Doğum yapmış olan anneler buraya....

allah allah o ne yaa valla sizlerden duyuyorum şu hastalığı allah acil şifa versin canım nemenem bişi bu 6.hastalık pekiii nerden anladın ne dedi drrr belirtiler tam olarak ne ne ilaç veriliyorr ne kadar srede geçiyor neyden kaynaklanıyorr vsssss vssssss vsssssssskaydirigubbakcemile3 çok oldu sorularım galibaa

biz hergün kahvaltıda süt + peynir + yumurta ...
yarasın oğluma proteinler :)))))

hangi sütü veriyon sen kahvaltıda kız günlük sütmü şu pınarın 6-12 ay sütünümü merak ettimm

biz yumurta yiyemiyozz yasağımız var şimdilikk ama şu alerji belası yemediğimiz halde devam ediyorr böle olursa ben başlıcam gene yaa yumurtadan değildir belkimmm offf eksik ediyom kızımdan bir sürü şeyi offf offf

fesleğen var ya canım çiçek hani dokununca hoş bir koku yayar ondan al eve 1-2 tane koy sivrisinekler sevmiyor onu ben yazın balkonuma koyuyorum ondan rahat ediyorum

birde domates yaprağı diye biliyorum ama onu saksıda ekili bulabilirmisin bilmem şu sinek kovucu spreyler var ama bebişlere kullanılıyormu bimmiyom en azından kapı pencereye sürsen belki ne biliim aklıma geldi öleesinee

veriliyor canım biz 6.aya girerken dr köfte ve tavuk ver demişti hatta köfte biraz zor oluyor yedirmek diye çporbaya katıyorum arada ama köftede alışsın katılara diye veriyom arada ama 3 defa çekilmi ve teflonda arkalı önlü kızartıp accık sonra sıcak su katıp haslıyom onu öle yumuşacık oluyor hem

maşallah pilotumuza

kız ikizinle çok benziyonuz yolda görsem farketmem hanginiz canan hanginiz değil diyeekaydirigubbakcemile5

Çok saol canım ben hıc kırmızı et vermedım valla verıcem artık, dedıgın gıbı yapayım.....

gülcüm şuan için önemli olan hafta sonu edada buluşma var.yani şidilk merve gidecek.belki hicran.ben galiba gidemiyom.bu arada tarifler ve bilgiler için gülcüm duygucum serapcım teşekkür edrim..iyi oldu.değişik bir çorba içmiş olur oğlu.hep mercimek pataes havuç falan sıkılmıştır garibim.benim evdede var tarhana.annem getirmişti.ev yapımı..onla deneyeyim bakalım...inş. sever kerata.yarın deneyeyeyi. bakalım.bir de şu banvitin tavuğuna bakayım barii..cokacimcoook

Mervecimm tulumu çok beğendimm ama terleten cinsse boşu boşuna almış olacağız..acaba görmeden almasak mı?
kararsız kaldım..

haklısın canım zaten çok terliyoo bizim kız...alışverişe çıktığımda bakayım bir önce kaydirigubbakcemile5

oyy maşaAllah Ege'ye Büşra eskisi gibi tam gaz emmeye devam ediyo..hazırladığım mamaları da lütfederse çeyreğini yiyo cadı zorlamıyorum ben de boş kalan kısmı alıp emzir demişti dr.umuz...ek gıdaya başlayalı azar azar yemeklerden+ bol anne sütü ile bir ayda 800 gr almış :sm_cool:

benimde annem yapmıştı malatyaya gittiğinde yazın getirmişti ev tarhanası bende yapıcam ceyline vericem ondan artık zati bizim dr da artık evde yaptığın yemeklerden ver ona baharatsız acıssız aşırılı yağlı olanlar hariç demişti ben veriyom herşeyden biraz tattırıyom artıkınn

nesee ben kaçtummmm gidip kıza bakayım uyudu baya hava alınca şaşırdı garibimin bünyesiii 3 gündür dışarı çıkarmamıştık hava soğuk ve ceylin hırıldıyor diye iyi oldu bee bide babamız dayanamadı bizim burda muyanın fabrikası var ordan kızıma ayakkabı aldı 19 numara büyükte geldi ama artık 3 ay sonra ancak giyer herhaldee

[/URL][/IMG]

Son düzenleme:

aa Canancım olmaz öyle Edayla çok yakınsınız geliver işte...eğer sen gelmezsen biz sana baskın yaparız madem :jeyyar:

Masallah busraya mervecım..
Nasıl yapıyorsun pekı anlatabılırmısın yanı gunde yıne kahvaltı meyve corba yogurt ve aksam muhallebısını verıyormusun..
Emzırme ısıyle ıkısını nasıl yapıyorsun daha ayrıntılı anlatabılırmısın sana zahmet..

