Doğum yapmış olan anneler buraya....

bende iyiyim teşekkür ederim.kızımla birlikte çalışıyoruz artık.yeniden başladık çalışmaya,pek fırsatım olmuyo oyüzden artık.canancım teşekkür ederim canım.kıvancıda öpüyorum kocaman.deryacım seni ve yakışıklı oğlunuda tabi

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis bravo yyanee kameralara çok güzel oynuyosun pess yani pess alkisalkisalkis hep rol hep rol nereye kadar :mymeka:

bu canan kendini vallahhada billahhada biri bizi gözetliyorda falan sanıyorr artist olmaya çalışıyorr , kesin başvuru falan yapmıştır bu kız oralara -tatlicadiarzu-

aslı örtmenim gelmiş nasılsın canımcım.

iyiyim aytencimm sizler nasılsınızzz. bugün bütün sizlerle olacagım ogluşum izin verdigi sürece Çorluya geldim kaydirigubbakcemile2
kuzenimdeyim herkes işe gitti bende pc başındayım ordan oraya geziyorum internette.

Gününüzün güzel geçmesi dileğiyle....:içelim:

Canım evet bizimkiside ellerini titretiyor heyecanlandığında sinirlendiğinide..nefessiz kalıyor çığlaık atarken anlatılmaz yaşanır aslında:roflol:

Çok iyi olur yaa adresi yolluyorum hemenkaydirigubbakcemile3

ohh valla senin gibi gezmek isterdim bende ama işte özel sektörde çalışınca öyle bir lüksün olmuyolaelaelaelaelae

Canım hoşgeldinn..oğluşunla geziyorsun hıı.:içelim: iyi gezmeler canım..

Gözde napmışsın yaa :roflol:çok komik olmuş,büyüyünce söylemezsem anan seni şekilden şekile sokuyordu diye:roflol:

hoşbulduk betülcüm sen ve aslan nasılsınız.
Bızde ıyyız canım ne olsun calısmaya baslasmıssın hayırlı olsun..
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis bravo yyanee kameralara çok güzel oynuyosun pess yani pess alkisalkisalkis hep rol hep rol nereye kadar :mymeka:

bu canan kendini vallahhada billahhada biri bizi gözetliyorda falan sanıyorr artist olmaya çalışıyorr , kesin başvuru falan yapmıştır bu kız oralara -tatlicadiarzu-

:roflol::roflol:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis asıl ben seni alkışlıyorum ayten hanımcığım..ben hayatta rol nedir bilmem.asıl siz oynuyorsunuz kameralara delikafaduldenÇok üzgünüm çoook..neyse çok özürünüzden dolayı sizi affettim.büyüklük ben de kalsın diyeyim..alkisalkisalkis-tatlicadiarzu-yokk gıı ben kameraları sevmem..ama eşim çok meraklıdır..o biz nişanlıyken falan başvurmuştu bbg lere falan..birkaç turu geçmişti.son elemede kalmıştı.ben de zatii hiçç istemiyodum..sositososito..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…