- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #23.681
kızlar herkes nerde uyumayamı gitti?
....................................
Bende olmadım halen... Benım kayınvalıdem 1,5 sene olmamıs ona mı cektım herhal...ben halen reğl olmadım kıslar yaww.bazıları 15-18 ay falan olmuyormuş..ayy sürekli hamilemiyim diye düşünmek zor iş....benim tilki uyandı bile.toplam yarım saat uyudu kerata yaa..ooff şöle rahat rahat gireyim dedim.şimdi ses verdi..amanın sağlıklı olsun da tek..ne diyeyeim..öptüm canlarım.
Ya pastanemi açıcan kız :icecream:arka arkaya kurabiyeler yapıyonn...
eline sağlık betül ne yapcan o kadar hamur işini ya ordu mu doyucan kıs bişey mi var davet falan
Saol kızlar yok Edaya gonderıcem dermısım.. :roflol: Ya ıspanak cok vardı kotu olmasın dıye ettım ıste elmada vardı zıyan olmasın dıye bısıler edıverdım dun hamaratlıgımda ustumdeydı ya hanıı... :roflol:oooh ellerine sağlık şimdi okudum karnım acıktı olsaydı ne yenirdi betüüşş ımmm
Canım ben bazen kendı yaptıgımı bazen baby mıx sade yada elmalı verıyorum... bebek yoğurdu yanı... ama danone de verılebılır demıs dr un... yapanmadııgın zamanlar bu alternatıflerıde degerlendırırsın işte.. ben cogu zaaman tembellıgıme gelıyo baby mıx verıyorum... :ecrin_bebek:yardımlarınızı rica ediyorum. artık yoğurt yemeğe başlıcaz yoğurdu evde mi yapsam yoksa hazır mı alsam. doktor danonenin doğal yoğurtları var onları verebilirsin dedi ama kararsız kaldım.(gerçi ben mutfak işlerinden pek anlamam yoğurdu da kendim ne kadar yapabilirim ondan da emin değilim)
Ooy canım ya cok seyler atlatmıssın gecmıs olsun cok sukur kı saglıklısınız...benim kanallarım cok dardı hatta doğumdan önce regl zamanında yataklara düşüyordum iğne yemediğim regl yok. o yüzden normal doğum yapmak zorundaydım. suni sancı ile normal doğum yaptım. tabi doğumhaneden 2 saat cıkamadım. buna bağlı sinir kirizi geçirdim. bebeğiminde doğumda zorlanmadan dolayı boynunda kulak tarafında lenf bezi kopmuş ve kanama yapmıs.kan pıhtılaşmış ve abze kapmış 3 hafta önce cerrahpaşada operasyon geçirdi.kafası da balon gibi şişti gerçi artık kafası düzeldi gibi. kısaca böyle işte
stara bakın kızlar
canancım,kızınca yumruğunu sıkıp bağırıyor,korkuyorum valla o halinden,sanki beni dövecek
bebek beslenmesinden bahsediyordu,birazdan yine devam eder
ayten yarın izinli misin gııı biz çalışıyz genee
günaydınn güzel anneler..oğluşuma aşı yaptırdık buğün.artık bir yaşına kadar yokmuş..gitmeden önce de kalpol verdim..şimdi uyudu kerata..ben de kahvaltımı yapayım..evimi derleyip toparlayayım.ben sürekli ev toparlama durumundayım kıslar ya bir türlü toplayamadım.topladım ooohh diyorum..beş dk.sonra olmuş salı pazarı gibi...temizlik zatii haftada bir oluyor..ne yapayım kasamam fazla kendimi.
sonra benim oğlan bazen sinirleniyor ya da birşeyi almak istediği zamn ellerini kaldırıp titretiyor..ayaklarını falan çırpıyor.bazen ellerini çok tiitretiyor..birşeyi almak falan istediği zamn..acaba diyorum çok mu sinirli bir bebek..elimden geldiğince sakin davranmaya çalışıyom emme bazen bağırdım da oluyor..acaba biraz asabi mi ? yoksam dün bahsetmişiniz depresyonda falan mı? )) anası gibi..gerçi anası ilaç içiyor.onu da sakinleştirmiyormu acep? ööööööööffffffffffffff işte bilemedim gitti..
sizinkilerde de elerri falan titretmeler oluyormu? cevaplarınız bekliyorum..iyi cevaplayanlara 100 verecem ..haydii kızlar eller klavyeye...naniknaniksositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?