Doğum yapmış olan anneler buraya....

Gunaydın uyanın looo.... delikafadulden

Bende olmadım halen... Benım kayınvalıdem 1,5 sene olmamıs ona mı cektım herhal... farketemz rahatım bülee.... :sm_cool:

Ya pastanemi açıcan kız :icecream:arka arkaya kurabiyeler yapıyonn...

eline sağlık betül ne yapcan o kadar hamur işini ya ordu mu doyucan kıs bişey mi var davet falan

oooh ellerine sağlık şimdi okudum karnım acıktı olsaydı ne yenirdi betüüşş ımmm
Saol kızlar yok Edaya gonderıcem dermısım.. :roflol: Ya ıspanak cok vardı kotu olmasın dıye ettım ıste elmada vardı zıyan olmasın dıye bısıler edıverdım dun hamaratlıgımda ustumdeydı ya hanıı... :roflol:
Canım ben bazen kendı yaptıgımı bazen baby mıx sade yada elmalı verıyorum... bebek yoğurdu yanı... ama danone de verılebılır demıs dr un... yapanmadııgın zamanlar bu alternatıflerıde degerlendırırsın işte.. ben cogu zaaman tembellıgıme gelıyo baby mıx verıyorum... :ecrin_bebek:

Ooy canım ya cok seyler atlatmıssın gecmıs olsun cok sukur kı saglıklısınız...
Benım dogumumda da kordon dolanması sorunu vardı bırde elı yuzundeydı bebegın..
Çok sukur sag salım atlattık bı problem yasamadan... Allah yardım etsın valalhı cok onemlı seyler darda kalanlara yardım etsın..

günaydınn güzel anneler..oğluşuma aşı yaptırdık buğün.artık bir yaşına kadar yokmuş..gitmeden önce de kalpol verdim..şimdi uyudu kerata..ben de kahvaltımı yapayım..evimi derleyip toparlayayım.ben sürekli ev toparlama durumundayım kıslar ya bir türlü toplayamadım.topladım ooohh diyorum..beş dk.sonra olmuş salı pazarı gibi...temizlik zatii haftada bir oluyor..ne yapayım kasamam fazla kendimi.

sonra benim oğlan bazen sinirleniyor ya da birşeyi almak istediği zamn ellerini kaldırıp titretiyor..ayaklarını falan çırpıyor.bazen ellerini çok tiitretiyor..birşeyi almak falan istediği zamn..acaba diyorum çok mu sinirli bir bebek..elimden geldiğince sakin davranmaya çalışıyom emme bazen bağırdım da oluyor..acaba biraz asabi mi ? yoksam dün bahsetmişiniz depresyonda falan mı? )) anası gibi..gerçi anası ilaç içiyor.onu da sakinleştirmiyormu acep? ööööööööffffffffffffff işte bilemedim gitti..
sizinkilerde de elerri falan titretmeler oluyormu? cevaplarınız bekliyorum..iyi cevaplayanlara 100 verecem ..haydii kızlar eller klavyeye...naniknaniksositososito

canancım,kızınca yumruğunu sıkıp bağırıyor,korkuyorum valla o halinden,sanki beni dövecek

onu gazı varken yapıyordu benimki..şimdi ellerini açıp titretiyor..deli mi nee ?naniknanik-tatlicadiarzu-anası gibi ))
sana 100 verecektim emme vermii sonra denerim ben de oldumu şeker..şinçik kahvaltıya gidem kıvanç tilkisi uyanmadan..biarazdan görüşürük kısslar..kokoş kıslar..:jeyyar::tomato:

canancım
denizde aynı öyle yapıyo
aha diyorum oğlan saykoya bağladı gene :)
böyle yumruğunu sıkıp resmen titriyor ve ıhhh yapıyor deli.
ve bu aralar sinirlense de ,sevinsede , bişey istese de aynı tepkiyi vermeye başladı
hepsi aynı bunların walla :)

kızlar yaa dün mevlüde bu derya baykalın programında demişler yaa bebekler 6 aya kadar kendi kendine hareket ettiğini sanır, ama 6 aydan sonra öyle olmadığını fark eder ve depresyona girebilir demişler yaa dünden beri egeye bakığ bakıp acaba öyle olduğunumu düşünüyor diye üzüldüm hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…