Doğum yapmış olan anneler buraya....

Kesinlikle Annenin yerini hiç bir şey tutamazzzzzz.........yerimseniben
O yüzden kendimize dikkat etmemiz gerekiyor yavrularımız için..

evet ben o yüzden sigara içmeyi düşünmüyorum en çok oğlum için. kaderde ne varsa onu yaşıycaz tabiki ama bizlerde elimizden geleni yapmalıyız, ben bu sigara meretini içtimmi 1,5 paket içiyorum tek tük içen arkadaşlar gib olsam tane tane tüttürürüm ama işte ben durudramıyorum içince kendimi piss tiryakilerdendim.

duygucum maaşallah egeye çok yakışmış gözlükler...

bugün çok başım ağrıdı
hem evden çalıştım ,bi yandan deniz , dolaplarımı döktüm bide bugün bi o eksik gibi giymediğim kıyafetleri ayırdım

pınarın anneli reklamını bende çok seviyorum hep gözlerim doluyo seyrederken

O reklamı ızledıgım de hem cok duygulanıyorum ve de zaman ne kadar cabuk akıp gıdıyor aslında dıyorum..
Nesılden nesıle.. sankı yavas gecıyormus gıbı gelsede degıl...

Bende öyleyimm hala içiyorum ama bu sıralar çok taktımm bırakacağım İnşallahh zararın neresinden dönersek kar kardır..

Ben geldim Egeye brokoli patates semizotu çorbası yaptım..Yoğurtta koydum severek yedi çok şükür...Haftada 2 güne kıymaya başladık şimdi inşallah yarasın kuzulara...
Yalnız ben meyve vermeyi hep unutuyorum yaaa..Daha doğrusu elma vereyim diyorum kabız yapıyor zaten çorbada patates var diye daha beter olmasından korkuyorum.
duygucum çok içerlemiş reklamda dıyomuş ya -bi annem olsun..bana bişi olmaz- diye..neblim..........bende çok sevdim anne olmayı...
[B]Aynen öyle Umutcum o reklamı izlerken boğazımda bir şey düğümlenip kalıyor...
Bir tek anne olsun gerçekten hiçbirşey olmuyor...ınsanın sırtını dayayabilceği karşılıksız sevgi veren tek varlık...
[/B

Ne güzel bırakmışın kız Ayten helal olsun sana valla bende günde 3 5 tane içiyorum ama inşallah tamamen kurtulurum birgün...

amann betül neresi güzel 3-5 tane hazır çikolatayı dikmiş iki çileği dilimlemiş atıvermiş üstüneee, sonra kezaa muzlarda öyleee, hazır kekin üstüne krem şantiyide sürüvermiş ne var ondaaa -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

:roflol::roflol::roflol: iki çikolatayı dikmiş hee:roflol: ee diyoz yaa görüntü var ses yokk..
Hem pastayı boşver sen,fotonun asaletine bak sofra dergisinden çıkmış gibi:roflol:

canım ben meyvelere pek güvenemiyorum hormonlu falan die zaten şuanda bi elma , armut muz var ,meyveyi hep kavanozlardan alıyorum favorim hipp organik çok çeşidi var değişik değişik meyveler kırmızı erik ,egzotik meyveler vb....
hergün mutlaka bi kavanozumuz var yoğurdun yanında hatta biraz önce indirdi kendileri mideye :))

Bende bir armut bir muz veriyorum elmayı sevmiyor zaten...
Annem dün kavun almış onu verdim birde..
Havucta verebilirsiniz bizimki yemiyor gerçi...

Annedir yüreği fazla dayanamaz
Herkes bıksa benden Annem bana doymaazzz
Öper koklar beni unutur kalbinde
ANNEM BURDA OLSUN BANA BİRŞEY OLMAZ
Hergün bakar bana kusurumu görmez
Günler gece olsa o ışığı sönmez
Ellerim büyüdü avuçlarında
Bir tek ANNEM olsun bana birşey olmaz...

Sözlerini paylaşmak istedim:çok üzgünüm:

Allah annelerimize uzun ömürler versin,seninde Annenin mekanı cennet olsun..
Ve Allah ömrünü uzun etsin, egenin tüm mutlu günlerini görebilesin ınşallah...

Allah annelerimize uzun ömürler versin,seninde Annenin mekanı cennet olsun..
Ve Allah ömrünü uzun etsin, egenin tüm mutlu günlerini görebilesin İnşallah...

Aminnn canım Allah eksikliklerini göstermesin hiç kimseye...
Hepimizide evladına bağişlasın:Saruboceq:

Kızlar biraz özel olacak ama para biriktiriyormusunuz? eşinizin haberi olmadan..Ben 2 aydır filan başladımm bakalım Bora için düşünüyorum..geleceği için..Tabi eşimde sıkışırsa o anda veririm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…