- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #23.561
:roflol::roflol:heyyyttt yürü beee ki tutar seni betüüüşşşş vur kafalarınaklava:delikafadulden:dance:
Ya bunu ben hızlıca yaptım oglan durmıı dıye.. ıcıne peynır koyacaktım ama vaktım yoktu hazırlamaya onu... benneyaptımkicokacimcoookcokacimcoook ımmm...tuzlu kurabyelere bayılırım
Çok güzel gözüküyorr neyli bu peynirlimi:icecream:
betül maşallah kıss sana pek marifetlisin vallaa ne yalan söyliyeyim ben senin yaşındaykenn patates bile kızartamazdım hamur gibi olurdu patatesler..
sorma valla maşallah betüşşeee ama bende marifetliyimdir de çaktırmam vallaa
Gecen mısafır ordusu gıttı dıye yazmıstım ya aksam belkı gormusunuzdur..
Esımın tarafından komsuları akrabaları fılan gelmıstı... onlar eve gıderken kayınvalıdeme gelın masallah hamarat guzel ıs goruyo demısleerrr... :roflol: :roflol:
walla bende çok marifetliyimdir aslında elimde çok hızlıdır 1 saatte 3 yemek yapar çıkartırım amma gelin görün ki tembellik hat safhada uzun zamandır adam gibi yemek yapmadım , pasta börek hiç yapmadım ... sağolsun anacığım yaptığı için herşeyimi tembelliğe fena alıştırdı beni....
demişlerdir vallaa maşşallahhh sana belli oturup kalkmandan belli nasıl biri olduğunnn yani yaptığı yenir , söyledği dinlenirrr , yüdüğü giyilir birisin maaşeeellaaaaahhhhh
Ooy ooy ooyy anam bu ne ıltıfat dayanmıyım catlıcam... Şeniz :roflol:
Yalunuz yüdüğü giyilir den kastın ne anamadım... :roflol: CADIARZU
slm kızlar derya baykalı izleyen varmı ?
6 ayddan sonrakı mımızmızlıklar huysuzluklar depresyon olabılırmış
tam anlayamadım yenı açtım dınleyen bana anlatabilirmı?
heee ben ikisini de severim hem yapayım hem yiyeyim onun için rejim yapamıyom ya zateeenn
Boğasın kız sen yemee de seveen yapmayı da demiii... alkisalkisalkis Şeniz
oy oy oyyy maşallahhhGecen mısafır ordusu gıttı dıye yazmıstım ya aksam belkı gormusunuzdur..
Esımın tarafından komsuları akrabaları fılan gelmıstı... onlar eve gıderken kayınvalıdeme gelın masallah hamarat guzel ıs goruyo demısleerrr... :roflol: :roflol:
sen bi bul da gel aytencimmsırnaşık şeybenim dünür nerelerde yavvv yok nicedir.
ay bende öle yaa diğer işlerden yemeğe fırsat klalmıyor gerçiwalla bende çok marifetliyimdir aslında elimde çok hızlıdır 1 saatte 3 yemek yapar çıkartırım amma gelin görün ki tembellik hat safhada uzun zamandır adam gibi yemek yapmadım , pasta börek hiç yapmadım ... sağolsun anacığım yaptığı için herşeyimi tembelliğe fena alıştırdı beni....
Aynen oyle canım yapınca cok hızlı ve pratık yaparım ama bazende bı tembellık cokuyokı sorma..
Kac gundur pratık seylerle gecıstırıyoruz mesela bazen esım yapıyor aksam yemegı dogru duzgun yapmadım bı haftayı gectı..
Arada bır de en sevdıgı seylerden yapıyorum kı esımın damardan gırıyorum... :jeyyar: :roflol::roflol:
slm kızlar derya baykalı izleyen varmı ?
6 ayddan sonrakı mımızmızlıklar huysuzluklar depresyon olabılırmış
tam anlayamadım yenı açtım dınleyen bana anlatabilirmı?
:roflol::roflol: yıkadığı giyilir cahal alkisalkisalkis
:roflol: :jeyyar:heee ben ikisini de severim hem yapayım hem yiyeyim onun için rejim yapamıyom ya zateeenn
çakaaalllll:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?