E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #23.881
Kızlar şuanda bebeği oturan varmı?Bizimki her gece oturmaya başladı yine saat 8 de uyuyor yada 9 da yarım saat sonra kalkıyor ve bır daha yatırmak ıstersen katılarak ağlıyor çok yoruldum:çok üzgünüm:
Napıyım bende uyutmayımmı gündüz napsam akıl verin valla çıldırmamak elde değil yaa:çok üzgünüm:Hadi diş dedik bilmemne derken oldu 1 ay yaa((
Napıyım bende uyutmayımmı gündüz napsam akıl verin valla çıldırmamak elde değil yaa:çok üzgünüm:Hadi diş dedik bilmemne derken oldu 1 ay yaa((
canım gece uyumasının gündüz uyuyup uyumamasıyla alakası yokmuş
aksine uykusu geldiği halde gündüz uyutmazsan daha kötü olur bence huysuzlanır.
uyuku uykunun mayasıdır derler , uyutmamazlık yapma gündüzleri sen gene . merak etme canım ya düzene girecektir vardır bi sıkıntısı kuzunun...
deniz mesela gündüz 2 kere uyur 1-2 saatlik 2 uyku
akşam da 9 - 9:30 yatar ... ayıptır söylemesi sabah 5-6 ya kadar uyur :)
Mervecım pekı oyle gunde 2 kez 1 saat uyusa o zaman 9 da yatınca bır daha kacta kalkıyor??
Serapcım geçmiş olsun sen geçen ateşi var dediğinde ben sana demiştim 6. hastalık olabilir diye...özlemcim saol canım iyiyiz
kızlar ipoşum geçen gün ateşlenmişti ya 6.hastalık olmuışuz
2 gün sadece ateş oldu başka bi sorunumuz olmadı sonrada ateş bittikten sonra kızarıklıklar çıktı
doktor zaten demişti 6. hastalıktır diye
ilaç filan kullanmadık
6. hastaslık olup ilaç kullanan varmı
Ya Serapcım nasıl takmıyım kendime 5 dakika zaman ayıramıyorum yaa bildiğin gibi değil yaa bak saat kaç benle oturuyor..Banyo yaptı bu çocuk karnı tok altı temiz ne istiyor oturup tv izlemeksenağlamaTv olmasın o da sorun değil o zaman bizi izler...
Deliksiz uyuması değil benim derdim normal bir çocuk gıbı erken yatsın ona razıyım..Dün gece 12 yattı bugün 1 den önce yatmaz..o kadar yorgunumki artık dağıldım yanii..Her gören nasıl zayıflıyorsun yeter artık diyor yaaa nasıl zayıflamayım bu tempoya canmı dayanır yaa
ben bu işin formülü yok çocuğa ve keyfine kalmış nerdeyse 9 aylık anneyim hiçbirşey benim istediğim gibi olmadı aslında oldu ama ben istediğim için değil onur istediği için oldu
emzik emsin diye çok uğraştım olmadı sonra birgün kendi kendine emmeye başladı, sallanarak uyuyordu sallanmasın diye uğraştım olmadı bir gün kendisi uyuyakaldı, erken saatte uyusun diye saat 9 da başlardık uyutma çalışmalarına ama mutlaka saat 11 veya 12 yi bulurdu şimdi hiç uğraşmıyorum bi sorun olmadıkça 9 buçuk vey a10 da emerken uyuyor kendi kendine gece de 1 veya 2 kez kalkıyor
yani çocuğu zorlamanın bi anlamı yok herşeyi zamanı gelince kendisi yapıyor mutlaka
demek dokuz aylık annesin ŞenizŞeniz
Serapcım geçmiş olsun sen geçen ateşi var dediğinde ben sana demiştim 6. hastalık olabilir diye...
Merak etme,zararı yok kızarıklıklar çıktıysa tehlike de geçmiş demektir.hihoyyyt
1-2 gün sürüyor kızarıklıklar sonra tamamen geçer inşallah
günaydınn güzel anneler..oğluşuma aşı yaptırdık buğün.artık bir yaşına kadar yokmuş..gitmeden önce de kalpol verdim..şimdi uyudu kerata..ben de kahvaltımı yapayım..evimi derleyip toparlayayım.ben sürekli ev toparlama durumundayım kıslar ya bir türlü toplayamadım.topladım ooohh diyorum..beş dk.sonra olmuş salı pazarı gibi...temizlik zatii haftada bir oluyor..ne yapayım kasamam fazla kendimi.
sonra benim oğlan bazen sinirleniyor ya da birşeyi almak istediği zamn ellerini kaldırıp titretiyor..ayaklarını falan çırpıyor.bazen ellerini çok tiitretiyor..birşeyi almak falan istediği zamn..acaba diyorum çok mu sinirli bir bebek..elimden geldiğince sakin davranmaya çalışıyom emme bazen bağırdım da oluyor..acaba biraz asabi mi ? yoksam dün bahsetmişiniz depresyonda falan mı? )) anası gibi..gerçi anası ilaç içiyor.onu da sakinleştirmiyormu acep? ööööööööffffffffffffff işte bilemedim gitti..
sizinkilerde de elerri falan titretmeler oluyormu? cevaplarınız bekliyorum..iyi cevaplayanlara 100 verecem ..haydii kızlar eller klavyeye...naniknaniksositososito
kızlar yaa dün mevlüde bu derya baykalın programında demişler yaa bebekler 6 aya kadar kendi kendine hareket ettiğini sanır, ama 6 aydan sonra öyle olmadığını fark eder ve depresyona girebilir demişler yaa dünden beri egeye bakığ bakıp acaba öyle olduğunumu düşünüyor diye üzüldüm hep.
kızlar nası oğluşum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?