- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #23.601
kokoşlar mı :roflol:
kaydirigubbakcemile3
:roflol:kızz merve örtmenim saygılar diyen dillerini yerim senin..tabii saygıda kusur istemem aferin sana otur bakayımmm sözlün 100..lülülülülülüŞeniz
ben de tam anlayamadım, dr. fena karıştırdı delikafadulden
6. aya kadar bebeği kucağımıza aldığımızda falan, kendi kendine hareket edebildiğini sanırmış..
6. aydan sonra böyle olmadığını anlar, depresyona girermiş -tatlicadiarzu-
yani bu aylarda sürekli kucak istemeleri, huysuzlanmalarının altındaki neden buymuş..
daha neler duyacağız bakalım :uhm:
Güle güle kirlet canım..Bizede beyazını yasakladı doktor sadece sarısını veriyoruz...Beyazı için erken daha bence yani omlet falan için...kızlara.sa.s bende bu gun temızlık yapıyorum 2 gundur çok boşlamıştım... dr burda alerjık hastalık çok demıştı gerçektende heryer çok toz oluyo bı ruzgar esıyo butun toz havada alp de ara ara öksürüyo valla hasta olcak dıye korkuyorum hergun yerlerı sılıyorum ama genede bı bakıyorum arkamdan toz olmuş evde çok eşyada olmadıgı için yerlerde hemen bellı oluyo aksama kadar vileda elımde gezıcema nerdeyse ama engel olamıyorum bu gunde iyice coşutum heryerı sıldım.. yarında eşimın 2 arkadası gelcek temızlıkle ugrasmıyım dedım..
kızlar bu arda ben artık saşırmış durumdayımkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
bri dr bişeyı verın dıyo dıgerı vermeyın dıyo kıme ınancaz sasırdım. dun aksam üstü ben alp berk e yarım çilek verdım dr verebılırsın dedı hıç meyve yemıyo çileği yedı bücürüğüm..yumurtayı omlet yap dedi. alpberk ın türkıyedekı dr ile konuşmuştum olmaz sadece sarısı dıyo anlamadım:uhm: şimdilik sarısını verıyorum tıp hergun değişiyo bende takıp etmekten çok yoruluyorum puffffffffffff
herşey depresyon oldu..bencede şaşırmışlar artık kurcalamaktan...bebek bu ya...neblimm...http://img524.imageshack.us/img524/7477/f0785.jpg
mervecim bu tulum..kız işi gibi ama şeker...gözde şapka kullanışlı..eseyi omuzlarıda koruyo..http://img524.imageshack.us/img524/6637/f0791b.jpg
:roflol::roflol:Sen istesen neler yaparsındaaben hiç bilmiyorum mutfak işlerini hakketen ya..geçende bulgur yapim dedim c vitamini olsun diyede az kırmızı taze biber koydum..oh my god..berbat oldu...yaratıcılık varda zihni sinir kıvamında...allah acısın banada büyüteyim ben bunu hayırlısıyla..hernekadar kavonazda yedirsem yınede hafta 4 5 kendım yapıyorum sonuçta...öğrenesim de hiiç yok
:roflol::roflol:sıfırcı seniiii:roflol:kızz merve örtmenim saygılar diyen dillerini yerim senin..tabii saygıda kusur istemem aferin sana otur bakayımmm sözlün 100..lülülülülülüŞeniz
emelim duygum kısslar gördüm sizüü..nabersiniz..yakaladım..kaçmayıın leen..sizin delikanlılar napiler ? hee?
tabii öle kolay mıydı yazıladan yüzz almak..vermem tabii.veririm derken..buğün öğrencinin bir tanesine sözlü 100 verdim dedim gerçekten.başka bir öğrenci de pis anlamda hocam bize niye vermiyorsunuz diyor..pis pis pişmiş kelle gibi sırıtıyor bi de..ben de dedimki bizim idaredekilker çok iyi veriyorlarmış şimdi seni oraya yollarım nevrin döner dedim..( bazen iyi dövüyorlar o anlamda söledim ) sonra lafı değiştirip not vermiyorsunu dedim ben falan demeye başladı..not kaygısı falan yok çocuğun babası mütahitt..mezun olunca işi hazır zatii..okula ölesine gelen tiplarden işte..biz de bvunlar la uğraşıyoz..
terbiyesize bak ya :mymeka: dayak yasak deniyor ya böylelerini eşek sudan gelesiyee bir döveceksin bak bakalım nasıl adam gibi konuşulur öğreniyor mu :tomato:
biz alıştık artık böle şeyler..bazı bekar hocalara neler söylüyorlarmış.şaşırıp kalıyorum.bana öle yapamıyorlar tabi ama arkamdan ne söylediklerini bilemem..şimdiki gençlik bir tuhaf..allh hepsini ıslah eylesin..:1no2:
Tünaydınlarrr kızlar...Herkes iyidir umarım..
