ev alacak evin resimlerini şimdi koyucam kardeşim beğendi alıcaklar galibaa

ev buuuu nasıl kızlarrr

Son düzenleme:
betülcüm üzülmeee olmazsa siz gidersiniz bulunduğu yere bi yerde üçünüz kutlarsınız ne olacak .

yani evet bak böylede olabilirrr hem değişik bir anı olur sizin içinn burda bir doğumgünü eşinin yanında bir doğum günü partisi yaparsınız nolcekkk kiiialkisalkisalkisalkisalkisalkis

AY AYTEN YAA bayıltıyosun burda beni ölüyom gülmekten yaaa al da gel betüşü kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 peşindeyim son günlerde deli oluyo bana bi görsen nerdeyse ben ordayım bide naber betül diyorum, benimi takip ediyosun diyo, bak babana söyledim diyorum çıldırmak üzere, son zamanlarda çok üstüne gittim. rahatmı bıraksam biraz acaba. kız çocuğunu çok sıkmamak gerek aslında biraz özgür bırakmak lazım, azcık gezsin olmazsa, yoksa evden kaçacak.

sırnaşık şey:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

umarım edacım kısmet olur :1hug:çok isterdim bende ama nasip bakalım..:çok üzgünüm:

allah iyiliğini versinn emiiiii:roflol:
benim dönürümle uğraşma özgür bırak bakiiimmmmm nereeye isterse gidebülüüüü hem ben sıkmıyom okadar sen ne hakla sıkıyon benim dönürümü bakemmmmklava:klava:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Hepinize teşekkürler..Umutcum sanada teşekkürlera.s.

Salihacım şimdilik çıkarmak için bir girişimde bulunmadı ama bakalım biraz daha büyünce ne olcak bilmiyorumyerimseniben

betülcüm üzülmeee olmazsa siz gidersiniz bulunduğu yere bi yerde üçünüz kutlarsınız ne olacak .

yani evet bak böylede olabilirrr hem değişik bir anı olur sizin içinn burda bir doğumgünü eşinin yanında bir doğum günü partisi yaparsınız nolcekkk kiiialkisalkisalkisalkisalkisalkis

Evet olabılır belkı boyle seyler tabı yakın olursa ınsallah... umudum amasya yada samsun olmadı cıvarı olması bakalım... :roflol: :Saruboceq: :a015:

ben şu betülü alıp geleyim gene nerlerlerde kimbilir
klava:
betül bu sefer gerçekten yokmuş
süprizzzzz
off mu olmuş yaniiiiii burda bi misafir var belkide o dur farketmemiştir siteden düştüğünüüü bazen bana da öle oluyorrr tam mesaj yazıcam kullanıcı adı gir falan diyorrr:roflol:

yok canım ben otomatık hep her gırısımde dırek gırıyor nıck sıfre sormuyor yanı.. :)

De get... :roflol::roflol::roflol: klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…