- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #23.461
yaw ben ne aliim ne yapiim kocişin hebişiyden hbri olur ben hiç saklayamam hiç bi çöp gözünden kaçmaz ne verdi ne kadar verdi neeye harcandıı bilir zatii bankada değilde öle biriktirim benim kuçemden kaçmassklava: sırları varsa verin barim benden çok o ilgilenir evin eksikleriyle yanii :asigim: tabi birikende buğrişe anca yetişio oda birikirse tabee:bbo:
cokacimcoookcokacimcoook hımmmm
tiramısuya bayılırım eşim tatlı sevmez normalde ama buna bayılıyor..Hemen hemen aynı tariflerimiz ben birde keki ıslatırken sütün içine 1 yemek kaşığı vişne receli koyuyorumibirde bende yağ yok...
Ama verdiğin iyi oldu ben labneyi karşıtırmak için kremanın ılımasını bekliyordum,ekşir diye demek gerek yokk
Evt bende çok duydum bezli iken yapın diyorlar dr.larda...
Aslında mantıken saçma ama vardır bir mantığı.. ne cümle oldu ama
500 binn hııı:dance: BİZE gelirken banka cüzdanınıda getir emü :roflol:alkisalkisalkis
İnternette görmüştümm sünnet kilotları var çok komikk gözüküyor büyük olunca öyle söz geçiremiyosun gerçi sizin oğlan yiğidin malı meydandadır lafını duyup esinlenmiştirkaydirigubbakcemile3
Kız bende niye sünnetlimi doğdu yazacaktım az daha sonra ipek aklıma geldi:roflol::roflol: Ne unutkanım yaa b12 acilllll takviyee lazım
Ya evet bizimkide aynı şeyi söylüyorr...
Ya bedelliyi sunmuşlarr haberlerde duymuş bizimkiler ama askeriye istemiyoor galiba
İnşallah kafalarına bir şey düşerde kabul ederleer
sanırım sık sık giremediğimden ve girdiğimdede bazen acil çıktığımdan (bebişim ağlayınca)pek kabul görmedim aranızda:çok üzgünüm: slm veriom kimse almıooo burdayım ama yok gibiyim ya ben lohusayım ya bana böyle yapmayıııın ağlarım çok ağlarım senağlama
Bence en azından tuvalet alıskanlıgı kazanmıs olmalı sunnet ıcın yanı bezden kurtulmus olmalı yoksa bez varken hepden zor olur takmasan çiş ustu bası bılınclı de degıl o konuda bunu dusundunuz mu garii.. CADIARZU
sanırım sık sık giremediğimden ve girdiğimdede bazen acil çıktığımdan (bebişim ağlayınca)pek kabul görmedim aranızda:çok üzgünüm: slm veriom kimse almıooo burdayım ama yok gibiyim ya ben lohusayım ya bana böyle yapmayıııın ağlarım çok ağlarım senağlama
herkese selamlar
ya ilk reglliniz ne kadar sürdü.cok ağrınız oldu mu
slm millet diyecem ama kimseler yok ben şimdiden hepinize GÜNAYDIN DİYEYİM BARİİ SABAHA NE KALDI ceylişi şimdi uyuttum uyanıp durdu gene off yarım fitil verdim mecburen ağrısı vardı herhalde dişlermi ne gene hem o hem ben mahvoluyoruz böle bari o uyusun accık ta kendine gelsn yoksa çok huysuz oluyor
bende yatmadan bi bakiim dedim ama gözümden de uyku akıyorr resmenn çok yazılan yoksa bi bakem geçmişe bariii accukkk
şeker bak bende aynı şeyi yazmıştım gözünden kaçtı sanırım bende diyorum çişli bezde yanmazmı bebişlerin pipileri, o yüzden ben korkuyorum en azından çişi öğrensin diyorum. bu arada ben çok severim öyle altın alıp alıp atmayı, alayım atı atıvercem , saçı saçıvecem. -tatlicadiarzu-
vala benimki normal düzende oldu ağrıda olmadı 7 gün sürdü. niye sordun ki seninki çok mu tuhaf ne oldu anlatsana kıssss :uhm:
benimki artık benim arkamdan ağlıyo kıslar mesela dün kayınvalideme alamay gittim egeyi kapıda beni gördü nasıl mutlu sonra arakama döndüm bişey almak için gidiyorum sandı sanırım nasıl ağlıyo içli içli kuzum ( pek hoşuma gitti), dünde akşam 9,30 da yattı bende yarına uyemek hazır olsun diye mutfakta bişeyler yapıyodum bi ağlama başladı dedim eşime bak kucağına al pış piş le, yok susmuyo en sonunda ben gittim artık beni görür görmez kokumu alır almaz sustu hayret ettim, ben hep korkuyodum biliyosnuz bütün gün 12 saat yanında yokum benden uzak olurmu acaba diye ama öyle olmuyomuş.
