Doğum yapmış olan anneler buraya....

ben gaziosmanpaşada oturuyorum ordan aldım genelde kızıma pek bişey almıyorum ablamın kızı yla aralarında 10ay var o veriyo küçüldüğü gibi eskimiyo ki zaten o yüzden çok işe yarıyo

güle güle kullan da canım kumaşları nasıl kızzzzzz o fiyata yaniiifisfisfis

kumaşı penye ama çok kaliteli yıka yıka ne solar ne bozulur badilerini çıtçıtlıları falan hep aynı yerden alıyorum çok iyi çıkıyo genel itibariyle çok kalabalık bi mağaza sanırım sürümden kazanıyolar bende faydalanıyorum bu uygun fiyatlardana.s:dance:

ben gaziosmanpaşada oturuyorum ordan aldım genelde kızıma pek bişey almıyorum ablamın kızı yla aralarında 10ay var o veriyo küçüldüğü gibi eskimiyo ki zaten o yüzden çok işe yarıyo

evet canım bizim de öyle tertemiz bir sürü kıyafetimiz var... birçok şeyini hiç giydiremeden küçüldü zaten..

ben de küçülenleri Gülenyüz mağazası varmış erenköy de oraya vereceğim..hepsi yepyeni kalıyor...gerçi ilk 6 ay çok kustuğu için, ev kıyafetlerimiz yıkanmaktan çul oldu .. onlar hariç :roflol:
o mağazada ihtiyaç sahipleri gidip, fakirlik belgesi ile bedava alışveriş yapabiliyorlarmış
...

offf anam offf benim kardeşim gene ev konusunda kararsız kalmış araddı şimcik abla gelsenizde karşılıklı bir konuşsak diyorr karar veremedim her türlü etraflıca konuşup karar vermemizde yardımcı olun diyorr aile meclisi toplanacak yaneee genee hadi bakalım ben kaçtı görüşmek üzere kendünüze iyi bakın byyyyyyyyyy

iyi bulmuşsun valla bende bakıcam ceyline kıyafetleri küçüldü geçende penye bir takım aldım eşofman takım başka bişi almadım fazla almakta istemedim 1 ay sonra zatii yazlık kıyafetler olcek artık diye bakalım ben neler alcam bakamıyomda kardeşimden fırsat bulup bide eşim para ayarlicakta toptan ayakkabısını neyinde alcaz 3-5 takım da kıyafet alırız artık inşallah neyse ben kaçtımmmm budefa gerçektennn

YOK ÖLE REDDİ MİRAS NEYİN ANLAMAM BENNNNNNN delikafaduldenkaydirigubbakcemile3:roflol:

EVET YAA BU ÇOCUKLAR NOLCEK BÖLEE ALLAH BİZE SABIR VERSİN ONLARADA SAĞLIK SIHHAT:Saruboceq::Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ben o yüzden yazlık hiçbirşey almamıştım iyiki almamışım yoksa hepsi elimde patlıcakmış baksana bizimkiler tam iri kıyım:lepi:
Mervecim aynen biliyorsun ben bizim 6 aya kadar olan kıyafetlerini vermek yerine yer bezi yapsam daha uygun olur herhalde:roflol:Kusup yıkanmaktan hepsi kaymış durumda..Ancak bir kaç tane sağlam çıkan oldu içlerinde birde küçülüp giyemediği kıyafetler onlar sağlam verebilirim.
Penye pamuklu tarzı olanlara zaten gıcık oluyor ıkı uc kere yıkanıyor hemen bozuluyor ama kumaş kot tarzı şeyler bozulmuyor..
Artık zaten bızımkıde kot pantalonlara kumaş keten pantalonlara geçiş yaptıyerimseniben
Bebişler için nerlerden alışveriş yapıyorsunuz kızlar?
Ben lcw den alıyorum bazende mina bebe diye bır mağaza var burda aziz falan satıyor ordan alıyorum..

:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3

evt peynirlide güzel oluyor..Benim ablam çok süper yapar pasta-çörekleri sofra dergisiyle çalışıyordu bir ara..Emine bederle aşık atıyordu bir ara hatunkaydirigubbakcemile3

kızz bana mesaj yaz sen

Attım canım..

:roflol: ağır misafirleri var aa, olacak o kadar :teytey:

hafızan çok kuvvetli daha önce demiş miydim sengözlerimebaksanab

Hiç hafızam kuvvetli değildir aslında ama bazen geliyo aklıma böyle şeyleralkisalkisalkis

a.s.

ben akıl edememiştim duygucum; ben minyon bi tip olduğum için kız çocuğu da annesine çeker düşüncesiyle :) hesap ettim bahara 6 aylık olur diye aldım alacaklarımı bizimki 9-12 aylık şeyleri giyiyo maşaAllah kaydirigubbakcemile3
ben geziyorum nereden hoşuma giden birşey olursa oradan alıyorum ekseriye ; aziz bebeden alıyorum..mothercare ve zaradan ise daha şık şeylerini alıyorum kız bebeklere süslü püslü şeyler oluyo özellikle zarada..

Hayırlısı olsun kardeşin için canım...

Canım ikincisini düşünmüyormusunuz?
Ben ablama verdimm yeni kalanları ama onunki olmasaydı saklayacaktımm gerçi bir kaç tane ayırdımm hatıra kalsın diye oğluma..

ben de hoşuma gidenleri ayırdım birkaç takım..ikinci oluncaya kadar farklı şeyler çıkar yine heves eder alırım boşuna dolabı beklemesin işe yarasınlar diyorum sizinkiler ne güzel boranın minik kuzenine gidecek ... :asigim:

hee
bende ilk emziğini hastane çıkışını ve çok sevdiğim bazı bir iki kıyafetini saklıyorum hatıra diye
kalanlarını ayırdım bi ihtiyacı olana vericem

kızlar bende bir iki tane sakladım türkıyede gerı kalanını kuzenıme verdım şimdi 8 .ayına girdı hamıle burdakılerıde yazın gidersem götürücem tamamen donersek burda bırıne verırım.....

muscancım 25 aralık da doğum yaptım.zeynep adında inatcı ve huysuz bebeğim var. zor bi doğum yaptım.doğuma bağlı bebeğimde sorunlar yaşadı ama şimdilik allaha şükür hiçbir sorunumuz yok.

Kızlar mutfaktan yenı cıkıcam daha dusunun amma hamaratlıgım tutmus demıı..
Ahanda elektırıkler gıttı sımdı vıııy kurabıyem yarım kalacak fırında leeeennnnn.....

Neler dokturdum neleeer bı ıspanaklı gul borek yapmısım tadına doyamazsınızz...
SImdıde elmalı kurabıyem piştii.... yumurtalı ıspanaga esım bayıldı hayatımda boylesını yememıstım dıyooorrrrrr ... delikafadulden
Heheeeeyyyyttt.... :roflol:

meltemcim maşallah kızın çok şeker görünüyor bizimkiler onun abileri ablaları olmuşlar

eline sağlık betül ne yapcan o kadar hamur işini ya ordu mu doyucan kıs bişey mi var davet falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…