Doğum yapmış olan anneler buraya....

:roflol:kızz merve örtmenim saygılar diyen dillerini yerim senin..tabii saygıda kusur istemem aferin sana otur bakayımmm sözlün 100..lülülülülülüŞeniz

tabii öle kolay mıydı yazıladan yüzz almak..vermem tabii.veririm derken..buğün öğrencinin bir tanesine sözlü 100 verdim dedim gerçekten.başka bir öğrenci de pis anlamda hocam bize niye vermiyorsunuz diyor..pis pis pişmiş kelle gibi sırıtıyor bi de..ben de dedimki bizim idaredekilker çok iyi veriyorlarmış şimdi seni oraya yollarım nevrin döner dedim..( bazen iyi dövüyorlar o anlamda söledim ) sonra lafı değiştirip not vermiyorsunu dedim ben falan demeye başladı..not kaygısı falan yok çocuğun babası mütahitt..mezun olunca işi hazır zatii..okula ölesine gelen tiplarden işte..biz de bvunlar la uğraşıyoz..

Ben geldım pazara gıttık markete gıttık taşı babam taşı ay ne tüketici toplumuz yaaa ancak yiyelim içelim vallakaydirigubbakcemile3

Allah allah o depresyondan cıksa ıyı olur yoksa ben gircem az kaldıkaydirigubbakcemile3 Güle güle kirlet canım..Bizede beyazını yasakladı doktor sadece sarısını veriyoruz...Beyazı için erken daha bence yani omlet falan için...
oyyy oyyy Umutum bayıldım kız hepsi birbirinden güzel çok tatlı olmuş şapkasını yerim ben onun tam karizma yaaa :roflol::roflol:Sen istesen neler yaparsındaa
:roflol:kızz merve örtmenim saygılar diyen dillerini yerim senin..tabii saygıda kusur istemem aferin sana otur bakayımmm sözlün 100..lülülülülülüŞeniz
:roflol::roflol:sıfırcı seniiii
emelim duygum kısslar gördüm sizüü..nabersiniz..yakaladım..kaçmayıın leen..sizin delikanlılar napiler ? hee?

iYİ şeker sen nasılsın??Kıvanç bey nasıl??Bizimki o bahsettıklerı bunalıma girdi galıba butun gun deli gıbı bagırıyor nasıl neresınden cıkıyor o ses bılmıyorum..Gecede hıc uyumuyor benden sonra yatıp once kalkıyorr valla cıldırmamak elde degıl

terbiyesize bak ya :mymeka: dayak yasak deniyor ya böylelerini eşek sudan gelesiyee bir döveceksin bak bakalım nasıl adam gibi konuşulur öğreniyor mu :tomato:

terbiyesize bak ya :mymeka: dayak yasak deniyor ya böylelerini eşek sudan gelesiyee bir döveceksin bak bakalım nasıl adam gibi konuşulur öğreniyor mu :tomato:

biz alıştık artık böle şeyler..bazı bekar hocalara neler söylüyorlarmış.şaşırıp kalıyorum.bana öle yapamıyorlar tabi ama arkamdan ne söylediklerini bilemem..şimdiki gençlik bir tuhaf..allh hepsini ıslah eylesin..:1no2:

ailelerde iş bitiyo aslında..benim babam da eğitimciydi..annem ev hanımı..biz bırak öğretmene terbiyesizlik yapmak, büyüklerin yanında izinsiz konuşmazdık bile..ki hala öyleyizdir kaydirigubbakcemile3
şimdikiler rahat büyümüş belli; salmışlar çayıra Mevlam kayıra...
anlattığın tip zengin aile çocuğu güya :mymeka: böleleri zengin olsa, özel üniversitelerde okuyup prof. olsa ne yazar adam olamadıktan sonra ...
Allah sabır versin canancım..çok güzel ama çok zor işiniz :teselli:

Rabbim şehit yakınlarına sabır versin hepimizin başı sağolsun sağ salim gider döner inşallah tüm askere gidecek olanlarr
Rabbim askerimize kalkan elleri yok etsin inşallah

