- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #23.761
Canım bılmıyorum begenırmısın ama boyle yaptım olmadı baskda yapayım :)betül yapamadım canımm yardım. ozan ege'm ugur böcüğüm yazsın istiyorum dogum tarihimizde 28.08.2008 tşkler şimdiden.
:roflol: cokacimcoookbetülll dieti bozduuu kilo almaya aldırmaya niyetliiii:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol:
Bızde senı cok sevıyoruz caniik... kaydirigubbakcemile3betülcüm edacım teşekkür ederima.s..hepinizide çooook seviyorum ben ya.bi fotoğrafı bile sizinle paylaşın
ca çook mutlu oluyorum.iyiki varsınız arkadaşlar.:1hug:
benim kanallarım cok dardı hatta doğumdan önce regl zamanında yataklara düşüyordum iğne yemediğim regl yok. o yüzden normal doğum yapmak zorundaydım. suni sancı ile normal doğum yaptım. tabi doğumhaneden 2 saat cıkamadım. buna bağlı sinir kirizi geçirdim. bebeğiminde doğumda zorlanmadan dolayı boynunda kulak tarafında lenf bezi kopmuş ve kanama yapmıs.kan pıhtılaşmış ve abze kapmış 3 hafta önce cerrahpaşada operasyon geçirdi.kafası da balon gibi şişti gerçi artık kafası düzeldi gibi. kısaca böyle işte
canım valla benımkılde öle yapıyo ama heyecanlandıgı için dıyorum ben okuduklarıma göre arkadaşlarınkıde öle yapıyomuş normal heralde...günaydınn güzel anneler..oğluşuma aşı yaptırdık buğün.artık bir yaşına kadar yokmuş..gitmeden önce de kalpol verdim..şimdi uyudu kerata..ben de kahvaltımı yapayım..evimi derleyip toparlayayım.ben sürekli ev toparlama durumundayım kıslar ya bir türlü toplayamadım.topladım ooohh diyorum..beş dk.sonra olmuş salı pazarı gibi...temizlik zatii haftada bir oluyor..ne yapayım kasamam fazla kendimi.
sonra benim oğlan bazen sinirleniyor ya da birşeyi almak istediği zamn ellerini kaldırıp titretiyor..ayaklarını falan çırpıyor.bazen ellerini çok tiitretiyor..birşeyi almak falan istediği zamn..acaba diyorum çok mu sinirli bir bebek..elimden geldiğince sakin davranmaya çalışıyom emme bazen bağırdım da oluyor..acaba biraz asabi mi ? yoksam dün bahsetmişiniz depresyonda falan mı? )) anası gibi..gerçi anası ilaç içiyor.onu da sakinleştirmiyormu acep? ööööööööffffffffffffff işte bilemedim gitti..
sizinkilerde de elerri falan titretmeler oluyormu? cevaplarınız bekliyorum..iyi cevaplayanlara 100 verecem ..haydii kızlar eller klavyeye...naniknaniksositososito
ayten boşver canım valla şaşırdılar ne çıkaracaklarını ama söle bişey demişti dr bana biz bura geldıgımızde alp 5 aylıktı dr ortam değişti huysuz olması yememesı normal anlıyo oda herseyı bıraz herşeyı oluruna bırak ısrar etme demişti ama al hemen alıştı depresyona girecek kadar da değildir heralde.. tıp süreklı değişiyo bunlarda sasırdılar ne çıkaracaklarını hoş bende takıp etmekten sasırdım vallakızlar yaa dün mevlüde bu derya baykalın programında demişler yaa bebekler 6 aya kadar kendi kendine hareket ettiğini sanır, ama 6 aydan sonra öyle olmadığını fark eder ve depresyona girebilir demişler yaa dünden beri egeye bakığ bakıp acaba öyle olduğunumu düşünüyor diye üzüldüm hep.
deryacım gülü aradım ama açmadı birazdan bi daha ararım.senin tontiş ne kadar büyümüş maşallah.
betülcüm edacım teşekkür ederima.s..hepinizide çooook seviyorum ben ya.bi fotoğrafı bile sizinle paylaşın
ca çook mutlu oluyorum.iyiki varsınız arkadaşlar.:1hug:
Kacma kız daha karpuz kesecedıık Edaa.... naniknanik
Yokmu sorumu gören kızlar yaaa yumurta soruma cevap verin çabuk yaaklava:
canım biz yumurtayı hergün veriyoz kahvaltıda
evt çok haklısın deryacım büyüdükçe fena oluyorlar yanına geldigim arkadaşımın bir oglu var 4 yaşına girecek ama öyle bir fırlamaki yerinde durmuyor biran kendimde düşündüm şimdi Ozan Egenin yanından bir dk ayrılamıyorum artık büyüdükçe bütün herşeyleri degişiyor yeni şeyler ögreniyorlar ve sen bunları gördükçe mutlu oluyorsun tabi bazı şeylerde gözünü korkutmuyor degil. hep içimden ogluma yetebilecekmiyim büyüdükçe diyye düşünüp duruyorum sizdede oluyormu arkadaşlar.sağol canım benim büyüdü kereta büyüdükçe fena oluylar ama dünyalara bedel dimi kızlar yaa
a.s.Sende iyi ki varsın canım...
Yettim gari hani karpuzalkisalkisalkisalkisalkisalkislülülülülülü
Kızlar günün sorularına başlıyorummm,hazır olun:smiley-cool:lülülülülülü
1.Bu bebe shoptaki tulumlardan kimler almıştı..memnun kaldınız mı? terletiyormu?
Bizimkisi gece üstüne çok açıyor ve çok terliyor..
2.Sabahları elini yüzünü yıkıyormusunuz? şimdiden başlamalımıyız? ileride alışkanlık haline getirmesi için...
3.Deprem çantası hazırladınızmı? Allah gerek etmesin gerçi ama hazırlamak şart..ben dün hazırladım birde aptamilin şu 1 yaşından sonra verilen pet şişeye benzeyen sütleri var ondan koydum.. acil durumlarda verilirse bir şey olur mu acaba? (tercih etmemin nedeni 1 yıl kullanma süresi var)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?