anamadımmmmm... :roflol: :roflol: CADIARZU:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: bende kontrol eicemmm betüüüüüüüüüüüüüülllllllllllllllllllllllll:sm_confused::roflol::roflol:
ya bence en ıyısı sartlar el verırse yada tercıh edılırse kendı bılınce dugunlu fılan yapmak ne bılım yaa..ay valla ben oğlum olsaydı yapmadım küçükken ama psikolojik olarakta küçükken yapılması kanısındalarr dr lar genelde hani o anı yaşamasın diyorlar ama artık teknoloji gelişmiş tırnak keser gibi oluyormuş diyorlar tabii iyi bir yer ve doktora gidersenn
benim eltimde 3 gün önce oğlunu sünnet ettirmişş ay duyunca ağzıma geleni söledim kıza ne kızıyon diyorr gerçi onların olması gerekiyormuşşş çiş yapmasında sıkıntı olmuşş çünkii neyse ağrı için ve enfeksiyon için dr antibiyotik vermiş antibiyotik ishal yapmış aradım çocuk nasıl çığlık çığlığa ama dayanamadım kapattım neyse götürmüş hastaneye açmışlar bandajı batikonla silmişler tüm organı temizleyip kapamışlar gene tam sünnet yerine bir köpük bardak koymuşlarr amaaaannn ya bu çocuk daha 8,5 aylıkkk nasıl dayansın bu acılara onlara verilen ağrı kesicilerde o kadar etkili olmazki ay bilmiyorum ben olsam yapamazdım bu kadar küçükkennn
CEVAP BİRAZ GEÇ OLDU AMAA =))
bacım ben patatesi soyup 2 ye bölüyom havuçlarıda ortadan 2 ye bölüp eninede kesiyom her torbaya artık tavuk bonfilemi butmu bagetmi neyse onu koyuyom hep beraber piiyor fırın torbasında ama sos dediğim şu yemeğin miktarına göre sıcak su kekik nane kimyon bir diş sarımsak(rendelenmiş)tuz karabiber pul biber çörek otu bol bol koyuyom 1 tatlı kaşığı kadar da salça ve yeteri kadar da yağ ben 6 buta 2 yemek kaşığı mısır özü yağı koyuyom bunları iyice karıştırıp koyduğum kaba tavuklarıda sebzeleride içine daldırıyom iyice buluyom bu harca sonra torbalara pay ediyorum suyuyla beraber ve çok güzel oluyorr istersen kuru soğanda yuvarlak kesilmiş her torbaya 1 tane koy oda ayrı bir aroma veriyor güzel oluyor ama ben pek sevmiyom soğan işini sonra hoooppp fırınaaaa bacımmm
Canım hosgeldın aramıza ben gormedım hıc arada kaynadı sanırım.. bırde arkadaslar yazdıysa sen gormemıste olabılırsın sonucta sureklı sayfalar kayıyor gozunden kacmıs olabılır.. yerimsenibensanırım sık sık giremediğimden ve girdiğimdede bazen acil çıktığımdan (bebişim ağlayınca)pek kabul görmedim aranızda:çok üzgünüm: slm veriom kimse almıooo burdayım ama yok gibiyim ya ben lohusayım ya bana böyle yapmayıııın ağlarım çok ağlarım senağlama
En ıyısııı kendını bılınce eveet.. a.siyi geceler :) hanımlar
sünnet konusu şu aralar bizim evdeki gündem :)
ben doğar doğmaz yaptıracaktım ama benim kardeşim doktor ve karşı çıktı nedenine gelince evet erken sünnet iyi yara yeri göbekten evvel iyileşir amaküçücük bebek yeni doğmuş olacak acı hissi var olduğundan narkozsuz yapsan o acıyı yaşayıp travma yaşıyacak(kıyamam oğluşuma) narkoz versen riskli birde enfeksiyon kapmaması için ilaç kullandırmak gerek enfeksiyon kaparsada ilaç kullanmak gerekecek küçük çocuğa ilaç vermek doğru değil karaciğer tam fonkiyonlarına kavuşmamışken dedi bu yüzden 6 aylık olmasını bekleyelim daha iyi dedi.
