Doğum yapmış olan anneler buraya....

cokacimcoookcokacimcoook hımmmm
tiramısuya bayılırım eşim tatlı sevmez normalde ama buna bayılıyor..Hemen hemen aynı tariflerimiz ben birde keki ıslatırken sütün içine 1 yemek kaşığı vişne receli koyuyorumibirde bende yağ yok...
Ama verdiğin iyi oldu ben labneyi karşıtırmak için kremanın ılımasını bekliyordum,ekşir diye demek gerek yokk

Evt bende çok duydum bezli iken yapın diyorlar dr.larda...
Aslında mantıken saçma ama vardır bir mantığı.. ne cümle oldu ama

500 binn hııı:dance: BıZE gelirken banka cüzdanınıda getir emü :roflol:alkisalkisalkis

geçen yaz eltimin oğlu oldu sünnet böyle çukur kalkan gibi birşey almışlardı..
öyle bir şey yapmışlar sünnetliler için..gerçi bizim oğlan hiçbir şey giymemeyi tercih ediyodu :roflol:

ınternette görmüştümm sünnet kilotları var çok komikk gözüküyor büyük olunca öyle söz geçiremiyosun gerçi sizin oğlan yiğidin malı meydandadır lafını duyup esinlenmiştirkaydirigubbakcemile3

biz yaptırmıycaz canım
doktor gerek yok dedi :roflol::roflol:

Kız bende niye sünnetlimi doğdu yazacaktım az daha sonra ipek aklıma geldi:roflol::roflol: Ne unutkanım yaa b12 acilllll takviyee lazım

benim eşim de gitmedi askere henüz senağlama
bedelli çıkacakmış deyip duruyor yaa nerden biliyorsa Çok üzgünüm çoook

Ya evet bizimkide aynı şeyi söylüyorr...
Ya bedelliyi sunmuşlarr haberlerde duymuş bizimkiler ama askeriye istemiyoor galiba
ınşallah kafalarına bir şey düşerde kabul ederleer

Salihacımm bir yandan kötü ama bir yandan çok iyi birşey eşinin bu konularda gözünün açık olması..Bizimkisi çok savruktur..NE aldığının farkında bile değil alma hastası cebinde rahatsız ediyor para...
Bizim tartışmalarımızın nedenlerinden biride budur..

Kızlar bedelli askerlik 2 3 gündür haberlerde bendu duyuyorum..83 doğumlular ve öncesine açılcakmış 7500 dolar karşılığında ama askeriye sanırım sıcak bakmıyor...Umarım herşey gönlünüzce olur çok zor tahmin edebiliyorum...

İki sünnet yaptırmayacakmısınız bu çocuklara :

iyi geceler :) hanımlar

sünnet konusu şu aralar bizim evdeki gündem :)
ben doğar doğmaz yaptıracaktım ama benim kardeşim doktor ve karşı çıktı nedenine gelince evet erken sünnet iyi yara yeri göbekten evvel iyileşir amaküçücük bebek yeni doğmuş olacak acı hissi var olduğundan narkozsuz yapsan o acıyı yaşayıp travma yaşıyacak(kıyamam oğluşuma) narkoz versen riskli birde enfeksiyon kapmaması için ilaç kullandırmak gerek enfeksiyon kaparsada ilaç kullanmak gerekecek küçük çocuğa ilaç vermek doğru değil karaciğer tam fonkiyonlarına kavuşmamışken dedi bu yüzden 6 aylık olmasını bekleyelim daha iyi dedi.
bende 6 aylık olmasını bekliyorum zaten doktorlar erken sünnetten kasıt 6aylıkken veya 3 yaşındayken en ideali diyorlar.

umarım yardımcı olmuştur :))

sanırım sık sık giremediğimden ve girdiğimdede bazen acil çıktığımdan (bebişim ağlayınca)pek kabul görmedim aranızda:çok üzgünüm: slm veriom kimse almıooo burdayım ama yok gibiyim ya ben lohusayım ya bana böyle yapmayıııın ağlarım çok ağlarım senağlama

slm millet diyecem ama kimseler yok ben şimdiden hepinize GÜNAYDIN DİYEYİM BARİİ SABAHA NE KALDI ceylişi şimdi uyuttum uyanıp durdu gene off yarım fitil verdim mecburen ağrısı vardı herhalde dişlermi ne gene hem o hem ben mahvoluyoruz böle bari o uyusun accık ta kendine gelsn yoksa çok huysuz oluyor
bende yatmadan bi bakiim dedim ama gözümden de uyku akıyorr resmenn çok yazılan yoksa bi bakem geçmişe bariii accukkk

CEVAP BıRAZ GEÇ OLDU AMAA =))

bacım ben patatesi soyup 2 ye bölüyom havuçlarıda ortadan 2 ye bölüp eninede kesiyom her torbaya artık tavuk bonfilemi butmu bagetmi neyse onu koyuyom hep beraber piiyor fırın torbasında ama sos dediğim şu yemeğin miktarına göre sıcak su kekik nane kimyon bir diş sarımsak(rendelenmiş)tuz karabiber pul biber çörek otu bol bol koyuyom 1 tatlı kaşığı kadar da salça ve yeteri kadar da yağ ben 6 buta 2 yemek kaşığı mısır özü yağı koyuyom bunları iyice karıştırıp koyduğum kaba tavuklarıda sebzeleride içine daldırıyom iyice buluyom bu harca sonra torbalara pay ediyorum suyuyla beraber ve çok güzel oluyorr istersen kuru soğanda yuvarlak kesilmiş her torbaya 1 tane koy oda ayrı bir aroma veriyor güzel oluyor ama ben pek sevmiyom soğan işini sonra hoooppp fırınaaaa bacımmm

