Doğum yapmış olan anneler buraya....

Gününüz Güzel Geçmesi dileğiyle...:içelim:

ben kredi kartı borcumu miras bırakabilürmüyüm sizleree hep beraber ödersiniz beni ana anaaaaa :roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol:

paylaşıruk demiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

Paylaşırız tabi ama ilk önce senin gelmen lazım buluşmaya ki merveyi kandılarım (Merve duymasın aramızda geyik vardı kızları soyucaz ortak olacağız diye olmazsa senle ortak oluruk bacumm..mervede hazine varmış meğerse,çıkar dünyası:roflol::roflol:)

Çok uygunmuş,hemde yeni yapı.Ama yeri dediğin gibi pek merkezi değil..
Gerçi ben çok kalabalı yerde istemiyorum.Sakin ama güzel nezih bir yer olsun..Esenyurt biraz orayı bozuyor...Gerçi belli bir zaman geçtikten sonra oralarda değerlenecektir eminim...

Yaw içinde pasta kreması var kakaolu ama bizim yeğen krem şantiyle kaplayalım dedikaydirigubbakcemile3

Ayy inşallahh,Amin canım...

Saol canım,bizim millette yenidoğasn zamanında yapılırsa ağrı hissetmez diye bir mantık var ama hiç alakası yokk..eğer ağrı hissetmiyorlarsa gaz sancısı nasıl yaşıyorlar peki...
Ben aklı ermeden yaptırmayı düşünüyorum...düğünde düşünmediğim için...
Bakalım belki bu yaz belki kışa doğru yaptırırım Allah izin verirse..

Canım ne demek yeni arkadaş gelince biz çok mutlu oluyoruz..Belki senin yada bizim gözümüzden kaçmış olabilir...

Ya hicran Eminmisin? Diş olduğuna başka rahatsızlığı olmasın...Diş yerleri kabarmışmı iyice..Çünkü diş çok büyük huzursuzlukları çıkmasına 1-2 hafta önceden yapıyor..Öncesinde fazla huzursuzlukları olmuyor

günaydın..hamakta uyuyan bebişlerin büyüme oranı daha iyiymiş..enteresan geldi..bendebi hamak ıstıyorum aslında..
alla alla çok ilginçç

ay ben annemlerin oraya alım o zaman bi tane en aızndan orda bahçe var hafta sonları için

Gözde sende ne güzel şeylerr buluyorsun genelde..
Keşke bunu 2-3 ay önce görseydimmm alırdım bunun gibi bir şey arıyordum bende... şimdi alsam 2 ay kullanacak 9 aya kadarmış((

aman ne bileyim bacımmm bu kız feleğimi şaşırttı bana valla korkmuyom değil hanii ama eli devamlı ağzında kulaklarında saçlarını çekiyor bide sinir yapınca asabi bişi oldu kaydirigubbakcemile3 şaka bi ryana sanırım diş yerleri ağrıyınca kulaklara vuruyormuş ya ondan yapıyor bu saç olayını çünki iki elini kulak yerine götürüp yakaladığı saçlarıda tutup bırakmıyor sonrada acıyıncaa bağırıyorr zilliikaydirigubbakcemile3 birde kucağa alınca fazla huysuzluk etmiyo bazen kucaktada olsa ayaktada ne yaparsan yap ağlıyor ozaman fitil veriyom işte ben yarım olarak dr diş yerleri ağrı yapar artık yarım fitil verme dedi 3/2 ver dedi ama ben yarım veriyom hala çok sıkışırsam bakıyom çocukta ağrı olduğu belli o zaman veriyom işte
diş yerleri şişmiş bacım ne kelişme heleki ağzına parmağımı götürünce resmen titreyerek elime saldırıp ısırmaya çiğnemeye çalışıyor ama ufukta diş halaaa diş görünmüyorrr

O zaman yakındır diş çıkarması İnşallah bizimkiside çıkarmadan 1-2 hafta önce çıldırmıştı...ben fitili 1 tane atıyorum 2 aydan beri lazı oldukça..
Sende yarım yapma etkisi olmazsa boşuna yapmış olursun..
Hatta mervede büşraya bir tane kullanıyor 8 mi 9 mu kiloya gelince 1 tane atın diyorlar...

Aytenn sen git kızları topla yinekaydirigubbakcemile3 bak yoklar betül,umut,merve ...