YOK ÖLE REDDİ MİRAS NEYİN ANLAMAM BENNNNNNN delikafaduldenkaydirigubbakcemile3:roflol:

EVET YAA BU ÇOCUKLAR NOLCEK BÖLEE ALLAH BİZE SABIR VERSİN ONLARADA SAĞLIK SIHHAT:Saruboceq::Saruboceq:

nasıl farkında değil çocuklar kız benim eşim şu dönem genelde evde bazı gün yarım gün dışarda bazı gün sabah 9-10 çıkıp akşam 6-7 geliyorr ceylin onu görnce nasıl çırpınıyorr ondan bana hiç gelmiyor o günüü tuhaf tuhafta bakıyor babasına sanki özlediğini belli eder gibi nerdesin diyor bir yerdeedelikafadulden

saol edacım..dogru..anneli nişanlarımdan biri..bunlarda şinci geldi..yavruma bebeshoptan sipariş etmiştim..bu ay artık bişi alamicaz,bubası amelıyat olcek belki..eh bukadar yazlık yeter<a
ImageShack® - Gallery

hepside çok güzelmiş canım güle güle kullanın

eda,betül , serap
genelkurmay açıklama yapmış bedelli yok die
şimdi okudum

senağlama

oyyy çok yakışmış kuzuya

pembe giyse bile bazen
bizimkinide erkeğe benzetiyolar

Rabbim şehit yakınlarına sabır versin hepimizin başı sağolsun sağ salim gider döner inşallah tüm askere gidecek olanlarr
Rabbim askerimize kalkan elleri yok etsin inşallah

senağlama
başımız saolsun allah ailelerine sabır versin çok zor çok

amanda amannnn meth etmişler bizim kız maşlallah maşallah tütütütütüütütütütütütü

ayıptır sölemesi bende aynıyımmm 1 saate 3 çeşit çıkarırım istersem 4 çeşit salata le beraber ama nicedir bi halt ettiğim yok ama fırsat olunca kek börek past her bi haltı yaparım ama böreklerimi hiç istediğim gibi tutturamıyomm hamurla yanii yufka ile değüllllkaydirigubbakcemile3

he canım öyle herşeyin farkındalar da, benim kastettiğim 2-3 yaşına geldiğinde babasının olmaması nerede olduğunu algılayamaması psikolojik sorunlara dahi neden olabilir yani..şu an o açıdan bilinçsizler demek istedim..babası üç haftadır yok mesela babam nerede, özledim hemen gelsin diyemiyor kaydirigubbakcemile3

Allah böyle tatlı ayrılıklar versin her zaman inşAllah :Saruboceq:

he bacım elden gel :lepi:
bende aynını aypıyomm benimkide laf edemiyor :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

slm kızlar derya baykalı izleyen varmı ?
6 ayddan sonrakı mımızmızlıklar huysuzluklar depresyon olabılırmış
tam anlayamadım yenı açtım dınleyen bana anlatabilirmı?

ne diyon gııı ben seyretmedümmm olabülüüümükiiiii allah korusunn zati benimki saçlarını yoluyorrr deü delüüüü kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

aldıklarını güle güle kullansın çok güzeller canım ama şapka gerçekten büyükmüşşş neyse artık nasılsa büyüyecek o kafalar kocakafa olacaklarrrkaydirigubbakcemile3

mamur memur deme gııı allah beterinden saklasınnn bak ne güzel memurluğunu kıymetini bil bu zamandaaa millet işsizlikten kırılıyorrrr ben şu an çalışmaya kalksam kimbilir bende iş bulamam bu kadar tecrübe ve meziyetle belkidee kimbilirr çalışırken millet seni firmasına transfer etmek için kıçını yırtıyor ama piyasadan bi çekilince unutuluyorsunnn bende çalışmak istiyom bir süre sonra ama kıza kim bakacakkk anam bakamaz o hasta bakıcı tutamam güvenemem belkim kızkardeşim bakar ama onunda çocuğu olacakkk anca kendüne yeterrr aman ne konuşltum ben yaww uzatmayayımmm lafın kısası üstte vardı zatiiiikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…