- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #23.641
güle güle kullan da canım kumaşları nasıl kızzzzzz o fiyata yaniiifisfisfis
ben gaziosmanpaşada oturuyorum ordan aldım genelde kızıma pek bişey almıyorum ablamın kızı yla aralarında 10ay var o veriyo küçüldüğü gibi eskimiyo ki zaten o yüzden çok işe yarıyo
kumaşı penye ama çok kaliteli yıka yıka ne solar ne bozulur badilerini çıtçıtlıları falan hep aynı yerden alıyorum çok iyi çıkıyo genel itibariyle çok kalabalık bi mağaza sanırım sürümden kazanıyolar bende faydalanıyorum bu uygun fiyatlardana.s:dance:
YOK ÖLE REDDİ MİRAS NEYİN ANLAMAM BENNNNNNN delikafaduldenkaydirigubbakcemile3:roflol:
EVET YAA BU ÇOCUKLAR NOLCEK BÖLEE ALLAH BİZE SABIR VERSİN ONLARADA SAĞLIK SIHHAT:Saruboceq::Saruboceq:
çok uyguna almışsın gerçekten canım nereden aldın ?
ben baharlık yazlıklar geçen yıldan almıştım birkaç tane ama olmuyolar şimdi kaydirigubbakcemile3 bizimki iri kıyım biraz Şeniz
şimdi yazlıklarını alıyorum yavaş yavaş..
evet canım bizim de öyle tertemiz bir sürü kıyafetimiz var... birçok şeyini hiç giydiremeden küçüldü zaten..
ben de küçülenleri Gülenyüz mağazası varmış erenköy de oraya vereceğim..hepsi yepyeni kalıyor...gerçi ilk 6 ay çok kustuğu için, ev kıyafetlerimiz yıkanmaktan çul oldu .. onlar hariç :roflol:
o mağazada ihtiyaç sahipleri gidip, fakirlik belgesi ile bedava alışveriş yapabiliyorlarmış...
bunların hepsi böyle şekerim vermezler cevap ne yalan söyliyeyim bende çok kızıyrum bazen bunlara. insan bir cevap veriri demi ama sanırım mervede verdi cevap die deryaaa yalan olmasın, diğerlerinden hiç ses yok, bak sorudğun sorulara söyle ilginç başlıklar at öyle olunca cevap yazıyolar. bizim dynosos eda öyle yapıyor çok etkili oluyo. canım bence bir doktora mutlaka görün çok uzun sürmüş.
:roflol::roflol:
Ya bunu ben hızlıca yaptım oglan durmıı dıye.. ıcıne peynır koyacaktım ama vaktım yoktu hazırlamaya onu... benneyaptımki
Peynırlede super olur... ben normal kurabıye yaptım.. bırde bak aklıma kaldı sen yapacaksan burgu seklınde de yapsanaa.... :roflol:
[/I]
kızz bana mesaj yaz sen
:roflol: ağır misafirleri var aa, olacak o kadar :teytey:
hafızan çok kuvvetli daha önce demiş miydim sengözlerimebaksanab
Tarifi yazdım burii.. :) Edacım bak ıstersen... :roflol:
Kıyır kıyır tuzlu Kurabiye :).. (Resimli) - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ben o yüzden yazlık hiçbirşey almamıştım iyiki almamışım yoksa hepsi elimde patlıcakmış baksana bizimkiler tam iri kıyım:lepi:
Mervecim aynen biliyorsun ben bizim 6 aya kadar olan kıyafetlerini vermek yerine yer bezi yapsam daha uygun olur herhalde:roflol:Kusup yıkanmaktan hepsi kaymış durumda..Ancak bir kaç tane sağlam çıkan oldu içlerinde birde küçülüp giyemediği kıyafetler onlar sağlam verebilirim.
Penye pamuklu tarzı olanlara zaten gıcık oluyor ıkı uc kere yıkanıyor hemen bozuluyor ama kumaş kot tarzı şeyler bozulmuyor..
Artık zaten bızımkıde kot pantalonlara kumaş keten pantalonlara geçiş yaptıyerimseniben
Bebişler için nerlerden alışveriş yapıyorsunuz kızlar?
Ben lcw den alıyorum bazende mina bebe diye bır mağaza var burda aziz falan satıyor ordan alıyorum..
Hayırlısı olsun kardeşin için canım...offf anam offf benim kardeşim gene ev konusunda kararsız kalmış araddı şimcik abla gelsenizde karşılıklı bir konuşsak diyorr karar veremedim her türlü etraflıca konuşup karar vermemizde yardımcı olun diyorr aile meclisi toplanacak yaneee genee hadi bakalım ben kaçtı görüşmek üzere kendünüze iyi bakın byyyyyyyyyy
evet canım bizim de öyle tertemiz bir sürü kıyafetimiz var... birçok şeyini hiç giydiremeden küçüldü zaten..
ben de küçülenleri Gülenyüz mağazası varmış erenköy de oraya vereceğim..hepsi yepyeni kalıyor...gerçi ilk 6 ay çok kustuğu için, ev kıyafetlerimiz yıkanmaktan çul oldu .. onlar hariç :roflol:
o mağazada ihtiyaç sahipleri gidip, fakirlik belgesi ile bedava alışveriş yapabiliyorlarmış...
Hayırlısı olsun kardeşin için canım...
Canım ikincisini düşünmüyormusunuz?
Ben ablama verdimm yeni kalanları ama onunki olmasaydı saklayacaktımm gerçi bir kaç tane ayırdımm hatıra kalsın diye oğluma..
Kızlar mutfaktan yenı cıkıcam daha dusunun amma hamaratlıgım tutmus demıı..
Ahanda elektırıkler gıttı sımdı vıııy kurabıyem yarım kalacak fırında leeeennnnn.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?