- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #23.441
cokacimcoookcokacimcoook hımmmm
Sımdı yenı bır tiramisu tarıfı yazdım.. ona bak bı yapta bakım begenıyonmu begenmıyon mu... sengözlerimebaksanab
http://www.kadinlarkulubu.com/kekler-pastalar/275829-labneli-nescafeli-tiramisu.html
Kız Altın alıp ATICAM demıs ya ona dedıydım.. :roflol: :smiley-cool:
oyy alemsimm kıss
hee bacım aynen dişinin yarısı çıktı yarısıı daha yook:sm_confused:nezaman gelcek tüm bende bilimicemm kuzumnaniknanik
sünnet için biraz daha zamanı var gibi gelio bana ama dr la dioki bezli iken sünnet olması daha iyi dio acısı az sürer çabuk iyleşir diolarr bilmiom garii bi düşünekk barimmfisfisfis
oyy damatlara baktıırp ölemii verinn oyy hiç güllcccimm yooktu kızzkaydirigubbakcemile3
cevaplar:
1-) para biriktiriyorum..eşimin haberi yok aslında..ama hiçbir zaman param yok demem, ihtiyacım olanı alırım, ay sonu olsa bile :) anlıyordur herhalde sırnaşık şey
x bankasındaki hesabımda var 500 bin tl 'm :roflol:
2-) dişlerimizden birisi çeyrek diş boyutunda :CüvCüv: diğeri de damağında çizgi şeklinde uzamayı bekliyorikisi arasındaki fark çok bariz...ne zaman tamamen uzar ve eşitlenirler bilemiyorum :sm_confused:
3-) eğer oğlan olsaydı yeni doğan sünneti yaptırmayı düşünüyordum.. şimdi damadı kontrol edicekler arasındayım demek ki kaydirigubbakcemile :roflol:
geçen yaz eltimin oğlu oldu sünnet böyle çukur kalkan gibi birşey almışlardı..
öyle bir şey yapmışlar sünnetliler için..gerçi bizim oğlan hiçbir şey giymemeyi tercih ediyodu :roflol:
biz yaptırmıycaz canım
doktor gerek yok dedi :roflol::roflol:
benim eşim de gitmedi askere henüz senağlama
bedelli çıkacakmış deyip duruyor yaa nerden biliyorsa Çok üzgünüm çoook
İki sünnet yaptırmayacakmısınız bu çocuklara :
[
Kız bende niye sünnetlimi doğdu yazacaktım az daha sonra ipek aklıma geldi:roflol::roflol: Ne unutkanım yaa b12 acilllll takviyee lazım
aayy bende şimdi boşaltmaya gidiomdumyerimseniben makinayıı he ay kıs vallah tavuğuda çıkattıydım:1shok: difirizden allah emii benim düşündüklerimi düşünmüşşün birascık tembel işimi neekaydirigubbakcemile3aay tarifini verde bende yapam bairim kızz sosmuu nasıl yapıonn anlatt bakeem alkisalkisalkis
HİCRAN cım,o ense terlemesi bizdede var..burnu soguk dıyelım ama ensesi su..üşütcek dıye aklım cıkar zaten..bu çeşit terlemlerde alerjık bunyelılerde oluyomuş..yada babasına çekti..bılemıyorum..benım hamılelıgımın son dönemınde hep ensem terledi..ve kolonyayla yaşadım resmen..artık yanardı terdende pişip bide kolonyayı sürünce..ve benımkının ensede sankı o kolonyaları ona sürüp ensesinini pişirmişim gibi dogumlekesi var..ceylin niye kofolsun hicran..kendine haksızlık etme..nasıl çabaladığını tahmın edıyorum..ama bebeekmğindede yumurta var sanırım hıcrancım..varsabi süre onuda kes istersen..dediğin gibi obur bebek olur okadar koymaz..ne mumkunse tıkarsın bolca..ama napalım bunada şükür..ben artık apaşıp kaldım dediğimgibi..keçi sütü enteresan biişi..benımkıne maması dokunmuştu misal..ben buyuzden bunyesını hiç kurcalamamak taraftarıyım aslında..ben yogrut vermeye devam edıyorum..peynır veremıyorum..misgibi tereyağı evde kendı yapmış babaannesi..onu bıle korkumdan veremıyorum ki doktorum azcık ver haftada bir dediydi..ama pastorize olmuyo dıye bişi olurmu acaba..bilemıyorumki..bazen yogurdunu yemeyınce azcık mamasına katıyorum..yumurta yok et yok peynır yok bi kuru mama artık ne kalsıyumuna nede hayvansal yağ ıhtıyacına yetmıyo tabi..yemeklerınede kanola,ayçiçek ayçiçek,zeytinyağı karışık kullanıyorum..ulutepedıye bı markanın zeytınyağı..az kokusu var ama buldugum en iyi yağ..
