E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #23.421
Bilmemki valla kızlar bezı degdıkce acır manasında dedım ben çişi acıtır dıye degıl....
Dugunlu dusunenler ıcın zaten kendını bılmelı bence ama tabı herkesın kendı tercıhı bızım de kendını bılınce dıyoruz ama bakalım zaman ne gosterır.
Ayyy benımde y bankasında sağlam bir hesabım varr ölürsem falan söyleyin bizimkilere mail atın:roflol:
Anam sende mı brutus... :1shok: Beraber aglaşakmıı... senağlama gel kol kola verek.. :teselli: Halay cekek gıbı oldu.. :roflol: :teytey:hicran bayıldım çok güzelmiş dediğin gibi süslersen dahada güzel olur
bizim doğum gününde babamız olmayacak askerde olucak maalesef senağlama
geçen yaz eltimin oğlu oldu sünnet böyle çukur kalkan gibi birşey almışlardı..
öyle bir şey yapmışlar sünnetliler için..gerçi bizim oğlan hiçbir şey giymemeyi tercih ediyodu :roflol:
buda müşteri hizmetlerinden ceylin azra buyrunn başka arzunuzzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet ben o yüzden sigara içmeyi düşünmüyorum en çok oğlum için. kaderde ne varsa onu yaşıycaz tabiki ama bizlerde elimizden geleni yapmalıyız, ben bu sigara meretini içtimmi 1,5 paket içiyorum tek tük içen arkadaşlar gib olsam tane tane tüttürürüm ama işte ben durudramıyorum içince kendimi piss tiryakilerdendim.
Annedir yüreği fazla dayanamaz
Herkes bıksa benden Annem bana doymaazzz
Öper koklar beni unutur kalbinde
ANNEM BURDA OLSUN BANA BİRŞEY OLMAZ
Hergün bakar bana kusurumu görmez
Günler gece olsa o ışığı sönmez
Ellerim büyüdü avuçlarında
Bir tek ANNEM olsun bana birşey olmaz...
Sözlerini paylaşmak istedim:çok üzgünüm:
Nerelere kaçtınız yaw?Benim daha sorularım bitmediiiiiiii:roflol:
İki sünnet yaptırmayacakmısınız bu çocuklara kaç kere sordum cvp yokk ortada öle sünnetsizmi dolaşacaklar,]
maalesef canım yaaAnam sende mı brutus... :1shok: Beraber aglaşakmıı... senağlama gel kol kola verek.. :teselli: Halay cekek gıbı oldu.. :roflol: :teytey:
Aneeyy... delikafadulden
biz yaptırmıycaz canım
doktor gerek yok dedi :roflol::roflol:
Kızlar biraz özel olacak ama para biriktiriyormusunuz? eşinizin haberi olmadan..Ben 2 aydır filan başladımm bakalım Bora için düşünüyorum..geleceği için..Tabi eşimde sıkışırsa o anda veririm..
cevaplar:
1-) para biriktiriyorum..eşimin haberi yok aslında..ama hiçbir zaman param yok demem, ihtiyacım olanı alırım, ay sonu olsa bile :) anlıyordur herhalde sırnaşık şey
x bankasındaki hesabımda var 500 bin tl 'm :roflol:
2-) dişlerimizden birisi çeyrek diş boyutunda :CüvCüv: diğeri de damağında çizgi şeklinde uzamayı bekliyorikisi arasındaki fark çok bariz...ne zaman tamamen uzar ve eşitlenirler bilemiyorum :sm_confused:
3-) eğer oğlan olsaydı yeni doğan sünneti yaptırmayı düşünüyordum.. şimdi damadı kontrol edicekler arasındayım demek ki kaydirigubbakcemile :roflol:
alkisalkisalkis
Sımdı yenı bır tiramisu tarıfı yazdım.. ona bak bı yapta bakım begenıyonmu begenmıyon mu... sengözlerimebaksanab
http://www.kadinlarkulubu.com/kekler-pastalar/275829-labneli-nescafeli-tiramisu.html
Kız Altın alıp ATICAM demıs ya ona dedıydım.. :roflol: :smiley-cool:
yaw ben ne aliim ne yapiim kocişin hebişiyden hbri olur ben hiç saklayamam hiç bi çöp gözünden kaçmaz ne verdi ne kadar verdi neeye harcandıı bilir zatii bankada değilde öle biriktirim benim kuçemden kaçmassklava: sırları varsa verin barim benden çok o ilgilenir evin eksikleriyle yanii :asigim: tabi birikende buğrişe anca yetişio oda birikirse tabee:bbo:
:jeyyar:
neettinn bacııımm gıı okadar binin varsa bizede yulla kıııalkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3aa darılırımm:tomato:
hicran bayıldım çok güzelmiş dediğin gibi süslersen dahada güzel olur
canım Allah daha büyük ayrılık vermesin inşallah su gibi geçer gider:Saruboceq:hicran bayıldım çok güzelmiş dediğin gibi süslersen dahada güzel olur
ŞenizŞenizcanım sabah görmüştüm fotoyu anca yazıyom
boncuğa çok yakışmış maşallah canıma
:roflol::roflol:iyi fikir valla
birbirimize vekalet verelim en iyisi :roflol:
geride kalanlara mirası devrederiz :smiley-cool:
:1hug:a.s.canımyaa:çok üzgünüm:
hayatım, canım ; öyle evdeki herşeyi bilen, evin eksiğine, herşeyine karışan eşin varsa, çok zor bu iş kaydirigubbakcemile3
bizde evin eksiği; erzak, kıyafet vs...ne ise benden sorulur..eşim bi haberdir bu konularda ... akşamları gelirken ne alayım der, iki gün üst üste aynı şeyi al desem ; dün almıştım ya demez, unutur yani kaydirigubbakcemile3 işiyle aşırı meşgul olduğu için sağ olsun..
Kesinlikle öyle herşeye eşin bakıyorrsa zor Salihacım gerçi bizde alışverişleri birlikte yaparız ama benim için yani özel harcamalar için verdiklerini 2 yle çarparsan çok güzel birikim olur:roflol:Bence oda anlıyor tabide işte salağa yatıyorkaydirigubbakcemile3
GÜNAYDINLAR mirmirmirmir
evet canım benim de öyle basit yöntemle oldu..diğer türlü çok acılı oluyormuş, tekrarlamaz umarım..sana da geçmiş olsun :teselli:
benim de bu ay 3-4 gün gecikmeli oldu ve o günlerde kasık ağrısı mide bulantısı yaşadım :bbo: zaten eşim de 3 haftadır yurt dışında kaydirigubbakcemile3 ama yine de şüphelenmeye başlamıştım değilmiş çok şükür :Saruboceq:
teşekkür ederim canım... inşallah ikimizinkide tekrarlamaz yoksa çok kötü oluyor ayakkabı gıyemıyor ınsan.
hayatım, canım ; öyle evdeki herşeyi bilen, evin eksiğine, herşeyine karışan eşin varsa, çok zor bu iş kaydirigubbakcemile3
bizde evin eksiği; erzak, kıyafet vs...ne ise benden sorulur..eşim bi haberdir bu konularda ... akşamları gelirken ne alayım der, iki gün üst üste aynı şeyi al desem ; dün almıştım ya demez, unutur yani kaydirigubbakcemile3 işiyle aşırı meşgul olduğu için sağ olsun..
yollarım canım feda olsun sana, o kadarcık paranın lafı mı olur aramızda Şeniz kaydirigubbakcemile3 alkisalkisalkis
benim eşim de gitmedi askere henüz senağlama
bedelli çıkacakmış deyip duruyor yaa nerden biliyorsa Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?