- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #23.741
günaydınn arkadaşlarrrr nasılsınızzz.
hee
bende ilk emziğini hastane çıkışını ve çok sevdiğim bazı bir iki kıyafetini saklıyorum hatıra diye
kalanlarını ayırdım bi ihtiyacı olana vericem
ohh valla senin gibi gezmek isterdim bende ama işte özel sektörde çalışınca öyle bir lüksün olmuyolaelaelaelaelae
tşkler canlarımm ne yapayım istda sıkılmıştım eşimle arada br yine aramız kötü oluyordu bende atladım geldim çorluda hem kuzenim var hemde üniversiteden en yakın arkadaşım benim için iyi bir degişiklik oldu.Canım hoşgeldinn..oğluşunla geziyorsun hıı.:içelim: iyi gezmeler canım..
Gözde napmışsın yaa :roflol:çok komik olmuş,büyüyünce söylemezsem anan seni şekilden şekile sokuyordu diye:roflol:
deryacım bende var tlfnu birazdan arar size haber veririm.aaa evet gül kaçgündür yok gene arasanıza kızlarr biriniz bende nosu yok
evt farkındayım ihmal ettigimin yerimseniben ama ne yapayım bilgisayarım yokki benim:çok üzgünüm: hemen bir bilgisayar buldummu yazıyorum hemen. tşk ederim link için yapamazsam yardım isterim.
Hoşgelmıssın canım yaa ama olmuyo boyle ıhmal edıyorsun bızııı ona göreee darılıyorum bak.... :dilcikar:
kaydirigubbakcemile3 Takvım yapalım canım beraber... lınk gondereyım yapamazsan ben yapayım ?
Here you can create tickers for forums (metrics, sliders). Categories: pregnancy, children, lose weight, wedding, love, holidays and others
hicrancım evt canımya bende sizleri çok özledim güzelim ne yapayım bilgisayarım yok akşamları eşimden istiyorum binbir surat yaparak veriyor oturdugumdada ne zaman biter işin diyip sık bogaz ediyor beni bende pek oturamıyorum anlayacagın ne yapayım ogluşumla erkenden yatıyorum zaten bizim ufaklık çok hareketlendi yerinde durmuyor onun peşinde dolanıp duruyorum okul işleri desen öyle hiç bitmiyor benden böyle canımcım sizden ne var ne yok.aslıcım diğer tarafa yazdım ama burdaymışsın hoş geldin özledim ya senüüü nasıl bebiş sen nasılsınnn kız neden ihmal ediyom hergün 10 dk giriver nete daaaaaaa
Neler dokturdum neleeer bı ıspanaklı gul borek yapmısım tadına doyamazsınızz...
SImdıde elmalı kurabıyem piştii.... yumurtalı ıspanaga esım bayıldı hayatımda boylesını yememıstım dıyooorrrrrr ... delikafadulden
Heheeeeyyyyttt.... :roflol:
eline sağlık betül ne yapcan o kadar hamur işini ya ordu mu doyucan kıs bişey mi var davet falan
kızlar ben de edaya gelmek isttiim.emme benim gıcıık koca diyoki edanın eşi edayı bize gelirken ıh mıh yaptı diyo..eda gelemedi diyo..ben de seni oraya götürmüyom diyo yaaa...eda bize gelmedi sen de gitme diyo ya..gıcıııııııııııııııkkkkkkkkkkkk..boyna boyna buluşma mı olurmıuş diyo yaa.offffffffffff..bakalım cumartesiye kadar ikna ettim ettim olmadı bidakine.o da olmadı bidakine....... böyle gider işteee..alkisalkisalkis
hazır corba veriim.annem birkaç kere yapmıştı..ben de 2 kere yaptım..çorbanın bir kısmını da dondurucuya atıp ara ara verdim..genelde kavonoz mamaları verdim bu zamna kadar..meyveler de öle..sadece evde yoğurt yapıyom yani eşim yapıyo..hazır toz mamalar falan idare ettik ama artık yavaştan ev ortamına geçmem gerk benim..bu kadar tembellik yeter dimi..ayy çok şımarığım ben yaa..zati bu tembellikten girdim ya depresyona..bakamayıcam ben bu bebeğe diyee.korku sardı benii..neyse geçmiş zamn..şimdi bebeğimle çok mutluyum allhıma şükürle olsun.allh herkese annelik duyguları yaşatsın.Şeniz
ben akıl edememiştim duygucum; ben minyon bi tip olduğum için kız çocuğu da annesine çeker düşüncesiyle :) hesap ettim bahara 6 aylık olur diye aldım alacaklarımı bizimki 9-12 aylık şeyleri giyiyo maşaAllah kaydirigubbakcemile3
ben geziyorum nereden hoşuma giden birşey olursa oradan alıyorum ekseriye ; aziz bebeden alıyorum..mothercare ve zaradan ise daha şık şeylerini alıyorum kız bebeklere süslü püslü şeyler oluyo özellikle zarada..
günaydınn güzel anneler..oğluşuma aşı yaptırdık buğün.artık bir yaşına kadar yokmuş..gitmeden önce de kalpol verdim..şimdi uyudu kerata..ben de kahvaltımı yapayım..evimi derleyip toparlayayım.ben sürekli ev toparlama durumundayım kıslar ya bir türlü toplayamadım.topladım ooohh diyorum..beş dk.sonra olmuş salı pazarı gibi...temizlik zatii haftada bir oluyor..ne yapayım kasamam fazla kendimi.
sonra benim oğlan bazen sinirleniyor ya da birşeyi almak istediği zamn ellerini kaldırıp titretiyor..ayaklarını falan çırpıyor.bazen ellerini çok tiitretiyor..birşeyi almak falan istediği zamn..acaba diyorum çok mu sinirli bir bebek..elimden geldiğince sakin davranmaya çalışıyom emme bazen bağırdım da oluyor..acaba biraz asabi mi ? yoksam dün bahsetmişiniz depresyonda falan mı? )) anası gibi..gerçi anası ilaç içiyor.onu da sakinleştirmiyormu acep? ööööööööffffffffffffff işte bilemedim gitti..
sizinkilerde de elerri falan titretmeler oluyormu? cevaplarınız bekliyorum..iyi cevaplayanlara 100 verecem ..haydii kızlar eller klavyeye...naniknaniksositososito
kızlar nası oğluşum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günaydınn arkadaşlarrrr nasılsınızzz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?