- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #23.621
kızlara.sa.s bende bu gun temızlık yapıyorum 2 gundur çok boşlamıştım... dr burda alerjık hastalık çok demıştı gerçektende heryer çok toz oluyo bı ruzgar esıyo butun toz havada alp de ara ara öksürüyo valla hasta olcak dıye korkuyorum hergun yerlerı sılıyorum ama genede bı bakıyorum arkamdan toz olmuş evde çok eşyada olmadıgı için yerlerde hemen bellı oluyo aksama kadar vileda elımde gezıcema nerdeyse ama engel olamıyorum bu gunde iyice coşutum heryerı sıldım.. yarında eşimın 2 arkadası gelcek temızlıkle ugrasmıyım dedım..
kızlar bu arda ben artık saşırmış durumdayımkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
bri dr bişeyı verın dıyo dıgerı vermeyın dıyo kıme ınancaz sasırdım. dun aksam üstü ben alp berk e yarım çilek verdım dr verebılırsın dedı hıç meyve yemıyo çileği yedı bücürüğüm..yumurtayı omlet yap dedi. alpberk ın türkıyedekı dr ile konuşmuştum olmaz sadece sarısı dıyo anlamadım:uhm: şimdilik sarısını verıyorum tıp hergun değişiyo bende takıp etmekten çok yoruluyorum puffffffffffff
ben halen reğl olmadım kıslar yaww.bazıları 15-18 ay falan olmuyormuş..ayy sürekli hamilemiyim diye düşünmek zor iş....benim tilki uyandı bile.toplam yarım saat uyudu kerata yaa..ooff şöle rahat rahat gireyim dedim.şimdi ses verdi..amanın sağlıklı olsun da tek..ne diyeyeim..öptüm canlarım.
bu sayfadakiler ne kadar neşeli acayip hoşuma gitti.
:roflol:kızz merve örtmenim saygılar diyen dillerini yerim senin..tabii saygıda kusur istemem aferin sana otur bakayımmm sözlün 100..lülülülülülüŞeniz
bakın bebişime ne ciciler aldım hemde çok ucuza
dikkat et yeter canım bee aman olmayıver nolcek ne rahattı hamişken işte ama netçen doğanın kuralı işte olucaz mecburen ama bende duymuştum 2 yıla kadar olmayanııı
bu arada gelcenmi sen edayaa kıııııııııııııııııııı
biz alıştık artık böle şeyler..bazı bekar hocalara neler söylüyorlarmış.şaşırıp kalıyorum.bana öle yapamıyorlar tabi ama arkamdan ne söylediklerini bilemem..şimdiki gençlik bir tuhaf..allh hepsini ıslah eylesin..:1no2:
he canım öyle herşeyin farkındalar da, benim kastettiğim 2-3 yaşına geldiğinde babasının olmaması nerede olduğunu algılayamaması psikolojik sorunlara dahi neden olabilir yani..şu an o açıdan bilinçsizler demek istedim..babası üç haftadır yok mesela babam nerede, özledim hemen gelsin diyemiyor kaydirigubbakcemile3
Allah böyle tatlı ayrılıklar versin her zaman inşAllah :Saruboceq:
sen geliyorsun di mi kııııııııııı lülülülülülü
sağol mervecim hazırlıyoruz baharlıkları yazlıkları şimdiden tam mevsimi değil ya daha ucuz o yüzden havalar ısınınca böyle olmaz azar azar alıyım dedim
benim iş muallakta canım süpriz olucekkk gelebilirimde gelemeyebülrümdee bakcez artık hafta sonuna kaderrrsengözlerimebaksanab
bunların ikisini de 5er liradan aldım
[url=http://img159.imageshack.us/my.php?image=grnt021r.jpg][img=http://img159.imageshack.us/img159/7459/grnt021r.th.jpg]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?