BEBEK EKMEĞİNİDE KESTİM BACIM TAM BUĞDAY EKMEĞİ İLE KAHVALTI HAZIRLIYOM ARTIKINN =(
terleme herkeste hamişlikte olmuştur herhalde bende de vardı ama leke kolonyadan bundan olmamıştır kızzzzzzzz fisfisfis benim kızda da doğum lekesi var bacağında ama neye benziyor tam çözemedim tam bacak katlandığında birbirine değer ya orda sanki lekenin bir parçası alt bacakta bir parçası üst bacakta bacağı kıvırınca birleşiyorrrkaydirigubbakcemile3
z.yağı bende çorbasına ve kahvaltısına koyuyom
yoğurdu bende veriyom dr verme demişti ama ben veriyom napiim amaaannn süt verme onu verme nereye kadar zatii mamalarla mma çocukları oldu hani vardırya muhallebi çocuğu artıkın değişti o laff mama çocuğuuukaydirigubbakcemile3
oyüzden veriyom valla temiz temiz evde mayalıyomm ama keçi sütüne de başlayayım diyom yoğurt yapayım da acep su katmak lazımmı keçi sütüne yaparken accık ağır olmasın aslında bu konuyu bizim dr la görüşücem gidince karşılıklı ben vermek istiyom ne dersiniz dicemmm siz yok desenizde benim içim rahat etmiyor ben vericem dicemm
benim kız tuba yada veriyordum ben yoğurt maşallah boyuda posuda yerinde ama gel gelelim 2 senedir süt peynir yoğurt bıraktı artık büyüdü ya lafımız para etiyor gayriiii kavga gürültü süt içiriyom geceleri oda çikolatalı süt içiyor yoksa onuda içmiyor hanfendüüü anam ben 2 tane ile uğraşıyom zor iş valla biri bebek biri 15 yaşında tam zor zamanları bir arada yaşıyommmkafamçokkarıştılaelaelaelaelae

beylikdüzünde canım 100.000 tl 1.kat carefour varya onun arkasında regnum var orda canım bu akşam üstü oraya gittik yerinde görmeye güzeldi yanii hoşuma gitti ama biraz geride kalıyor gibi yani ulaşım olarak demek istiyom o hoşuma gitmedi daha ötesi esenyurt diye geçiyor çünki ama gelişiyor o taraflarda ama ben esenyurtu hiç sevmiyom
kardeşimde beğendi gerçi ama bu akşam kafa patlatacaklarmışş bu daireyi alabilmek için kredi çekicekler bir miktar naparız nasıl ederiz diyee çünki kendi bütçelerini 15.000 aşıyorr onlar yüksek giriş falan istiyorlardı ama burayı çok beğendilerr bakalım karar veremediler henüzz birkaç ev daha vardı aralarında bir seçim yapacaklar artıkk ben burdaki tüm evleri gördüm nerdeysee 10 gündür ev almak isteyen varsa ben gösteririm nerde ne var diyeee :roflol:

yakınız yani ama bakalım canım bizimkiler hurra gelmez yada ille geleceksin demezlerse gelmeye çalışırım nasipse sen cep nonu ve adresini özelden gönder elimde olsun süpriz yapabülürüm belkimmmm

bu arada pasta güzel görünüyor tadıda öledir eminim ama krem şanti ilemi yaptın kısss allah seni kahretmesin pasta kreması alaydın ya bi taneee:roflol:

Evt görüntü güzel ama ses yok:roflol:ben evde yapılan pastaları çok sevmiyorum..
Hazırların yerini tutmuyoorrr...illa katkı maddeli bilmediğimiz şeyler olacak:mymeka:

aaaaaaaaaaa sen benim pastalarımı yeseydinn böle konuşmazdın ben çok sevrim pasta ve tatlı yapmayııı ve iyide yaparım neme lazımmmm hatta geçende kızımın okul arkadaşının doğum günü için pasta yapmak istediler almışlar malzemeyi geldiler bize baktım bular malzemeyi ziyan edecek daldım işin içine mecburen ama o kadar da işim vardı ki tühh keşke resmini çekeydim sizee yaww unuttummkaydirigubbakcemile3

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamaalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ay valla ben oğlum olsaydı yapmadım küçükken ama psikolojik olarakta küçükken yapılması kanısındalarr dr lar genelde hani o anı yaşamasın diyorlar ama artık teknoloji gelişmiş tırnak keser gibi oluyormuş diyorlar tabii iyi bir yer ve doktora gidersenn
benim eltimde 3 gün önce oğlunu sünnet ettirmişş ay duyunca ağzıma geleni söledim kıza ne kızıyon diyorr gerçi onların olması gerekiyormuşşş çiş yapmasında sıkıntı olmuşş çünkii neyse ağrı için ve enfeksiyon için dr antibiyotik vermiş antibiyotik ishal yapmış aradım çocuk nasıl çığlık çığlığa ama dayanamadım kapattım neyse götürmüş hastaneye açmışlar bandajı batikonla silmişler tüm organı temizleyip kapamışlar gene tam sünnet yerine bir köpük bardak koymuşlarr amaaaannn ya bu çocuk daha 8,5 aylıkkk nasıl dayansın bu acılara onlara verilen ağrı kesicilerde o kadar etkili olmazki ay bilmiyorum ben olsam yapamazdım bu kadar küçükkennn

:roflol::roflol::roflol: atmasın bana versinnnn:roflol::roflol: valla bende biriktiremiyomm ancak ihtiyaçlara şuan ama bir dönem baya biriktirmiştim tabii ozaman bende çalışıyordum ayrıca ve kendi maaşımı kendim harcıyordummmm ne günlerdi beeeeeehhhkaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: bende kontrol eicemmm betüüüüüüüüüüüüüülllllllllllllllllllllllll:sm_confused::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…