Doğum yapmış olan anneler buraya....

herkese tünaydıınnalkisalkisalkis
tişkür ederim bacuma.s. yaw ben yaptım sen tarif yazduunn :mymeka:nessee bidaha kine yaparım gariii
ben bu taifi fırın tepsiisine dizerek yapıodum oda çok leziz oluyodu cicim hemen hemen aynıda bi çörek otu atmadım hiç eline sağlık şikerimŞeniz

kıslar bugun çook üzgünüm ya :çok üzgünüm:devletimiz milletimiz başı saolsun 9 askerimiz şehit olmuşsenağlamasenağlamasenağlama
kaç ocağa ateş düştüü yaa hain terör yine can aldı allah kahreylesin ya nasıl bi canilik aklım almıyookötükedihüsoÇok üzgünüm çoook

tabii hiç yoluna ölüyolar hepte garibanlar dediğin gibii ya neden yok edemiyolar bu pkk yıkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsoÇok üzgünüm çoook
allahm sabır versin ailelerine ya ya bende sabah duydum çok canım sıkıldıı :çok üzgünüm:benimde oğlum var oda askere gidicek allah korusuum yarabbim ateş düştüğü yeri yakıyoosenağlamasenağlamasenağlama

umutcum antalyaya gelince görüşelim şeker.
aldıkların çok hoşş güle güle giysin yakışıklı sarı böcük

ya tabiiki iyi yanlarıda coktur edacım herseyin hesabını yapar.. ya durumu iyi bi ailede büyümüş ama yinede cook dikkatli harcar..ben bekarken zatii hiçç dikkat etmez aldığım şeyin fiyatına bakmazdım ailemde öle yani hiç fiyat karşılaştırması yapmazdıkfisfisfis o magzada şu kadar burda bukadar diye ama eşim ölee değil araşırır bakar hesaplı ve kalitelisini bulur fiyatıda uygun geldiyse yağdırır.. süprizzzzzne anladımmm şimdii hanii tutum neresinde diyesim gelio bazenkaydirigubbakcemile3 ee niye bunndan 2.3 tane aldın derim e uygundu aldım der:bbo:bölee garip bi eşim var:asigim:babası kılıklıınaniknanik bakalım bizim oğlan ne olcekk amaann oda bana çeksin beaa:jeyyar:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
saol edacım..dogru..anneli nişanlarımdan biri..bunlarda şinci geldi..yavruma bebeshoptan sipariş etmiştim..bu ay artık bişi alamicaz,bubası amelıyat olcek belki..eh bukadar yazlık yeter<a
ImageShack® - Gallery
harika hepsii umutçum güle güle giysin ismetçikk bende şapka aldım çok güsell gözlük alıcam şimdi mayo bilmiyorum kararsızım
umutcum antalyaya gelince görüşelim şeker.
aldıkların çok hoşş güle güle giysin yakışıklı sarı böcük

bende gelicem antalya ya

ee nolmuş geleceksen, gel alla allaaaa, bişeymi ima ediyosun bana :roflol::roflol::roflol:

]]
ee şekercim ben de çalışıp okadar maaş alsaydım benimm herüffff de kanardı ...kaydirigubbakcemile3
yada kanmak zorunda kalırdııı artık bende çabalardım ayol delikafadulden
aman napalım kıt kanaat geçinioz ama şükür allahıma allah olmayana versin:Saruboceq:
bende cok istiom çalışmak ama bakalım oğluş bi büyüsün biraz az maaşlıda olsa napiim çalışcam:lepi: bi kadın kendi geleceğini kurtarmalı benceee e bide cocuk var hayat şartlarıda belli yanee

tulum kız elbisesi gibi ama aradasüslü şeyler çok hoşuma gidiyo:)....gözlüğüde hareli göndermişler..ben düz renk istemiştim..mayoda biraz ufak gibi..ama neyse.....çıkıp gezmeden anca bukadar..

Canım çok tatlılarr ayy mayolarda ne güzel yakşıır bizimkilere..Güzel günlerde giysin ıNŞALLAH..

ee nolmuş geleceksen, gel alla allaaaa, bişeymi ima ediyosun bana :roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol:
---------------------------------------------

Ayy biz napacağız acaba Sağ salim gidip dönerler inşallah,Allah şehit yakınlarınada sabır versin,ne kadar üzülsekte anlayamayız onları ateş düştüğü yeri yakıyor...

