- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #23.781
özlemcim saol canım iyiyiz
kızlar ipoşum geçen gün ateşlenmişti ya 6.hastalık olmuışuz
2 gün sadece ateş oldu başka bi sorunumuz olmadı sonrada ateş bittikten sonra kızarıklıklar çıktı
doktor zaten demişti 6. hastalıktır diye
ilaç filan kullanmadık
6. hastaslık olup ilaç kullanan varmı
Yokmu sorumu gören kızlar yaaa yumurta soruma cevap verin çabuk yaaklava:
Sağol canım yaa bende veriyorum hergübde dedim alerji yapmasın nette okudum bır yerdede dıyor gun aşırı verın protein fazlası falan ondan kafama takıldı..
Yettim gari hani karpuzalkisalkisalkisalkisalkisalkislülülülülülü
Kızlar günün sorularına başlıyorummm,hazır olun:smiley-cool:lülülülülülü
1.Bu bebe shoptaki tulumlardan kimler almıştı..memnun kaldınız mı? terletiyormu?
Bizimkisi gece üstüne çok açıyor ve çok terliyor..
2.Sabahları elini yüzünü yıkıyormusunuz? şimdiden başlamalımıyız? ileride alışkanlık haline getirmesi için...
3.Deprem çantası hazırladınızmı? Allah gerek etmesin gerçi ama hazırlamak şart..
ben dün hazırladım birde aptamilin şu 1 yaşından sonra verilen pet şişeye benzeyen sütleri var ondan koydum..
acil durumlarda verilirse bir şey olur mu acaba? (tercih etmemin nedeni 1 yıl kullanma süresi var)
Duygucum bende tv de bir uzman dinlemiştim peynir ve yumurta aynı menüde vermeyin diyordu çünkü portein çok fazla olduğu için bir gün peynir verirseniz diğer gün yumurta verin demişti. Yani gün aşırı yumurta verilse daha iyi olur heralde.
a.s.Sende iyi ki varsın canım...
Yettim gari hani karpuzalkisalkisalkisalkisalkisalkislülülülülülü
Kızlar günün sorularına başlıyorummm,hazır olun:smiley-cool:lülülülülülü
1.Bu bebe shoptaki tulumlardan kimler almıştı..memnun kaldınız mı? terletiyormu?
Bizimkisi gece üstüne çok açıyor ve çok terliyor..
2.Sabahları elini yüzünü yıkıyormusunuz? şimdiden başlamalımıyız? ileride alışkanlık haline getirmesi için...
3.Deprem çantası hazırladınızmı? Allah gerek etmesin gerçi ama hazırlamak şart..ben dün hazırladım birde aptamilin şu 1 yaşından sonra verilen pet şişeye benzeyen sütleri var ondan koydum.. acil durumlarda verilirse bir şey olur mu acaba? (tercih etmemin nedeni 1 yıl kullanma süresi var)
betülcum ben önce4/1 verdım son ra kı hafta 4/2 böle artırdım şimdi tam yumurta verıyorum yıyo ama hergun tam vermıyorum bazen yarım bazen yarımdan fazla değişiyo onu ayarlıyorumm....Kızlar yumurtayı hergun verıyoruz demıssınız ya sarısının tumunu mu verıyorsunuz pekıı ??
duygucum sorunu görmemiştim canım benim bende hergün veriyorum ama senin dedigin gibi bende bir yerde 2 günde bir verin diyor ne yapayım bilmiyorum şimdilik dokundugu falan yok ama bilmemki ne yapsak reçel konusunu söylemiştim zaten. yerimseniben
Duygucum bende tv de bir uzman dinlemiştim peynir ve yumurta aynı menüde vermeyin diyordu çünkü portein çok fazla olduğu için bir gün peynir verirseniz diğer gün yumurta verin demişti. Yani gün aşırı yumurta verilse daha iyi olur heralde.
günaydın 64 geçmiş olsun duygucum
bende hergun koyuyorum yumurta verıyorum canım alerjı falan olmadı çok sukur
bebeğimin doktoru hasan uzpak çok iyi bir doktordur o bana beslenme grafiği vermişti orda 6 7 aylardan sonra kibrit kutusu kadar peynir ve cok iyi pişmis yumartanın sarısını verirseniz birşey olmaz diyor
serapcım bende görmemişim tatlım İpegimize geçmiş olsun acil şifalar.İpoşa gecmıs olsun serap cım ben gormemısım alıtnıdan gordum sımdı kıyamam kuzuya sımdı ıyıdır ıns.. :teselli:
betül tekrar tşk ederim takvim için. yumurtanın sadece sarısını veriyorum dr bir yaşına kadar yumurta beyazı,süt ve sakatat yasak demişti. onun dışında sen ne yiyorsan herşeyi verebilirsin demişti.Kızlar yumurtayı hergun verıyoruz demıssınız ya sarısının tumunu mu verıyorsunuz pekıı ??
rica ederim güzelim ben aramıştım açmadı demiştim ya sonra tam arayayım diyordumki o aradı Ayçayı dışarıya gezmeye çıkarmış iyilermiş.ipoşuma geçmiş olsunnn....aslıcım gülü aradığın için sağol aklımız kalmaz şimdi en azından...
teşekkür ederim arkadaşlar bende hergün veriyorum peynirde hergün veriyorum yaza kadar böyle devam edelim dedi doktor bakalım artık 10 mayısta kontrolüöüz var tavuk balık geçcez :sm_cool:
ipoşumada geçmiş olsun serapcım kıyamam kuzuya ben
canım bende oyle basladım zaten ama hergun 1 yumurta sarısımı verıyorsunuz acısından sordum hanı yetıskınlere bıle her gun 1 yumurta bazı dr lar onermıyorya..
betülcum ben önce4/1 verdım son ra kı hafta 4/2 böle artırdım şimdi tam yumurta verıyorum yıyo ama hergun tam vermıyorum bazen yarım bazen yarımdan fazla değişiyo onu ayarlıyorumm....
hatta kahvaltı menüsünün içinde pekmez süt bile var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?