- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #23.521
herkese tünaydıınnalkisalkisalkisCEVAP BİRAZ GEÇ OLDU AMAA =))
bacım ben patatesi soyup 2 ye bölüyom havuçlarıda ortadan 2 ye bölüp eninede kesiyom her torbaya artık tavuk bonfilemi butmu bagetmi neyse onu koyuyom hep beraber piiyor fırın torbasında ama sos dediğim şu yemeğin miktarına göre sıcak su kekik nane kimyon bir diş sarımsak(rendelenmiş)tuz karabiber pul biber çörek otu bol bol koyuyom 1 tatlı kaşığı kadar da salça ve yeteri kadar da yağ ben 6 buta 2 yemek kaşığı mısır özü yağı koyuyom bunları iyice karıştırıp koyduğum kaba tavuklarıda sebzeleride içine daldırıyom iyice buluyom bu harca sonra torbalara pay ediyorum suyuyla beraber ve çok güzel oluyorr istersen kuru soğanda yuvarlak kesilmiş her torbaya 1 tane koy oda ayrı bir aroma veriyor güzel oluyor ama ben pek sevmiyom soğan işini sonra hoooppp fırınaaaa bacımmm
aminnn
hiç yoluna ölüyolar zavallı gencecik delikanlılar ....
böyle şehitlik hiç güzel değil bence , çünkü elimizde o kadar imkanımız varken pkk yı yok edemiyoruz ettirmiyolar .... kendi çocuklarının tuzu kuru hep garibanlar ölüyor ....
elimde olsa oğlumu göndermem kesinlikle askere , yazık günah
Salihacımm bir yandan kötü ama bir yandan çok iyi birşey eşinin bu konularda gözünün açık olması..Bizimkisi çok savruktur..NE aldığının farkında bile değil alma hastası cebinde rahatsız ediyor para...
Bizim tartışmalarımızın nedenlerinden biride budur..
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:dediğin gibi edacım.. sanırım ana karnı olayı..neblim enteresan... güzelmiş gözdecimo hamak ama yer lazım..bide sepet içinde sallamak daha güvenli olur..alıcambi sağlam hasırsepet karaköyden kanca halat.. bagla gitsin..edeceğum oni:) anamla kaynanam antalyadalar..annemcok sevıyo kaynanamı..veli gibi kadın der...aman maşallah papaz olup dönmesinlerde:)kayınvalıde kapalı.. anam açık ama gızlı muslumanlardan,kolsuz bile giymez..yüzme bilmez garibim..ama ona can simidi aldık:) plaja gidince takıp kıyın kıyın geziyo..bigün bibaktım piçikolar iki oğlan 7 8 yaşlarında ellerınde su tabancasımı deişik bişi,annemi gösterip şu şişko teyzenin can simidini patlatalım hadi gibisinden konuşuyolar..allahtan duydumda durun len dedim:) anneciğim azcıkın da görgüsüzdür..pardon aslındaona sonradan görme diyelim..cep telefonları ılk cıktıgında plajda kıyıda oturmuş babamı arıyo ..elınde cep telefonu ismeet ben yüzüyorumm felan derken fooşş bi dalga :))ama haketti...bikeresindede otobüsle biyere gitmek zorunda kalmıştık..ekabiriz ya 8 10 koltuk felan almış babiş..ama anam eski kadın..doldurmuş salatalıkları,domatesi yolluk dıye..hepimizesoyup teker teker hıyar yedırdıydı,tabi otobüs miis gbi hıyar koktu:) misal 5yıldızlı otele götürmüş pedercağzım arasıra götürür..açık büfeyi görmesin..doldururda doldurur..sankim savaş çıkacak:)bide buzdolabındakileride dayanamaz yer..sonrada marketlerde ucuzunu aratıp bana, yerine kor:) üçkaatçı yani bide...anamı özledim heralde:)
harika hepsii umutçum güle güle giysin ismetçikk bende şapka aldım çok güsell gözlük alıcam şimdi mayo bilmiyorum kararsızımsaol edacım..dogru..anneli nişanlarımdan biri..bunlarda şinci geldi..yavruma bebeshoptan sipariş etmiştim..bu ay artık bişi alamicaz,bubası amelıyat olcek belki..eh bukadar yazlık yeter<a
ImageShack® - Gallery
umutcum antalyaya gelince görüşelim şeker.
