- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #23.481
:roflol::roflol:ben kredi kartı borcumu miras bırakabilürmüyüm sizleree hep beraber ödersiniz beni ana anaaaaa :roflol::roflol::roflol::roflol:
paylaşıruk demiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:
beylikdüzünde canım 100.000 tl 1.kat carefour varya onun arkasında regnum var orda canım bu akşam üstü oraya gittik yerinde görmeye güzeldi yanii hoşuma gitti ama biraz geride kalıyor gibi yani ulaşım olarak demek istiyom o hoşuma gitmedi daha ötesi esenyurt diye geçiyor çünki ama gelişiyor o taraflarda ama ben esenyurtu hiç sevmiyom
kardeşimde beğendi gerçi ama bu akşam kafa patlatacaklarmışş bu daireyi alabilmek için kredi çekicekler bir miktar naparız nasıl ederiz diyee çünki kendi bütçelerini 15.000 aşıyorr onlar yüksek giriş falan istiyorlardı ama burayı çok beğendilerr bakalım karar veremediler henüzz birkaç ev daha vardı aralarında bir seçim yapacaklar artıkk ben burdaki tüm evleri gördüm nerdeysee 10 gündür ev almak isteyen varsa ben gösteririm nerde ne var diyeee :roflol:
yakınız yani ama bakalım canım bizimkiler hurra gelmez yada ille geleceksin demezlerse gelmeye çalışırım nasipse sen cep nonu ve adresini özelden gönder elimde olsun süpriz yapabülürüm belkimmmm
bu arada pasta güzel görünüyor tadıda öledir eminim ama krem şanti ilemi yaptın kısss allah seni kahretmesin pasta kreması alaydın ya bi taneee:roflol:
Kızlar bedelli askerlik 2 3 gündür haberlerde bendu duyuyorum..83 doğumlular ve öncesine açılcakmış 7500 dolar karşılığında ama askeriye sanırım sıcak bakmıyor...Umarım herşey gönlünüzce olur çok zor tahmin edebiliyorum...
iyi geceler :) hanımlar
sünnet konusu şu aralar bizim evdeki gündem :)
ben doğar doğmaz yaptıracaktım ama benim kardeşim doktor ve karşı çıktı nedenine gelince evet erken sünnet iyi yara yeri göbekten evvel iyileşir amaküçücük bebek yeni doğmuş olacak acı hissi var olduğundan narkozsuz yapsan o acıyı yaşayıp travma yaşıyacak(kıyamam oğluşuma) narkoz versen riskli birde enfeksiyon kapmaması için ilaç kullandırmak gerek enfeksiyon kaparsada ilaç kullanmak gerekecek küçük çocuğa ilaç vermek doğru değil karaciğer tam fonkiyonlarına kavuşmamışken dedi bu yüzden 6 aylık olmasını bekleyelim daha iyi dedi.
bende 6 aylık olmasını bekliyorum zaten doktorlar erken sünnetten kasıt 6aylıkken veya 3 yaşındayken en ideali diyorlar.
umarım yardımcı olmuştur :))
sanırım sık sık giremediğimden ve girdiğimdede bazen acil çıktığımdan (bebişim ağlayınca)pek kabul görmedim aranızda:çok üzgünüm: slm veriom kimse almıooo burdayım ama yok gibiyim ya ben lohusayım ya bana böyle yapmayıııın ağlarım çok ağlarım senağlama
slm millet diyecem ama kimseler yok ben şimdiden hepinize GÜNAYDIN DıYEYıM BARıı SABAHA NE KALDI ceylişi şimdi uyuttum uyanıp durdu gene off yarım fitil verdim mecburen ağrısı vardı herhalde dişlermi ne gene hem o hem ben mahvoluyoruz böle bari o uyusun accık ta kendine gelsn yoksa çok huysuz oluyor
bende yatmadan bi bakiim dedim ama gözümden de uyku akıyorr resmenn çok yazılan yoksa bi bakem geçmişe bariii accukkk
alla alla çok ilginçç
bak canım bu çok hoş daha önce bakmıştım da evde yer yok
şööle bahçeli bi evim olaydı alırdım
Amazonas Koala Hamak | Amazonas | Hamak ve Salıncak | bebekchik bebe ürünleri - ucuz ve kaliteli alışverişin adresi...bebek alışveriş,chicco ürünleri,bebek arabaları
bak canım bu çok hoş daha önce bakmıştım da evde yer yok
şööle bahçeli bi evim olaydı alırdım
Amazonas Koala Hamak | Amazonas | Hamak ve Salıncak | bebekchik bebe ürünleri - ucuz ve kaliteli alışverişin adresi...bebek alışveriş,chicco ürünleri,bebek arabaları
Gününüz Güzel Geçmesi dileğiyle...:içelim:
:roflol::roflol:
Paylaşırız tabi ama ilk önce senin gelmen lazım buluşmaya ki merveyi kandılarım (Merve duymasın aramızda geyik vardı kızları soyucaz ortak olacağız diye olmazsa senle ortak oluruk bacumm..mervede hazine varmış meğerse,çıkar dünyası:roflol::roflol:)
Çok uygunmuş,hemde yeni yapı.Ama yeri dediğin gibi pek merkezi değil..
