- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #23.341
Anam sayfayı sabahtna bı acıyom bı daha kapatmıyorum valla napım ac kapa onlamı ugrascam... :roflol:
:roflol::roflol:bende açık bırakıyom genelde ama bazen düşüyom siteden işte dengemi kaybediyom herhalll:roflol::roflol::roflol:
buda müşteri hizmetlerinden ceylin azra buyrunn başka arzunuzzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:
Allahım yarabbımmm... :roflol: Şeniz
Yalnız daha bırsey ıstemeden baska arzunuz demısın... yoksam ceylını ıstıyorlar da baska arzuyumu soruyon hala.. kötükedihüso
Anam sayfayı sabahtna bı acıyom bı daha kapatmıyorum valla napım ac kapa onlamı ugrascam... :roflol:
yok anam burdayım yav.. :roflol::roflol::roflol:bak gene kaçtı bu betülllllll ulen nereye kaçıyon ayten izin verdim bul şu kızıııı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
aaa olurmu öle şeyyy kızım banka müşteri hizmetleri müşteriye bilgi vermiş işini yapma sevinciyle başka arzunuz diyorrr aşkolsun yohsam sizin arzuda mı gözünüz vardı heeeeeeeeeeeeeeee nerden çıktı bu arzuuuu leyyynnnnnnnnnnnnnklava::dilcikar::dilcikar:
ay benimde gelirim giderim bakarım bi açıom 12 gibi daha kapançak ama ben yokum pc başında o ayrıkaydirigubbakcemile3 okuyom ama yazmak için buğrişin uyuması gerekioo durmuyoki sıpaa:mymeka:
off bugunde çook tembelim yaww yemek yapılcak evi makinaya çekcektim daha çekçem kaydirigubbakcemile3ohooo ne üşengeç oldum beaa
yok anam burdayım yav.. :roflol::roflol::roflol:
Anaa ben buna cevap yzamıstım ya nere gıtmısss yook.... off sınır oluyorum he boyle yazılan cıkmayınca.... kötükedihüsokötükedihüso
ay benimde gelirim giderim bakarım bi açıom 12 gibi daha kapançak ama ben yokum pc başında o ayrıkaydirigubbakcemile3 okuyom ama yazmak için buğrişin uyuması gerekioo durmuyoki sıpaa:mymeka:
off bugunde çook tembelim yaww yemek yapılcak evi makinaya çekcektim daha çekçem kaydirigubbakcemile3ohooo ne üşengeç oldum beaa
allahın sopası yok demişlerrr:roflol::roflol::roflol::roflol:
bende aynıyım yawwww arada gidip 2 şettirip geri geliyom ceylin izin verdikçeee tabiii şimdi gidip uyutayım onu accıkk uyursa tabii gene pek huysuzzz uykusu var uyumak istemorrrrrrrrrrrrrrr:1no2::1no2:
bende bı kısmını topladım tabı araya kendı yemegım oglanın corbası neym gırıyor.. yatak odasıyla mutfak kaldı... oturdum yıne.. bakayım bırazdan yıne kalkarım... kaydirigubbakcemile
Benımkıde ayagımda suan... uyumakla uyumamak arasında gozler kapalı mırıldnaıyor... acıktı herhal meyvesını yedırecem... 2 seferdır heposını yedırdıkten sonra bı guzel cıkarıyor.. sınır oluyorum..
Nolur bı sanıye acıklamamıza ızın verıın lutfen bıze bı sans verıın... :roflol::roflol:
Arzu kım bız oyle bırını tanımıyok bı ceylını tanıyok sadece :jeyyar: yazmıstım... :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?