Doğum yapmış olan anneler buraya....

buda müşteri hizmetlerinden ceylin azra buyrunn başka arzunuzzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

---------------------------------------------------

Son düzenleme:
bende açık bırakıyom genelde ama bazen düşüyom siteden işte dengemi kaybediyom herhalll:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol:
buda müşteri hizmetlerinden ceylin azra buyrunn başka arzunuzzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Allahım yarabbımmm... :roflol: Şeniz
Yalnız daha bırsey ıstemeden baska arzunuz demısın... yoksam ceylını ıstıyorlar da baska arzuyumu soruyon hala.. kötükedihüso

:roflol::roflol:

Allahım yarabbımmm... :roflol: Şeniz
Yalnız daha bırsey ıstemeden baska arzunuz demısın... yoksam ceylını ıstıyorlar da baska arzuyumu soruyon hala.. kötükedihüso

aaa olurmu öle şeyyy kızım banka müşteri hizmetleri müşteriye bilgi vermiş işini yapma sevinciyle başka arzunuz diyorrr aşkolsun yohsam sizin arzuda mı gözünüz vardı heeeeeeeeeeeeeeee nerden çıktı bu arzuuuu leyyynnnnnnnnnnnnnklava::dilcikar::dilcikar:

bak gene kaçtı bu betülllllll ulen nereye kaçıyon ayten izin verdim bul şu kızıııı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Anam sayfayı sabahtna bı acıyom bı daha kapatmıyorum valla napım ac kapa onlamı ugrascam... :roflol:

ay benimde gelirim giderim bakarım bi açıom 12 gibi daha kapançak ama ben yokum pc başında o ayrıkaydirigubbakcemile3 okuyom ama yazmak için buğrişin uyuması gerekioo durmuyoki sıpaa:mymeka:
off bugunde çook tembelim yaww yemek yapılcak evi makinaya çekcektim daha çekçem kaydirigubbakcemile3ohooo ne üşengeç oldum beaa

bak gene kaçtı bu betülllllll ulen nereye kaçıyon ayten izin verdim bul şu kızıııı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yok anam burdayım yav.. :roflol::roflol::roflol:

Anaa ben buna cevap yzamıstım ya nere gıtmısss yook.... off sınır oluyorum he boyle yazılan cıkmayınca.... kötükedihüsokötükedihüso

bende bı kısmını topladım tabı araya kendı yemegım oglanın corbası neym gırıyor.. yatak odasıyla mutfak kaldı... oturdum yıne.. bakayım bırazdan yıne kalkarım... kaydirigubbakcemile

bende aynıyım yawwww arada gidip 2 şettirip geri geliyom ceylin izin verdikçeee tabiii şimdi gidip uyutayım onu accıkk uyursa tabii gene pek huysuzzz uykusu var uyumak istemorrrrrrrrrrrrrrr:1no2::1no2:

bende aynıyım yawwww arada gidip 2 şettirip geri geliyom ceylin izin verdikçeee tabiii şimdi gidip uyutayım onu accıkk uyursa tabii gene pek huysuzzz uykusu var uyumak istemorrrrrrrrrrrrrrr:1no2::1no2:

Benımkıde ayagımda suan... uyumakla uyumamak arasında gozler kapalı mırıldnaıyor... acıktı herhal meyvesını yedırecem... 2 seferdır heposını yedırdıkten sonra bı guzel cıkarıyor.. sınır oluyorum..

Bırde ne zaman muz yedırırsem yedıreyım her seferınde oyle oldu bır guzel yıyor son kasıkta hepsını cıkarıyor ya neden olabılır muz da hep boyle yapıyor ben cozemedım bu ısı....

bende bı kısmını topladım tabı araya kendı yemegım oglanın corbası neym gırıyor.. yatak odasıyla mutfak kaldı... oturdum yıne.. bakayım bırazdan yıne kalkarım... kaydirigubbakcemile

ahha şimdi ben tembel odayı çektim makinaya ee bide çobasını yaptım sayılır ocaktaa
aa kıss benimde mutfak kaldı:bbo: bide yatak odam orayıda çektimmi toz alırım ee bide yemek aha vallah bende oturdumlaelaelaelaelae ee dinlenme molasıı canuummkaydirigubbakcemile3sanki çook iş yaptımm da utanmadan dinleniom dioomm neeseee bende bi mutfaa ışınlanıyıım

ceylinde öle tam ohhh yedi dediğim zaman o öğünü çıkarıyorr nazarmı değdiriyom neee:çok üzgünüm:

aferinnn akıllı olunnn öle her lafın içinde geçen kız isimlerine takılmayın ohaldee hııııııııııklava:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…