- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #23.401
aYTENCİMM ÇOK CİDDİ BİR BÜYÜME YOKMUŞ AMA GÖZLEM ALTINA LINACAKMIŞ 2 AY SONRA YİNe ÇEKTİRECEĞİZ...
ÖLÇÜLER ŞU
aYTENCİMM sOL BÖBREK VERTİKAL 5MM ,PARANKİM KALINLIK 7.7
Sol renal pelvis AP ÇAPI 15.3 MM
ben akşam evde bakayım canım benimki ni hatırlamıyorum şu anda. inşallah bişey olmaz canım ya
CVP yazmışsın yaa,şimdi gördüm tmm canımm...
Nerelere kaçtınız yaw?Benim daha sorularım bitmediiiiiiii:roflol:
Bir Bizim dişimiz çıkalı tam 1 ay oldu ama diş boyu yarısında ne zmana tam boyutuna gelecek bu dişler?
İki sünnet yaptırmayacakmısınız bu çocuklara kaç kere sordum cvp yokk ortada öle sünnetsizmi dolaşacaklar,duydunuz mu kız anneleriklava:baktırın damatların şeyine öle verin kızlarınızı..Baksana hiç birisi yanaşmıyorr
Üç ben girdiğimde bunlar yanıtlanmış olsun pleaseeee:icecream:
Bir Bizim dişimiz çıkalı tam 1 ay oldu ama diş boyu yarısında ne zmana tam boyutuna gelecek bu dişler?
İki sünnet yaptırmayacakmısınız bu çocuklara kaç kere sordum cvp yokk ortada öle sünnetsizmi dolaşacaklar,duydunuz mu kız anneleriklava:baktırın damatların şeyine öle verin kızlarınızı..Baksana hiç birisi yanaşmıyorr
:))
edacım ben biraz para biriktirme özürlüyümdür ama geçen ay bende başladım bakayım becerebilirsem koycem kenara , hoş çoğu zaman kenara koycak para kalmıyo ama ... kocamın haberi var , bizim zaten paramız birdir ,kimin parası varsa o harcar :)
biz sünneti 2 yaşında yaptırcaz canım
bizim daha hiç dişimiz çıkmadı , o yüsden bu sorunu cevaplayamıycam :)
ahanda buda delüüüüü
vallaa edacım ben aslında 1 yaşına gelmeden yaptırayım diye düşünüyorum ama şimdi çişli bezle daha çok yanmazmı yaaa korkar hem bebek daha, aklı başına gelince daha biliçli olumca neyin ne olduğunu bilince pipisinin niye kesildiğini bilince daha ii olmazmı
sonra ben eşimden habersiz para birktiremiyorum borç çokk onları bitirelim bende ufak ufak altın alıp atmayı düşünüyorum. başka ne sordun bakayımkaydirigubbakcemile3 haa bizim dişimiz daha görünürlerde bile yok şeker. alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Aa bende tam tersıne evde yapılan pastaları sevıyorum kreması dah ahafıf oluyor pastane pastalaarı cok yaglı gelıyor bana ıcım bayılıyo.. ozellıkle krem santı.. krem santıyı evde de kullanmam ben..
Evt görüntü güzel ama ses yok:roflol:ben evde yapılan pastaları çok sevmiyorum..
Hazırların yerini tutmuyoorrr...illa katkı maddeli bilmediğimiz şeyler olacak:mymeka:
:roflol:amann betül neresi güzel 3-5 tane hazır çikolatayı dikmiş iki çileği dilimlemiş atıvermiş üstüneee, sonra kezaa muzlarda öyleee, hazır kekin üstüne krem şantiyide sürüvermiş ne var ondaaa -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
Sunnetı kendını bılınce dusunuyorum ben sımdıden gerek yok yanı ne bıleyım mecbur kalmadıkca... CADIARZUNerelere kaçtınız yaw?Benim daha sorularım bitmediiiiiiii:roflol:
ahanda buda delüüüüü
vallaa edacım ben aslında 1 yaşına gelmeden yaptırayım diye düşünüyorum ama şimdi çişli bezle daha çok yanmazmı yaaa korkar hem bebek daha, aklı başına gelince daha biliçli olumca neyin ne olduğunu bilince pipisinin niye kesildiğini bilince daha ii olmazmı
sonra ben eşimden habersiz para birktiremiyorum borç çokk onları bitirelim bende ufak ufak altın alıp atmayı düşünüyorum. başka ne sordun bakayımkaydirigubbakcemile3 haa bizim dişimiz daha görünürlerde bile yok şeker. alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Aa bende tam tersıne evde yapılan pastaları sevıyorum kreması dah ahafıf oluyor pastane pastalaarı cok yaglı gelıyor bana ıcım bayılıyo.. ozellıkle krem santı.. krem santıyı evde de kullanmam ben..
