Doğum yapmış olan anneler buraya....

geçen yaz eltimin oğlu oldu sünnet böyle çukur kalkan gibi birşey almışlardı..
öyle bir şey yapmışlar sünnetliler için..gerçi bizim oğlan hiçbir şey giymemeyi tercih ediyodu :roflol:

hicran bayıldım çok güzelmiş dediğin gibi süslersen dahada güzel olur

bizim doğum gününde babamız olmayacak askerde olucak maalesef senağlama
Anam sende mı brutus... :1shok: Beraber aglaşakmıı... senağlama gel kol kola verek.. :teselli: Halay cekek gıbı oldu.. :roflol: :teytey:
geçen yaz eltimin oğlu oldu sünnet böyle çukur kalkan gibi birşey almışlardı..
öyle bir şey yapmışlar sünnetliler için..gerçi bizim oğlan hiçbir şey giymemeyi tercih ediyodu :roflol:

Aneeyy... delikafadulden

Son düzenleme:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisŞeniz

canımyaa:çok üzgünüm:

Kızlar biraz özel olacak ama para biriktiriyormusunuz? eşinizin haberi olmadan..Ben 2 aydır filan başladımm bakalım Bora için düşünüyorum..geleceği için..Tabi eşimde sıkışırsa o anda veririm..

yaw ben ne aliim ne yapiim kocişin hebişiyden hbri olur ben hiç saklayamam hiç bi çöp gözünden kaçmaz ne verdi ne kadar verdi neeye harcandıı bilir zatii bankada değilde öle biriktirim benim kuçemden kaçmassklava: sırları varsa verin barim benden çok o ilgilenir evin eksikleriyle yanii :asigim: tabi birikende buğrişe anca yetişio oda birikirse tabee:bbo:

:jeyyar:
neettinn bacııımm gıı okadar binin varsa bizede yulla kıııalkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3aa darılırımm:tomato:

hayatım, canım ; öyle evdeki herşeyi bilen, evin eksiğine, herşeyine karışan eşin varsa, çok zor bu iş kaydirigubbakcemile3

bizde evin eksiği; erzak, kıyafet vs...ne ise benden sorulur..eşim bi haberdir bu konularda ... akşamları gelirken ne alayım der, iki gün üst üste aynı şeyi al desem ; dün almıştım ya demez, unutur yani kaydirigubbakcemile3 işiyle aşırı meşgul olduğu için sağ olsun..

:jeyyar:

neettinn bacııımm gıı okadar binin varsa bizede yulla kıııalkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3aa darılırımm:tomato:

yollarım canım feda olsun sana, o kadarcık paranın lafı mı olur aramızda Şeniz kaydirigubbakcemile3 alkisalkisalkis

Son düzenleyen: Moderatör:

benim eşim de gitmedi askere henüz senağlama
bedelli çıkacakmış deyip duruyor yaa nerden biliyorsa Çok üzgünüm çoook

canım Allah daha büyük ayrılık vermesin inşallah su gibi geçer gider:Saruboceq:
canım sabah görmüştüm fotoyu anca yazıyom
boncuğa çok yakışmış maşallah canıma
ŞenizŞeniz

birbirimize vekalet verelim en iyisi :roflol:

geride kalanlara mirası devrederiz :smiley-cool:
:roflol::roflol:iyi fikir valla
canımyaa:çok üzgünüm:
:1hug:a.s.

teşekkür ederim canım... inşallah ikimizinkide tekrarlamaz yoksa çok kötü oluyor ayakkabı gıyemıyor ınsan.

teşekkür ederim canım... inşallah ikimizinkide tekrarlamaz yoksa çok kötü oluyor ayakkabı gıyemıyor ınsan.

benim operasyonumu yapan dr.kendisi yaşamış bu sorunu ve 2 yıl içinde tekrarlamış ..
onun da doğum sonrası olmuş.. demek bayanlarda doğum sonrası bu sorunu yaşan bayağı kişi oluyor...
dediğin gibi bizimkiler tekrarlamaz umarım .. sağol canım a.s.

evet canımm biliyoum zo olduğunu heşeyden hbrdardır inceleme memuru yaa
bizimki hele töbee unutmaz heşeyi bilir almıştım yaa der ama hani al dersem dee kıyamaz alır tabee aşkımm:asigim: yaqnii gizlimiz saklımız olmas bizim ne kadar varsa
cüzdanımda bilir:bbo:

oyy saol bitanem demen yeter kıss Şenizolmas dimi kıss lafıı senin paran benim param benim param gene benim param:roflol::roflol::roflol::hooray:
:hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…