Doğum yapmış olan anneler buraya....

Bırde ne zaman muz yedırırsem yedıreyım her seferınde oyle oldu bır guzel yıyor son kasıkta hepsını cıkarıyor ya neden olabılır muz da hep boyle yapıyor ben cozemedım bu ısı....

benimkide muzu yerken öğürüyo sevmiyo muzu neden acaba, bende şeker çıkınca muzu pek yiyemedim ondanmı acaba mesela elma çok yedim, elmaya bayılıyo kerata.

benimkide muzu yerken öğürüyo sevmiyo muzu neden acaba, bende şeker çıkınca muzu pek yiyemedim ondanmı acaba mesela elma çok yedim, elmaya bayılıyo kerata.

ben hergün elma yedim hamileyken olsaydı benimki çok sverdi elmayı hiiiçççç sevmiyorrrr muzu seviyordu ama bıraktık gene zaten 1 hafta verdim alerjileri var diye bıraktık 1 aysonra gene 3 gün verdik alerjisi iyice azdı gene bıraktıkkk :çok üzgünüm:

:roflol:
ceylinde öle tam ohhh yedi dediğim zaman o öğünü çıkarıyorr nazarmı değdiriyom neee:çok üzgünüm:
valla oylemı oluyo nee... kaydirigubbakcemile
aferinnn akıllı olunnn öle her lafın içinde geçen kız isimlerine takılmayın ohaldee hııııııııııklava:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bız o manada dememıstık kı anam sen arzu marzu deyınce caktım köfteyııı... sen ayarttın yanı bızı.. :roflol::roflol:

ben hamılelıgım muz cok yemıstım.. sanmam alakası yoktur yav.. CADIARZU ya da cok yedıgım ıcın bıkmıs mı dersın.. :roflol: :roflol:

biz muzda yemiyoh artıkınnn :çok üzgünüm:
:teselli:

benim zilli uyuduuu bendemeyve verecektim ama sabah armut suyuna kahvaltısını hazırladım seviyor yesin diye neyseki farketti bu sabah yarısını değil hemenhemen hepsini yedi sadece kasenin dibinde 3-5 kaşık kalmıştı muhallebisinin yarısını yedi 16:30 meyve saatimiz bugün kahvaltı sonrası vermedim yattı bakalım başka zaman kalkar şimdi aksilik yaa uyur şimdi kalkmaz zilli

bu arada yeşil fasulye veren varmı bebişe kızlarr ben patates fasulye havuç ve bir parça da brokoli ama azar azar koydum taze patates ceviz kadar dı 2 fasulye küçükj bir havuç 1 çiçek te brokoli koymuştum koyup düdüklünün buharlı pişirme olayında pişirdim ve püre yaptım sade sevmedi yoğurtladım 1 çay bardağının yarısını ancak yedi öğledi zorla yedi resmen bende devam etmedim akşam bıraktım ölee yoğurdunu yedi devam eti ölee

bende aynıyım yawwww arada gidip 2 şettirip geri geliyom ceylin izin verdikçeee tabiii şimdi gidip uyutayım onu accıkk uyursa tabii gene pek huysuzzz uykusu var uyumak istemorrrrrrrrrrrrrrr:1no2::1no2:

gene geldüümm kovulana kadar burdayımkaydirigubbakcemile3 buğriş ağlayınca bıraktım yaa kıslar bizimki beni odadan çıkartmıyo:bbo: arkama ağliip duruyo :mymeka:ve elektrik süpürgesinin sesine ağlıo korkmazdı ama şimdi bide bu çıktı yaa:bbo: işim,i gücümü yaptırmıyo bana yaa oyy ooy-tatlicadiarzu-

ben bulaşık makinesini boşaltıyım da geleyimmm hazır kızda uyuyorr ne yeme ypcam valla şaşırdım zatii tavukmu yapsam buzlukta bir o var birde kıyma et kalmamış dolaptaaa patatesli havuçlu soslayıp fırın torbasına koyayım birde pirinç pilavııı salata tamamdır değilmii ben çıkarayım tavuğuda barii

aa evet yaaa geçen bende blendırı çalıştırdım ceylinde mutfaktaydı sesine ürktü resmen kendini geriye geriye atıyordu kucağımda iken bende bidaha o mutfaktayken çalıştırmadım
süpürgeyede şaşkın şaşkın bakınıyorr sanki ağlayacakta karar veremiyorr bi türlüü

vallaa süper menü bide tavuk çorbası yap cokacimcoook

aayy bende şimdi boşaltmaya gidiomdumyerimseniben makinayıı he ay kıs vallah tavuğuda çıkattıydım:1shok: difirizden allah emii benim düşündüklerimi düşünmüşşün birascık tembel işimi neekaydirigubbakcemile3aay tarifini verde bende yapam bairim kızz sosmuu nasıl yapıonn anlatt bakeem alkisalkisalkis