Bu arada baktın mı böbrek ölçülerine:sm_confused:

canım öle site çok geride kalmıyor regnum towers in arkasında kalıyor sitenin hemen önünden caddde geçiyor karşısında horoz nakliyat görünüyorr yani çevrede siteler evler var ama öle marketti vss olayı henüz oturmamış araban varsa 100 mt ilerde kiler var carefour var çevrede yani sitenin önünde orta halli bir market var ihtiyaçlar için ama sonrasında çevrede gelişim daha da olur herhalde zaten yeni yeni geliştiği için ucuz şuan yapılanma sürüyormuş yoksa o evler bu fiyat olurmu bacımmm bürüt 150 m2 neti olsa olsa 135-140 olur görüntüye göre
benim ev bile 165 m2 ama bizim burda şehrin göbeği heryer alış veriş merkesi ya ondan bana orası çok sakin geldii

Bolca demısın ya ondan dedım dıı... kaydirigubbakcemile3
Pekı sunu sorayım mesela butun tavuk yapıcam dıyelım asagı yukarı bı olcu versen baharatlar ıcın ? 1 cay kasıgı mı yarım mı nasıl yanı ? corekotu fılan daha once baharat olarak hıc kullanmamıstım ondan hepsı bı arada degısık geldı dönürüm.. cokacimcoook

Evt mesela burda 0 daireler en az 150bin tlden başlıyor oda giriş kat vs.. küçük daireler gerçekten çok uygunmuş..Allah Almayı nasip etsin hayırlısıyla kardeşine...
Carefourun arkasını biliyorumm benzinlikten dönüyorsun orda hatta devam eden siteler daha var yanlış hatırlamıyorsam birde ben uzun ev istemiyorum 20-25 katlı hani o siteler iiçinde birde 5-6 katlı apartmanlar oluyorr,onlar hoşuma gidiyor..Ayrıca ben taşınırsam bizimkileride ikna etmem gerekiyorr :çok üzgünüm:

tavuk ta büyüğüküçüğü bvar ama 1 çay kaşığı koysan yeterli ama karabiberi yarım koy pul biberle fazla acı olur ama acılı seversen 1 çay kaşığı koy birde tavuğun böğrüne böğrüne boşluğu varya oraya sarımsak koy bir de fesleğen 1 yaprak yada defne

birde patates graten yap yanına ohhh alsana ziyafett

Son düzenleme:

canım pes etme sık sık yaz başaracaksın sana inanıyorumkaydirigubbakcemile3
canım ne demek kabul görmemek olurmu öyle şey
Şeniz

canım pes etme sık sık yaz başaracaksın sana inanıyorumkaydirigubbakcemile3
canım ne demek kabul görmemek olurmu öyle şey
Şeniz

:roflol:alkisalkisalkis

Hani kekikkk kekikte koyy betülllcokacimcoook

Aytenn sen git kızları topla yinekaydirigubbakcemile3 bak yoklar betül,umut,merve ...
Bu arada baktın mı böbrek ölçülerine:sm_confused:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Tamamdır denıcemm ha bunu mirak ettım.. cokacimcoook
Patates graten yaptım daha once benım ıcım bayıldı kremalı ya ama esım cok sevdı.. CADIARZU

dediğin gibi edacım.. sanırım ana karnı olayı..neblim enteresan... güzelmiş gözdecimo hamak ama yer lazım..bide sepet içinde sallamak daha güvenli olur..alıcambi sağlam hasırsepet karaköyden kanca halat.. bagla gitsin..edeceğum oni:) anamla kaynanam antalyadalar..annemcok sevıyo kaynanamı..veli gibi kadın der...aman maşallah papaz olup dönmesinlerde:)kayınvalıde kapalı.. anam açık ama gızlı muslumanlardan,kolsuz bile giymez..yüzme bilmez garibim..ama ona can simidi aldık:) plaja gidince takıp kıyın kıyın geziyo..bigün bibaktım piçikolar iki oğlan 7 8 yaşlarında ellerınde su tabancasımı deişik bişi,annemi gösterip şu şişko teyzenin can simidini patlatalım hadi gibisinden konuşuyolar..allahtan duydumda durun len dedim:) anneciğim azcıkın da görgüsüzdür..pardon aslındaona sonradan görme diyelim..cep telefonları ılk cıktıgında plajda kıyıda oturmuş babamı arıyo ..elınde cep telefonu ismeet ben yüzüyorumm felan derken fooşş bi dalga :))ama haketti...bikeresindede otobüsle biyere gitmek zorunda kalmıştık..ekabiriz ya 8 10 koltuk felan almış babiş..ama anam eski kadın..doldurmuş salatalıkları,domatesi yolluk dıye..hepimizesoyup teker teker hıyar yedırdıydı,tabi otobüs miis gbi hıyar koktu:) misal 5yıldızlı otele götürmüş pedercağzım arasıra götürür..açık büfeyi görmesin..doldururda doldurur..sankim savaş çıkacak:)bide buzdolabındakileride dayanamaz yer..sonrada marketlerde ucuzunu aratıp bana, yerine kor:) üçkaatçı yani bide...anamı özledim heralde:)

Son düzenleme:
:roflol:alkisalkisalkis
Hani kekikkk kekikte koyy betülllcokacimcoook

Evet kekıksız olmaaaz.... alkisalkisalkis sen yaptın mı bılınmı bakım.. cokacimcoook

Bu arada bak dun gonderdıgın resımlerden hanı kasıklı olan var ya orda cok begendım saclarını sana gıtmıs.. son halıde ona benzıyor sankı tabı resım renk farkıda var.. yakısıyor sana haklısın.. alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…