Doğum yapmış olan anneler buraya....

Nerelere kaçtınız yaw?Benim daha sorularım bitmediiiiiiii:roflol:

Bir Bizim dişimiz çıkalı tam 1 ay oldu ama diş boyu yarısında ne zmana tam boyutuna gelecek bu dişler?

ıki sünnet yaptırmayacakmısınız bu çocuklara kaç kere sordum cvp yokk ortada öle sünnetsizmi dolaşacaklar,duydunuz mu kız anneleri klava:baktırın damatların şeyine öle verin kızlarınızı..Baksana hiç birisi yanaşmıyorr
Üç ben girdiğimde bunlar yanıtlanmış olsun pleaseeee:icecream:

:))
edacım ben biraz para biriktirme özürlüyümdür ama geçen ay bende başladım bakayım becerebilirsem koycem kenara , hoş çoğu zaman kenara koycak para kalmıyo ama ... kocamın haberi var , bizim zaten paramız birdir ,kimin parası varsa o harcar :)

biz sünneti 2 yaşında yaptırcaz canım

bizim daha hiç dişimiz çıkmadı , o yüsden bu sorunu cevaplayamıycam :)

ahanda buda delüüüüü

vallaa edacım ben aslında 1 yaşına gelmeden yaptırayım diye düşünüyorum ama şimdi çişli bezle daha çok yanmazmı yaaa korkar hem bebek daha, aklı başına gelince daha biliçli olumca neyin ne olduğunu bilince pipisinin niye kesildiğini bilince daha ii olmazmı

sonra ben eşimden habersiz para birktiremiyorum borç çokk onları bitirelim bende ufak ufak altın alıp atmayı düşünüyorum. başka ne sordun bakayımkaydirigubbakcemile3 haa bizim dişimiz daha görünürlerde bile yok şeker.
alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Saol canım,bende bu yaşıma kadar hiç biriktiremdim..Çalışırken bile maaşım ay ortasında ibter ailemden alırdım ama şimdi biriktirmeyi çok istiyorum..
Hem oğlum için hem kendim için zamanın ne göstereceği belli deği..Güvendiğin dağlara kar yağabiliyor maalesef...

Kız çaktırmıyodum bu zamana kadar ama artık anlaşıldı demekkaydirigubbakcemile3
Aslında o konuda küçük yaşta yapılması daha iyi...Büyüyünce ne kadar anlatsanda kafasında büyütüp senaryolar yazabiliyorlar..şimdi anlamazlar ne kadar hassas bir bölge üzerinde uğraşıldığının...
Benim endişe ettiğim canı daha fazlamı acır acaba şimdi yaptırsak
Mesela bir çocuğa tokat atrsın az acır bi bebeğe atarsınn 2 katı canı yanar canı ne ki bunların
Yoksa bütün dr.lar ne kadar ekren yapılırsa o kadar iyi diyorlar
Of büyük küçük olsalarda o an naparız acaba:çok üzgünüm:

Evt görüntü güzel ama ses yok:roflol:ben evde yapılan pastaları çok sevmiyorum..
Hazırların yerini tutmuyoorrr...illa katkı maddeli bilmediğimiz şeyler olacak:mymeka:
Aa bende tam tersıne evde yapılan pastaları sevıyorum kreması dah ahafıf oluyor pastane pastalaarı cok yaglı gelıyor bana ıcım bayılıyo.. ozellıkle krem santı.. krem santıyı evde de kullanmam ben..
:roflol:

Sunnetı kendını bılınce dusunuyorum ben sımdıden gerek yok yanı ne bıleyım mecbur kalmadıkca... CADIARZU
Dısımız bızımde daha cıkmadı bılemıcem..
:)

Kız delumusun sen altın alıp atacakmıs.. :mymeka: bu da bı delüüü hasbınallah baa ver barııı...
:roflol::roflol: -tatlicadiarzu-

Bence en azından tuvalet alıskanlıgı kazanmıs olmalı sunnet ıcın yanı bezden kurtulmus olmalı yoksa bez varken hepden zor olur takmasan çiş ustu bası bılınclı de degıl o konuda bunu dusundunuz mu garii.. CADIARZU

Edacım para bırıktırme alıskanlıgı bende de yok.. Anca harcamayı bılırım.. :mymeka:
Saolsun esım daha cok dusunur o konuları.. gerekırse bende yaparım ama esım dusunuyor dıye ben yapmıyorum.. :)

Evt dışarıdakiler ağır oluyor biraz ama ne bilimm evde yapılanlar hoşuma gitmiyor çakma geliyo banakaydirigubbakcemile3 krem şantide dediğin gibi bende sevmem..yağ yemişsin gibi..

