- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #23.541
Çok özel gordum seni son gunlerde... :jeyyar:Ayten senin nie özel msjların kapalıkafamçokkarıştı
özel belkim bişeyler sölücez sana:mymeka:
Onlara da ıkı tane cakıcam heee.... :mymeka:
Dalgamı gecıyorlar cocuk oyuncagımı bı var bı yok..
Gecende oyle bı sey cıktı sonra haberlerde acıklama yapıldı... bu sefer gercekten olsa ınanmıcak kımse..
Mıcayım len boyle ıse.. töbe est. sınırlendım..
Çok özel gordum seni son gunlerde... :jeyyar:
ee nolmuş geleceksen, gel alla allaaaa, bişeymi ima ediyosun bana :roflol::roflol::roflol:
banane bananee küserim bennncanım benimmm şaka yaptım kızzzz.
Onlara da ıkı tane cakıcam heee.... :mymeka:
Dalgamı gecıyorlar cocuk oyuncagımı bı var bı yok..
Gecende oyle bı sey cıktı sonra haberlerde acıklama yapıldı... bu sefer gercekten olsa ınanmıcak kımse..
Mıcayım len boyle ıse.. töbe est. sınırlendım..[/
QUheyyyttt yürü beee ki tutar seni betüüüşşşş vur kafalarınaklava:delikafadulden:dance:
Tünaydınlarrr kızlar...Herkes iyidir umarım..
inşallah canım yaa aslında dedıgın gıbı ne kadar erken gıdılse her açıdan daha ıyı ama olan olmus artık hayırlısı ınsallah:1hug:a.s.
eşin bilirkaydirigubbakcemile3
Nieki hemen gitsin istiyosun büşra 1-2 yaşında olsa daha iyi olur bence..daha çok oyalanırsın..
Şimdi bebek oldukları için daha çok ihtiyaç duymuyormuyuz..
Gerçi her halukarda bizimki yine yanımda yok o ayrı bir konu:roflol:
Benim yerimede mıcarmısınn pleaseee:roflol::roflol:
Benim içinmden bir ses çıkacak diyooooorrralkisalkisalkis
Evt kız yeni bi site açtımmda üye topluyom:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3sIRA SANADA GELECEKkaydirigubbakcemile3
Aytenn ya sabahtan beri nie yazılarımı görmüyonnnn:sm_cool:
ben diyette değil zaten delikafadulden yolla biraz bana da...
ya da sen tarifi eda ya yazıver cumartesi günü bize yapar afiyetle yerim ben de :lepi:
amin canım hayırlısı olsun sağol Şeniz
bence şimdi çocuklar henüz bilinçli değilken gitseler daha iyi..
yarın 2-3 yaşına gelince babam nerde diye soracak, ağlayacak ..
artı bir kardeş düşüneceğiz çocuk 2,5- 3 yaşına gelince...ee beyefendi askerde olacak laelaelaelaelae
paralı çıkmazsa , paşa paşa gidecek ...neden herkes gidiyor da o gitmeyecekmiş ya ben çok kızıyorum bu askerlik mevzusuna kötükedihüso
bizimkinin içinden bir ses de öyle diyor nedense :roflol:
insanın fikri neyse zikride oymuş o hesap bu da kaydirigubbakcemile3
hayırlısı neyse o olsun artık ne diyelim...
Evt kız yeni bi site açtımmda üye topluyom:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3sIRA SANADA GELECEKkaydirigubbakcemile3
Aytenn ya sabahtan beri nie yazılarımı görmüyonnnn:sm_cool:
Ooh suna bak ıkı dakkada hazıra kondu edaaa siparişlerii all canım benım.. :roflol::roflol:
Aman haa tehlıkleı bolgeee... :roflol::roflol:
Kurabıyemden yermısın.. :jeyyar: ( sankı boyle bı sarkı vardı yoksa tekerlememı ... :roflol:)
Ya haklısın babalarını arayabilirler ama bizimki zaten alışık bu durumakaydirigubbakcemile3 Bende şu paralı askerlik olayına sinirlenirdim parası olan gidiyo 1 ayy yapıp geliyor diye ama kendi menfaatlerin ortaya çıkınca farklı pencereden bakmaya başlıyorsun..
Sonuçta az bir parada değil ödenen..devlette karşılığını alıyor..
Ooh suna bak ıkı dakkada hazıra kondu edaaa siparişlerii all canım benım.. :roflol::roflol:
Evt topluyorum siparişleri... birde önceden çilekli dondurması vardı.. unutmamışım bak...
Varmı arttırannnnkaydirigubbakcemile3 gelene istediği şeylerden yapılır gelinn gelinn kk kardeşlerimm:roflol:
:roflol::roflol:
walla gözünün yaşına bakmazlar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?