- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #23.501
:roflol:alkisalkisalkis
Hani kekikkk kekikte koyy betülllcokacimcoook
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Tamamdır denıcemm ha bunu mirak ettım.. cokacimcoook
Patates graten yaptım daha once benım ıcım bayıldı kremalı ya ama esım cok sevdı.. CADIARZU
dediğin gibi edacım..sanırım ana karnı olayı..neblim enteresan...güzelmiş gözdecimo hamak ama yer lazım..bide sepet içinde sallamak daha güvenli olur..alıcambi sağlam hasırsepet karaköyden kanca halat..bagla gitsin..edeceğum oni:)anamla kaynanam antalyadalar..annemcok sevıyo kaynanamı..veli gibi kadın der...aman maşallah papaz olup dönmesinlerde:)kayınvalıde kapalı..anamaçık ama gızlı muslumanlardan,kolsuz bile giymez..yüzme bilmez garibim..ama ona can simidi aldık:)plaja gidincetakıp kıyın kıyın geziyo..bigünbibaktım piçikolar iki oğlan 7 8 yaşlarında ellerınde su tabancasımı deişik bişi,annemi gösterip şu şişko teyzenin can simidini patlatalım hadi gibisinden konuşuyolar..allahtan duydumda durun len dedim:)anneciğim azcıkın da görgüsüzdür..pardon aslındaona sonradan görme diyelim..cep telefonları ılk cıktıgında plajda kıyıda oturmuş babamı arıyo ..elınde cep telefonu ismeet ben yüzüyorumm felan derken fooşş bi dalga :))ama haketti...bikeresindede otobüsle biyere gitmek zorunda kalmıştık..ekabiriz ya 8 10 koltuk felan almış babiş..ama anam eski kadın..doldurmuş salatalıkları,domatesi yolluk dıye..hepimizesoyup teker teker hıyar yedırdıydı,tabi otobüsmiisgbi hıyar koktu:)misal 5yıldızlı otele götürmüş pedercağzım arasıra götürür..açık büfeyi görmesin..doldururda doldurur..sankim savaş çıkacak:)bide buzdolabındakileride dayanamaz yer..sonrada marketlerde ucuzunu aratıp bana yerine kor:)üçkaatçı yani bide...anamı özledim heralde:)
Hicrann özel msjlarına özel msj gönderdim:roflol: aldınmı??
dediğin gibi edacım.. sanırım ana karnı olayı..neblim enteresan... güzelmiş gözdecimo hamak ama yer lazım..bide sepet içinde sallamak daha güvenli olur..alıcambi sağlam hasırsepet karaköyden kanca halat.. bagla gitsin..edeceğum oni:) anamla kaynanam antalyadalar..annemcok sevıyo kaynanamı..veli gibi kadın der...aman maşallah papaz olup dönmesinlerde:)kayınvalıde kapalı.. anam açık ama gızlı muslumanlardan,kolsuz bile giymez..yüzme bilmez garibim..ama ona can simidi aldık:) plaja gidince takıp kıyın kıyın geziyo..bigün bibaktım piçikolar iki oğlan 7 8 yaşlarında ellerınde su tabancasımı deişik bişi,annemi gösterip şu şişko teyzenin can simidini patlatalım hadi gibisinden konuşuyolar..allahtan duydumda durun len dedim:) anneciğim azcıkın da görgüsüzdür..pardon aslındaona sonradan görme diyelim..cep telefonları ılk cıktıgında plajda kıyıda oturmuş babamı arıyo ..elınde cep telefonu ismeet ben yüzüyorumm felan derken fooşş bi dalga :))ama haketti...bikeresindede otobüsle biyere gitmek zorunda kalmıştık..ekabiriz ya 8 10 koltuk felan almış babiş..ama anam eski kadın..doldurmuş salatalıkları,domatesi yolluk dıye..hepimizesoyup teker teker hıyar yedırdıydı,tabi otobüs miis gbi hıyar koktu:) misal 5yıldızlı otele götürmüş pedercağzım arasıra götürür..açık büfeyi görmesin..doldururda doldurur..sankim savaş çıkacak:)bide buzdolabındakileride dayanamaz yer..sonrada marketlerde ucuzunu aratıp bana, yerine kor:) üçkaatçı yani bide...anamı özledim heralde:)
