- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #23.381
duygucum çok içerlemiş reklamda dıyomuş ya -bi annem olsun..bana bişi olmaz- diye..neblim..........bende çok sevdim anne olmayı...
Edacım az az denedım zaten ama bılmemkı... CADIARZU
aYTENCİMM ÇOK CİDDİ BİR BÜYÜME YOKMUŞ AMA GÖZLEM ALTINA LINACAKMIŞ 2 AY SONRA YİNe ÇEKTİRECEĞİZ...
ÖLÇÜLER ŞU
aYTENCİMM sOL BÖBREK VERTİKAL 5MM ,PARANKİM KALINLIK 7.7
Sol renal pelvis AP ÇAPI 15.3 MM
ben akşam evde bakayım canım benimki ni hatırlamıyorum şu anda. inşallah bişey olmaz canım ya
Kesinlikle Annenin yerini hiç bir şey tutamazzzzzz.........yerimseniben
O yüzden kendimize dikkat etmemiz gerekiyor yavrularımız için..
evet ben o yüzden sigara içmeyi düşünmüyorum en çok oğlum için. kaderde ne varsa onu yaşıycaz tabiki ama bizlerde elimizden geleni yapmalıyız, ben bu sigara meretini içtimmi 1,5 paket içiyorum tek tük içen arkadaşlar gib olsam tane tane tüttürürüm ama işte ben durudramıyorum içince kendimi piss tiryakilerdendim.
mhhhh cok guzele benzıyo edaa... cokacimcoook
[B]Aynen öyle Umutcum o reklamı izlerken boğazımda bir şey düğümlenip kalıyor...duygucum çok içerlemiş reklamda dıyomuş ya -bi annem olsun..bana bişi olmaz- diye..neblim..........bende çok sevdim anne olmayı...
evet ben o yüzden sigara içmeyi düşünmüyorum en çok oğlum için. kaderde ne varsa onu yaşıycaz tabiki ama bizlerde elimizden geleni yapmalıyız, ben bu sigara meretini içtimmi 1,5 paket içiyorum tek tük içen arkadaşlar gib olsam tane tane tüttürürüm ama işte ben durudramıyorum içince kendimi piss tiryakilerdendim.
amann betül neresi güzel 3-5 tane hazır çikolatayı dikmiş iki çileği dilimlemiş atıvermiş üstüneee, sonra kezaa muzlarda öyleee, hazır kekin üstüne krem şantiyide sürüvermiş ne var ondaaa -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
Ben geldim Egeye brokoli patates semizotu çorbası yaptım..Yoğurtta koydum severek yedi çok şükür...Haftada 2 güne kıymaya başladık şimdi inşallah yarasın kuzulara...
Yalnız ben meyve vermeyi hep unutuyorum yaaa..Daha doğrusu elma vereyim diyorum kabız yapıyor zaten çorbada patates var diye daha beter olmasından korkuyorum.
[B]Aynen öyle Umutcum o reklamı izlerken boğazımda bir şey düğümlenip kalıyor...
Bir tek anne olsun gerçekten hiçbirşey olmuyor...İnsanın sırtını dayayabilceği karşılıksız sevgi veren tek varlık...[/B
Ne güzel bırakmışın kız Ayten helal olsun sana valla bende günde 3 5 tane içiyorum ama inşallah tamamen kurtulurum birgün...
Annedir yüreği fazla dayanamaz
Herkes bıksa benden Annem bana doymaazzz
Öper koklar beni unutur kalbinde
ANNEM BURDA OLSUN BANA BıRŞEY OLMAZ
Hergün bakar bana kusurumu görmez
Günler gece olsa o ışığı sönmez
Ellerim büyüdü avuçlarında
Bir tek ANNEM olsun bana birşey olmaz...
Sözlerini paylaşmak istedim:çok üzgünüm:
Allah annelerimize uzun ömürler versin,seninde Annenin mekanı cennet olsun..
Ve Allah ömrünü uzun etsin, egenin tüm mutlu günlerini görebilesin İnşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?