- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #23.661
Ya pastanemi açıcan kız :icecream:arka arkaya kurabiyeler yapıyonn...
AMİN canım ya çoküzüldüm yaa Allahım geride kalanlarına sabır versin..Rabbim şehit yakınlarına sabır versin hepimizin başı sağolsun sağ salim gider döner inşallah tüm askere gidecek olanlarr
Rabbim askerimize kalkan elleri yok etsin inşallah
bunların ikisini de 5er liradan aldım
hepsi çok gğüsel canım güle güle giysin inş.
[url=http://img159.imageshack.us/my.php?image=grnt021r.jpg][img=http://img159.imageshack.us/img159/7459/grnt021r.th.jpg]
ay bu yeni nesili anlamak mümkün değil hızlarına da yhetişene aşk olsun yanii...inşallah bizimkiler böle olmazlar yaw hep düşünüyorum durup durup dua ediyorumne edecez başkaoda bişiimi kızz benim kızın toplantısına gittim coğrafya hocasına kızın biri acayip bi laf etmiş nutkum tutuldu diyor hoca
olay şuuu ;
kız okul eteğini iyice süper mini yapmış öğretmende kızmış kızım okulamı geliyon defileyemi demişş ne bu kıyafet yarın görmiyim böle seni demişş
kız nederse beğenirsinizz
hocam hıııı hııı sizde bakacxağınız yeri iyi biliyonuz heeee :1shok::1shok::1shok::1shok:
düşünebiliyormusunuz yawww adam hiç bişey diyemedim sonra ben suçlu olurum diyor bende artık bir şey için kız öğrenciye ikaz edeceğim zaman bayan hocalara diyom onlar diyor o öğrenciye ddedii yawwww
ulen bizim zamanımızda bölemiydiiiiiiikaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
oooh ellerine sağlık şimdi okudum karnım acıktı olsaydı ne yenirdi betüüşş ımmmNeler dokturdum neleeer bı ıspanaklı gul borek yapmısım tadına doyamazsınızz...
SImdıde elmalı kurabıyem piştii.... yumurtalı ıspanaga esım bayıldı hayatımda boylesını yememıstım dıyooorrrrrr ... delikafadulden
Heheeeeyyyyttt.... :roflol:
eline sağlık betül ne yapcan o kadar hamur işini ya ordu mu doyucan kıs bişey mi var davet falan
meltemcim maşallah kızın çok şeker görünüyor bizimkiler onun abileri ablaları olmuşlar
çok teşekkürler canımcım. bende yazışmalarınıza yetişmeye çalışıyorum nazar değmesin herkes çok hızlı vallahi
sağol canım zamanla alışırsın sen de
kızın nasıl nesi vardı doğumda olan şu an bir probleminiz var mı sağlığıyla ilgili
benim iş muallakta canım süpriz olucekkk gelebilirimde gelemeyebülrümdee bakcez artık hafta sonuna kaderrrsengözlerimebaksanab
benim kanallarım cok dardı hatta doğumdan önce regl zamanında yataklara düşüyordum iğne yemediğim regl yok. o yüzden normal doğum yapmak zorundaydım. suni sancı ile normal doğum yaptım. tabi doğumhaneden 2 saat cıkamadım. buna bağlı sinir kirizi geçirdim. bebeğiminde doğumda zorlanmadan dolayı boynunda kulak tarafında lenf bezi kopmuş ve kanama yapmıs.kan pıhtılaşmış ve abze kapmış 3 hafta önce cerrahpaşada operasyon geçirdi.kafası da balon gibi şişti gerçi artık kafası düzeldi gibi. kısaca böyle işte
yaaaa banane yaaaaaaaa bende istirem 100 nomerooo yaaa babaneeee bende saygılarımı sunuyom işte sana örtmenummmmmalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkissengözlerimebaksanab
benim kanallarım cok dardı hatta doğumdan önce regl zamanında yataklara düşüyordum iğne yemediğim regl yok. o yüzden normal doğum yapmak zorundaydım. suni sancı ile normal doğum yaptım. tabi doğumhaneden 2 saat cıkamadım. buna bağlı sinir kirizi geçirdim. bebeğiminde doğumda zorlanmadan dolayı boynunda kulak tarafında lenf bezi kopmuş ve kanama yapmıs.kan pıhtılaşmış ve abze kapmış 3 hafta önce cerrahpaşada operasyon geçirdi.kafası da balon gibi şişti gerçi artık kafası düzeldi gibi. kısaca böyle işte
canan çorba yapmayınca ne yiyo kıs bebiş
hazır corba veriim.annem birkaç kere yapmıştı..ben de 2 kere yaptım..çorbanın bir kısmını da dondurucuya atıp ara ara verdim..genelde kavonoz mamaları verdim bu zamna kadar..meyveler de öle..sadece evde yoğurt yapıyom yani eşim yapıyo..hazır toz mamalar falan idare ettik ama artık yavaştan ev ortamına geçmem gerk benim..bu kadar tembellik yeter dimi..ayy çok şımarığım ben yaa..zati bu tembellikten girdim ya depresyona..bakamayıcam ben bu bebeğe diyee.korku sardı benii..neyse geçmiş zamn..şimdi bebeğimle çok mutluyum allhıma şükürle olsun.allh herkese annelik duyguları yaşatsın.Şeniz
fatma yaa senin oğluş çok tatlı maşşl yaaa..faysbukta gördüm de ...öpüver beim yerime bi zahmet..
yardımlarınızı rica ediyorum. artık yoğurt yemeğe başlıcaz yoğurdu evde mi yapsam yoksa hazır mı alsam. doktor danonenin doğal yoğurtları var onları verebilirsin dedi ama kararsız kaldım.(gerçi ben mutfak işlerinden pek anlamam yoğurdu da kendim ne kadar yapabilirim ondan da emin değilim)
kızlar ben de edaya gelmek isttiim.emme benim gıcıık koca diyoki edanın eşi edayı bize gelirken ıh mıh yaptı diyo..eda gelemedi diyo..ben de seni oraya götürmüyom diyo yaaa...eda bize gelmedi sen de gitme diyo ya..gıcıııııııııııııııkkkkkkkkkkkk..boyna boyna buluşma mı olurmıuş diyo yaa.offffffffffff..bakalım cumartesiye kadar ikna ettim ettim olmadı bidakine.o da olmadı bidakine....... böyle gider işteee..alkisalkisalkis
hazır corba veriim.annem birkaç kere yapmıştı..ben de 2 kere yaptım..çorbanın bir kısmını da dondurucuya atıp ara ara verdim..genelde kavonoz mamaları verdim bu zamna kadar..meyveler de öle..sadece evde yoğurt yapıyom yani eşim yapıyo..hazır toz mamalar falan idare ettik ama artık yavaştan ev ortamına geçmem gerk benim..bu kadar tembellik yeter dimi..ayy çok şımarığım ben yaa..zati bu tembellikten girdim ya depresyona..bakamayıcam ben bu bebeğe diyee.korku sardı benii..neyse geçmiş zamn..şimdi bebeğimle çok mutluyum allhıma şükürle olsun.allh herkese annelik duyguları yaşatsın.Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?