Doğum yapmış olan anneler buraya....

Benim yerimede mıcarmısınn pleaseee:roflol::roflol:
Benim içinmden bir ses çıkacak diyooooorrralkisalkisalkis

Size tazecik ıccacık tuzlu kurabııyeler getırdım... mhhhh.. cokacimcoook yanına da cay yapın..
Hadı yiyin.. dıyetı bozun...
kötükedihüso
:roflol:

ee nolmuş geleceksen, gel alla allaaaa, bişeymi ima ediyosun bana :roflol::roflol::roflol:

canım benimmm şaka yaptım kızzzz.
banane bananee küserim bennnsenağlama

Tünaydınlarrr kızlar...Herkes iyidir umarım..

inşallah canım yaa aslında dedıgın gıbı ne kadar erken gıdılse her açıdan daha ıyı ama olan olmus artık hayırlısı ınsallah:1hug:a.s.

amin canım hayırlısı olsun sağol Şeniz

bence şimdi çocuklar henüz bilinçli değilken gitseler daha iyi..
yarın 2-3 yaşına gelince babam nerde diye soracak, ağlayacak ..
artı bir kardeş düşüneceğiz çocuk 2,5- 3 yaşına gelince...ee beyefendi askerde olacak laelaelaelaelae
paralı çıkmazsa , paşa paşa gidecek ...neden herkes gidiyor da o gitmeyecekmiş ya ben çok kızıyorum bu askerlik mevzusuna kötükedihüso

Benim yerimede mıcarmısınn pleaseee:roflol::roflol:
Benim içinmden bir ses çıkacak diyooooorrralkisalkisalkis

bizimkinin içinden bir ses de öyle diyor nedense :roflol:
insanın fikri neyse zikride oymuş o hesap bu da kaydirigubbakcemile3
hayırlısı neyse o olsun artık ne diyelim...

Size tazecik ıccacık tuzlu kurabııyeler getırdım... mhhhh.. cokacimcoook yanına da cay yapın..
Hadı yiyin.. dıyetı bozun...
kötükedihüso
:roflol:

ben diyette değilim zaten delikafadulden yolla biraz ...

ya da sen tarifi eda ya yazıver cumartesi günü bize yapar afiyetle yerim ben de :lepi:

çok güzel görünüyorlar ellerine sağlık.. canımız istemedi hiç :)

Evt kız yeni bi site açtımmda üye topluyom:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3sIRA SANADA GELECEKkaydirigubbakcemile3

Aytenn ya sabahtan beri nie yazılarımı görmüyonnnn:sm_cool:

Aman haa tehlıkleı bolgeee... :roflol::roflol:

Kurabıyemden yermısın.. :jeyyar: ( sankı boyle bı sarkı vardı yoksa tekerlememı ... :roflol:)

Ya haklısın babalarını arayabilirler ama bizimki zaten alışık bu durumakaydirigubbakcemile3 Bende şu paralı askerlik olayına sinirlenirdim parası olan gidiyo 1 ayy yapıp geliyor diye ama kendi menfaatlerin ortaya çıkınca farklı pencereden bakmaya başlıyorsun..
Sonuçta az bir parada değil ödenen..devlette karşılığını alıyor..

Ooh suna bak ıkı dakkada hazıra kondu edaaa siparişlerii all canım benım.. :roflol::roflol:

Evt topluyorum siparişleri... birde önceden çilekli dondurması vardı.. unutmamışım bak...
Varmı arttırannnnkaydirigubbakcemile3 gelene istediği şeylerden yapılır gelinn gelinn kk kardeşlerimm:roflol:

Aman haa tehlıkleı bolgeee... :roflol::roflol:

Kurabıyemden yermısın.. :jeyyar: ( sankı boyle bı sarkı vardı yoksa tekerlememı ... :roflol:)

:roflol::roflol:

ne kadarmış acaba ..
kriz nedeniyle çıkarsa çıkar diyordu bizimki de :sm_confused:

bedelli olmazsa kısa dönem de 6 ay izne gelmese 5,5 ay gelip geçiyo hemen..benim abim gitti yapıp geldi hiç ertelemeye lüzun yok aslında...ama 12 ay çıkarsa o başka tabii
:a015:

Ooh suna bak ıkı dakkada hazıra kondu edaaa siparişlerii all canım benım.. :roflol::roflol:

:roflol: ağır misafirleri var aa, olacak o kadar :teytey:

hafızan çok kuvvetli daha önce demiş miydim sengözlerimebaksanab

betül maşallah kıss sana pek marifetlisin vallaa ne yalan söyliyeyim ben senin yaşındaykenn patates bile kızartamazdım hamur gibi olurdu patatesler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…