aldıkların çok hoşş güle güle giysin yakışıklı sarı böcük
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
harika hepsii umutçum güle güle giysin ismetçikk bende şapka aldım çok güsell gözlük alıcam şimdi mayo bilmiyorum kararsızım
bende gelicem antalya ya
valla benim kociş pek anlamazdı ne harcadığımdan 2.000 tl maaş alırdım adam gene para verirdi bana 2 yıl öncesinden bahsediyorum yanii birde yetmiyor derdimm safım kanardııı yaaa ama nezamanki sıkıştık çıkardım paraları bana nasıl biriktirdin diyorrr herüff herüfffffffff dedim ben paris hilton değilimm bu kadar parayı harcaya dedimm gerçi kaandığımın yarısını sağa sola kıyafete kardeşlerime yeğenlerime harcardım diğer kalanı bankaya koyardım yinede iyi yapmışım ama yetmedi be yetmedi şimdiki borçları kapatacak kadar biriktirebilseymişimmmkaydirigubbakcemile3
tulum kız elbisesi gibi ama aradasüslü şeyler çok hoşuma gidiyo:)....gözlüğüde hareli göndermişler..ben düz renk istemiştim..mayoda biraz ufak gibi..ama neyse.....çıkıp gezmeden anca bukadar..
ee nolmuş geleceksen, gel alla allaaaa, bişeymi ima ediyosun bana :roflol::roflol::roflol:
evet canımm biliyoum zo olduğunu heşeyden hbrdardır inceleme memuru yaa
bizimki hele töbee unutmaz heşeyi bilir almıştım yaa der ama hani al dersem dee kıyamaz alır tabee aşkımm:asigim: yaqnii gizlimiz saklımız olmas bizim ne kadar varsa
cüzdanımda bilir:bbo:
oyy saol bitanem demen yeter kıss Şenizolmas dimi kıss lafıı senin paran benim param benim param gene benim param:roflol::roflol::roflol::hooray:
:hooray:
500 binn hııı:dance: BİZE gelirken banka cüzdanınıda getir emü :roflol:alkisalkisalkis
Ya evet bizimkide aynı şeyi söylüyorr...
Ya bedelliyi sunmuşlarr haberlerde duymuş bizimkiler ama askeriye istemiyoor galiba
İnşallah kafalarına bir şey düşerde kabul ederleer
Kızlar bedelli askerlik 2 3 gündür haberlerde bendu duyuyorum..83 doğumlular ve öncesine açılcakmış 7500 dolar karşılığında ama askeriye sanırım sıcak bakmıyor...Umarım herşey gönlünüzce olur çok zor tahmin edebiliyorum...
