Doğum yapmış olan anneler buraya....

heyyyttt yürü beee ki tutar seni betüüüşşşş vur kafalarınaklava:delikafadulden:dance:
:roflol::roflol:
cokacimcoookcokacimcoook ımmm...tuzlu kurabyelere bayılırım
Çok güzel gözüküyorr neyli bu peynirlimi:icecream:
Ya bunu ben hızlıca yaptım oglan durmıı dıye.. ıcıne peynır koyacaktım ama vaktım yoktu hazırlamaya onu... benneyaptımki
Peynırlede super olur... ben normal kurabıye yaptım.. bırde bak aklıma kaldı sen yapacaksan burgu seklınde de yapsanaa.... :roflol:

betül maşallah kıss sana pek marifetlisin vallaa ne yalan söyliyeyim ben senin yaşındaykenn patates bile kızartamazdım hamur gibi olurdu patatesler..

Yok be anam... bazen aklıma esıyo ıste boyle.. aslında canım cekıyo demek daha dogru olur..
Canım bırseyı cekerse oyle hamarat oluyorum kı sorma... :roflol:
Bugun hamaratlık var bıraz ustumde herüfe de sevdıgı yemeklerden yapmayı planlıyorum bu arada pek yapmadım cunkum.. :tomato:

Saolun kızlar teveccünüüzz... alkisalkisalkis
Arada bır gelıyo ıste hamaratlık yosam herun boyle değilim yanıı... :roflol:

Gecen mısafır ordusu gıttı dıye yazmıstım ya aksam belkı gormusunuzdur..
Esımın tarafından komsuları akrabaları fılan gelmıstı... onlar eve gıderken kayınvalıdeme gelın masallah hamarat guzel ıs goruyo demısleerrr... :roflol: :roflol:

walla bende çok marifetliyimdir aslında elimde çok hızlıdır 1 saatte 3 yemek yapar çıkartırım amma gelin görün ki tembellik hat safhada uzun zamandır adam gibi yemek yapmadım , pasta börek hiç yapmadım ... sağolsun anacığım yaptığı için herşeyimi tembelliğe fena alıştırdı beni....

demişlerdir vallaa maşşallahhh sana belli oturup kalkmandan belli nasıl biri olduğunnn yani yaptığı yenir , söyledği dinlenirrr , yüdüğü giyilir birisin maaşeeellaaaaahhhhh

Aynen oyle canım yapınca cok hızlı ve pratık yaparım ama bazende bı tembellık cokuyokı sorma..
Kac gundur pratık seylerle gecıstırıyoruz mesela bazen esım yapıyor aksam yemegı dogru duzgun yapmadım bı haftayı gectı..
Arada bır de en sevdıgı seylerden yapıyorum kı esımın damardan gırıyorum... :jeyyar: :roflol::roflol:

demişlerdir vallaa maşşallahhh sana belli oturup kalkmandan belli nasıl biri olduğunnn yani yaptığı yenir , söyledği dinlenirrr , yüdüğü giyilir birisin maaşeeellaaaaahhhhh

Ooy ooy ooyy anam bu ne ıltıfat dayanmıyım catlıcam... Şeniz :roflol:
Yalunuz yüdüğü giyilir den kastın ne anamadım... :roflol: CADIARZU

slm kızlar derya baykalı izleyen varmı ?
6 ayddan sonrakı mımızmızlıklar huysuzluklar depresyon olabılırmış
tam anlayamadım yenı açtım dınleyen bana anlatabilirmı?

aman canım yaa ne çıkaracaklarını şaşırdılar vallaaaa o kadar da değildir yav. allah korusun.

Boğasın kız sen yemee de seveen yapmayı da demiii... alkisalkisalkis
Şeniz
heee ben ikisini de severim hem yapayım hem yiyeyim onun için rejim yapamıyom ya zateeenn
oy oy oyyy maşallahhh
benim dünür nerelerde yavvv yok nicedir.
sen bi bul da gel aytencimmsırnaşık şey
ay bende öle yaa diğer işlerden yemeğe fırsat klalmıyor gerçi

çakaaalllll:roflol:

ben de tam anlayamadım, dr. fena karıştırdı delikafadulden

6. aya kadar bebeği kucağımıza aldığımızda falan, kendi kendine hareket edebildiğini sanırmış..
6. aydan sonra böyle olmadığını anlar, depresyona girermiş -tatlicadiarzu-

yani bu aylarda sürekli kucak istemeleri, huysuzlanmalarının altındaki neden buymuş..

daha neler duyacağız bakalım :uhm:

Son düzenleyen: Moderatör:
kusura bakmayın ya bi saatdir yedirmeye uraştım..kavonoz mamamız bitmiş baba ala ala içinde domates olan hero 7 sebzelı almış..korktum ama verdim az..napim..şimdi pişirmeye kalksam bişiler enaz bi saat..eşim hiç pişirmesen ben alırımdıyo..ben bulgur falan pişirip ekliyorum hazırların içine..bikaç kez mutfagın halını gördukten sonra..bide begenmıyosa hop başka bişi yapmalara kalkıyorum..tam oluyo ortalık. mayosunu bezsiz giycekmiş..bana saçma geldi... daha özgür tabi ama neblim bebek bu....anlamadım deiştiririm sanırım... şapkada büyük ama deiştirmicem..varsın büyük olsun.... eee napalım meeemuruz işte..alem ev alır,araba alır, gösterir biz..beceremedımbıturlu şu foto işerinideee http://img524.imageshack.us/gal.php?g=f0785.jpg

Son düzenleme:
kızlara.sa.s bende bu gun temızlık yapıyorum 2 gundur çok boşlamıştım... dr burda alerjık hastalık çok demıştı gerçektende heryer çok toz oluyo bı ruzgar esıyo butun toz havada alp de ara ara öksürüyo valla hasta olcak dıye korkuyorum hergun yerlerı sılıyorum ama genede bı bakıyorum arkamdan toz olmuş evde çok eşyada olmadıgı için yerlerde hemen bellı oluyo aksama kadar vileda elımde gezıcema nerdeyse ama engel olamıyorum bu gunde iyice coşutum heryerı sıldım.. yarında eşimın 2 arkadası gelcek temızlıkle ugrasmıyım dedım..
kızlar bu arda ben artık saşırmış durumdayımkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
bri dr bişeyı verın dıyo dıgerı vermeyın dıyo kıme ınancaz sasırdım. dun aksam üstü ben alp berk e yarım çilek verdım dr verebılırsın dedı hıç meyve yemıyo çileği yedı bücürüğüm.. yumurtayı omlet yap dedi. alpberk ın türkıyedekı dr ile konuşmuştum olmaz sadece sarısı dıyo anlamadım:uhm: şimdilik sarısını verıyorum tıp hergun değişiyo bende takıp etmekten çok yoruluyorum puffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…