SELAMLAR ...

SALİHACIM gizli saklı meselesi değil esasında..tasarruf yapıyorsun azıcık o kadar kaydirigubbakcemile3 zaten yine evine, çocuğuna, eşine harcıyorsun.. :lepi:

senin paran yine senin paran demek haa, vay hain domdom :roflol:

inşAllah çıkar bakalım..zaten yaşı sınırda bu yıl çıkmazsa seneye mecbur gidecek...
bana kalsa şimdiye kadar çoktan gider gelirdi deee işte :mymeka:

ezelcim hoşgeldin...seni göremiyoruz fazla arada yazdıkların da gözden kaçıyor olabilir...kusurumuza bakma olur mu :) hiç istemez olur muyuz ?

:roflol: :roflol: :hooray:

saol edacım..dogru..anneli nişanlarımdan biri..bunlarda şinci geldi..yavruma bebeshoptan sipariş etmiştim..bu ay artık bişi alamicaz,bubası amelıyat olcek belki..eh bukadar yazlık yeter<a
ImageShack® - Gallery

İsmet Yılmaz güzel günlerde kullansın cicilerini annesi...tulumunu göremedim ama ben..süslü tulumunu merak ettim :smiley-cool:

amin..Allah anne babalarına, yakınlarına sabır versin senağlama
bundan sonra analar hiç ağlamasın inşAllah...büyük sabır versin Allah ..

kremayı az koy süt ekle yada sadece sütle yapıp beşamel soslu yap oda güzel oluyor ben ölede yapıyorum
Hımm oyle denıyım daha guzel olur evet... a.s
Evet hıc yoluna gıdıyorlar ınsana dokunanda bu zaten..
Ama onlar guzel yere erısıyorlar.. sehıtlık mertebesını ancak Allah bılır..
Ama gelgelelım kı fanı dunya boyle dendıgı anda acıyı dındırmıyor...

senağlamasenağlama hadi yaa

Merve canım hoşgeldinn ya istemezse yine gitmezz askere yaş problem değillkaydirigubbakcemile3

nasıl olacak o iş :smiley-cool:

yok ya gitsin istiyorum ben.. yükseğe kaydolamaz inşAllah gider diye dua ettim ama kabul olmadı :çok üzgünüm:

Tünaydınlarrr kızlar...Herkes iyidir umarım..

Hicran aynı saatlerde bende uyanıktım malesef Egede bır huysuzluk aksam saat 10 deyınce sankı çocugun bogazına bıcak dayıyorlar..yatcagını anlayınca resmen deliriyor çocuk yaa olmaz boyle bırsey..Artık sinir sıstemım çöktü resmen...En son bızde fıtıl attık..Ona ragmen gece 3 4 kere yıne kalktı..Allahtan sabır ıstıyorum baska bırsey degıl..:Saruboceq:
sen banka kartını cüzdanını kimliğini yolla ben haber veririm canımmm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Delüüüü
ben kredi kartı borcumu miras bırakabilürmüyüm sizleree hep beraber ödersiniz beni ana anaaaaa :roflol::roflol::roflol::roflol:
Amanninn reddi mirasss reddii mirassss
inşallah canım yaa aslında dedıgın gıbı ne kadar erken gıdılse her açıdan daha ıyı ama olan olmus artık hayırlısı ınsallah:1hug:a.s.

Son düzenleme:
eda,betül , serap
genelkurmay açıklama yapmış bedelli yok die
şimdi okudum

Onlara da ıkı tane cakıcam heee.... :mymeka:
Dalgamı gecıyorlar cocuk oyuncagımı bı var bı yok..
Gecende oyle bı sey cıktı sonra haberlerde acıklama yapıldı... bu sefer gercekten olsa ınanmıcak kımse..
Mıcayım len boyle ıse.. töbe est. sınırlendım..

nasıl olacak o iş :smiley-cool:

yok ya gitsin istiyorum ben.. yükseğe kaydolamaz inşAllah gider diye dua ettim ama kabul olmadı :çok üzgünüm:

eşin bilirkaydirigubbakcemile3
Nieki hemen gitsin istiyosun büşra 1-2 yaşında olsa daha iyi olur bence..daha çok oyalanırsın..
Şimdi bebek oldukları için daha çok ihtiyaç duymuyormuyuz..
Gerçi her halukarda bizimki yine yanımda yok o ayrı bir konu:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…