sanırım sık sık giremediğimden ve girdiğimdede bazen acil çıktığımdan (bebişim ağlayınca)pek kabul görmedim aranızda:çok üzgünüm: slm veriom kimse almıooo burdayım ama yok gibiyim ya ben lohusayım ya bana böyle yapmayıııın ağlarım çok ağlarım senağlama
Gününüz Güzel Geçmesi dileğiyle...:içelim:
:roflol::roflol:
Paylaşırız tabi ama ilk önce senin gelmen lazım buluşmaya ki merveyi kandılarım (Merve duymasın aramızda geyik vardı kızları soyucaz ortak olacağız diye olmazsa senle ortak oluruk bacumm..mervede hazine varmış meğerse,çıkar dünyası:roflol::roflol:)
saol edacım..dogru..anneli nişanlarımdan biri..bunlarda şinci geldi..yavruma bebeshoptan sipariş etmiştim..bu ay artık bişi alamicaz,bubası amelıyat olcek belki..eh bukadar yazlık yeter<a
ImageShack® - Gallery
ee nolmuş geleceksen, gel alla allaaaa, bişeymi ima ediyosun bana :roflol::roflol::roflol:
tabii hiç yoluna ölüyolar hepte garibanlar dediğin gibii ya neden yok edemiyolar bu pkk yıkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsoÇok üzgünüm çoook
allahm sabır versin ailelerine ya ya bende sabah duydum çok canım sıkıldıı :çok üzgünüm:benimde oğlum var oda askere gidicek allah korusuum yarabbim ateş düştüğü yeri yakıyoosenağlamasenağlamasenağlama
beni çağırmadın ondannnn ama ben yüzsüzlük yapıcam gelince görücem seni dövücemmmklava:
eda,betül , serap
genelkurmay açıklama yapmış bedelli yok die
şimdi okudum
Hımm oyle denıyım daha guzel olur evet... a.skremayı az koy süt ekle yada sadece sütle yapıp beşamel soslu yap oda güzel oluyor ben ölede yapıyorum
Evet hıc yoluna gıdıyorlar ınsana dokunanda bu zaten..aminnn
hiç yoluna ölüyolar zavallı gencecik delikanlılar ....
böyle şehitlik hiç güzel değil bence , çünkü elimizde o kadar imkanımız varken pkk yı yok edemiyoruz ettirmiyolar .... kendi çocuklarının tuzu kuru hep garibanlar ölüyor ....
elimde olsa oğlumu göndermem kesinlikle askere , yazık günah
senağlamasenağlama hadi yaa
Merve canım hoşgeldinn ya istemezse yine gitmezz askere yaş problem değillkaydirigubbakcemile3
slm millet diyecem ama kimseler yok ben şimdiden hepinize GÜNAYDIN DıYEYıM BARıı SABAHA NE KALDI ceylişi şimdi uyuttum uyanıp durdu gene off yarım fitil verdim mecburen ağrısı vardı herhalde dişlermi ne gene hem o hem ben mahvoluyoruz böle bari o uyusun accık ta kendine gelsn yoksa çok huysuz oluyor
bende yatmadan bi bakiim dedim ama gözümden de uyku akıyorr resmenn çok yazılan yoksa bi bakem geçmişe bariii accukkk
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Delüüüüsen banka kartını cüzdanını kimliğini yolla ben haber veririm canımmm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Amanninn reddi mirasss reddii mirassssben kredi kartı borcumu miras bırakabilürmüyüm sizleree hep beraber ödersiniz beni ana anaaaaa :roflol::roflol::roflol::roflol:
SELAMLAR ...
SALıHACIM gizli saklı meselesi değil esasında..tasarruf yapıyorsun azıcık o kadar kaydirigubbakcemile3 zaten yine evine, çocuğuna, eşine harcıyorsun.. :lepi:
senin paran yine senin paran demek haa, vay hain domdom :roflol:
inşAllah çıkar bakalım..zaten yaşı sınırda bu yıl çıkmazsa seneye mecbur gidecek...
bana kalsa şimdiye kadar çoktan gider gelirdi deee işte :mymeka:
ezelcim hoşgeldin...seni göremiyoruz fazla arada yazdıkların da gözden kaçıyor olabilir...kusurumuza bakma olur mu :) hiç istemez olur muyuz ?
:roflol: :roflol: :hooray:
ısmet Yılmaz güzel günlerde kullansın cicilerini annesi...tulumunu göremedim ama ben..süslü tulumunu merak ettim :smiley-cool:
eda,betül , serap
genelkurmay açıklama yapmış bedelli yok die
şimdi okudum
nasıl olacak o iş :smiley-cool:
yok ya gitsin istiyorum ben.. yükseğe kaydolamaz inşAllah gider diye dua ettim ama kabul olmadı :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?