Doğum yapmış olan anneler buraya....

betül yapamadım canımm yardım. ozan ege'm ugur böcüğüm yazsın istiyorum dogum tarihimizde 28.08.2008 tşkler şimdiden.
Canım bılmıyorum begenırmısın ama boyle yaptım olmadı baskda yapayım :)

http://ticker.7910.org/as1cCyYFl800...GR8T3phbiBFZ2VcJ20sIHVndXIgYvZj-Gf8bS4uIA.gif
betülll dieti bozduuu kilo almaya aldırmaya niyetliiii:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol:
:roflol: cokacimcoook
betülcüm edacım teşekkür ederima.s..hepinizide çooook seviyorum ben ya.bi fotoğrafı bile sizinle paylaşın
ca çook mutlu oluyorum.iyiki varsınız arkadaşlar.:1hug:
Bızde senı cok sevıyoruz caniik... kaydirigubbakcemile3

ayy canım ya ne zor olmuş
geçmiş olsun
inşallah bidaha sorun yaşamazsınız.
ayyy çok üzüldüm

duygucum hoşbulduk canımmm.çok öptümm.
betül tşkler canım olmuştur olmuştur yeterki bi takvimimiz olsunda.

teşekkür ederiz duygucum,deryacım,aslıcım.deryacım evet kızımın kirpikleri uzun uzun.bitek gözlerini bana benzetiyolar zaten.hepizimizin yavrularını korusun allahım.

günaydın kızlar s babah alpberk ı uyuturken bende uyyp kalmışım aksama yemek yapmam lazım saat 12 ye gelıyo ben daha yenı mutfaga gircem... bu arda cuma gunu tatilmiş 1 mayıs nedenıyle burdada tatil oluyo ama malesef hafta sonuna denk geldiği için kımsenın işine yaramadı 1 mayısss.....kaydirigubbakcemile3

canım valla benımkılde öle yapıyo ama heyecanlandıgı için dıyorum ben okuduklarıma göre arkadaşlarınkıde öle yapıyomuş normal heralde...
ayten boşver canım valla şaşırdılar ne çıkaracaklarını ama söle bişey demişti dr bana biz bura geldıgımızde alp 5 aylıktı dr ortam değişti huysuz olması yememesı normal anlıyo oda herseyı bıraz herşeyı oluruna bırak ısrar etme demişti ama al hemen alıştı depresyona girecek kadar da değildir heralde.. tıp süreklı değişiyo bunlarda sasırdılar ne çıkaracaklarını hoş bende takıp etmekten sasırdım valla

herkese selamlar
yazdıklarınızı okuyordum da bebeklerin tepkileri hep aynı galiba.istedikleri olacak ötesi yok. ben depresyona inanmıyorum.sadece bebeklerimiz onların nasıl sıkılmadan çekebileceğimizi biliyorlar ve bunu çok iyi kullanıyorlar bence

ayrıca bebeklere bağırılmasına çok karşıyım.cok sinirleniyorsanız gidin başka odaya yastıklara yumruk atın tekme atın sakinleşin ama ne olur bebişlerinize bağırmayın onlar meleeeeekk yahu

betülcüm edacım teşekkür ederima.s..hepinizide çooook seviyorum ben ya.bi fotoğrafı bile sizinle paylaşın
ca çook mutlu oluyorum.iyiki varsınız arkadaşlar.:1hug:

a.s.Sende iyi ki varsın canım...

Kacma kız daha karpuz kesecedıık Edaa.... naniknanik

Yettim gari hani karpuzalkisalkisalkisalkisalkisalkislülülülülülü

Kızlar günün sorularına başlıyorummm,hazır olun:smiley-cool:lülülülülülü

1.Bu bebe shoptaki tulumlardan kimler almıştı..memnun kaldınız mı? terletiyormu?
Bizimkisi gece üstüne çok açıyor ve çok terliyor..

2.Sabahları elini yüzünü yıkıyormusunuz? şimdiden başlamalımıyız? ileride alışkanlık haline getirmesi için...

3.Deprem çantası hazırladınızmı? Allah gerek etmesin gerçi ama hazırlamak şart..ben dün hazırladım birde aptamilin şu 1 yaşından sonra verilen pet şişeye benzeyen sütleri var ondan koydum.. acil durumlarda verilirse bir şey olur mu acaba? (tercih etmemin nedeni 1 yıl kullanma süresi var)

özlemcim saol canım iyiyiz

kızlar ipoşum geçen gün ateşlenmişti ya 6.hastalık olmuışuz
2 gün sadece ateş oldu başka bi sorunumuz olmadı sonrada ateş bittikten sonra kızarıklıklar çıktı
doktor zaten demişti 6. hastalıktır diye
ilaç filan kullanmadık
6. hastaslık olup ilaç kullanan varmı

duygucum ben hergün koyuyorum yumurta kahvaltısına dokunmadı çok şükür....
reçel de veriyorum ben 1-2 çay kaşığı ama jkahvaltısına karıştımıyorum ,ayrı veriyorum kahvaltısını yaparken herşeyin tadına alışsın ayrı ayrı diye bazen ev yapımı reçel , bazen kuşburnu ,bazen pekmez veriyoruz.
ceviz biz de koyuyoduk songünlerde denizin yanaklarında kırmızı kırmızı noktalar oldu acaba ondan mı dedik kestik düzeldi ama belki de başka bişeyden di tesadüf oldu ... sen de dene bişey yapmazsa verirsin ....

gelelim edanın sorularına :)
ben alcam o yazlık tulumdan daha almadım şuanda kışlık kullanıyorum .

sabahları değil ama yemeklerden sonra elini yüzünü yıkıyoruz biz çünkü bezlerle silince yüzü tahriş oluyor kızarıyor beyimiz pek hassastırda

deprem çantası hazırlamadık , hazırlamak iyi olur , 1 yaşından sonra verilen sütden de bişey olmaz millet inek sütü veriyor.

özlemcim ,
eylül naz çok tatlı olmuş maaşallah

sağol canım benim büyüdü kereta büyüdükçe fena oluylar ama dünyalara bedel dimi kızlar yaa
evt çok haklısın deryacım büyüdükçe fena oluyorlar yanına geldigim arkadaşımın bir oglu var 4 yaşına girecek ama öyle bir fırlamaki yerinde durmuyor biran kendimde düşündüm şimdi Ozan Egenin yanından bir dk ayrılamıyorum artık büyüdükçe bütün herşeyleri degişiyor yeni şeyler ögreniyorlar ve sen bunları gördükçe mutlu oluyorsun tabi bazı şeylerde gözünü korkutmuyor degil. hep içimden ogluma yetebilecekmiyim büyüdükçe diyye düşünüp duruyorum sizdede oluyormu arkadaşlar.

canım ben 2-3 aydır sabahları yüzünü ellerini yıkıyorum çok hoşuna gidiyor.
Geçen gün deprem oldugunda benimde aklımdan geçmedi degil kendim için degil ama Allah korusun dedim olurda olursa ogluşumla ilgili herşey geçti aklımdan hazırlasak çok iyi olur gibi geliyor.
Meltemcim alıntı yapmak için alıntı yapın yanında bir buton daha var onu kullanıyorsun en son yapacagın alıntıyıda alıntı yap diyip hepsini bir alıyor.

Deryacım şimdi Gül ile konuştum iyiymişler 2 gündür interneti yokmuş yogunmuş pc başına geçememiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…