Gerçi ben çok kalabalı yerde istemiyorum.Sakin ama güzel nezih bir yer olsun..Esenyurt biraz orayı bozuyor...Gerçi belli bir zaman geçtikten sonra oralarda değerlenecektir eminim...
Yaw içinde pasta kreması var kakaolu ama bizim yeğen krem şantiyle kaplayalım dedikaydirigubbakcemile3
Ayy inşallahh,Amin canım...
Saol canım,bizim millette yenidoğasn zamanında yapılırsa ağrı hissetmez diye bir mantık var ama hiç alakası yokk..eğer ağrı hissetmiyorlarsa gaz sancısı nasıl yaşıyorlar peki...
Ben aklı ermeden yaptırmayı düşünüyorum...düğünde düşünmediğim için...
Bakalım belki bu yaz belki kışa doğru yaptırırım Allah izin verirse..
Canım ne demek yeni arkadaş gelince biz çok mutlu oluyoruz..Belki senin yada bizim gözümüzden kaçmış olabilir...
Ya hicran Eminmisin? Diş olduğuna başka rahatsızlığı olmasın...Diş yerleri kabarmışmı iyice..Çünkü diş çok büyük huzursuzlukları çıkmasına 1-2 hafta önceden yapıyor..Öncesinde fazla huzursuzlukları olmuyor
aman ne bileyim bacımmm bu kız feleğimi şaşırttı bana valla korkmuyom değil hanii ama eli devamlı ağzında kulaklarında saçlarını çekiyor bide sinir yapınca asabi bişi oldu kaydirigubbakcemile3 şaka bi ryana sanırım diş yerleri ağrıyınca kulaklara vuruyormuş ya ondan yapıyor bu saç olayını çünki iki elini kulak yerine götürüp yakaladığı saçlarıda tutup bırakmıyor sonrada acıyıncaa bağırıyorr zilliikaydirigubbakcemile3 birde kucağa alınca fazla huysuzluk etmiyo bazen kucaktada olsa ayaktada ne yaparsan yap ağlıyor ozaman fitil veriyom işte ben yarım olarak dr diş yerleri ağrı yapar artık yarım fitil verme dedi 3/2 ver dedi ama ben yarım veriyom hala çok sıkışırsam bakıyom çocukta ağrı olduğu belli o zaman veriyom işte
diş yerleri şişmiş bacım ne kelişme heleki ağzına parmağımı götürünce resmen titreyerek elime saldırıp ısırmaya çiğnemeye çalışıyor ama ufukta diş halaaa diş görünmüyorrr
Gününüz Güzel Geçmesi dileğiyle...:içelim:
:roflol::roflol:
Paylaşırız tabi ama ilk önce senin gelmen lazım buluşmaya ki merveyi kandılarım (Merve duymasın aramızda geyik vardı kızları soyucaz ortak olacağız diye olmazsa senle ortak oluruk bacumm..mervede hazine varmış meğerse,çıkar dünyası:roflol::roflol:)
Çok uygunmuş,hemde yeni yapı.Ama yeri dediğin gibi pek merkezi değil..
Gerçi ben çok kalabalı yerde istemiyorum.Sakin ama güzel nezih bir yer olsun..Esenyurt biraz orayı bozuyor...Gerçi belli bir zaman geçtikten sonra oralarda değerlenecektir eminim...
