E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #23.861
Tavuğu ben görmemiştim önümüzdeki ay başlayınca bende alayım bari sağol canıma.s.
Çilek haziranda çıkıyor esas canım dikkat et hormonlu olabilira.s.
Birşey değil canım yesin büyüsün kuzular bendede ev tarhanası var teyzem yaptı ama sende yoksa organik alabilirsin tansaş migors satıyor dedim ama sendede varmış iyi baricokacimcoook
oyyy maşallah Büşraya eski toparlak haline döndü desene kuzum:1hug:
Bizimkide son hızla emmeye devam ediyor canım aynı zamandada ek gıdalarıda pek sevdi tam obur yani anlıcağın bir kase yumurtalı peynırlı kahvaltıdan 1 saat sonrada en geç emiyorkaydirigubbakcemile3
İnşallah çok kilo almaz dombili gerçi şimdi hareketlendi döne döne gidiyor geliyor birşeyler yapıyor yakıyor herhalde çok kilo almış gibi gelmiyor bana bakalım:icecream:
Kız Hicran bu resmi alıntı yapabiliriz demi:roflol:
çok güzelmiş valla pembelerde pek yakışır Ceyline güle güle giysin prenses:1hug:
evet duygucum toparladı yine maşaAllah ama boyu da olduğu için öyle çok tombul durmuyo :CüvCüv: evet dediğin gibi iyice hareketlendikleri için artık azar azar alırlar kiloyu..zaten hep bu hızla giderse 1 yıl sonra bizi geçer kiloları kaydirigubbakcemile3 aman Allah korusun..
Tesekkur ederım canım detay cok guzel olmus zahmet olmus ama.. :roflol:
saolasın.. o zaman sız bı ek gıda bı anne sutu karısık gıdıyor..
Anladım canım ben gunduz hıc emzırmıyorum mumkun oldukca... yanı rahatsız olmadıkca...
Cunku zaten bıraz gec basladık ya bıraz buyuk pütür olsa yutamıyor bır an once alıssın ıstıyorum pütürlere artık..
Rondo kullanmak ıstemıyorum.. :roflol:
Betülcüm gündüz hiç emzirme diye dr.unuz mu önerdi yani hazır sütün varken emzirsen daha iyi değil mi ? anne sütünün muhteviyatı her ay bebişlerin ihtiyacına göre değişiyor ya bu aylarda sütümüz iyice yağlandığı için azıcık emip bırakıyor zaten çoğunlukla...
bir de bebişlerin yedikleri ile bizimkiler hemen hemen aynı olduğundan bizden enzimleri alıp daha rahat hazmediyorlar bebişkolar...mesela mamalardan sonra, emdikten de sonra mutlaka kaka yapıyo rahatlıyo yavrucak
ek gıdaların porsiyonunu azaltıp anne sütü ile takviye edebilirsin sen de...
pütürlü çiğneme olayını bu ayda öğreniyorlarmış artık yavaş yavaş...
bu ay rondo kullunma çatalla ezip ver dedi bana dr. kaydirigubbakcemile5