Doğum yapmış olan anneler buraya....

Duygucum Büşra sabah 6.30 da uyanıyor, gündüz de bir kere kahvaltıdan önce bir kere de öğlen uykusu uyur en fazla 1'er saat .. sonra bir daha uyumuyor , o nedenle saat akşam 8-9 oldu mu artık deliriyor uyutmazsam....
ama sabahları geç uyansa veya gündüz güzelce uyusa böyle olmazdı herhalde..
en yakın zamanda düzelir inşAllah canım, üzülme sen :teselli:

Napıyım bende uyutmayımmı gündüz napsam akıl verin valla çıldırmamak elde değil yaa:çok üzgünüm:Hadi diş dedik bilmemne derken oldu 1 ay yaa((

gece yarısına kadar uyumaz bide uyuyunca da saat başı kalkardı onur bi ara ablam da şahidimiz valla çok zor zamanlardı duygucum inşallah düzene girer bir an önce

Napıyım bende uyutmayımmı gündüz napsam akıl verin valla çıldırmamak elde değil yaa:çok üzgünüm:Hadi diş dedik bilmemne derken oldu 1 ay yaa((

canım gece uyumasının gündüz uyuyup uyumamasıyla alakası yokmuş
aksine uykusu geldiği halde gündüz uyutmazsan daha kötü olur bence huysuzlanır.
uyuku uykunun mayasıdır derler , uyutmamazlık yapma gündüzleri sen gene . merak etme canım ya düzene girecektir vardır bi sıkıntısı kuzunun...
deniz mesela gündüz 2 kere uyur 1-2 saatlik 2 uyku
akşam da 9 - 9:30 yatar ... ayıptır söylemesi sabah 5-6 ya kadar uyur :)

uykusu geliyorsa uyutursun tabii canım .. bizimki uyumayı sevmiyo..günün ilk ışıklarıyla uyanıp hava kararınca uyumayı tercih ediyo gününü ziyan etmiyo uyanık alkisalkisalkis
ama gündüz öyle çok uzun uzun uyuyorsa özellikle akşam 6-7 gibi, tabii 9 da uyuyamaz o zaman uykusu kanmış olur... 5 ten sonra uyutmamayı dene bakalım bi canım, oynat zıplat yor iyice...9 da pelte olur yatakta kaydirigubbakcemile3

Kızım nispetmi yapıyonnnn gelirsem orayaaa yolarımmm heeee:dilcikar:
Maşallah canım maşallah darısı bizim başımızaa.s.a.s.a.s.

Offf anacım yaaa zayıflamak isteyeni kampımıza bekleriz Egeyle zayıflama kürü ile sadece 1 haftada 3 4 kilo verebilirsiniz:roflol::roflol:

Mervecım pekı oyle gunde 2 kez 1 saat uyusa o zaman 9 da yatınca bır daha kacta kalkıyor??

3 saatte bir kalkıyor canım..
9 da uyuduysa 12 de, 3.30 da bir de sabah 6.30 da kesin kalkış yapıyo mirmirmirmir
ayy o da çok zor oluyo ya, daha gözlerimi açamazken bi de kaka yapıyo kalk onu temizle uykulu uykulu.. bu sabah kalktım başım nasıl dönüyo zor açtım bezini :çok üzgünüm: Allah bizlere sağlık versin ..

Serapcım geçmiş olsun sen geçen ateşi var dediğinde ben sana demiştim 6. hastalık olabilir diye...
Merak etme,zararı yok kızarıklıklar çıktıysa tehlike de geçmiş demektir.hihoyyyt
1-2 gün sürüyor kızarıklıklar sonra tamamen geçer inşallah

ayy inan bende çok üzülüyom sana bi türlü dinlenemiyorsun
bizimkide gazlı zamanlarında böyle 2 ye 3 e kadar uyumazdı sürekli ağlardı sanki ömür boyu böyle sürecek gibi sıkıntı yapardım
bi annem alırdı bi ben uyutmaya çalışırdık
allahtan geçti seninkide geçer inşallah canım
gece 9 da yatıracaksan gündüz 4 den beşden sonra uyutma bakalım canım
ay inşallah düzelir mışıl mışıl uyusun boncuk

ben bu işin formülü yok çocuğa ve keyfine kalmış nerdeyse 9 aylık anneyim hiçbirşey benim istediğim gibi olmadı aslında oldu ama ben istediğim için değil onur istediği için oldu
emzik emsin diye çok uğraştım olmadı sonra birgün kendi kendine emmeye başladı, sallanarak uyuyordu sallanmasın diye uğraştım olmadı bir gün kendisi uyuyakaldı, erken saatte uyusun diye saat 9 da başlardık uyutma çalışmalarına ama mutlaka saat 11 veya 12 yi bulurdu şimdi hiç uğraşmıyorum bi sorun olmadıkça 9 buçuk vey a10 da emerken uyuyor kendi kendine gece de 1 veya 2 kez kalkıyor

yani çocuğu zorlamanın bi anlamı yok herşeyi zamanı gelince kendisi yapıyor mutlaka

demek dokuz aylık annesin ŞenizŞeniz

saol canım benim dediğin gibi oldu
kızarıklıklarda geçti gülüm sositososito

benim kızda öle canım heyecan yapıyorlar sanırım ondandırr bişy almak için veya onları kucaklamamızı istedikleri zaman yapıyorlar normaldirr

aynen kııı bende bakıp bakıp her bişeye odaklandığında ya eline veriyorum yada yanına götürüyorum onlar değil biz depresyona gircez bu durumda pek yakındaaa bunları takıp düşünüp kafayı sıyırcaz herhalllkaydirigubbakcemile3laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…