- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #23.721
slm canlarım.nasılsınız görüşmeyeli.hepinizide özledim.inşallah bütün bebekler iyidir.
ne yanii geldim le gittim le sıktım mı seni ayten hanım..bundan böle hanımlı manımlı konuşcam senle.senağlama :dilcikar:ne istersin hanımefendi..ne anlatayım kıss hee ..ayten hanımcığım zayıflama ile ilgili bilgiler versem hoşuna gidermiydii..küüssssttttttttüüüüüümm..küstümm..burdan yöneticilere sesleniyom..popoya vurma olanında da koysunlar.
günaydınn arkadaşlarrrr nasılsınızzz.
aslı örtmenim gelmiş nasılsın canımcım.
sonra benim oğlan bazen sinirleniyor ya da birşeyi almak istediği zamn ellerini kaldırıp titretiyor..ayaklarını falan çırpıyor.bazen ellerini çok tiitretiyor..birşeyi almak falan istediği zamn..acaba diyorum çok mu sinirli bir bebek..elimden geldiğince sakin davranmaya çalışıyom emme bazen bağırdım da oluyor..acaba biraz asabi mi ? yoksam dün bahsetmişiniz depresyonda falan mı? )) anası gibi..gerçi anası ilaç içiyor.onu da sakinleştirmiyormu acep? ööööööööffffffffffffff işte bilemedim gitti..
sizinkilerde de elerri falan titretmeler oluyormu? cevaplarınız bekliyorum..iyi cevaplayanlara 100 verecem ..haydii kızlar eller klavyeye...naniknaniksositososito
Gunaydın uyanın looo.... delikafadulden
Saol kızlar yok Edaya gonderıcem dermısım.. :roflol: Ya ıspanak cok vardı kotu olmasın dıye ettım ıste elmada vardı zıyan olmasın dıye bısıler edıverdım dun hamaratlıgımda ustumdeydı ya hanıı... :roflol:
.. [/I]
iyiyim aytencimm sizler nasılsınızzz. bugün bütün sizlerle olacagım ogluşum izin verdigi sürece Çorluya geldim kaydirigubbakcemile2
kuzenimdeyim herkes işe gitti bende pc başındayım ordan oraya geziyorum internette.
iyiyim aytencimm sizler nasılsınızzz. bugün bütün sizlerle olacagım ogluşum izin verdigi sürece Çorluya geldim kaydirigubbakcemile2
kuzenimdeyim herkes işe gitti bende pc başındayım ordan oraya geziyorum internette.
Bızde ıyyız canım ne olsun calısmaya baslasmıssın hayırlı olsun..hoşbulduk betülcüm sen ve aslan nasılsınız.
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis bravo yyanee kameralara çok güzel oynuyosun pess yani pess alkisalkisalkis hep rol hep rol nereye kadar :mymeka:
bu canan kendini vallahhada billahhada biri bizi gözetliyorda falan sanıyorr artist olmaya çalışıyorr , kesin başvuru falan yapmıştır bu kız oralara -tatlicadiarzu-
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis bravo yyanee kameralara çok güzel oynuyosun pess yani pess alkisalkisalkis hep rol hep rol nereye kadar :mymeka:
herkesler burda gül yok yaa nerelerde acaba:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?