- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #23.821
ya bende acıkcası pek ınanmıyorum ınek sutu zararlı muhabbetıne ama ıste..ya benim kafama takılan birşey var doktorlar kesinlikle bir yaşına kadar bebeklere inek sütü vermeyin diyorlar ama bakıyorum bircok kişi veriyor ve bebeklerinin de hiçbir sorunu yok. hatta kaynanam eşim için sütüm yoktu inek sütü verdim diyor eşiminde hiçbir sağlık sorunu yok hatta kolay kolay hasta bile olmaz
Betül canım tavuk suyunu ve göğsündeki eti 1-2 kere verdimm ben..
Tavuğa çok yanaşmıyorum ben...Ne kadar bilindik markalar olsada hormonlu diyorlar...
Zaten ben tek beyazet yediğim için sütten yeteri kadar geçiyordur hormon:roflol:
kızlar alp berk ı uyuttum su an 2 yemegımı yaptım yanınada bi zeytın yağlı yaptım gerıye salata ve pilav kalıyo bırazdan eşim gelcekmiş o alp berk e bakarken bende diğerlerını yaparım artık..
Nerelere kayboldunuz yaa..Hain planlar üzerindemisiniz yoksam:jeyyar:
Ütüye başlayacağım birazdan... yazlıkları çıkarmıştım.........toplasann 50 parça eder....B]
gözde bizm asıl günlerimiz ilerde.erkek çocukları genelde masaların koltukların tepesinde oluyorlar ne hikmetse..başlarlar haepside spiderman oynayamaya..artık kırmadık yerleri kalmaz herhalde..
thank you canuumm..ben de kısa saçlı halimi pek beğenmiyom..azucuk uzuyverdi saçlarım hemencecik toplayıverdim..popomo vura vura popom zayıflayacak be..neyse enseye tokattan çok daha iyidir..güzelleşmeme gelince ben bişey yapmıyom..allh vergisi-tatlicadiarzu-naniknanik..şarap gibiyim işte napiimm yaşlandıkca güzelleşiyom dermiişim..delikafadulden..kısslar bana kıl oldunuz mu?
olmayın kıssssssss ..takılıyom öle..betüül kıss ayy uçtum ne havalanması..yere inememiyom napcaz şimdi..Şeniz
Hee tum kızlar saa kıl olduk tobe yaa... :roflol: ben ı bılmem de ayten kıl oldu heralde... :jeyyar: demi ayten... kötükedihüso :roflol::roflol:
Bizde tarhanamızı yaptık kıymalı yoğrtlu afiyetle yedik bayıldı Egede GözdecimEgede bayadır hep mama sandalyesinde oturuyor bizim yemeklerden dedğilde o da kendi yemeğini yada meyvesini falan yiyor ortalığa döke saça artık:bbo:
Mervecim Ege maşallah hepsini yiyor tam yumurtayıda peyniridekaydirigubbakcemile5
herkesee selamlarrr
duygucum canım ben hafta da 3 yada 4 kez yarısını bazende yarısından fazlasını veririm
bugun aylık kontrole gittik hiç kilo almamış kuzu şaşırdımm:çok üzgünüm: özene bezene okdar çorba hazırladım yoğurt mayaladım tazecik zamanına özen gösterdimm yook kilo almamış fisfisfisher ay mutlak alırdıı ek gıdalar yaramadı mı nee bu 2 gün önce uykuları düzene girmişti maşallah iyi uyuyo derken 2 gecedr de beni mahvettii yine tam düzeldii diyoruum hop yinee bozuluyoo:1no2: la havlee..nedir bu anlamıyom yaa bi oyana dönüyo bu yanaa ama güya uyuyo rahatıda bozulursaa basıyoo yaygarayııı...bugunlerde gecer inş..:Saruboceq:
özlem hoşgeldin cicim kuzunn gittikçee güselleşio esmer bombaa olmuş buuŞeniz
ipekciğede geçmişler olsunn annesiia.s.
hacıı bağa anlatsana şu tarhana çorbasını tarifini..hadi hacı be..salça falan koymuyoz dimi kııısss..hadi be hacıı..nasıl yaptın şöle güzelce anlatıver.kıyma kaç kere çekilmiş..nerden aldın.kasaptan mı marketten mi..bizim dr. 4 kere çekilmiş kıyma dedi..:1hug:
SELAMLAR :smiley-cool:
SERAPcım geçmiş olsun İpeğe...
ipekciğede geçmişler olsunn annesiia.s.
hacıı bağa anlatsana şu tarhana çorbasını tarifini..hadi hacı be..salça falan koymuyoz dimi kııısss..hadi be hacıı..nasıl yaptın şöle güzelce anlatıver.kıyma kaç kere çekilmiş..nerden aldın.kasaptan mı marketten mi..bizim dr. 4 kere çekilmiş kıyma dedi..:1hug:
aa su tavuga bakayım hıc gormmıstım... CADIARZU tarhanayı daha hıc vermedım bakayım sevecekmı... :ecrin_bebek: cok tsk canım ıyı oldu.. Şenizsaolun canlarım
canım ben cezveye göz kararı suyu koyuyorum
1 2 tatlıkaşığı tarhanayı (uşak tarhanası ev yapımı) katıyorum kaynayana kadar karıştır.
istersen içine 1 2 tatlı kaşığı kıyma veya tavuk katılabilir
tarhana çok lezzetli oluyo gerçekten çokda besleyici
ben köyümüzden hazırlanışını biliyorum tarhananın içinde yok yok valla
bizim uşakta kahvaltıda bile yenir tarhana
kıymayıda kasaptan 250 gr yağsız dana etini 3 kere çektirdim
bebek yiyecek deyince biliyolar zaten 3 4 kere çekiyolar
onlarıda küçük küçük paketleyip dondurucuya koydum
tavuğuda banvitin bebektava diye bi ürünü var tavuğun gögüs etinden küçük küçük parçalar ayırmışlar ondan aldım parça parça dondurucuda saklıyom
betul afiyet olsun aslana bende 2 gundur çilek verıyorum bızımkının tek yedığı meyve çilek dıgerlerını yemıyo...
hadi birazdan mısafirler gelır ben kaçtım görüşürüzzzz......
a.s.Sende iyi ki varsın canım...
Yettim gari hani karpuzalkisalkisalkisalkisalkisalkislülülülülülü
Kızlar günün sorularına başlıyorummm,hazır olun:smiley-cool:lülülülülülü
1.Bu bebe shoptaki tulumlardan kimler almıştı..memnun kaldınız mı? terletiyormu?
Bizimkisi gece üstüne çok açıyor ve çok terliyor..
2.Sabahları elini yüzünü yıkıyormusunuz? şimdiden başlamalımıyız? ileride alışkanlık haline getirmesi için...
3.Deprem çantası hazırladınızmı? Allah gerek etmesin gerçi ama hazırlamak şart..ben dün hazırladım birde aptamilin şu 1 yaşından sonra verilen pet şişeye benzeyen sütleri var ondan koydum.. acil durumlarda verilirse bir şey olur mu acaba? (tercih etmemin nedeni 1 yıl kullanma süresi var)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?