Doğum yapmış olan anneler buraya....

ah bacım ahh o tozdan bende muzdaribim ben sitelerin olduğu ama inşaatların devam ettiği bir muhittteyim bize yakın olmasada arada 1-2 km mesafede olsa tozları geliyor bize işte birde düşünün ben 13.kattayımm o halde evim toz oluyor hepp sabah akşam siliyom yetmiyor gün içinde hep elimde bez vileda vss birde şu mop lar var onlardan kullanıyom ben onlar daha rahat oluyor tabii kaliteli bişii olmalı ben bunu kullanıyom
http://www.tele24market.com/pinfo.asp?pid=105

vileda tozu yerde bırakıyor daha çok ama bitmedi gitti şu tozzzzzzkafamçokkarıştılaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

bu arada tıp değil canım doktorların fikri zikri başka birinin kararı diğerine erken yada geç gelebiliyor bebek için o nedenle bu konuda birazda tecrübe (anne- kaynana)ve mantığa(o da kendimiz oluyoz) danışmalıyızz ben 15 yaşında kızım olmasına rağmen birçok şey farklı deniliyor artık düşün ben kızıma 4 aylıkken inek sütüne kahvaltıya başlamıştım o dönem dr demişti hemide özel bir hastanenin dr demişti

Son düzenleme:

dikkat et yeter canım bee aman olmayıver nolcek ne rahattı hamişken işte ama netçen doğanın kuralı işte olucaz mecburen ama bende duymuştum 2 yıla kadar olmayanııı

bu arada gelcenmi sen edayaa kıııııııııııııııııııı

:roflol:kızz merve örtmenim saygılar diyen dillerini yerim senin..tabii saygıda kusur istemem aferin sana otur bakayımmm sözlün 100..lülülülülülüŞeniz

yaaaa banane yaaaaaaaa bende istirem 100 nomerooo yaaa babaneeee bende saygılarımı sunuyom işte sana örtmenummmmmalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkissengözlerimebaksanab

sen geliyorsun di mi kııııııııııı lülülülülülü

oda bişiimi kızz benim kızın toplantısına gittim coğrafya hocasına kızın biri acayip bi laf etmiş nutkum tutuldu diyor hoca
olay şuuu ;
kız okul eteğini iyice süper mini yapmış öğretmende kızmış kızım okulamı geliyon defileyemi demişş ne bu kıyafet yarın görmiyim böle seni demişş

kız nederse beğenirsinizz
hocam hıııı hııı sizde bakacxağınız yeri iyi biliyonuz heeee :1shok::1shok::1shok::1shok:

düşünebiliyormusunuz yawww adam hiç bişey diyemedim sonra ben suçlu olurum diyor bende artık bir şey için kız öğrenciye ikaz edeceğim zaman bayan hocalara diyom onlar diyor o öğrenciye ddedii yawwww

ulen bizim zamanımızda bölemiydiiiiiiikaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

valla bizim zamanımızda biz öğretmenlerimize gidip bişey sormaya korkardık kaldı ki öyle laf edicez gençlik çok kötü yerlere gidiyo açıkçası ben bundan 10-15sene sonrasını düşünüyorum bizim çocuklarımız bu yaşlara geldiğinde gençlik ne halde olucak

öle biyerde o davarr tabii her şekilde etkileneceklerr

aminnnnnnnnnn canım aminnn zor valla zorrr allah sabır versinnn

sağol mervecim hazırlıyoruz baharlıkları yazlıkları şimdiden tam mevsimi değil ya daha ucuz o yüzden havalar ısınınca böyle olmaz azar azar alıyım dedim

özellikle de kız çocukları babalarına çok düşkünler kızım bütün gün babasını çağırıyo ba-ba-ba-ba arada da bişeye kızdığında sinirlendiğinde anniiiii der gibi bağırıyo belki başka şey diyo ama beni çağarıyo geldiğimde derdini anlatır gibi ellerini uzatıp yürütecinden al diyo yada çıngırağı düştüyse onu gösteriyo veriyim diye. ama babacı genel olarak. dün gece rüyasında babasını sayıklıyo bugün derya baykalda bi çocuk doktorundan dinledim bebekler 8.aya girdiğinde rüya görürler sayıklayabilir korkabilir gülebilirler dedi

sağol mervecim hazırlıyoruz baharlıkları yazlıkları şimdiden tam mevsimi değil ya daha ucuz o yüzden havalar ısınınca böyle olmaz azar azar alıyım dedim

çok uyguna almışsın gerçekten canım nereden aldın ?
ben baharlık yazlıklar geçen yıldan almıştım birkaç tane ama olmuyolar şimdi kaydirigubbakcemile3 bizimki iri kıyım biraz Şeniz
şimdi yazlıklarını alıyorum yavaş yavaş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…