Hicran aynı saatlerde bende uyanıktım malesef Egede bır huysuzluk aksam saat 10 deyınce sankı çocugun bogazına bıcak dayıyorlar..yatcagını anlayınca resmen deliriyor çocuk yaa olmaz boyle bırsey..Artık sinir sıstemım çöktü resmen...En son bızde fıtıl attık..Ona ragmen gece 3 4 kere yıne kalktı..Allahtan sabır ıstıyorum baska bırsey degıl..:Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Delüüüü
Amanninn reddi mirasss reddii mirassss
inşallah canım yaa aslında dedıgın gıbı ne kadar erken gıdılse her açıdan daha ıyı ama olan olmus artık hayırlısı ınsallah:1hug:a.s.
amin canım hayırlısı olsun sağol Şeniz
bence şimdi çocuklar henüz bilinçli değilken gitseler daha iyi..
yarın 2-3 yaşına gelince babam nerde diye soracak, ağlayacak ..
artı bir kardeş düşüneceğiz çocuk 2,5- 3 yaşına gelince...ee beyefendi askerde olacak laelaelaelaelae
paralı çıkmazsa , paşa paşa gidecek ...neden herkes gidiyor da o gitmeyecekmiş ya ben çok kızıyorum bu askerlik mevzusuna kötükedihüso
bizimkinin içinden bir ses de öyle diyor nedense :roflol:
insanın fikri neyse zikride oymuş o hesap bu da kaydirigubbakcemile3
hayırlısı neyse o olsun artık ne diyelim...
saol edacım..dogru..anneli nişanlarımdan biri..bunlarda şinci geldi..yavruma bebeshoptan sipariş etmiştim..bu ay artık bişi alamicaz,bubası amelıyat olcek belki..eh bukadar yazlık yeter<a
ImageShack® - Gallery
eda,betül , serap
genelkurmay açıklama yapmış bedelli yok die
şimdi okudum
kusura bakmayın ya bi saatdir yedirmeye uraştım..kavonoz mamamız bitmiş baba ala ala içinde domates olan hero 7 sebzelı almış..korktum ama verdim az..napim..şimdi pişirmeye kalksam bişiler enaz bi saat..eşim hiç pişirmesen ben alırımdıyo..ben bulgur falan pişirip ekliyorum hazırların içine..bikaç kez mutfagın halını gördukten sonra..bide begenmıyosa hop başka bişi yapmalara kalkıyorum..tam oluyo ortalık. mayosunu bezsiz giycekmiş..bana saçma geldi... daha özgür tabi ama neblim bebek bu....anlamadım deiştiririm sanırım... şapkada büyük ama deiştirmicem..varsın büyük olsun.... eee napalım meeemuruz işte..alem ev alır,araba alır, gösterir biz..beceremedımbıturlu şu foto işerinideee ImageShack® - Gallery
çok tatlıymış güzel günlerde giysin kız işi değil maviş maviş..
hem bebek bebektir bence, mesela ben mavi yeşil de giydiriyorum; erkek mi diye soran oluyo kaydirigubbakcemile3 bi de tipine baksana kardeşim :)) erkeğe benziyo mu :) ne kadar endekslemişiz renklere kendimizi ...
şapka çok kullanışlı gerçekten..tam rüzgarlık güneşlik..bebeshop tan mı almıştın ?
Rabbim şehit yakınlarına sabır versin hepimizin başı sağolsun sağ salim gider döner inşallah tüm askere gidecek olanlarr
Rabbim askerimize kalkan elleri yok etsin inşallah
Tarifi yazdım burii.. :) Edacım bak ıstersen... :roflol:
Kıyır kıyır tuzlu Kurabiye :).. (Resimli) - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
Gecen mısafır ordusu gıttı dıye yazmıstım ya aksam belkı gormusunuzdur..
Esımın tarafından komsuları akrabaları fılan gelmıstı... onlar eve gıderken kayınvalıdeme gelın masallah hamarat guzel ıs goruyo demısleerrr... :roflol: :roflol:
walla bende çok marifetliyimdir aslında elimde çok hızlıdır 1 saatte 3 yemek yapar çıkartırım amma gelin görün ki tembellik hat safhada uzun zamandır adam gibi yemek yapmadım , pasta börek hiç yapmadım ... sağolsun anacığım yaptığı için herşeyimi tembelliğe fena alıştırdı beni....
nasıl farkında değil çocuklar kız benim eşim şu dönem genelde evde bazı gün yarım gün dışarda bazı gün sabah 9-10 çıkıp akşam 6-7 geliyorr ceylin onu görnce nasıl çırpınıyorr ondan bana hiç gelmiyor o günüü tuhaf tuhafta bakıyor babasına sanki özlediğini belli eder gibi nerdesin diyor bir yerdeedelikafadulden
Aynen oyle canım yapınca cok hızlı ve pratık yaparım ama bazende bı tembellık cokuyokı sorma..
Kac gundur pratık seylerle gecıstırıyoruz mesela bazen esım yapıyor aksam yemegı dogru duzgun yapmadım bı haftayı gectı..
Arada bır de en sevdıgı seylerden yapıyorum kı esımın damardan gırıyorum... :jeyyar: :roflol::roflol:
slm kızlar derya baykalı izleyen varmı ?
6 ayddan sonrakı mımızmızlıklar huysuzluklar depresyon olabılırmış
tam anlayamadım yenı açtım dınleyen bana anlatabilirmı?
kusura bakmayın ya bi saatdir yedirmeye uraştım..kavonoz mamamız bitmiş baba ala ala içinde domates olan hero 7 sebzelı almış..korktum ama verdim az..napim..şimdi pişirmeye kalksam bişiler enaz bi saat..eşim hiç pişirmesen ben alırımdıyo..ben bulgur falan pişirip ekliyorum hazırların içine..bikaç kez mutfagın halını gördukten sonra..bide begenmıyosa hop başka bişi yapmalara kalkıyorum..tam oluyo ortalık. mayosunu bezsiz giycekmiş..bana saçma geldi... daha özgür tabi ama neblim bebek bu....anlamadım deiştiririm sanırım... şapkada büyük ama deiştirmicem..varsın büyük olsun.... eee napalım meeemuruz işte..alem ev alır,araba alır, gösterir biz..beceremedımbıturlu şu foto işerinideee ImageShack® - Gallery
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?