Doğum yapmış olan anneler buraya....

ayten yarın izinli misin gııı biz çalışıyz genee

biz çalışmıyosssss yarın ....
bizim şirketin bu güzelliği var allahtan bütün resmi tatiller tatilll
ama tatilde nolcak çok işim var yarın evden çalışcam
belki erken işlerimi bitirebilirsem çıkıp biraz alışveriş yapmam lazım...giycek bişeyim kalmadı
havada çok kötü olcakmış cuma ,c.tesi ... iyi olsa şaşardım bi yaz gelemedi

canım benimki henüz ellerini titretmiyo emmeee böyle içinde canavar varmış gibi bir isteme sesi çıkarıyorrr ıhhhhhh gibi ama o ıhh bebekten gelen bir ses gibi değil daha çok canavardan geliyor gibi.

yok canım yaa ne çıkaracaklarını şaşırmış onlar niye takılıp kalıyosun bunlara benden betersin heee...tunahan da hiç durmuyo kızlar hele istediği oyuncağı bi verme o da ya kumanda ya telefon ya tahta kaşık felşan olur onca oyuncak içinde onları ister işte vermezsen de kıyameti koparır bazen acaba şımarıyo mu diye düşünüyorum ama sonra o daha bebek ya diyorum...dün gece gene bize mum diktirdi valla 4 te bi uyandı offf oturdu oynuya yaa hiç yapmazdı böle şeyler anlamadım gitti:1no2:

aman boşver be aytennnn
napcaklarını şaşırdılar.... deniz manyağı hiç durmadığı için haraket edemediğini düşünmüyodur zaten :)
çok akıllı bizim bebeklerimiz depresyona falan girmezler , sosyetik karıların çocuğu girer depresyona sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
takma kafanaaaaa

canım benimki henüz ellerini titretmiyo emmeee böyle içinde canavar varmış gibi bir isteme sesi çıkarıyorrr ıhhhhhh gibi ama o ıhh bebekten gelen bir ses gibi değil daha çok canavardan geliyor gibi.

ahhahahaha içinde bi canavar varmış gibi heee :))
bende hamileyken çok yediğim zamanlar içimde bir ayı saklı derdim hep o geldi aklıma
bak senin de içinde bi canavar saklıymış :)))

benimkinin yalandan ağlaması çok gıcıık ya..gözünden bir damla yaş gelöeden bir çığlılklar atıyor ama kulak dayanmaz..herseferinde istediğini yapmayacam diyorum ama kıvanç beyin çığlığı üstün geliyor..ve keçi yine yaptırıyor.o da biliyor bu kadar bağırtıya kimsenin dayanamayacağını..
bu arada sorumu cevaplayan arkadaşlar en kısa zamnda sizlere teşşkürlerimi vereceğim tabiki izin verdiği zamn.ama her işin bir karşılığı vardır dimi )):tomato:kafamçokkarıştı..

alkisalkisalkisahali ben kahvaltımı yaptım ..yakında oğluşum uyanır..emme gidip bir tane tüütreyim barii şölee kana kana oohhhh ...

senağlamaheh geldim.ciğerlerim bayram etti..kıslar ben geliyom kimse pek bişey yazmıyor..beni sevmiyormusunuz?senağlamasenağlama
biraz duygu sömürüsü yapayım dedim..belkim bişeyler yazarsınız diye :a015:

senağlamaheh geldim.ciğerlerim bayram etti..kıslar ben geliyom kimse pek bişey yazmıyor..beni sevmiyormusunuz?senağlamasenağlama
biraz duygu sömürüsü yapayım dedim..belkim bişeyler yazarsınız diye :a015:

eeee sende bir gelion bir gidion olmuyorrr, ben geldim ben gittim hep yazdığın buu ne diyelim şimdi biz sana yavvvvvv :mymeka: vallaa sadece enseye vurma şeyi var popoya vuranı çıkarsa onu kullanıcam söz.:mymeka:

eeee sende bir gelion bir gidion olmuyorrr, ben geldim ben gittim hep yazdığın buu ne diyelim şimdi biz sana yavvvvvv :mymeka: vallaa sadece enseye vurma şeyi var popoya vuranı çıkarsa onu kullanıcam söz.:mymeka:

AY ALEMSİNİZ HEEEE:1hug:HEPİNİZİ SEVİYORUM BE YAWWW:1hug:a.s.

-tatlicadiarzu-geilm gidim diyosam hepten gitmiyom yanii.evdeyiz gelik gidik bakıyoz herhalde..hayrettin bir şey yaawww....küstüm işte.şimdi gidecem ve sbidaha da gelmeyecem işte..küüüüssssssstttttttttttüüüüümmm..:dilcikar::dilcikar:-tatlicadiarzu-artık akşam üstü falan uğrarım..yazılı soruları falan hazırlayacam..işim çook yani anlayacağınız..
bir de kızlar yarın 20 yaş dişimi çektirecem..çokkk korkuyomm..acırmıkine..bir tane çektirmiştim emme o çok çürümüştü..acımamaıştı ölee.ama korkunun ecele faydası yoktur demişler.ben ayvayı yedimm..:dilcikar:

kızlar nası oğluşum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $kocakafa3.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 37
  • $kocakafa6.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 37

ne yanii geldim le gittim le sıktım mı seni ayten hanım..bundan böle hanımlı manımlı konuşcam senle.senağlama :dilcikar:ne istersin hanımefendi..ne anlatayım kıss hee ..ayten hanımcığım zayıflama ile ilgili bilgiler versem hoşuna gidermiydii..küüssssttttttttüüüüüümm..küstümm..burdan yöneticilere sesleniyom..popoya vurma olanında da koysunlar.

Son düzenleme:
Benımkı de aynı oyle ellerı sıkmıyor ama oyuncagını elınden bı alalım daha dogrusu kumandayı :roflol: nasıl bır aglamaya baslıyor ama anlatamam.. sankı canı yanmıs... verdıgın an susuyor.. .
Valla basladılar bıze soz gecırmeye keratalar az buyusun gosterırım ben ona sımdı bebek dıye yırtıyo sıpa.. klava:

ya delımısın kız tobe estagfrullahh.. durduk yere acıncak ıs cıkarmısın kendıne.. gülemmii aglaymı bılemedım.. karar verdım guluyorum.. :roflol:

Aynen oyuncak fılan sarmıyoor artıkk kasık , ozellıkle kumandaaa, mouse,kablolaar... delikafadulden

:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…