- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #23.581
ben hiç bilmiyorum mutfak işlerini hakketen ya..geçende bulgur yapim dedim c vitamini olsun diyede az kırmızı taze biber koydum..oh my god..berbat oldu...yaratıcılık varda zihni sinir kıvamında...allah acısın banada büyüteyim ben bunu hayırlısıyla..hernekadar kavonazda yedirsem yınede hafta 4 5 kendım yapıyorum sonuçta...öğrenesim de hiiç yok
herşey depresyon oldu..bencede şaşırmışlar artık kurcalamaktan...bebek bu ya...neblimm...http://img524.imageshack.us/img524/7477/f0785.jpg
mervecim bu tulum..kız işi gibi ama şeker...gözde şapka kullanışlı..eseyi omuzlarıda koruyo..http://img524.imageshack.us/img524/6637/f0791b.jpg
kızlar ben geldım temizliğide bitirdım ama çok yoruldumm....
vala benimki normal düzende oldu ağrıda olmadı 7 gün sürdü. niye sordun ki seninki çok mu tuhaf ne oldu anlatsana kıssss :uhm:
canımcım ilk başlarda bir hafta kadar koyu kahverengi tonlarında kanamam oldu tam doktora gidecektim normal düzeyde kanamalarım başladı ama toplam 10 gün filan oldu halen devam ediyor. normali ne merak ettim ona göre bi doktora gideyim. bu arada teşekkürler bir tek sen cevap vermişsin:içelim:
ben geldim güzel anneler..nabersini< bakayiimm..özledim sizleri de kıvanç bey bir dk. bile yalnız bıraktırmıyorki..zır zır ..bazen başım şişiyor yaaaa...şu dişmidir nedir ama biran önce bittssssiiiiiiiin allahım..
canımcım ilk başlarda bir hafta kadar koyu kahverengi tonlarında kanamam oldu tam doktora gidecektim normal düzeyde kanamalarım başladı ama toplam 10 gün filan oldu halen devam ediyor. normali ne merak ettim ona göre bi doktora gideyim. bu arada teşekkürler bir tek sen cevap vermişsin:içelim:
delikafadulden:dance:a.s.meltemciim takıl bize hayatını yaşaa hehehee..sen hangi ayın annesisin kıss anlat hadiiiiii..sen yenisin galiba.. kıvançbeye birşeyler yedireyim gelecem kokoşlar tamam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?