:roflol:
Sunnetı kendını bılınce dusunuyorum ben sımdıden gerek yok yanı ne bıleyım mecbur kalmadıkca... CADIARZU
Dısımız bızımde daha cıkmadı bılemıcem.. :)
Kız delumusun sen altın alıp atacakmıs.. :mymeka: bu da bı delüüü hasbınallah baa ver barııı...
:roflol::roflol: -tatlicadiarzu-
Evt dışarıdakiler ağır oluyor biraz ama ne bilimm evde yapılanlar hoşuma gitmiyor çakma geliyo banakaydirigubbakcemile3 krem şantide dediğin gibi bende sevmem..yağ yemişsin gibi..
Aaa nie ki bende altın şeklinde biriktiriyorumm:uhm:
Canım bende hep para biriktirme taraftarıyım eşim 50 verse 20 sini atarım haberi olmaz ...İhtiyac oluncada ansızın çıkarırımsırnaşık şeyEşim bana onun için kirli çıkı der bir silkelesek senden neler cıkar der her zamankaydirigubbakcemile3
bizimde dişler daha yarım tamamı ne zaman olcak bilmiorum:1no2:
Sünetti şimdi düşünmüoruz canım 4 5 yaşında düğünüyle birlikte olucak nasipseyerimseniben
Bence en azından tuvalet alıskanlıgı kazanmıs olmalı sunnet ıcın yanı bezden kurtulmus olmalı yoksa bez varken hepden zor olur takmasan çiş ustu bası bılınclı de degıl o konuda bunu dusundunuz mu garii.. CADIARZU
Kızlar biraz özel olacak ama para biriktiriyormusunuz? eşinizin haberi olmadan..Ben 2 aydır filan başladımm bakalım Bora için düşünüyorum..geleceği için..Tabi eşimde sıkışırsa o anda veririm..
cevaplar:
1-) para biriktiriyorum..eşimin haberi yok aslında..ama hiç bi zaman param yok demememden anlıyordur herhalde sırnaşık şey
x bankasındaki hesabımda var 500 bin tl 'm :roflol:
2-) dişlerimizden birisi çeyrek diiş boyutunda :CüvCüv: diğeri de damağında çizgi şeklinde uzamayı bekliyorikisi arasındaki fark çok bariz...ne zaman tamamen uzar ve eşitlenirler bilemiyorum :sm_confused:
3-) eğer oğlan olsaydı yeni doğan sünneti yaptırmayı düşünüyordum.. şimdi damadı kontrol edicekler arasındayım demek ki kaydirigubbakcemile :roflol:
kızlar bebişlerin doğum günlerine daha var gerçi ama günler çabuk geçiyor doğum günlerini nede nası yapmayı planlıyorsunuz.?
benim evin salonu 45 m2 yeterli gibi ama çok ta değil bizim sitenin kamelyasında yapmak istiyorum müthiş oluyor çocuklar için ve sıcaklarda da iyi gelir ebeveynlerede diye düşündüm kamelyanın etrafı tüllerle çevrili olucak her köşeye balonlar takılacak orta kısma renkli balon ve çiçekler konulup masaların olduğu kısma köşe çıkış kısmına yiyecek standı yapıp yiyecekleri kendim yapıcam tabii ne dersinizz ?kızımın ilk doğum günü çok güzel olsun istiyorum hem rahat hem güzel masraflıda değil yanii
bakın mekan buuu
Buda oğlumum gözlükleri teyzeleri bakalım beğencekmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?