HıCRAN cım,o ense terlemesi bizdede var..burnu soguk dıyelım ama ensesi su..üşütcek dıye aklım cıkar zaten..bu çeşit terlemlerde alerjık bunyelılerde oluyomuş..yada babasına çekti..bılemıyorum..benım hamılelıgımın son dönemınde hep ensem terledi..ve kolonyayla yaşadım resmen..artık yanardı terdende pişip bide kolonyayı sürünce..ve benımkının ensede sankı o kolonyaları ona sürüp ensesinini pişirmişim gibi dogumlekesi var..ceylin niye kofolsun hicran..kendine haksızlık etme..nasıl çabaladığını tahmın edıyorum..ama bebeekmğindede yumurta var sanırım hıcrancım..varsabi süre onuda kes istersen..dediğin gibi obur bebek olur okadar koymaz..ne mumkunse tıkarsın bolca..ama napalım bunada şükür..ben artık apaşıp kaldım dediğimgibi..keçi sütü enteresan biişi..benımkıne maması dokunmuştu misal..ben buyuzden bunyesını hiç kurcalamamak taraftarıyım aslında..ben yogrut vermeye devam edıyorum..peynır veremıyorum..misgibi tereyağı evde kendı yapmış babaannesi..onu bıle korkumdan veremıyorum ki doktorum azcık ver haftada bir dediydi..ama pastorize olmuyo dıye bişi olurmu acaba..bilemıyorumki..bazen yogurdunu yemeyınce azcık mamasına katıyorum..yumurta yok et yok peynır yok bi kuru mama artık ne kalsıyumuna nede hayvansal yağ ıhtıyacına yetmıyo tabi..yemeklerınede kanola,ayçiçek ayçiçek,zeytinyağı karışık kullanıyorum..ulutepedıye bı markanın zeytınyağı..az kokusu var ama buldugum en iyi yağ..

AYTENCAN,DUYGUCAN eksik olmayın cancanlar..ayten kuzum be,dedesi zengin ama bi hayrı yok pek..adım ulu,mıçımız kuru konuşuyoruz işte..allahsağlık versin hakiki aslan annesi var egenin..o yeterde artar

AYTENCAN,DUYGUCAN eksik olmayın cancanlar..ayten kuzum be,dedesi zengin ama bi hayrı yok pek..adım ulu,mıçımız kuru konuşuyoruz işte..allahsağlık versin hakiki aslan annesi var egenin..o yeterde artar

umutcum çok yaşa emi annemde adımız var unumuz yok derdi, sağol canım iltifatın için. allah yavrularımızı anasız koymasın çünkü bizim kadar ne baba ne babane ne teyze ne hala düşünüyor. ana gibi yar olmaz diye boşuna demiyolar.

duygucum çok içerlemiş reklamda dıyomuş ya -bi annem olsun..bana bişi olmaz- diye..neblim..........bende çok sevdim anne olmayı...

Ben de sımdı doldurdum makıneyı calıstırdım da geldım alkisalkisalkis oglanında meyvesını yedırdım cok sukur cıkarmadı.. sımdı ayagımda sallım keratayıı...

ne kadar büyümüş canım ne dedi doktor.

aYTENCıMM ÇOK CıDDı BıR BÜYÜME YOKMUŞ AMA GÖZLEM ALTINA LINACAKMIŞ 2 AY SONRA YıNe ÇEKTıRECEĞıZ...
ÖLÇÜLER ŞU

aYTENCıMM sOL BÖBREK VERTıKAL 5MM ,PARANKıM KALINLIK 7.7
Sol renal pelvis AP ÇAPI 15.3 MM

Hicran koyduğun ev resimleri çok güzel nerde bende aslında şöyle sesiz sakin bir yerlere taşınmak istiyorum ve kaç metre kadar birde fiyatı ne kadar ?

Betül muz ağır bir meyvadır belki fazla geliyordur az az ver....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…