Doğum yapmış olan anneler buraya....

valla benim kociş pek anlamazdı ne harcadığımdan 2.000 tl maaş alırdım adam gene para verirdi bana 2 yıl öncesinden bahsediyorum yanii birde yetmiyor derdimm safım kanardııı yaaa ama nezamanki sıkıştık çıkardım paraları bana nasıl biriktirdin diyorrr herüff herüfffffffff dedim ben paris hilton değilimm bu kadar parayı harcaya dedimm gerçi kaandığımın yarısını sağa sola kıyafete kardeşlerime yeğenlerime harcardım diğer kalanı bankaya koyardım yinede iyi yapmışım ama yetmedi be yetmedi şimdiki borçları kapatacak kadar biriktirebilseymişimmmkaydirigubbakcemile3

paylaşıruk demiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

kısss sen nezaman girdinde yazdında kabul görmedin ezelim tezelimmm be o kadar mesaj okudum görmedim mesajını heçççç allah allah benim gözlermi bozulduuuu aaa alınnganlık yokkkkk yokkkk heraman bekleriz canımm sen bazen buda altta isim görüyon ama çoğu bilgisayarı açık bırakıp işlerine bakıyordurr o sıra sen de gece geç girmişin zatii bizim kızlarr artıkk uyurlar bu saatlerde ben hariç tabiiiiii

ulen okumaktan alamadım kendimi iyimiii yatağı zor bulurum herhaldeeekaydirigubbakcemile3 ama okumaktanda alamadım kendimiii iyi kynatmışınız hele şu para mevzundaki mesajlara cevap verirken çokk güldümmm allah hepinizden razı olsunn gecenin pardon sabahın bu saatinde iyi güldümmm kociş kalkar delirdi bu karuuu der diyede korkup kıs kıs güldümm yawwwww:roflol::roflol::roflol:

şeker bak bende aynı şeyi yazmıştım gözünden kaçtı sanırım bende diyorum çişli bezde yanmazmı bebişlerin pipileri, o yüzden ben korkuyorum en azından çişi öğrensin diyorum. bu arada ben çok severim öyle altın alıp alıp atmayı, alayım atı atıvercem , saçı saçıvecem. -tatlicadiarzu-

gördük yaa kısss rep rüp bilem verdim yavvv

allah sana sabır versin hicrancım yaa pek zor işinnn.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

QUOTE=ezel78;6592397]sanırım sık sık giremediğimden ve girdiğimdede bazen acil çıktığımdan (bebişim ağlayınca)pek kabul görmedim aranızda:çok üzgünüm: slm veriom kimse almıooo burdayım ama yok gibiyim ya ben lohusayım ya bana böyle yapmayıııın ağlarım çok ağlarım senağlama[/QUOTE]:1hug:
biz yazıyoruzdur sen görmüyosundur şekerim

[
vala benimki normal düzende oldu ağrıda olmadı 7 gün sürdü. niye sordun ki seninki çok mu tuhaf ne oldu anlatsana kıssss :uhm:

kız bende üçüncüyü oldum ama bu sefer tam bir ay geciktim nedenseee:uhm:

kızlar tunahan bi gel gel yapıyo oofff Allahım yiyesim geliyo elini kafasının yanına getiriyo iyice sonra gel gel çekiyo bi görsenizzz...bunlar gittikçe daha tatlış oluyolar ya ama hiç durmadı dün valla aç kaldık eşimle ağlayıp durdu anlamadık...bi karnabahar kızartması yapayım dedim o uyudu ancak kızartabildim de öle yedik halimiz duman valla

benimki artık benim arkamdan ağlıyo kıslar mesela dün kayınvalideme alamay gittim egeyi kapıda beni gördü nasıl mutlu sonra arakama döndüm bişey almak için gidiyorum sandı sanırım nasıl ağlıyo içli içli kuzum ( pek hoşuma gitti), dünde akşam 9,30 da yattı bende yarına uyemek hazır olsun diye mutfakta bişeyler yapıyodum bi ağlama başladı dedim eşime bak kucağına al pış piş le, yok susmuyo en sonunda ben gittim artık beni görür görmez kokumu alır almaz sustu hayret ettim, ben hep korkuyodum biliyosnuz bütün gün 12 saat yanında yokum benden uzak olurmu acaba diye ama öyle olmuyomuş.

evet aytencim yaaaa süper süperr bende korkuyordum ya kaynanamı daha çok sevrse diye..ben beş gibi evde oluyorum ya eğer gecikirsem ağlamaya başlıyormuş düğn işim vardı 18,30 u buldu eve gştmem hiç durmamış uykusu var uyumamış...annem diyoki belli bi saatten sonra annesini arar ne kadar bakarlarsa baksınlar annesinin kaçta geleceğini anlarmış...

Gunaydınlarr.... alkisalkisalkis

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: bende kontrol eicemmm betüüüüüüüüüüüüüülllllllllllllllllllllllll:sm_confused::roflol::roflol:
anamadımmmmm... :roflol: :roflol: CADIARZU
ya bence en ıyısı sartlar el verırse yada tercıh edılırse kendı bılınce dugunlu fılan yapmak ne bılım yaa..

Yalnız anam o kadar baharat sosa fazla gelmeyımı ? CADIARZU

Canım hosgeldın aramıza ben gormedım hıc arada kaynadı sanırım.. bırde arkadaslar yazdıysa sen gormemıste olabılırsın sonucta sureklı sayfalar kayıyor gozunden kacmıs olabılır.. yerimseniben
Istemez olurmuyuz... :teselli:

En ıyısııı kendını bılınce eveet.. a.s
benim eşim de gitmedi askere henüz senağlama
bedelli çıkacakmış deyip duruyor yaa nerden biliyorsa Çok üzgünüm çoook

Senınkıde mı gıtmemıstı... :teselli:

Ana gıbı yar olmaz... :tesellidıye bosuna demıyorlar degılmııı)

Şeniz canım kuzum benimkide aynen öylee çok datlu oluyolar.

olurmu kızzz anne hiç unutulurmuu onlarr nasıl biliyorlar anayı babayı bi bilsennn benim kızda babacı ama ben gideceğim zaman arkamdan bakıp ağlıyorr artıkk dışarı çıkıp gelincede nasıl titriyor çırppınıp naz yapıyor bi görsenn babacı diye kıskanıyordum ama artık anneciiii kaydirigubbakcemile3:lepi:

kız boca etmiyozya baharatı kararında koyucan malzemeye göre ve çok lezzetli oluyor tavukk hani tavuğun bi kokusu varya o bile anlaşılmıyorr ve yiyen herkes çok sevi tavuğu yemeyen kızkardeşim bile yiyor böyle yapınca o kaaaa yaneeee:lepi:

günaydın..hamakta uyuyan bebişlerin büyüme oranı daha iyiymiş..enteresan geldi..bendebi hamak ıstıyorum aslında..

ne demek bu şimdi kızz mesela yorganın içine koyuptaa sallayıptamı uyutalım onumu demek istiyosun ne demek istiyosun bir açıver konuyumirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…