aYTENCİMM ÇOK CİDDİ BİR BÜYÜME YOKMUŞ AMA GÖZLEM ALTINA LINACAKMIŞ 2 AY SONRA YİNe ÇEKTİRECEĞİZ...
ÖLÇÜLER ŞU
aYTENCİMM sOL BÖBREK VERTİKAL 5MM ,PARANKİM KALINLIK 7.7
Sol renal pelvis AP ÇAPI 15.3 MM
Hicran koyduğun ev resimleri çok güzel nerde bende aslında şöyle sesiz sakin bir yerlere taşınmak istiyorum ve kaç metre kadar birde fiyatı ne kadar ?
Betül muz ağır bir meyvadır belki fazla geliyordur az az ver....
Kesinlikle Annenin yerini hiç bir şey tutamazzzzzz.........yerimseniben
O yüzden kendimize dikkat etmemiz gerekiyor yavrularımız için..
Hicran geliyosun değülmüü yakınsınn hemmmmmmm sennalkisalkisalkis
Dün yeğenimlee pasta yaptukk....hazır pasta gibi olmuş mu bakemm:icecream:alkisalkisalkis
[img=http://img115.imageshack.us/img115/6788/250420093080.th.jpg]
Evt görüntü güzel ama ses yok:roflol:ben evde yapılan pastaları çok sevmiyorum..
Hazırların yerini tutmuyoorrr...illa katkı maddeli bilmediğimiz şeyler olacak:mymeka:
Annedir yüreği fazla dayanamaz
Herkes bıksa benden Annem bana doymaazzz
Öper koklar beni unutur kalbinde
ANNEM BURDA OLSUN BANA BİRŞEY OLMAZ
Hergün bakar bana kusurumu görmez
Günler gece olsa o ışığı sönmez
Ellerim büyüdü avuçlarında
Bir tek ANNEM olsun bana birşey olmaz...
Sözlerini paylaşmak istedim:çok üzgünüm:
Bence en azından tuvalet alıskanlıgı kazanmıs olmalı sunnet ıcın yanı bezden kurtulmus olmalı yoksa bez varken hepden zor olur takmasan çiş ustu bası bılınclı de degıl o konuda bunu dusundunuz mu garii.. CADIARZU
Sımdı yenı bır tiramisu tarıfı yazdım.. ona bak bı yapta bakım begenıyonmu begenmıyon mu... sengözlerimebaksanab
http://www.kadinlarkulubu.com/kekler-pastalar/275829-labneli-nescafeli-tiramisu.html
Kız Altın alıp ATICAM demıs ya ona dedıydım.. :roflol: :smiley-cool:
cevaplar:
1-) para biriktiriyorum..eşimin haberi yok aslında..ama hiçbir zaman param yok demem, ihtiyacım olanı alırım, ay sonu olsa bile :) anlıyordur herhalde sırnaşık şey
x bankasındaki hesabımda var 500 bin tl 'm :roflol:
2-) dişlerimizden birisi çeyrek diş boyutunda :CüvCüv: diğeri de damağında çizgi şeklinde uzamayı bekliyorikisi arasındaki fark çok bariz...ne zaman tamamen uzar ve eşitlenirler bilemiyorum :sm_confused:
3-) eğer oğlan olsaydı yeni doğan sünneti yaptırmayı düşünüyordum.. şimdi damadı kontrol edicekler arasındayım demek ki kaydirigubbakcemile :roflol:
Ayyy benımde y bankasında sağlam bir hesabım varr ölürsem falan söyleyin bizimkilere mail atın:roflol:
birbirimize vekalet verelim en iyisi :roflol:
geride kalanlara mirası devrederiz :smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?