Doğum yapmış olan anneler buraya....

aslıcım diğer tarafa yazdım ama burdaymışsın hoş geldin özledim ya senüüü nasıl bebiş sen nasılsınnn kız neden ihmal ediyom hergün 10 dk giriver nete daaaaaaa

hee
bende ilk emziğini hastane çıkışını ve çok sevdiğim bazı bir iki kıyafetini saklıyorum hatıra diye
kalanlarını ayırdım bi ihtiyacı olana vericem

bende ilk hastane çıkışı 2 takım orda giydirmiştim birde hastanenin kendi verdiği kıyafeti seti komple ve emziği sakladım birde ilk yeleğiini hırkasını giydiği ilk elbiseyi haniş pembiş varya saten ayakkabılı hatırlarsınız belki onları sakladım diğer ne varsa kız kardeşime verdim dün

Bende yıkayıp hazırladım bazı gıysılerı gorumceme verıcem onunda erkek olucak dogumu yakın...
Bır tane komple hastane cıkıs takımı vardı gıydırmedım bı turlu dısarı cıkarken gıydırırım dıye pek fazla da cıkmamıstık oyle kaldı..
En cok gıydıklerını saklıyorum oglumun kokusu var onda verememmm :)

ohh valla senin gibi gezmek isterdim bende ama işte özel sektörde çalışınca öyle bir lüksün olmuyolaelaelaelaelae

Canım hoşgeldinn..oğluşunla geziyorsun hıı.:içelim: iyi gezmeler canım..

Gözde napmışsın yaa :roflol:çok komik olmuş,büyüyünce söylemezsem anan seni şekilden şekile sokuyordu diye:roflol:
tşkler canlarımm ne yapayım istda sıkılmıştım eşimle arada br yine aramız kötü oluyordu bende atladım geldim çorluda hem kuzenim var hemde üniversiteden en yakın arkadaşım benim için iyi bir degişiklik oldu.
aaa evet gül kaçgündür yok gene arasanıza kızlarr biriniz bende nosu yok
deryacım bende var tlfnu birazdan arar size haber veririm.
evt farkındayım ihmal ettigimin yerimseniben ama ne yapayım bilgisayarım yokki benim:çok üzgünüm: hemen bir bilgisayar buldummu yazıyorum hemen. tşk ederim link için yapamazsam yardım isterim.
aslıcım diğer tarafa yazdım ama burdaymışsın hoş geldin özledim ya senüüü nasıl bebiş sen nasılsınnn kız neden ihmal ediyom hergün 10 dk giriver nete daaaaaaa
hicrancım evt canımya bende sizleri çok özledim güzelim ne yapayım bilgisayarım yok akşamları eşimden istiyorum binbir surat yaparak veriyor oturdugumdada ne zaman biter işin diyip sık bogaz ediyor beni bende pek oturamıyorum anlayacagın ne yapayım ogluşumla erkenden yatıyorum zaten bizim ufaklık çok hareketlendi yerinde durmuyor onun peşinde dolanıp duruyorum okul işleri desen öyle hiç bitmiyor benden böyle canımcım sizden ne var ne yok.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

betül yapamadım canımm yardım. ozan ege'm ugur böcüğüm yazsın istiyorum dogum tarihimizde 28.08.2008 tşkler şimdiden.

Merhaba hanımlar
benım eŞımde Şehır dıŞındaydı 4 gÜndÜr bu gÜn geldı. Kızım ılk ıkı gÜn Çok aradı babasını sonra unuttu.

betülcüm edacım teşekkür ederima.s..hepinizide çooook seviyorum ben ya.bi fotoğrafı bile sizinle paylaşın
ca çook mutlu oluyorum.iyiki varsınız arkadaşlar.:1hug:

ikna et kocişini kızz çocuklar için iyi oluyor ben glemeyebilirim belki ama buluşmalar çocuklar açısından da iyi oluyor benceee

ŞenizŞenizŞenizŞeniz

Selamlar herkese..Dün gece uzun zaman sonra sorunsuz ağlamasız bir gece geçirdik reklamları izledik kesin bugün kaldığımız yerden devam ederizkaydirigubbakcemile3

Kızlar kahvaltıda yumurta haftada kaç kere verıyorsunuz?Ben bugun doktorumuzu arayıp sordum yaza kadar hergun verebılırsın alerjı yapmadıysa dedı..
Birde bugün ilk olarak kahvaltısına ceviz koydum sevdi maşallah.Reçelde koyayım diyorum ara sıra ama ne reçeli oldugu önemlimi acaba??
Ben daha Zaradan hiç birşey almadım Mervecım sezon basında bakmıştım biraz acayıp pahalı geldı bana bır kazak 50 60 ytl falandı bir dahada uğramadımkaydirigubbakcemile3

Canancım Egede sinirlenince deliler gıbı bağırıyor ama elleri falan titremiyor ama sesi dünyalara yeter zaten:roflol:
kızlar nası oğluşum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:roflol:Naptın kız çocugaaa ayyy yakısıklım benım yaaa kıyamam
günaydınn arkadaşlarrrr nasılsınızzz.

Aslıcım hoşgeldına.s.

Özlemcim kızın aynı sen maşallah pek güzel yaa yerim ben onu prenses

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…