- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #23.361
Bırde ne zaman muz yedırırsem yedıreyım her seferınde oyle oldu bır guzel yıyor son kasıkta hepsını cıkarıyor ya neden olabılır muz da hep boyle yapıyor ben cozemedım bu ısı....
Bırde ne zaman muz yedırırsem yedıreyım her seferınde oyle oldu bır guzel yıyor son kasıkta hepsını cıkarıyor ya neden olabılır muz da hep boyle yapıyor ben cozemedım bu ısı....
benimkide muzu yerken öğürüyo sevmiyo muzu neden acaba, bende şeker çıkınca muzu pek yiyemedim ondanmı acaba mesela elma çok yedim, elmaya bayılıyo kerata.
:roflol:
ahha şimdi ben tembel odayı çektim makinaya ee bide çobasını yaptım sayılır ocaktaa
aa kıss benimde mutfak kaldı:bbo: bide yatak odam orayıda çektimmi toz alırım ee bide yemek aha vallah bende oturdumlaelaelaelaelae ee dinlenme molasıı canuummkaydirigubbakcemile3sanki çook iş yaptımm da utanmadan dinleniom dioomm neeseee bende bi mutfaa ışınlanıyıım
valla oylemı oluyo nee... kaydirigubbakcemileceylinde öle tam ohhh yedi dediğim zaman o öğünü çıkarıyorr nazarmı değdiriyom neee:çok üzgünüm:
bız o manada dememıstık kı anam sen arzu marzu deyınce caktım köfteyııı... sen ayarttın yanı bızı.. :roflol::roflol:aferinnn akıllı olunnn öle her lafın içinde geçen kız isimlerine takılmayın ohaldee hııııııııııklava:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
benimkide muzu yerken öğürüyo sevmiyo muzu neden acaba, bende şeker çıkınca muzu pek yiyemedim ondanmı acaba mesela elma çok yedim, elmaya bayılıyo kerata.
:teselli:biz muzda yemiyoh artıkınnn :çok üzgünüm:
bende aynıyım yawwww arada gidip 2 şettirip geri geliyom ceylin izin verdikçeee tabiii şimdi gidip uyutayım onu accıkk uyursa tabii gene pek huysuzzz uykusu var uyumak istemorrrrrrrrrrrrrrr:1no2::1no2:
gene geldüümm kovulana kadar burdayımkaydirigubbakcemile3 buğriş ağlayınca bıraktım yaa kıslar bizimki beni odadan çıkartmıyo:bbo: arkama ağliip duruyo :mymeka:ve elektrik süpürgesinin sesine ağlıo korkmazdı ama şimdi bide bu çıktı yaa:bbo: işim,i gücümü yaptırmıyo bana yaa oyy ooy-tatlicadiarzu-
ben bulaşık makinesini boşaltıyım da geleyimmm hazır kızda uyuyorr ne yeme ypcam valla şaşırdım zatii tavukmu yapsam buzlukta bir o var birde kıyma et kalmamış dolaptaaa patatesli havuçlu soslayıp fırın torbasına koyayım birde pirinç pilavııı salata tamamdır değilmii ben çıkarayım tavuğuda barii
ben bulaşık makinesini boşaltıyım da geleyimmm hazır kızda uyuyorr ne yeme ypcam valla şaşırdım zatii tavukmu yapsam buzlukta bir o var birde kıyma et kalmamış dolaptaaa patatesli havuçlu soslayıp fırın torbasına koyayım birde pirinç pilavııı salata tamamdır değilmii ben çıkarayım tavuğuda barii
AYTENCAN,DUYGUCAN eksik olmayın cancanlar..ayten kuzum be,dedesi zengin ama bi hayrı yok pek..adım ulu,mıçımız kuru konuşuyoruz işte..allahsağlık versin hakiki aslan annesi var egenin..o yeterde artar
aayy bende şimdi boşaltmaya gidiomdumyerimseniben makinayıı he ay kıs vallah tavuğuda çıkattıydım:1shok: difirizden allah emii benim düşündüklerimi düşünmüşşün birascık tembel işimi neekaydirigubbakcemile3aay tarifini verde bende yapam bairim kızz sosmuu nasıl yapıonn anlatt bakeem alkisalkisalkis
ne kadar büyümüş canım ne dedi doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?