dediğin gibi edacım.. sanırım ana karnı olayı..neblim enteresan... güzelmiş gözdecimo hamak ama yer lazım..bide sepet içinde sallamak daha güvenli olur..alıcambi sağlam hasırsepet karaköyden kanca halat.. bagla gitsin..edeceğum oni:) anamla kaynanam antalyadalar..annemcok sevıyo kaynanamı..veli gibi kadın der...aman maşallah papaz olup dönmesinlerde:)kayınvalıde kapalı.. anam açık ama gızlı muslumanlardan,kolsuz bile giymez..yüzme bilmez garibim..ama ona can simidi aldık:) plaja gidince takıp kıyın kıyın geziyo..bigün bibaktım piçikolar iki oğlan 7 8 yaşlarında ellerınde su tabancasımı deişik bişi,annemi gösterip şu şişko teyzenin can simidini patlatalım hadi gibisinden konuşuyolar..allahtan duydumda durun len dedim:) anneciğim azcıkın da görgüsüzdür..pardon aslındaona sonradan görme diyelim..cep telefonları ılk cıktıgında plajda kıyıda oturmuş babamı arıyo ..elınde cep telefonu ismeet ben yüzüyorumm felan derken fooşş bi dalga :))ama haketti...bikeresindede otobüsle biyere gitmek zorunda kalmıştık..ekabiriz ya 8 10 koltuk felan almış babiş..ama anam eski kadın..doldurmuş salatalıkları,domatesi yolluk dıye..hepimizesoyup teker teker hıyar yedırdıydı,tabi otobüs miis gbi hıyar koktu:) misal 5yıldızlı otele götürmüş pedercağzım arasıra götürür..açık büfeyi görmesin..doldururda doldurur..sankim savaş çıkacak:)bide buzdolabındakileride dayanamaz yer..sonrada marketlerde ucuzunu aratıp bana, yerine kor:) üçkaatçı yani bide...anamı özledim heralde:)
işlem tamam bacımmmmm
:sm_cool::sm_cool: Ayy çok hoşsun walla,Annende muhabbet edilecek kadınmış,İsmeeett ben yüzüyorum heekaydirigubbakcemile3
Benim anacımda yola giderken yolluk hazırlar hep
Off küçükken denize gittiğimizde o yarım ekmeğe annem peynir salatalık domates koyar verirdi elimize ne kadar lezzetliydi kokusuni bile unutmamışım..
Şimdi nerde o tat
bugun bıraz o nanemolla hava gitti..açıyo hava yavaştan.. açsın yaa.. depremhavası gibi.. gümüşi buhranlı bi hava .. dün çok içim sıkıldı.. üstteki 3.5aylı bebeği olan komşum gelmişti o bile dedi çık artık ızımdışarı.. otuur otuuur.. nasıl duruyosunn... valla hamılelık tı derken alıştım... amaartık çıkıcam ..napim bi koca kış..bebek en zayıf halinde..kasımpaşa yolları dar..leş.. artık atıp arabaya yıldız,emirgan nere olursa gezicem allah nasip ederse.mayıs sonu antalya tatili... olurmu hakikaten... ben denizin kenarında.. yüzmüş.. yorulmuş.. bi sigara püfür püfür mis gibi çayım..aahaah..bacaklarım varisten harita gibi oldu be ..ben nasıl gircemdenize..yapılan iğne tedavılerı başka yerden fırtlatıyomuş..kızkardeşimde oyle oldu.. bu tıbbın bazen bimoka deva oldugu yok,adamı gütmekten başka.....
aynen yaa benim anamda kek börek ne bulursa yapar koyardı sepete pikniğe gider gibi sahile inerdikk eski yeşilköy plajına e ozamanlar su temizdi tabiiii
anam aman orda onu al bunu ala demeyin para harcatmayın bana der doldururdu
bitiremezdik yaptıklarını 4 kardeş dağıtırdık ordaki çocukalraaa annem gel oğlum kızım bundanda al der dururdu çocuklarrr
annemi seviyorum yaaaaŞeniz
ben kaçtum kızlar misafir geldiii görüşürükkkkk
Allah sehıtlerımıze Allahtan rahmet, yakınlarına sabır versın..
Bır sıır okunuyor sımdı tv de ne kadar duygulu... yakınlara cok zor ama olana cok guzel bırsey şehitlik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?