bende 6 aylık olmasını bekliyorum zaten doktorlar erken sünnetten kasıt 6aylıkken veya 3 yaşındayken en ideali diyorlar.
umarım yardımcı olmuştur :))
benim eşim de gitmedi askere henüz senağlama
bedelli çıkacakmış deyip duruyor yaa nerden biliyorsa Çok üzgünüm çoook
Ana gıbı yar olmaz... :tesellibenimki artık benim arkamdan ağlıyo kıslar mesela dün kayınvalideme alamay gittim egeyi kapıda beni gördü nasıl mutlu sonra arakama döndüm bişey almak için gidiyorum sandı sanırım nasıl ağlıyo içli içli kuzum ( pek hoşuma gitti), dünde akşam 9,30 da yattı bende yarına uyemek hazır olsun diye mutfakta bişeyler yapıyodum bi ağlama başladı dedim eşime bak kucağına al pış piş le, yok susmuyo en sonunda ben gittim artık beni görür görmez kokumu alır almaz sustu hayret ettim, ben hep korkuyodum biliyosnuz bütün gün 12 saat yanında yokum benden uzak olurmu acaba diye ama öyle olmuyomuş.
kızlar tunahan bi gel gel yapıyo oofff Allahım yiyesim geliyo elini kafasının yanına getiriyo iyice sonra gel gel çekiyo bi görsenizzz...bunlar gittikçe daha tatlış oluyolar ya ama hiç durmadı dün valla aç kaldık eşimle ağlayıp durdu anlamadık...bi karnabahar kızartması yapayım dedim o uyudu ancak kızartabildim de öle yedik halimiz duman valla
benimki artık benim arkamdan ağlıyo kıslar mesela dün kayınvalideme alamay gittim egeyi kapıda beni gördü nasıl mutlu sonra arakama döndüm bişey almak için gidiyorum sandı sanırım nasıl ağlıyo içli içli kuzum ( pek hoşuma gitti), dünde akşam 9,30 da yattı bende yarına uyemek hazır olsun diye mutfakta bişeyler yapıyodum bi ağlama başladı dedim eşime bak kucağına al pış piş le, yok susmuyo en sonunda ben gittim artık beni görür görmez kokumu alır almaz sustu hayret ettim, ben hep korkuyodum biliyosnuz bütün gün 12 saat yanında yokum benden uzak olurmu acaba diye ama öyle olmuyomuş.
Gunaydınlarr.... alkisalkisalkis
anamadımmmmm... :roflol: :roflol: CADIARZU
ya bence en ıyısı sartlar el verırse yada tercıh edılırse kendı bılınce dugunlu fılan yapmak ne bılım yaa..
Yalnız anam o kadar baharat sosa fazla gelmeyımı ? CADIARZU
Canım hosgeldın aramıza ben gormedım hıc arada kaynadı sanırım.. bırde arkadaslar yazdıysa sen gormemıste olabılırsın sonucta sureklı sayfalar kayıyor gozunden kacmıs olabılır.. yerimseniben
Istemez olurmuyuz... :teselli:
En ıyısııı kendını bılınce eveet.. a.s
Senınkıde mı gıtmemıstı... :teselli:
Ana gıbı yar olmaz... :tesellidıye bosuna demıyorlar degılmııı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?