Yaw içinde pasta kreması var kakaolu ama bizim yeğen krem şantiyle kaplayalım dedikaydirigubbakcemile3
Ayy inşallahh,Amin canım...
Saol canım,bizim millette yenidoğasn zamanında yapılırsa ağrı hissetmez diye bir mantık var ama hiç alakası yokk..eğer ağrı hissetmiyorlarsa gaz sancısı nasıl yaşıyorlar peki...
Ben aklı ermeden yaptırmayı düşünüyorum...düğünde düşünmediğim için...
Bakalım belki bu yaz belki kışa doğru yaptırırım Allah izin verirse..
Canım ne demek yeni arkadaş gelince biz çok mutlu oluyoruz..Belki senin yada bizim gözümüzden kaçmış olabilir...
Ya hicran Eminmisin? Diş olduğuna başka rahatsızlığı olmasın...Diş yerleri kabarmışmı iyice..Çünkü diş çok büyük huzursuzlukları çıkmasına 1-2 hafta önceden yapıyor..Öncesinde fazla huzursuzlukları olmuyor
kız boca etmiyozya baharatı kararında koyucan malzemeye göre ve çok lezzetli oluyor tavukk hani tavuğun bi kokusu varya o bile anlaşılmıyorr ve yiyen herkes çok sevi tavuğu yemeyen kızkardeşim bile yiyor böyle yapınca o kaaaa yaneeee:lepi:
canım öle site çok geride kalmıyor regnum towers in arkasında kalıyor sitenin hemen önünden caddde geçiyor karşısında horoz nakliyat görünüyorr yani çevrede siteler evler var ama öle marketti vss olayı henüz oturmamış araban varsa 100 mt ilerde kiler var carefour var çevrede yani sitenin önünde orta halli bir market var ihtiyaçlar için ama sonrasında çevrede gelişim daha da olur herhalde zaten yeni yeni geliştiği için ucuz şuan yapılanma sürüyormuş yoksa o evler bu fiyat olurmu bacımmm bürüt 150 m2 neti olsa olsa 135-140 olur görüntüye göre
benim ev bile 165 m2 ama bizim burda şehrin göbeği heryer alış veriş merkesi ya ondan bana orası çok sakin geldii
Bolca demısın ya ondan dedım dıı... kaydirigubbakcemile3
Pekı sunu sorayım mesela butun tavuk yapıcam dıyelım asagı yukarı bı olcu versen baharatlar ıcın ? 1 cay kasıgı mı yarım mı nasıl yanı ? corekotu fılan daha once baharat olarak hıc kullanmamıstım ondan hepsı bı arada degısık geldı dönürüm.. cokacimcoook
sanırım sık sık giremediğimden ve girdiğimdede bazen acil çıktığımdan (bebişim ağlayınca)pek kabul görmedim aranızda:çok üzgünüm: slm veriom kimse almıooo burdayım ama yok gibiyim ya ben lohusayım ya bana böyle yapmayıııın ağlarım çok ağlarım senağlama
canım pes etme sık sık yaz başaracaksın sana inanıyorumkaydirigubbakcemile3
canım ne demek kabul görmemek olurmu öyle şey
Şeniz
tavuk ta büyüğüküçüğü bvar ama 1 çay kaşığı koysan yeterli ama karabiberi yarım koy pul biberle fazla acı olur ama acılı seversen 1 çay kaşığı koy birde tavuğun böğrüne böğrüne boşluğu varya oraya sarımsak koy bir de fesleğen 1 yaprak yada defne
birde patates graten yap yanına ohhh alsana ziyafett
Aytenn sen git kızları topla yinekaydirigubbakcemile3 bak yoklar betül,umut,merve ...
Bu arada baktın mı böbrek ölçülerine:sm_confused:
Tamamdır denıcemm ha bunu mirak ettım.. cokacimcoooktavuk ta büyüğüküçüğü bvar ama 1 çay kaşığı koysan yeterli ama karabiberi yarım koy pul biberle fazla acı olur ama acılı seversen 1 çay kaşığı koy birde tavuğun böğrüne böğrüne boşluğu varya oraya sarımsak koy bir de fesleğen 1 yaprak yada defne
birde patates graten yap yanına ohhh alsana ziyafett
:roflol:alkisalkisalkis
Hani kekikkk kekikte koyy betülllcokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?