Aaa nie ki bende altın şeklinde biriktiriyorumm:uhm:

Canım bende hep para biriktirme taraftarıyım eşim 50 verse 20 sini atarım haberi olmaz ...İhtiyac oluncada ansızın çıkarırımsırnaşık şeyEşim bana onun için kirli çıkı der bir silkelesek senden neler cıkar der her zamankaydirigubbakcemile3
bizimde dişler daha yarım tamamı ne zaman olcak bilmiorum:1no2:
Sünetti şimdi düşünmüoruz canım 4 5 yaşında düğünüyle birlikte olucak nasipseyerimseniben

Sımdı yenı bır tiramisu tarıfı yazdım.. ona bak bı yapta bakım begenıyonmu begenmıyon mu... sengözlerimebaksanab
http://www.kadinlarkulubu.com/kekler-pastalar/275829-labneli-nescafeli-tiramisu.html

Kız Altın alıp ATICAM demıs ya ona dedıydım.. :roflol: :smiley-cool:

Bende öyle düşünüyorum ihtiyacı olursa veririm tabi ama yinede bilmesin biriktirdiğimi,bizimkilerden aldımm filan derim herhalde..
Sonra biriktirmediğim zamanlar yada paramın olmadığı zamanlar vardıda vermedi acaba diye kuşkuya düşmesin
neyse ben kaçıyorumm grşz........

oyy alemsimm kıss
hee bacım aynen dişinin yarısı çıktı yarısıı daha yook:sm_confused:nezaman gelcek tüm bende bilimicemm kuzumnaniknanik
sünnet için biraz daha zamanı var gibi gelio bana ama dr la dioki bezli iken sünnet olması daha iyi dio acısı az sürer çabuk iyleşir diolarr bilmiom garii bi düşünekk barimmfisfisfis
oyy damatlara baktıırp ölemii verinn oyy hiç güllcccimm yooktu kızzkaydirigubbakcemile3

daha doğar doğmaz yapılan bebekler var ,çişinin bişey yapcağını sanmam
beni arkadaşım yaptırdı doğar doğmaz daha göbeği düşmeden pipisi iyileşti ....bende çok istedim doğar doğmaz yaptırayım ama babamız kabul etmedi.
ben kendini bilmeden bu iş olsun bitsin istiyorum hatırlamasın mümkünse ,büyüdükçe akılları başlarına geldikçe nazlanacaklar daha zor olcak .
iğne yaptırmaya kıyamayan ben nası kestiricem o da ayrı bi konu da işte

Bilmemki valla kızlar bezı degdıkce acır manasında dedım ben çişi acıtır dıye degıl....
Dugunlu dusunenler ıcın zaten kendını bılmelı bence ama tabı herkesın kendı tercıhı bızım de kendını bılınce dıyoruz ama bakalım zaman ne gosterır.

Kızlar biraz özel olacak ama para biriktiriyormusunuz? eşinizin haberi olmadan..Ben 2 aydır filan başladımm bakalım Bora için düşünüyorum..geleceği için..Tabi eşimde sıkışırsa o anda veririm..

cevaplar:
1-) para biriktiriyorum..eşimin haberi yok aslında..ama hiçbir zaman param yok demem, ihtiyacım olanı alırım, ay sonu olsa bile :) anlıyordur herhalde sırnaşık şey
x bankasındaki hesabımda var 500 bin tl 'm :roflol:

2-) dişlerimizden birisi çeyrek diş boyutunda :CüvCüv: diğeri de damağında çizgi şeklinde uzamayı bekliyor ikisi arasındaki fark çok bariz...ne zaman tamamen uzar ve eşitlenirler bilemiyorum :sm_confused:

3-) eğer oğlan olsaydı yeni doğan sünneti yaptırmayı düşünüyordum.. şimdi damadı kontrol edicekler arasındayım demek ki kaydirigubbakcemile :roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:

kaydirigubbakcemile3Aynen benimde hep param yok ama eşim bir türlü anlamaz o para nereye gidiyorkaydirigubbakcemile2

Ayyy benımde y bankasında sağlam bir hesabım varr ölürsem falan söyleyin bizimkilere mail atın:roflol:

hicran bayıldım çok güzelmiş dediğin gibi süslersen dahada güzel olur

bizim doğum gününde babamız olmayacak askerde olucak maalesef senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…