Doğum yapmış olan anneler buraya....

boşver canım yedir..dokunmazsa devam et..ama yumurta beyazını bende bilemem.....sade sarısını sulandırılmış süt lede pişirebilirsin sanırım anlamam ama..

ben hiç bilmiyorum mutfak işlerini hakketen ya..geçende bulgur yapim dedim c vitamini olsun diyede az kırmızı taze biber koydum..oh my god..berbat oldu...yaratıcılık varda zihni sinir kıvamında...allah acısın banada büyüteyim ben bunu hayırlısıyla..hernekadar kavonazda yedirsem yınede hafta 4 5 kendım yapıyorum sonuçta...öğrenesim de hiiç yok

çok hoş kadınsın sen yavvvv. alkisalkisalkis gel sen bide tanışalım şeker ne zaman geleceksin annenler burdaymışşş, havalar süper burda çık gel yav.

canımbenim..bence sende çok hoşsun.. çok istiyorum ayten antalyaya gelmeyi..özledim..havası başka..suyu başka..hele mayıs gibi....annemler migrosun yanındaki büyük sitedeler..eski evde lara sahildeydi..burasıda lara gerçi..ben muhıtlerı pek bılmem..çokda yaşamadım ama severim antalyayı..evler falan bi harika..yaşanıcak yer aslında ama o rusları bi göndermek lazım gersin geri..:)gelicem aytencim allahtan bi mani olmassa..sadece orda evde oturmak bilebeni dinlendirir..senle kuzuları alır sahilde gezeriz kısmetse..bide süpper alışveriş merkezleri var antalyada..henuz gezemedım..marks and spencer falan ıst dakınden ucuz mesela..

çok tatlıymış güzel günlerde giysin kız işi değil maviş maviş..
hem bebek bebektir bence, mesela ben mavi yeşil de giydiriyorum; erkek mi diye soran oluyo kaydirigubbakcemile3 bi de tipine baksana kardeşim :)) erkeğe benziyo mu :) ne kadar endekslemişiz renklere kendimizi ...
şapka çok kullanışlı gerçekten..tam rüzgarlık güneşlik..bebeshop tan mı almıştın ?

vala benimki normal düzende oldu ağrıda olmadı 7 gün sürdü. niye sordun ki seninki çok mu tuhaf ne oldu anlatsana kıssss :uhm:

canımcım ilk başlarda bir hafta kadar koyu kahverengi tonlarında kanamam oldu tam doktora gidecektim normal düzeyde kanamalarım başladı ama toplam 10 gün filan oldu halen devam ediyor. normali ne merak ettim ona göre bi doktora gideyim. bu arada teşekkürler bir tek sen cevap vermişsin:içelim:

ben geldim güzel anneler..nabersini< bakayiimm..özledim sizleri de kıvanç bey bir dk. bile yalnız bıraktırmıyorki..zır zır ..bazen başım şişiyor yaaaa...şu dişmidir nedir ama biran önce bittssssiiiiiiiin allahım..

bunların hepsi böyle şekerim vermezler cevap ne yalan söyliyeyim bende çok kızıyrum bazen bunlara. insan bir cevap veriri demi ama sanırım mervede verdi cevap die deryaaa yalan olmasın, diğerlerinden hiç ses yok, bak sorudğun sorulara söyle ilginç başlıklar at öyle olunca cevap yazıyolar. bizim dynosos eda öyle yapıyor çok etkili oluyo. canım bence bir doktora mutlaka görün çok uzun sürmüş.

ben halen reğl olmadım kıslar yaww.bazıları 15-18 ay falan olmuyormuş..ayy sürekli hamilemiyim diye düşünmek zor iş....benim tilki uyandı bile.toplam yarım saat uyudu kerata yaa..ooff şöle rahat rahat gireyim dedim.şimdi ses verdi..amanın sağlıklı olsun da tek..ne diyeyeim..öptüm canlarım.

allah sana nurtopu gibi bi oğlan vermiş şükretsene kısss :mymeka::mymeka:

-tatlicadiarzu-kıısss ne vuruyon be..enseye vurulmaz bişlmiyormusun.orda omurilik soganı var..bütün yaşamsal fonksiyonlarım tık diye gidebülü..oraya vuracağına popoma vursana beyawww..-tatlicadiarzu-
şükrediyom aytenim de bazen sinirlerim yalama oluyor işteşakkıdı:roflol::sm_cool:

delikafadulden:dance:a.s.meltemciim takıl bize hayatını yaşaa hehehee..sen hangi ayın annesisin kıss anlat hadiiiiii..sen yenisin galiba.. kıvançbeye birşeyler yedireyim gelecem kokoşlar tamam mı

Meltemcim benim 6-7 gün sürüyo, ağrı olmuyor hiç... kahverengi lekelenme de olmuyor...hamilelikten önceki gibi yanii aynı..hatta o zamanlar ağrım olurdu şimdi yokk :sm_cool:

Aytencimiz sağ olsun herşeye, hepimize cevap verir zaten Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…