- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #23.701
ayten yarın izinli misin gııı biz çalışıyz genee
günaydınn güzel anneler..oğluşuma aşı yaptırdık buğün.artık bir yaşına kadar yokmuş..gitmeden önce de kalpol verdim..şimdi uyudu kerata..ben de kahvaltımı yapayım..evimi derleyip toparlayayım.ben sürekli ev toparlama durumundayım kıslar ya bir türlü toplayamadım.topladım ooohh diyorum..beş dk.sonra olmuş salı pazarı gibi...temizlik zatii haftada bir oluyor..ne yapayım kasamam fazla kendimi.
sonra benim oğlan bazen sinirleniyor ya da birşeyi almak istediği zamn ellerini kaldırıp titretiyor..ayaklarını falan çırpıyor.bazen ellerini çok tiitretiyor..birşeyi almak falan istediği zamn..acaba diyorum çok mu sinirli bir bebek..elimden geldiğince sakin davranmaya çalışıyom emme bazen bağırdım da oluyor..acaba biraz asabi mi ? yoksam dün bahsetmişiniz depresyonda falan mı? )) anası gibi..gerçi anası ilaç içiyor.onu da sakinleştirmiyormu acep? ööööööööffffffffffffff işte bilemedim gitti..
sizinkilerde de elerri falan titretmeler oluyormu? cevaplarınız bekliyorum..iyi cevaplayanlara 100 verecem ..haydii kızlar eller klavyeye...naniknaniksositososito
kızlar yaa dün mevlüde bu derya baykalın programında demişler yaa bebekler 6 aya kadar kendi kendine hareket ettiğini sanır, ama 6 aydan sonra öyle olmadığını fark eder ve depresyona girebilir demişler yaa dünden beri egeye bakığ bakıp acaba öyle olduğunumu düşünüyor diye üzüldüm hep.
kızlar yaa dün mevlüde bu derya baykalın programında demişler yaa bebekler 6 aya kadar kendi kendine hareket ettiğini sanır, ama 6 aydan sonra öyle olmadığını fark eder ve depresyona girebilir demişler yaa dünden beri egeye bakığ bakıp acaba öyle olduğunumu düşünüyor diye üzüldüm hep.
ayten yarın izinli misin gııı biz çalışıyz genee
canım benimki henüz ellerini titretmiyo emmeee böyle içinde canavar varmış gibi bir isteme sesi çıkarıyorrr ıhhhhhh gibi ama o ıhh bebekten gelen bir ses gibi değil daha çok canavardan geliyor gibi.
senağlamaheh geldim.ciğerlerim bayram etti..kıslar ben geliyom kimse pek bişey yazmıyor..beni sevmiyormusunuz?senağlamasenağlama
biraz duygu sömürüsü yapayım dedim..belkim bişeyler yazarsınız diye :a015:
eeee sende bir gelion bir gidion olmuyorrr, ben geldim ben gittim hep yazdığın buu ne diyelim şimdi biz sana yavvvvvv :mymeka: vallaa sadece enseye vurma şeyi var popoya vuranı çıkarsa onu kullanıcam söz.:mymeka:
eeee sende bir gelion bir gidion olmuyorrr, ben geldim ben gittim hep yazdığın buu ne diyelim şimdi biz sana yavvvvvv :mymeka: vallaa sadece enseye vurma şeyi var popoya vuranı çıkarsa onu kullanıcam söz.:mymeka:
kızlar nası oğluşum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Benımkı de aynı oyle ellerı sıkmıyor ama oyuncagını elınden bı alalım daha dogrusu kumandayı :roflol: nasıl bır aglamaya baslıyor ama anlatamam.. sankı canı yanmıs... verdıgın an susuyor.. .günaydınn güzel anneler..oğluşuma aşı yaptırdık buğün.artık bir yaşına kadar yokmuş..gitmeden önce de kalpol verdim..şimdi uyudu kerata..ben de kahvaltımı yapayım..evimi derleyip toparlayayım.ben sürekli ev toparlama durumundayım kıslar ya bir türlü toplayamadım.topladım ooohh diyorum..beş dk.sonra olmuş salı pazarı gibi...temizlik zatii haftada bir oluyor..ne yapayım kasamam fazla kendimi.
sonra benim oğlan bazen sinirleniyor ya da birşeyi almak istediği zamn ellerini kaldırıp titretiyor..ayaklarını falan çırpıyor.bazen ellerini çok tiitretiyor..birşeyi almak falan istediği zamn..acaba diyorum çok mu sinirli bir bebek..elimden geldiğince sakin davranmaya çalışıyom emme bazen bağırdım da oluyor..acaba biraz asabi mi ? yoksam dün bahsetmişiniz depresyonda falan mı? )) anası gibi..gerçi anası ilaç içiyor.onu da sakinleştirmiyormu acep? ööööööööffffffffffffff işte bilemedim gitti..
sizinkilerde de elerri falan titretmeler oluyormu? cevaplarınız bekliyorum..iyi cevaplayanlara 100 verecem ..haydii kızlar eller klavyeye...naniknaniksositososito
yok canım yaa ne çıkaracaklarını şaşırmış onlar niye takılıp kalıyosun bunlara benden betersin heee...tunahan da hiç durmuyo kızlar hele istediği oyuncağı bi verme o da ya kumanda ya telefon ya tahta kaşık felşan olur onca oyuncak içinde onları ister işte vermezsen de kıyameti koparır bazen acaba şımarıyo mu diye düşünüyorum ama sonra o daha bebek ya diyorum...dün gece gene bize mum diktirdi valla 4 te bi uyandı offf oturdu oynuya yaa hiç yapmazdı böle şeyler anlamadım gitti:1no2:
:roflol::roflol:aman boşver be aytennnn
napcaklarını şaşırdılar.... deniz manyağı hiç durmadığı için haraket edemediğini düşünmüyodur zaten :)
çok akıllı bizim bebeklerimiz depresyona falan girmezler , sosyetik karıların çocuğu girer depresyona sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
takma kafanaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?