Benım bazen goguslerım cok doluyo artık cok fena sertlesıyo mecbur emzırıyorum meyve yada yogurdun yerıne... emzırmem gerekebılyor yanı.. CADIARZU

canım 2 gün sebepsiz ateşi oldu yani sadece ateş
öksürük burun akıntısı halsizlik olmadı
2 gün sonra ateş geçince kızarıklıklar oluyo
doktor 6. hastalık dedi bebişlerin bağışıklık sistemi güçleniyomuş
ilaç filan kullanmadık kendi geçti

sağol canım a.s.
ilk önce dediğim gibi büşra mamalarını az az yediği için, üzerine de emmek istiyo illa ki :ecrin_bebek: o nedenle zamanlama problemi yaşamıyorum.ben..

sabah 6.30 da uyanıyor mirmirmirmir emziriyorum , bir saat sonra demir ilacı ve d vit.. sonra 9 gibi uyuyor..

10 veya 10.30 - kahvaltı: çeyrek yumurta sarısı ve iki tatlı kaşığı kadar peyniri çatalla eziyorum, karıştırmıyorum diğerleriyle..yanında da pınar bebe sütü veya meyva suyu ile üç-dört bebe bisküvisi veya yarım dilim uno büyümix ekmek içi.. bu karışım zaten küçük kasenin yarısı kadar oluyor ancak... bunların da tamamını yemez çoğu zaman..biraz sonra emmek ister...
14.30- 15.00 gibi sebze püresi-çorbası veya sütlü tavuk çorbası cokacimcoook maksimum yediği miktar büyük boy kasenin yarısından biraz fazladır.. sebzesini yemezse ki çoğu zaman yemiyor meyva püresi veriyorum...
19.00 yoğurt bir küçük mama kavanozu...
21.00 anne sütü ile gece uykusuna dalıyor :CüvCüv:
gece muhallebisi çoğunlukla vermiyorum çünkü 20.30- 21.00 gibi uyumak istiyor muhallebiye zaman kalmıyor çoğu akşam..
detaylı anlatabilmişimdir umarım...uzun sürdü yazmam çünkü eşim aradı :asigim: :asigim:
bunların dışında evde yaptığım yoğurttan sonra en severek yediği şeyler : milupa organik sütlaç vee bebelac bisküvili meyva püresi.. bunları daha çok ;dışarıda olduğumuz günler veyaa yoğurt mayalayamadığım günler yiyor...
bayağı detaylı olmuş yaw :roflol:

çok güzellermiş pembiş pembiş
güzel günlerde giysin annesi :CüvCüv:

Tavuğu ben görmemiştim önümüzdeki ay başlayınca bende alayım bari sağol canıma.s.
betul afiyet olsun aslana bende 2 gundur çilek verıyorum bızımkının tek yedığı meyve çilek dıgerlerını yemıyo...
hadi birazdan mısafirler gelır ben kaçtım görüşürüzzzz......

Çilek haziranda çıkıyor esas canım dikkat et hormonlu olabilira.s.
Birşey değil canım yesin büyüsün kuzular bendede ev tarhanası var teyzem yaptı ama sende yoksa organik alabilirsin tansaş migors satıyor dedim ama sendede varmış iyi baricokacimcoook
oyyy maşallah Büşraya eski toparlak haline döndü desene kuzum:1hug:
Bizimkide son hızla emmeye devam ediyor canım aynı zamandada ek gıdalarıda pek sevdi tam obur yani anlıcağın bir kase yumurtalı peynırlı kahvaltıdan 1 saat sonrada en geç emiyorkaydirigubbakcemile3
İnşallah çok kilo almaz dombili gerçi şimdi hareketlendi döne döne gidiyor geliyor birşeyler yapıyor yakıyor herhalde çok kilo almış gibi gelmiyor bana bakalım:icecream:

Kız Hicran bu resmi alıntı yapabiliriz demi:roflol:
çok güzelmiş valla pembelerde pek yakışır Ceyline güle güle giysin prenses:1hug:

Tesekkur ederım canım detay cok guzel olmus zahmet olmus ama.. :roflol:
saolasın.. o zaman sız bı ek gıda bı anne sutu karısık gıdıyor..
Anladım canım ben gunduz hıc emzırmıyorum mumkun oldukca... yanı rahatsız olmadıkca...
Cunku zaten bıraz gec basladık ya bıraz buyuk pütür olsa yutamıyor bır an once alıssın ıstıyorum pütürlere artık..
Rondo kullanmak ıstemıyorum.. :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…